Bacak dolgusu yaptıran var mı?

benimde öyle hem egri hem ince ben bi kez amaliyat oldum ama bileklere ugulamıyor bi çok doktor o yüzden yine pantolon giymeye devam

elif2008 hareketleri iki aydır yapıyorum seninkiler ve bir arkadaşın daha bahsettiği hareketler vardı yaptığın müddetçe bir cm. bişey farkediyor ama değmiyor yapmazsan yine aynı kalıcı bir çözüm değil malesef en iyisi ameliyat ama ona karar vermek de zor!!!

askos benim bileklerimde eğri ama ne yazıkki doktor oraya birşey yapmadı. sebebi şu; eğer bilekleri doldurursak kalınlaşıcak ve bacağım tümünde olması gereken görüntü incaden kalına doğru çıkması. aşağısı kalınlaştıkça üst tarafları da kalınlaştırmak gerek. ve bu bacağın haddinden fazla kalın olması demek. dolayısıyla düzgün bacaklara sahip olmak isterken çok kalın ve boyu kısa gösteren bi sonuç çıkar ortaya. tabi bu benim doktorumun açıklaması. belki yapanlarda vardır. iyice araştır, öyle karar ver. umarım dilediğin gibi olur.

ben ilk amaliyatımı olmadan önce hergün internetten buldugum bi çok doktorla konuştum yüzde sekseni bileklere uygulamıyor bilekler çok hareketli yaglar hızla erir ve riskli dediler ama baldırlar tombiş bilek ince kötü duruyo topuklu giyince leylek gibi duruyo mesela yine kapri giyemiyosun oysa leydinin bileklerinede yapmışları kalıcılık oldumu bileklerinde leydi

canım nasıl koyabilirim hiç bilmiyorumki tel kablomda yok yoksa bende yorumlarınızı duymak isterdim

Arkadaslar,

Bileklerin ince olmasi herzaman icin makbuldur. Baldirlar dolduruldugu zaman eger bilekler de kalin olursa boru gibi bir bacak olur. Oysa ki bilekler egri dahi olsa bacak yukariya dogru kalinlasip duzeliyorsa bacak duzgun gorunur. Mesela Hulya Avsar da oldugu gibi....

leydicim ağrın acın varmış geçmiş olsun ben yarın giriyorum ameliyata doktor benzer sorunların yaşanıcaını ve masaj gerekiceini söledi ki bana fizik tedavi de yapılacak liposakşın yüzünden(masraf üstüne masraf dün ilaçlarım 270 tl tuttu bi de masajı var bunun)....okadar isteksizim ki hç bi heyecanım ve isteğim kalmadı araya lipo girince....üstelik bacaımın üst kısmını da incelticek çk mu zayıf ve ince olurum bilmiyorum kafam karışık akşam annemle konuşucam bi de onun fikrini alıcam heran vazgeçebilirm

Sevgili Askos,

Bugun gorustum angel la. Durumu iyi, yani sikintilari var tabii ama ise gidip calisacak kadar iyi.

kızlar...işte resimler..ameliyat öncesi resmim yok ama ...bacaklarımın iç kısmının boş olduğunu düşünün..yani arada 3-4 cm boşluk vardı...

bundan iyisi can sağlığı benim için..umarım erimezzzzzzz....

Eklentiler

• $resim010.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 101
  • $resim012.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 110
septembergirl cnm çok güzel olmuş bacakların harika umarım erimez hep boyle güzel kalırlar. sen de mi bülent beye gittin? ben de muayene günü aldım. keşke bacaklarının eski halinin de fotosu olsaydı

ooo september bacaklar fıstık olmuş:) güle güle kullan vallahi süper olmuuuş:) oh hadi kurtuldunuz süper:)))

kızlar saolun...bu yeni hali..2-3 ay sonra nasıl olur bilemiyorum..umarım böyle kalır..

daha önce de dediğim gibi isteyen herkese sağlıkla yaptırmak kısmet olur inşallah..dualarınız için hepinize teşekkür ederim..

cnm cok cok cok güzel olmuş inşlh hep böle kalır cok sevindim senın adına darısı diger arkadaşlarımızın başına gerçekten sonuç süper bülent beyi birkez daha tbrk ediyorum

kıslarr mrb..september bacakların çok hoş güzel olmuş.inş.erimezlerde hepsi sana kalır:))leydicim sanada geçmiş olsun ama şimdi iyi olmana sewindim:)elif2008 canım şu buluşmayı biran önce gerçekleştirsek çok iyi olur sana bacaklarımın bizzat kendisini gösteririm:)))

Tabi ben tarihi kendime göre seçtim. Daha öncesi mümkün değil, iş seyahatleri yüzünden.... Siz de en uygun günleri söyleyin bi orta yol bulalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…