Ayrica doktorlarin da bu konuda biraz daha duyarli olmalari gerekiyor. Ameliyata ihtiyaci olmayan hastalari geri gonderebilmeleri lazim. Bu forumdaki bircok kisinin sorunu zaten bacaklarin ustundeki yaglanma ile ilgili. Diz ustu yaglandigi ve ic tarafa dogru buyume yaptigi icin bacak egri veya sekilsiz duruyor. Bu da cicili bicili nin dedigi gibi sporla cozulebilir.
Oyle bakkaldan domates almaya gitmek gibi basit birsey degil ki bu.....
arkadaşlar öncelikle bazı şeyleri düzeltmek istiyorum o yüzden cok uzun yazıcam okumaktan sıkılan olursa zaten okumasın birincisi kimsenin kimseyi gaza getirdigine inanmıyorum ikincisi buradaki herkesin amelıyat ne demektir riksleri ne demektir bunları anlayabilecek ve bilebilecek kapasitede de oldugunu düşünüyorum hatta düşünmüyorum ki zaten öle herkes en basit amelıyatın bile risklerinin neler oldugunu bilebilir üçüncüsü burada tehlikeli bir durum varsa hepimiz herşeyini tartışıyoruz mesela silikon taktırmak gibi silikon taktırmayı düşünüyorum diyen arkadaşlara en başından korkularımızı nelerin olabilecegini anlattık yani kendi adıma söledim insanları vazgeçirmek için degilyada kararlarına karışmak için degil sadece endişelerimiz oldugu için dile getirdik ama silikon taktıran ,insanın kendi kararıdır ve taktırır mesela jezabel abla sana endişelerimizi söledik ama sen kendi kararını vermiş oldugun için gittin taktırdın yaptırdın ve bize sana geçmiş olsun demek ömür boyu sorunsuz mutlu bir şekilde yaşa diyip dua etmek kaldı bu konuda öle bişey işte kimse kimseye illa git yaptır demıyokı herkesın kendi özgür hür iradesi var bana yüzlerce msj gelıyo agrın sızın varmı nasıl bir amelıyat die herkese sölüyorum ve anlatıyorum agrısı sızısı olmayacak bişey degil mutlaka oluyo 1 hafta cekıyosun hareketlerın sınırlı ama sonucta dayanılmıcak cekilemicek bir agrı degil yaglara gelince doktor 100 de 100 garanti veriyo illa yaptırın asla demedık tabiki yag eriyecek dokrorlarda bunu sölüyo zaten en az 3 seans gerekir die şimdi neyin tartışması yapılıyo anlamış degilim ben bülent beyde 100de 100 garanti veriyorum demedi yüzde 80 yag enjeksıyonundan daha kalıcı dedi ve 2ci seansa gelen hastam olmadı dedi olay bukadar açık ve net kimse kimseye illa git yaptır demiyo bunu bikez daha anlamış olalım lütfen herkesin kendi kararıdır birde şu konu varki kimse kimsenin estetige ihtıyacı olup olmadıgına karar veremez çünkü bu tamamen insanın psikolojisiyle alakalıdır birinsan kendini nasıl mutlu hissedecekse ona kendi karar verir yaptırıp yaptırmamakta kendisine kalır kararını veren insanda herşeyi göze alıyor demektir zaten yaptıran insanlarda yaptırmayı düşünen insanlara yardımcı olmak adına burada paylaşım yapar