Bacak dolgusu yaptıran var mı?

4000 tl'ye yapmıyorsa 5000e çekmişse ben yokum elifçim bu işte, beni listeden çıkarabilirsiniz... september bikaç syf öncesinde yazmıştım ama dikkatinden kaçtı heralde, gerçekten her hafta 1000 ytl artıyor mu yoksa şaka mı yaptın?

Yaaa evdeki bilgisayarımda bir problem var bir türlü yazamıyorum... O yüzden cevap yazamadım. ış yeri malum boş zamanı yakalamam bu aralar imkansız... Yaz geldi işler acıldı. Neyse arkadaşlar ben dönmeden önce makbule hn yüz yüze 2 defa bu fiyat konusunu konuştum. Hatta ben ilk defa bursaya hem muayene olmak hemde bir görmek tanımak ve kafamdaki tüm soruları sormak için gittiğimde fiyatı banada çok yüksek söylemişlerdi. Fakat ben bu forumdan olan herkese 4000 ytl yapacaksınız demişsiniz Minireye böyle demiştiniz o yüzden de geldim dedim. Bülent bey ve Makbule hn özellikle bu konuyu hatırlattım. ameliyat sonrası Hatta beni geçirirken tekrar makbule hn bu konuda lütfen fiyat artırımı yapmayın diye özellikle rica ettim..Makbule hn da forumdaki bütün arkadaşlara ellerinden gelen tüm yardımı yapacaklarını söylediler...Umarım sözlerini tutarlar.. Umarım herkes bu sıkıntıdan kurtulur...Bence bu durumu ameliyatı olacak arkadaşlar özellikle hatırlatsınlar...Ameliyat olan arkadaşlara acil şifalar diliyorummmm....Tabiki kendimede...bu öyle hemen ameliyat olursun 2 günde işe gidersin ameliyatlarda olmadığını önceki mesajlarımda da özellikle belirtmiştim. Lütfen ameliyatı düşünen kişiler ince eleyip sık dokusunlar... Her ihtimali düşünerek kendilerini programlasınlar...Ben hala üzerinden 11 gün geçmesine ragmen ohh çok iyiyim rahatım diyemiyorumm.. Zaten ameliyat öncesindede nasıl olacak ağrım sızım işe gitme durumum diye çok düşünüyordum. Yalnızca şunu söyleyim. Düşündüğüm kadar varmış yaniii...çalışma arkadaşlarıma vücudum hamlamış, ters hareket yaptım kramp girdi gibi beyaz yalanlara devam yani.

Gelelim Jezabel senin durumuna :) ya arkadaşımm ben seni burda görmekten kendi adıma inanılmaz memnun ve mutluyum. ınternetten arkadaş mı olunur diyorken seni buldum. Sakın forumu bırakmayı filan düşüneyim deme.. Senin mantıklı yorumlarına düşüncelerine bence burda ihtiyaç var... Aldığın eğitim ve mükemmel ingilizcenle yurt dışı sitelerine bile girip araştırma yapabiliyorsun. Yağ enjeksiyonu ile ilgili son gelişmeleri buraya aktarabilir bizleri aydınlatabilirsin...o yüzden lütfen kal...

Ben 36 yaşındayım yolun yarısını geçtim bile...cocukluğum gençliğim ergenliğim evliliğim en güzel günleri bu kompleksle geçti...Neler kaçırdığımı bi ben biliyorummm... Ama size şunu hatırlatmak isterim belki bu forumda yaşı daha küçük arkadaşlar var eger benim gibi çok fazla şey kaçırdım artık orta yaşımıda kompleksiz hiç bişey kaçırmadan yaşamak istiyorum diye tutturmazsanız ( yaşı küçük olanlar için söylüyorum ) önünüzde bu ameliyatı olmuş bizler varız... Bekleyin derim çok fazla acele atmeyin... Bi bizlerin neler yaşadığını yaşayacağını gözlemleyin...Yağlar eriyecekmi, başka sıkıntılar yaşıyacakmıyız durumumuz ne olucak. Bu sonucları aldıktan sonra yine kendi kararınızı kendiniz vererek bu ameliyatı olun derim. Size beklemek çok şey kaybettirmez inanın kazandırır. Yağlar erirse en azından paranız boşa gitmez..Paranın ne kadar zor kazanıldığını çok ii bilirim çünkü...Ben bile çalıştığım halde ha diyince bu parayı bir araya getiremedim..

Herkese merhabalar, forumu dün gece buldum ve sabaha kadar tüm mesajları tek tek okudum. ınanılmaz geldi bana çünkü bu konuda bu kadar açık ve direkt bilgiyi bulabileceğimi inanın tahmin etmiyordum. Operasyon geçirmiş olan arkadaşlara öncelikle acil şifalar diliyorum ve yeni bacaklarını çok merak ediyorum. Mesajları okurken sanki yaşadıklarını yaşadım ve çok etkilendim. Ben de estetik açıdan bacaklarıma birşeyler yaptırmayı isteyenlerdenim en son ne zaman etek giydiğimi sormayın:) Çok yoğun çalıştığım için benim için zor bir dönem olabileceğini farkettim bu operasyonun ve uzun vadede sonuçlarından emin olamadım. Aslında kafamda çok çok soru belirdi ama forumu takip etmek istiyorum biraz daha:) Çünkü en azından burada aynı sorunu yaşadığım insanlar var ve emin olun neredeyse tek ben varım sanıyordum. Hepinize tekrar selamlar ve arkadaslara sıhhatler dilerim.

her hafta 1000 TL artıyor derken şuna istinaden söylemiştim ;
leydi ve angel bizden önceki hafta oldu 4000 ödediler.. nur ve ben geçen hafta olduk 5000 ödedik...bu hafta fiyat soran arkadaşlara da 6000 demişler..o yüzden söyledim ..espri olmasını bende isterdim ama pek öyle görünmüyo maalesef....

hoşgeldin janin..çok acele karar verme derim ben..biraz bekle, bizler operasyonu yaptırmış kişiler olarak bilgilendirmeye devam edeceğiz..en az 5-6 ay sonra daha net olur herşey..birde yaz için çok uygun bir işlem değil çünkü en az 3 hafta korse ve varis çorabı giymek büyük işkence gerçekten..

Hoşbulduk SeptemberGirl, haklısın acele etmemek gerekiyor yazın korse ile dolaşabileceğimi de düşünemiyorum zaten:) ama bir yandan da bu yaz da sadece en fazla diz altı etek ve kapri giyerek geçecek. En çok dikkatimi izmirde operasyon geçiren arkadaştan bir daha haber çıkmaması çekti. Bir de Alman hastanesinde operasyon geçiren arkadaş fotograflarini buraya gonderebilir mi acaba. Bu konuda kararım aslında kesin ben bu işi yapıcam sadece doğru zaman doğru doktor ve hastane olması konusunda bilgi lazım.

merhaba Janin,

öncelikle hosgeldin. Alman hastanesınde Dr. Fethi Orak bey'e amelıyat olan benım. Benım operasyonum cok kısa surdu. toplamda 20 dk felan surdu ve benım amelıyat sonrasında benı uzecek derecede agrı, sızı gıbı sıkıntılarım olmadı. Benım belımden veya gobegımden felan yag alınmadı. sadece dız ıcı bolgesınde bulunan fazlalık kısım alındı. ordan elde edılen yaglar dız altındakı oyuk kısımlara nakledıldı. Ben amelıyatta fazla zede almadıgım ıcın istirahat donemımde acılı ve sancılı gecmedı. Bence iyilesme süresi, bu operasyonun derınlıgıne, buyuklugune baglı. Ben operasyon sonrasında hıc bır agrı kesıcı kullanmadım.cunku gerek duymadım. zaten doktorda vermemıstı. ayrıca ben hastanede bıle kalmadım. bır saat sonra eve gıttım. evde bıle yatmadım. o aksam mısafırler bıle geldı. onlara cay bıle ıkram ettım:) kımse farketmedı.

Bu arada lıposactıon sonrası aspırın kesınlıkle ıcılmıyor. Anestezının etkısınden dolayı evde ılk gunler basınız agrıyabılır. onu da aspırın dısındakı agrı kesıcıler kullanarak dındırın. cunku aspırın kanı sulandırıyor ve morarmalarınız artıyor. sıgarada morarmalarınızı hem arttrıyor hemde morlukların gecmesını gecıktıryor.

Onun dısında burdakı arkadaslara sunu da soylemek ısterım. Bu veya herhangı bır baska operasyon oncesı, bunyenızı guclendırın, yanı bagısıklık sıstemınızı guclendırıcek sekılde beslenın. En basıt ornek, portakal ve havuc suyunu sıkın gunde en az buyuk bır su bardagı bolca ıcın. Bol C vitamini. Onun dısında peynir, süt, yoğurt, bunları hergun alın. bunyenızı operasyon oncesı bır asker gıbı hazır hale getırın. operasyon oncesı gunlerde uykunuzu ıyı almıs olun ve hıc bır sıkıntıyı kafanızda barındırmayın. Bunlar sızın ıyılesme surecınızı kısaltacaktır. Operasyon sonrasında da portakal+havuc suyu gıbı taze sıkılmıs meyve sularından hıc vazgecmeyın. hele anestezı de aldıysanız onu bunyenızden atabılmek ıcın engınar suyu ıcın. karacıgerınız anestezıyı vucuttan atabılmek ıcın cok zorlanıyormus.

ben bunları operasyondan aylar oncesınden yapmaya baslamıstım. operasyona gırdıgımdede bunyeme guvendıgım ıcın operasyona gayet kendımden emın korkmadan gırdım.

aynende oyle oldu. sankı hıc operasyon gecıren ben degılmısım gıbı cıktım.

sedasyon ınsansa yarı uyku halı yapıyor. bıraz ınsanı sersemletıyor, yan etkı olarak hafıf bas agrısı yapabılıyor. biraz dıkkatınız dagınık oluyor. onun dısında hıc bır yan etkısi yok.

Ben daha oncekı yazımda bu operasyonun cok basıt korkulacak bır operasyon olmadıgını soylemıstım. Benden sonra operasyon gecıren arkadaslar cok sıkıntılı ve agrılı bır ıyılesme donemı gecırmısler. Buna cok uzuldum. Cunku benım oyle olamıstı ve ıstesem ertesı gun ıse bıle gıdebılecek durumdaydım. Iznımı ıyıce ıstırahat edıp, iyileşmek ıcın ayarladıgımdan dolayı gıtmedım.

Iyılesme surecının hastalara gore farklılık gostermesının sebebı bence operasyonun olus seklıne, suresıne, hastanın bunyesıne, doktorun teknıgıne , yada dıger faktorlere baglı olarak degısıklık gosterıyor. Normalde benım canım cok tatlıdır. ben ıgneden bıle cok korkarım. kaldı kı bu kadar agrılı ve acılı bır donem gecırseydım kesınlıkle arkadaslara bunu onermezdım ve mutlaka cok sancılı bır donemı oldugu konusunda uyarırdım. Cok basıt demezdım.

benım doktorum enjekte edılen yagların tutmayacagını bana daha operasyon olmadan once en basından soyledı. Ben tuttugu kadarına bıle razıyım dedım ve enjeksıyon yapılmasını ben ıstedım.

yaglar gercekten de erıyor. yuzde kacının bacagımda kaldıgını bılemem:)

ama dız ıcındekı fazlalıgın alınması bıle benım bacak konturumu eskısınden cok daha ıyı hale soktu. ben buna bıle cok memnunum. bırde şunun ıcın gonlum cok rahat, cok tanınan, alanında duayen olarak bılınen, akedemık karıyerı ve uluslararası tanınmıslıgıyla, guvenılır ellerde bu operasyonu yaptırdıgım ıcın gonlum cok rahat. bence bu guvende cok onemlı. zaten cok kısa surede ıyılesmem de operasyonun basarısını gosterıyor.
resım ozelden yada msn den yollayabılırım. bu arada benım bacaklarım leydı nın yada dıger arkadaslarınkınden daha guzel degıl. fotolardan gordugum kadarıyla leydının cok cok guzel olmus. dıger arkadaslarınkıde cok guzel. benımkılerde onlar gıbı. baktıgınızda hep aynı yontem uygulanmıs. onlardan daha farklı degıl. benımde onlarınkı de dız ıcı duzlestırılıp oyuk kısımlar yag ıle doldurulmus.

operasyonun sonucu yıne bence herkesın fızıksel yapısına gorede degısıklık gosterıyor.o yuzden herkeste aynı durmuyor.

umarım yeterınce acıklayıcı olabılmısımdır.

sıgaranın zararlarını hepımız cok ıyı bılıyoruz. gercekten operasyon oncesı ve sonrasındakı ıyılesme surecınde sıgara ıcmeyın. ıcılen ortamda dahı bulunmayın.

gamzecim cok güzel anlatmışsın özellıkle bol c vitamini konusunda sana katılıyorum çünkü hem anestezi aldıgımız için hemde operasyon sonrası antibiyotıkler ve agrı kesiciler kullandıgımız için iyi beslenmek bol su içmek bol vitamın almak cok önemlı bende eve geldigimden beri günde en az 2 bardak portakal suyu içiyorum ve ananas suyu içiyorum ananas vücuttaki bütün ödemden kurtulmanızı saglıyor ve cok faydasını gördüm herkesede öneriyorum eve geldigimde bacaklarım sosis gibiydi oysa şimdi şişliklerden ve ödemden yavaş yavaş kurtuldugum için şekil olarak oturmaya başladı bence senın bacaklarında gayet hoş ve güzel oldu kıyaslama yapmaya gerek bile yok cnm arkadaşım:) her operayon farklıdır herkesin vücuduna göre farklı olabilir kimi agır geçirir kimi daha kolay geçirir belden karından göbekten yag alınıp yapılanlar bence daha agrı oluyor çünkü morarma ödem şişlik daha fazla oluyor buda agrılı geçmesine sebep oluyor ama gamzenin sadece bacaktan alınıp tekrar bacaga enjekte edildigi için agrısız geçmiş olabilir yada bünyeyle alakalıdır gerçekten mesela ben sigarayı bırakamamıştım operasyon sonrasıda 2 hafta içmek yasak zorlanıyorum gerçekten ama 2 haftayı doldurmayı beklıyorum:) keşke hiç içmesem dün eşim içerken dayanamadım bir iki kere çektim içsemde azaltmayı düşünüyorum çünkü yagları erittigini biliyorum yaglarım erisin istemiyorum umarım fazla erimez hepimizin böle kalır janin sanada aramıza hoşgeldin diyorum dogru kararlar vermen dilegiyle

leydı canımsın, kalbınde, gonlunde cok guzel bırısın. bu tavsıyelerın gercekten cok yerınde tavsıyeler. Benım cok yakın arkadasım, (kanka dıye tabır edılıyor ya..) philips meyve sıkma makınası almıs, bır gun ona gıttıgımde portakalları guzelce beyaz kısımları ıle beraber soyup, bır yada ıkı adet havucu da soyup makınaya attı. kısacık surede koca bardak dolusu meyve suyunu bana ıkram ettı. gercekten cok pratık bır alet ve uygun fıyatlı. carrefourdan daha sonra bende taksıtle almıstım:) evdekılerede kendıme de sık sık yapıyorum. kola veya hazır meyve suları yerıne onu ıcmek daha saglıklı.

bu arada bana ozelden mesaj atan bır kac arkadas var. eger o arkadaslar bana msn adreslerını yazarsa onları kendı msn me ekleyebılırım. cunku ozelden sadece bır kere mesaj yollanabılıyor. ıkıncı mesajı yollamak ıcın 600sn beklemenız gerekıyor dıyor. dıger arkadaslara cevap yazamıyorum. lutfen bana bunun ıcın alınmayın. yoksa sımdıye kadar defalarca maıllerınızı cevaplamıstım. sız msn adresınızı yazın ben eklerım sızı. ordan resım veya dıger bılgılerı yollar, yada elımden gelen herturlu yardımı yapmaktan dolayı buyuk mutluluk duyarım. bence kadınlar klubu bu ozel msj kısmında 600 sn bekleme olayını kaldırsa ıyı olur. mesajlasmak cok zor oluyor. bende burdan herkese msn ımı anons edemem dogal olarak:)

Ödem azaltıcı besinler

- Bol su içmek (maksimum 2,5-3 litre)
- Karahindiba
- Tarçın ve karanfille yapılmış çay
- Yeşil yapraklı besinler
- Maydanoz
- Kiraz sapı
- Kabuklu armut
- Şekersiz şeftali

Buradaki iletişimi çok sevdim birbirini anlayan insanlar burada özellikle leydinin mesajlarını ilgi ile takip ettim çok duyarlı davranması çok güzel. Bacak içine yerleştirilen silikonlarla ilgili de sadece internet üzerinden fotograflara ve bazı yazılara baktım ama kalıcı olmasına rağmen güzel durmuyorlar. Ayrıca da biraz riskli geldi bana. Enjeksiyonda yağlar eriyor ama 3 seanstan sonra kalıcılık sağlanıyor yazıyor bu şekilde sonuca ulaşmış birilerini görmeyi isterdim aslında. Mesela aradan 2-3 sene geçtikten sonra ne oluyor. Dizlerimi kapatan giysiler giydiğimde kötü görünmediğini biliyorum fakat dizlerimin iç kısmındaki oyuk çok fazla bileklerim ince ama öyle kalmasını tercih ederim. Sadece dizlerimin iç kısımlarının dolması aynada denediğim kadarı ile iyi görünecek:) Pantolon giydiğimde hiçbirşey belli olmuyor ama etek giymek istiyorum:) ve saklamaktan artık bıktığım için bu şekilde bir çözüm arıyorum. Sizleri bulduğum için de çok mutluyum ve dünden beri mesajları takip ediyorum. Herkese çok teşekkürler. Umarım herşey istediğiniz gibi olur bize de örnek olur:)

janin yag enjeksiyonunda yagların cogu eriyor bu dogru ama yüzde 40 kadarıda kalıcı oluyor bunuda inkar etmemek lazım tamamıyle eriyıp yok olmuyor yani ben geçen sene nisan ayında yaptırmıstım msjlarımıda okuduysan görmüşsündür 3 ay sonrasıda 2ci seansımı yaptırmıstım her ikisindende kalan yaglarım vardı 1 sene oldu gecen ay ve elle dokunuldugunda yaglar gelıyor eline hatta bülent bey bana sordu nasıl fark varmı die muane ettiginde tabiki dedim ilk haline göre iyi ama ben aralık tam kapansın istiyorum ve diz altındakı oyukluk tam anlamıyla dolsun istıyorum dedim saolsun oda elinden gelenı fazlasıyla yaptı sen yinede iyice araştır soruştur ben kendi adıma cok memnunum agrılarımda tamamen geçti operasyon sonrasıda bülent bey beni cok güzel yönlendirdi sayesınde gerçekten agrılarımda geçti operasyon sonrası doktorunun tavsiyelerinide dinlemen cok önemlı bu arada sigara içiyosan 1 ay öncesinden bırak gamzenınde dedigi gibi kendini iyi hazırla bilek kısmına gelınce bileklerine işlem yaptırmamanı tavsiye ederim ben 2 seansımdada bileklerime enjekte ettirdim eski halıne göre kalınlaştı ama bilekte oluşan morluk kolay kolay gitmiyor bu operasyonumda bileklerime işlem yapılmadı zaten ince bilek moda biliyosundur bu arada gerçekten güzel sözleriniz için teşk ederim gamzecim sende kalbi gönlü cok güzel bir arkadaşımsın burda bir degil birden fazla dostum arkadaşım oldugu için cok mutluyum dostluklar bir iki günlük degil ömür boyu sürmelidir die düşünüyorum ve sonuna kadar sizinleyim cnmsınız saolun içtenliginiz ve yakınlıgınız için janin ne olursa sorabilirsin ben hep burdayım

bu arada bişeyi sölemeyi unuttum ben bu son operayonumda yag enjeksiyonu degil yag transferi yaptırdım kalıcılık bakımından yag enjeksıyonundan daha avantajlı oldugunu okumuştum bülent beyin söyledigide bu yönde ama tabi zamanla görecegiz

Gamzenin yaptırdığı ile bizim yaptırdığımız işlemler çok farklı o yüzden iyileşme süreci de farklılık gösteriyor. Yani yağ enjeksiyonu ile yağ transferi leydinin de dediği gibi farklı şeyler..

yağ transferinde özellikle yağ alınan bölgeler acıyor ve ağrıyor veya morarıyor..ayrıca bu işlem 2-3 saat kadar sürüyor..ameliyat gibi..
yani çok farklı işlemler olduğu için karşılaştırma yapılması çok doğru olmaz...yalnızca kalan yağ miktarları karşılaştırılabilir onun için de beklememiz gerekiyor..henüz çok erken..

birde bana operasyondan sonra gaz yapıcı meyvesuyu içmeyin demişlerdi. Ne kadar süre içilmemesi gerek bilmiyorum ama portakal..vb meyvelerin suları gaz yapıcı olduğu için iyice öğrenmek gerekiyor..

bence herkesin bünyesi ve geçirdiği operasyon farklı olabilir o yüzden her tavsiyeyi uygulamadan önce doktora danışmakta fayda var..

slmlar..bacak implantı ameliyatı oldum geçen sene ağustos ayında bacaklarım da eğrilik yani parantez görünümünden rahatsız oluyordum,ve 2 esnetik dr gittim ilkinde yağ enjekte dediler ve bende de yağ oranım olmadığı için vaz geçtim implant olayının üstüne fazla düşmemişti dr çünkü bu tür operasyonu yapan dr az ..sonuçda da ben izmir de başka bir dr gittim ve bana sizi mutlu kadın yapalım dedi ve oldum ameliyat epidural oldum 2 saate yakın sürdü ameliyatım.bacağımda alt ve üst yanlarda ikişer adet dikişim var,16 sn 2 cm kalınlığında bir protez yerleştirildi.ameliyatım 5000 tl mal oldu,hastahanede kalmadım 5 saat sonra ayrıldım..gelelim acılara çok istediğim için acılarımı çabuk unuttum 1 hafta araba kullanmadım,15 gün suya girmedi ayağım,merdivenlerde problem yaşıyordum ama geçti ALLAH ıma şükür çok tereddüt ettim ama geçti..yağ enjektede birde dr erime olyı olduğu için bilye gibi çukurluklar oluşuyor dedi bana ve yağ enjekte yöntemi tekrar isteyen bir olay bu konuyu düşünmeyin derim ben..amliyatta ilk başta ürkütüyor ama sorun yaşayan nerdeye hiç yok vucudun kabul etmemsi gibi,şişlikler oluyor 6 ay sonunda tamamen yok oluyor,dikiş izine gelince ben dert etmiyorum olacak okadar dimi ama:KK66:sağlıklı günler..sevgilerimle bu arada hoş geldim aranıza...a.sa.s

ben cuma ameliyat oldum son ana kadar kararsızdım çünkü liposuctionda gerekiyodu bana sonuç olarak oldu bitti lipo yerlerim çk ağrıyor şişlik çk bacaklarım şekil olarak şimdilik çk hoş ama öle kalın deil zaten sadece iki diz arası dolduruldu...tabiki ericek kesinlikle tek seferde olmıcak bunu kabul ederek girdim ameliyata.
şuan acım çk bacaımda hç acı yok derdim lipoyla
bi de tuvalet çk sorun oluyo umarım birkaç güne normale dönerim
allah hç birimizi pişman etmesin sevgilerr...

devam ediyorum:
Operasyon hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Operasyona canlı yağ dokusu elde etmek için liposuction ile başlıyoruz. Genellikle karın bölgesi veya basen bölgelerinden alınan yağlar yeterli geliyor. Liposuction işlemi bitikten sonra alınan yağların bir bölümü enjeksiyon için özel bir işleme tabi tutuluyor. Alınan yağın bir bölümünden ise, içerisinde kök hücrelerin de bulunduğu taze hücre süspansiyonu elde ediliyor. Bu hücreler enjekte edilmeyi bekleyen yağ dokusu ile karıştırıldıktan sonra enjecte ediliyor..

Arkadaşlar bu yöntemle meme büyütme operasyonları yapılıyor. Ben bu ameliyatı yapan iki doktorla irtibata geçtim. Aşağıda yazışmalarımızı görebilirsiniz:

Merhabalar

Kök hücre ile zenginleştirilmiş yağ doku ile meme büyütme tekniği vücudun başka bögeleri için de kullanılabilir bir teknik midir? Meme büyütmede kullandığınız kök hücre içeren yağ dokusu, çarpık ve/veya ince bacaktan muzdarip benim gibi insanlar için bacak konturunu duzelmek amacıyla, baldır içleri gibi dolgu gereken yerlerde kullanılmakta mıdır?
Ayrıca bu teknikle klasik yağ enjeksiyonundaki "erime" dezavantajı tamamen ortadan kaldırılmış mı mıdır, yoksa görece minimize mi edilmiş durumdadır?
TULSA

Doktor beyin cevabı:
Merhabalar,
Bilindiği gibi bacaklarda düzensizlikler için yağ enjeksiyonu ve macrolane geçici dolgu zaten yapılabilmektedir. Kök hücreden zenginleştirmede amaç yağ doku kalıcılığının sağlanmasıdır. Dolayısıyla bacak dolgusunda kök hücreden zengin yağ kullanımı hem kalıcılık, hem o bölgeyi yenileme güçlendirme açısından oldukça başarılıdır.
Saygılarımızla,

Slm yeniden, yorumunuzu okudum, aldiginiz cevap gercekten tatmin edici gozukuyor. Peki hangi doktor ve nerede yapildigina dair bir bilginiz varmi? Ben bu olayi 1 ay icinde halletmeyi dusunuyorum, Bulent bey ilk tercihimdi, verdigi yuzde 80 lik garantiden dolayi, fakat son gelismelerden sonra, istanbulda iyi bir doktor bulup yaptirmayi dusunuyorum. Eger verdiginiz bu bilginin isiginda bildiginiz bu isi yapanlar varsa lutfen bilgilendirirmisiniz?

charms geçmiş olsun seni merak ediyordum acaba oldunmu olmadınmı die umarım iyi olur herşey senin için cok sevindim lipo yerlerin zamanla geçer cnm düzenli masaj yap doktor zaten sölemişti sana masaj ve fizik tedavi diye inşlh biran önce düzelirsin cnm

canlar bana şunu söyleyebilir misiniz, yağ enjeksiyonu ile yağ transferi arasında nasıl bir fark var? yağ enjeksiyonu nasıl oluyor yağ transferi nasıl oluyor yani.. şimdiden teşekkür ederim

X