Bacak dolgusu yaptıran var mı?

septembergırl çok geçmiş olsun arkadaşım iyi olduğuna sevindim. korse olayına gerçekten üzüldüm halledebildinmi. unutmuşlarmı özelliklemi vermemişler. birana önce bacaklarının eski ve yeni halini görmek istiyoruz. nur arkadaşımızada allahtan acil şifalar diliyorum inşallah iyi olmuştur.

arkadaşlar günaydın..
bugün işbaşı yaptım nihayet ve çok daha iyiyim..gerçekten hareket ettikçe problemler daha da azalıyor..ödemin atılmasının tek yolu su içmek..ben günde 1 bardak su içmezken ameliyat olduğumdan beri 2-2.5 lt su içiyorum ve gerçekten çok işe yaradı..
yalnızca yağ alınan yerlerde ufak ağrılar oluyor ama o da normal..daha 4 gün oldu..

korse olayını hala halledemedim..geri dönmediler..para iadesi olacak muhtemelen..zaten varis çorabı belimin de üzerinde duruyor..korseden farkı yok..korse kullanmayacağım sanırım..belki de gerek yok diye takmadılar..
tek sıkıntım şu çorabı gece gündüz çıkartamıyor olmak..sıcak havalarda işkence valla..

leydi düzeldiğine çok sevindim..nurun çıktığına da çok sevindim..çok şükür..hepimize geçmiş olsun..

bu arada resim nasıl ekleniyor, beceremedim bir türlü ya..

canım kaç kilosun boyun kaç neden göbekten yağ alnmadı yetmedimi. doğum yaptınmı. özelden msj.attım bakabilirmisin.

kızlar sizleri tebrik ediyorum böyle birşeye karar verip yaptırabiliyorsunuz basit operasyonlar değil sanırım yağ aldırmak bacağı kestirip yağ enjekte ettirmek cesaret işi benim tahminimce çok fazla acı ve ağrı duyulur diye düşünüyorum öyleki pişman olmaya kadar gider yaptırdığınıza değiyormu yani hiç pişmanlık varmı ve de son görüntüden memnunmusunuz kalıcılığı kaç sene bende istiyorum ama büyük cesaret lazım!!!

ben pişmanlık duymuyorum sonucta bu dertten kurtulmak için gittim yaptırdım tmm agrısı sızısı var ama onuda cekmek zorundayız hayatta hiçbirşeye kolay ulaşılamıyor degilmi bişeyleri elde etmek için bazı çabalar vermek zorundayız agrıları sızıları cekerken tabiki zorlandım pişmanım demedim ama bol bol dua ettim biran önce düzelebilmek için şuan biraz daha iyiyim umarım gün gün tamamen geçer agrı, agrı dedigimde bacaktakı gergınlık yag alınan yerlerımde suan agrım kalmadı ama bacagımdakı gergınlık daha tam geçmedi 2 3 güne gecer dedi do ktor 2 3 gün daha dayanıcam artık umarım herşeye deger ve yaglarımız bize kalır :)

iyi olmana sevindim canım her acı bir gün mutlak diner ama süper bacakların hep senle olacak sen canın çok yandıgında kumsalda o güzel bacaklarınla süzüle süzüle gezdiğini düşün bu mutluluk acılarını birazda olsa dindirir

leydicim ben de yağ transferi yaptırıcam bülent beye muayene günü aldım haftaya. sana sormak istediğim ayrı bir muayene ücreti alıyor mu ona göre hazırlıklı gitmem gerekebilir

leydi takip ediyorum yazdıklarını adım adım..umarım ağrıların diner kısa zamanda. Angel ile görüşebildin mi leydi, onun da benzer ağrıları varmıymış acaba ödemden dolayı? Ama şunu söylemeliyim, ben açıkcası estetik açısından bu kadar başarılı bacaklar beklemiyordum. Seninki de, angelin ki de gerçekten muhteşem olmuş. Bülent bey %20 kadar bir erime olabileceğini söylemiş ama bu bacakların %20 'si gitse bile sonuç gayet iyi kalacaktır. Çok mutlu oldum sizlerin adına, sıkıntılarınız geçince daha da mutlu olacağım. Septembergirl, NUr ve diğer ameliyet olan arkadaşlara da acil şifa diliyorum. Fotoğraflarınızı dört gözle bekliyoruz, paylaşmak isterseniz..

marienna muane ücreti alınmıyo yanı benden alınmadı sadece korse corap ve tahlıle para verdim birde amelıayat parası verdim işte başkada ödemem olmadı

tulsacım gerilme kasılma ödemden oluyormus dün netten araştırdım ödem den dolayı bacak lefleri sıkışırmış inşlh biran önce geçer

leydi sanırım artık daha iyisin. çok sevindim. emin ol günden güne düzeliyor. yarın bugünden daha rahat daha güzel geçicektir.
bu arada ben korse için ayrı bi ücret ödemedim. herşey dahil fiyat verdiler bana. otel rezervasyonu gibi oldu :)

papatya saol cnm evet biraz daha iyiyim gerilmeler yavaş yavaş geçiyo ama tabi tam anlamıyla geçmedi onlarda geçecek inşlh gün gün dedigin gibi allah büyüktür inşlh

Kızlar kaç gündür yoktum.....
Bir konuda arkadaşımıza hak veriyorum...
Ameliyatı düşünen arkadaşlardan bazılarının bence gerçekten ihtiyacı yok. Bunu daha önce de söylemiştim..
Mesela resimlerine baktıklarımızdan sanırım fzlt idi bir tanesi (ve birkaçı daha)... Bu arkadaşlar lütfen sabredin kas yapın önce ..... Gerçekten kas çalışması hafif eğrilikler için çözüm oluyor.... Sabredin. Sonuçta ameliyattan sonrası için de sabır gerekiyor. Bu sabrı kas yaparak gösterin.
Daha ciddi eğriliği olanlar önce kas yapıp sonra da illa da isterse yine ameliyat olabilir. Ama dediğim gibi değmeyecek olanlar var. ıyi düşünün....................

Sevgili askos, bileklerinde eğrilik var mı? Sırf inceliğini mi beğenmiyorsun? Eğer şekil düz ise, bak her zaman ince bilek makbuldur, kıymetini bil.... Ama ben uzaktan konuşuyorum tabi... Resmin olsa daha doğru şeyler söyleyebilirdim.... Benim eğri mesela. Birbirinden uzaklaşarak yukarıya çıkıyorlar. Bilekleri iç tarafını dolduracak bişeyler lazım.... (Benim sorunumda olanlar için) Ama hala ben de aranıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…