Bacak dolgusu yaptıran var mı?

leydi canım ilk amaliyatında da bu tür ağrıların oldumu benim hiç agrım olmamıştı sadece kasılmalar oluyodu ya bide benim bazen bacaklarımda ödem oluyo 10 ay oldu amaliyat olalı bu normalmi sizce

ben nurla konusmustum adetliyken yaptırma dedim bel göbekten alırsa zorlanırsın demiştim ama kalca yanlarından alınacagını bülent beyın de bişey olmaz dedigini biliyorum normalde yapıyor doktorlar adetliyken ama adetten sonra yapmanın yada adet yokken yapmanın daha iyi oldugunu söylüyorlar bende bel göbek olmazsa zorlanmazsın demiştim kendimden biliyorum çünkü ilk yaptırdıgımda sonrası adet oldugumda cok zorlanmıstım belden alındıgı için yag zor oluyodu inşlh biraan önce düzelir ama nur beklemek istemedi carsamba işe dönmem lazım die okadar üzüldümki anlatamam ya aradım şimdi acmadı telini meraktan öldüm burda askos abla benim ilkindede agrım oldu gerilmeler oldu tabi ama bukadar şiddetli olmadı ayaga kalkarken zorlanıyodum ilkinde birden gerilirdi basınc yapardı diz arkasındada kesi oldugu için normaldi yanı yag verilen yerlerde kasılırdı ama uzun sürmedi iyileşmem 5 6 gün de düzelmiştim şuan bugün tam 1 hafta oldu basınc hala var ara ara gelıyo geriliyo sankı bacagım patlıcak gibi oluyo biraz azaldı ama yinede zorluyo tabi

bu arada Makbule Hanım hala korse için Bülent Bey ile görüşüp bana dönmedi..bugün döneceğim demişti..nura da korse takmadılar..birisi bizi bilgilendirirse memnun olacağım..arayıp durmaktan yoruldum..derdim parası değil neden takılmadığı..gerek yok mu yoksa unutuldumu onu öğrenmek istiyorum sadece..

nurla 1 saat önce konuştum..sabah tekrar arayacağım..umarım çıkar..çarşamba nasl işbaşı yapacak bilmiyorum..mümkün değil bu şartlarda..gidecek yolu da çok uzun..Allah yardımcısı olsun..

nur için çok üzüldüm. umarım en kısa zamanda toparlanır.
bu arada bende yalnızca korse var. kapri tayt gibi bişey. bacakları ve göbeği (nerdeyse göğüs altına kadar) saran bi korse. ama çorap yok. ben hiç sormadım, doktorum da bahsetmedi. muayene olduğumda da, ameliyat sonrası da sadece korse hakkında bilgilendirdi beni.

deryako karar senın cnm iyice araştır ve ona göre karar ver ben bülent beye yaptırdım ama sen yinede iyice araştır kararını iyi ver

deryako çok iyi araştırıp öyle karar ver bence. sonuçta bu bir ameliyat. aklında soru işareti kalmasın. acele karar verme.

kızlar 2 günden beri cok kötüyüm bacaklarımda kasılma gerilme var her insan bir olmaz belkı ama bu sefer cok zorlandım valla ayaga kalkamıyorum fazla baldır kısımlarım patlıcak gibi oluyo gerçekten cok zorlandım bu sefer minire ablaya sordum onda fazla böle şeyler olmamıs ama bende oldu bünyeden bünyeye degişiyo sanırım lütfen iyi karar verin ben bu sefer gerçekten zorlandım ilk yaptırdıgımda bu kadar agrı çekmemiştim

öncelikle ameliyat olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun umarım sonuç istediğinizden çok daha ii olur inşallah güzel ve en önemlisi sağlıklı olur .

Leydicim canım benim inşallah önemli bişey değildir doktorla konuştun mu ne söyledi söylediklerini harfiyen yerine getir canım geçicidir inş üzülme Allah acil şifalar versin canım :teselli:

cnm agrım var inşlh gecer konustum bülent beyle tekrar ilaç verdi dua ediyorum anca geçsin die gerçekten zormus bu sefer gerçekten zorlandım nur la sabah konusmustum cıkıs yaparsa bana haber verecektı haber cıkmadı hala

ok..umarım ilaçlar işe yarar..bende yarın arayacağım tekrar..nuru da sorarım..inşallah çıkabilmiştir..haber alırsam yazarım hemen..sende dikkat et kendine..moralini hiç bozma..sigara içmiyorsundur diye düşünüyorum..eğer içiyorsan da hemen bırak ..çok çok önemli ve olumsuz bir etkenmiş sigara iyileşme sürecinde..

cnm saol tşk ederim ben nurla görüştüm şimdi iyiymiş biraz baş agrısı kalmıs inşlh biran önce düzelir

Son düzenleme:
Septembergirl, sana ve Nur'a cok gecmıs olsun. Dılerım en kısa zamanda bu gecıcı sıkıntılarınızı atlatır, ve saglıgınıza kavusursunuz. ıyılestıgınız dıymak bızı cok mutlu edecek.

leydi gerçekten çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. umarım çabucak geçer ağrıların, daha fazla acı çekmezsin. inan bana okuyunca sanki kendi canım yanmış gibi hissettim. işine karışmak gibi olmasın ama bence küçük küçük yürüyüşler yap. hareket ettikçe azalıyor gibiydi bende. tekrar geçmiş olsun...

papatya saol cnm şuan iyiyim şükür bülent beyle konustum gündüz tavsiyelerde bulundu gerçekten işe yaradı şuan biraz daha iyiyim yatsan bile bacaklarını kendıne dogru çek bırak dedi bide tekrar ilaç verdi antibiyotikle agrı kesici al dedi allahıma binlerce şükür şimdi iyiyim

birde şimdi bi araştırma yaptım netten bacaktakı bu kasılma ve gerilmenin sebebi ödemmiş bacakta ödem varsa bacak leflerını sıkıştırıyormus ve gerılmesıne sebep oluyormus ödemden kurtulmak için bol bol su içilmeli elma armut kavun ve bazı bitkiler tüketilmeliymiş bunlarıda uygulıcam inşlh en yakın zamanda geçer ödem, amelıyat olan arkadaslar sizede tavsiye ediyorum

daha iyi olmana sevindim. hepimizin başına gelebilecek şeyler bunlar. birbirimizi iyi anlıyoruz o yüzden.
su için en az 2 litre içilmeliymiş.

bu arada ben ilk hafta günde yarım sigara içtim. 10 günden sonra günde 1 tane içmeye başladım. çok zorlanıyorum. o 1 taneyle yetinmek baya zor geliyor. sen içmemeyi başarmışsın. walla tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…