Bacak dolgusu yaptıran var mı?

septembergil bacakların çok güzel olmuş hiç erimez inşallah senin bileklerin nasıldı bileklerinede yağ konuldumu

septembergirl bacakların harika olmuş canım.bol bol mini etek giyip acısını çıkarabilirsin artık.ya bişey daha sorucam bilek kısmında incemiydi ameliyat öncesi?

Jezabelll bana gösterdiğin yakınlık ve ilgi için sana burdanda çok çok teşekür ederim. Hayatımda ilk defa kısa bir şortum oldu... oda senin hediyen...:)) canım ya çok sagol... Allahım her zaman ışık yolunu sevgi yüreğini aydınlatsın...

leydicim, yüzüde yüreği kadar güzel arkadaşım, iyi olmana ağrılarının geçmesine çok sevindim. SEN BU SİTENİN BAŞ TACISIN...

Kızlar son günlerde çok operasyon geçiren oldu.. Takip edemez oldum..

Leydi,
Angel,
papatyatarlası,
Nurgul

ısimler doğru mu.... Ameliyat olanlar bu listedekiler miydi...

seselina saol cnm o senın güzelligin evet allahıma şükürler olsun geçti biraz agrılarım ödemde biraz daha giderse daha iyi olacak çok tatlısın tşk ederim

teşekkürler arkadaşlar..
benim bileklerim daha inceydi..yağ eklemiş Bülent Bey..bu yağ eklenmiş hali yani..düşünün artık ilk halini :)

Sevgili Angel,

Birsey degil sekerim.... Biz kader arkadasiyiz :) Baska hic kimse ile paylasamadigimiz en buyuk kompleksimizi birbirimizle paylasiyoruz. Bu arada sort buyuk geldi mi? Umarim gelmemistir.

listedeki arkadaşlar siz fiyatla ilgili konuştunuzmu bülent beyle burda bizim paylaşımlarımızla bi cok kişinin tercihi oldu o yüzden yapabilecegi en cuzi rakamı vermeli bizlere evet şuan yaptıgı tüm bacaklar süper ama baklım bi kaç ay sonra ne olacak

kızlar resim eklemek için mesaj kutusunun üstündeki grafik ekle kutucuğunumu tıklıyoruz nasıl yapıyoruz

leydiciğim ve diğer tüm ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun dilerim umarm herşey gönlünüzce olur

SeptemberGirl tekrar geçmiş olsun senin bacaklarında diğer arkadaşlarınki gibi çok güzel olmuş umarım sağlık açısından da hiçbir sorunla karşılaşmazsın sütün gibi maşallah, yağlar hiç erimez inşallah :) imrenmemek elde deil ya iyice heveslendim bende ama şu aralar iş yerinden izin almama imkan yok hayırlısı bakalım herkes için

iyi de bu fiyata ne oluyor... Hani bizi gruptan saymıyor mu?
Ne yapsak acaba... Adımızı mı yazdırsak kliniğe... ileri tarihli olarak

ya evet hani listedekilere indirim yapacaktı noldu boşuna mı uğraşıyoruz burda haklısın parantez bi şekilde iletişime geçmemiz gerek sanırım eğer bir söz verdilerse tutmaları lazım bu arada bülent beye ameliyat olan ben deilim nur diye başka bir arkadaş

Sevgili Arkadaslar,

Ben musadenizle artik bu siteden ayriliyorum. Cunku biliyorum ki Bulent Bey ve de asistani Makbule Hanim bu siteyi yakindan takip ediyorlar ve burasi onlarin musteri kaynaklari oldu. Oncesinde 4000 TL ye ameliyat yaparken ki Minireye daha da ucuza yapmisti, artan taleplerle beraber fiyati arttirdikca artittiriyor. Halbuki su anda sizlerin sayesinde cok daha fazla ameliyat edecek bacak ve dolayisi ile daha fazla para kazaniyorken neden boyle bir sey yapiyor acikcasi anlamadim ve de sinir oldum.

Peki Bulent Bey size soyluyorum, peki bu yaglar erirse ne olacak? Bunca insanin verdigi para ve cektigi aci sadece gecici bir mutluluk icin mi olacak. Fiyati artiriyorsunuz da, peki bize bacaklara transfer ettiginiz yaglarin %80 kalir diye yazili ve imzali bir garanti verebilir misiniz?

X