Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bülent bey siz benim en büyük hayalimi gerçekleştirdiniz allahımda sizin ve ekibinizin hayatta istediğiniz en büyük hayalleri gerçekleştirsin....Tekrar tekrar çok teşekürler..........

Bugün operasyona giren arkadaşlarda inşallah istedikleri gibi bacaklara sahip olurlar...Dualarım ve kalbim onlarla......

Arkadaslar,

Bu forum biraz kontrolden cikmis gibi sanki.... HER AMELIYATIN BIR RISKI VARDIR..... AMELIYAT OLMAK IYI BIRSEY DEGIL..... Allah korusun ya bu forumda gaza gelip te ameliyat olan birisinin basina birsey gelse, ameliyat masasinda kalsa, yada felc falan olsa???

Iste bu yuzden ameliyata girmeden once bize o birsuru kagitlari imzalatiyorlar....

Eminin bircogunuzun bacagi da zaten oyle goze batacak kadar kusurlu degildir. Sokakta yada televizyonda gordugumuz kac kadinin bacagi gercekten mukemmel?

Ayrica size garanti veriyorlar mi gercekten bu yaglar erimeyecek diye. 4000 tl verdikten sonra ya erirse?

Benim acikcasi bu forumda gordugum fotograflar arasinda sadece minire nin bacak ameliyatina ihtiyaci var gibiydi. Angelin da kendisini gordum ve ihtiyaci var gibiydi. Ama diger resimlerden bence hicbiri AMELIYAT OLMAYI GEREKTIRECEK KADAR KOTU DEGIL....

LUTFEN HERKES KENDINI KARARINI KENDI VERSIN. HIC KIMSE KIMSEYI GAZA GETIRMESIN. ALLAH KORUSUN BASLARINA BIRSEY GELSE NE YAPARIZ?

evet ameliyat deyip geçmemek gerek elbette bide hiç bir doktorun garanti vermemesi beni çok düşündürüyor okadar parayı verip daha sonra erirse 2.ci bir ameliyata gücümüz yetermi benim yetmez ben 2 haftadır egzersiz yapıyorum ve gerçekten azda olsa faydasını görmeye başladım eger sizinde egzersizle çözülecek kadar kötü degilse tekrar bir düşünmek gerek sanırım jezabele katılıyorum bukonuda

Ayrica doktorlarin da bu konuda biraz daha duyarli olmalari gerekiyor. Ameliyata ihtiyaci olmayan hastalari geri gonderebilmeleri lazim. Bu forumdaki bircok kisinin sorunu zaten bacaklarin ustundeki yaglanma ile ilgili. Diz ustu yaglandigi ve ic tarafa dogru buyume yaptigi icin bacak egri veya sekilsiz duruyor. Bu da cicili bicili nin dedigi gibi sporla cozulebilir.

Oyle bakkaldan domates almaya gitmek gibi basit birsey degil ki bu.....

evet diz bölgesindeki yaglanmanın çok etkisi oluyor ben diz yanları için inceltici sıkılaştırıcı krem alt baldırlarada kas yapması için egzersiz yapıyorum ve gerçekten azda olsu düzeldi yani bu gece elbise giyecek kadar:)))
ama tabi şekil olarak egrilik ve baldır kısmının çok ince oldugu durumlarda yag enjektesi yada silikon şart

arkadaşlar öncelikle bazı şeyleri düzeltmek istiyorum o yüzden cok uzun yazıcam okumaktan sıkılan olursa zaten okumasın birincisi kimsenin kimseyi gaza getirdigine inanmıyorum ikincisi buradaki herkesin amelıyat ne demektir riksleri ne demektir bunları anlayabilecek ve bilebilecek kapasitede de oldugunu düşünüyorum hatta düşünmüyorum ki zaten öle herkes en basit amelıyatın bile risklerinin neler oldugunu bilebilir üçüncüsü burada tehlikeli bir durum varsa hepimiz herşeyini tartışıyoruz mesela silikon taktırmak gibi silikon taktırmayı düşünüyorum diyen arkadaşlara en başından korkularımızı nelerin olabilecegini anlattık yani kendi adıma söledim insanları vazgeçirmek için degilyada kararlarına karışmak için degil sadece endişelerimiz oldugu için dile getirdik ama silikon taktıran ,insanın kendi kararıdır ve taktırır mesela jezabel abla sana endişelerimizi söledik ama sen kendi kararını vermiş oldugun için gittin taktırdın yaptırdın ve bize sana geçmiş olsun demek ömür boyu sorunsuz mutlu bir şekilde yaşa diyip dua etmek kaldı bu konuda öle bişey işte kimse kimseye illa git yaptır demıyokı herkesın kendi özgür hür iradesi var bana yüzlerce msj gelıyo agrın sızın varmı nasıl bir amelıyat die herkese sölüyorum ve anlatıyorum agrısı sızısı olmayacak bişey degil mutlaka oluyo 1 hafta cekıyosun hareketlerın sınırlı ama sonucta dayanılmıcak cekilemicek bir agrı degil yaglara gelince doktor 100 de 100 garanti veriyo illa yaptırın asla demedık tabiki yag eriyecek dokrorlarda bunu sölüyo zaten en az 3 seans gerekir die şimdi neyin tartışması yapılıyo anlamış degilim ben bülent beyde 100de 100 garanti veriyorum demedi yüzde 80 yag enjeksıyonundan daha kalıcı dedi ve 2ci seansa gelen hastam olmadı dedi olay bukadar açık ve net kimse kimseye illa git yaptır demiyo bunu bikez daha anlamış olalım lütfen herkesin kendi kararıdır birde şu konu varki kimse kimsenin estetige ihtıyacı olup olmadıgına karar veremez çünkü bu tamamen insanın psikolojisiyle alakalıdır birinsan kendini nasıl mutlu hissedecekse ona kendi karar verir yaptırıp yaptırmamakta kendisine kalır kararını veren insanda herşeyi göze alıyor demektir zaten yaptıran insanlarda yaptırmayı düşünen insanlara yardımcı olmak adına burada paylaşım yapar

leydicim senin nekadar duyarlı oldugunun herkes fakında baştan beri burdasın ve herkese açıklamalarda bulundun bence çok net bir şekilde sizleri böle görmek insanı gerçekten heveslendiriyor bana düşmez ama jezabelde bizi biraz silkeledi yani tamam biz hep iyi yönlerini görüyoruz oda küçükte olsa ihtimal olan riskleri hatırlattı

ben ona kesinlikle bişey demiyorum haklı kesinlikle haklı ama burda kimse kimseye illa git yaptır demiyo cnm benim o konuda bişey dedigim yok yanlış anlaşılmasın ben yaptırdım geldim sizlerle paylaştım gerisi insanlara kalır ben bu yaşıma kadar sadece bacak konusunu takan bir insandım allaha şükür kurtuldum başka biyerimden memnun olmasyadım ne biliyim burun gögüs gibi asla yaptırmaya kalkmazdım varsın gögüsüm böle olsun burnum böle olsun derdim ama bacak cok farklı bir şey insanın tamamen bütün psikolojısını alttüst eden bişey anlatmama gerek yok ki zaten hepiniz bunu yaşadıgınız için biliyosunuz bi tatile gidildiginde saklanarak tatil yapmanın ne demek oldugunuda biliyosunuz boşuna anlatmayım ama dedigim gibi başka biyerim kötü olsaydı asla estetik işine bulaşmazdım hem ucunda amelıyat oldugu için hemde korkardım ha bacak konusunda korkmadımmı tabiki korktum ama herşeyi göze aldım gittim yaptırdım anlatmak istedigim bu benim biz fikrimizi söleriz paylaşımımızı yaparız gerisi insanın kendi kararına kalır doktor zaten sana anlatıyo risklerini enfeksıyon konusunu ama gerisi kendi kararına kalıyo doktorda sana illa yaptır demiyo örnegin gamze arkadasımıza doktor anlatmıs erıyo yaptırma demiş ama o göze aldı ve yaptırdı

Sevgili Leydi,

Ben sana kimseyi gaza getiriyorsun demedim, neden ustune aliniyorsun ki.... Tabiiki biz kendi tecrubelerimizi paylasiriz... Ama acikcasi boyle herkes birdenbire ameliyat olmaya baslayinca ben biraz korktum. Cunku allah korusun bu arkadaslardan birinin basina birsey gelirse cok ama cok uzulurum. Sadede enfeksiyon degil allah korusun olum yada felc riski de vardir ameliyatlarin.

Genel anestezide allah korusun emboli olusur ve olume kadar gider, epidural da da felc riski vardir.

Kompleksimiz buyuktur herseyi goze alir yaptiririz bu baska, ama ben diyorum ki aslinda bacaklari hic de kotu olmayan ve sorunu buyuk olasilikla psikolojik olan arkadaslar, veya sporla duzeltebilecek olanlar kararlarini bir kez daha gozden gecirsinler.

Senin adina cok ama cok mutluyum. Bacaklarin gercekten cok guzel olmus. Melek'i de gittim ziyaret ettim o da cok mutlu. Sen esim gorusmelere izin vermiyor dedigin icin valla hic teklif bile etmedim sana gelmeyi. Ama forumdan takip ediyorum seni ve hem kendin hem de forumdaki arkadaslar icin cabalarini takdir ediyorum.

Bu arada,

Ben 40 yasinda ve 1 cocuk annesi bir insanim. Benim bacaklarimda silikon var, gittim yaptirdim cok da memnunun. Siz hic benim bu forumda kimseye silikon onerdigimi duydunuz mu. Asla boyle bisey yapmadim, yapmam da.

Benim silikon yaptirma nedenim ise soyle ... bacaklarim benim gercekten cok egriydi. Bildiginiz parantez bacak. Vucudumda ne orayi dolduracak kadar yag vardi, ne de o yaglarin erimese riskine tahmmulum vardi. Ben bu ameliyati tam 4 yil arastirdim, sonra oldum.

Su anda odemlerim de tamamen gecti, cok ama cok memnunum ama herkes benim kadar sansli olmayabilir. O yuzden kimseye tavsiye dahi etmiyorum. Hic kimsenin sorumlulugunu almak, gunahi vebaline girmek istemem.

Ben bacak manyagi olarak sokakta orda burda ne zaman kisa birsey giymis olan birini gorsem bacaklarini incelerim. ve inanin ki 10 kadindan ancak 2sininki guzel. Incesi var, kalini var, duzgunu var egrisi var ama onlar giymis kisa etekleri sortlari geziyorlar ve bizim gibi bacak manyaklari disinda da kimse o kadar incelemiyor :)

bakin kate moss a, kadin dunyanin en cok kazanan mankenlerinden biri ve de moda ikonasi... Bacaklar nasil? Carpik (benim eski hali kadar olmasa bile :) ya da hulya avsar, cok mu guzel bacaklari var, ama gogsunu gere gere giyiyor minileri....

ben üstüme alınmadım zaten alınmış olsaydım direk sana özelden msj atar konusurdum ben sadece fikirlerimi belirtmek istedim amelıyatın riskleri konusunda haklısın ama sonucta dedigin gibi insanların kendi kararları var ben spor da denedim harekette yaptım ama sonucta onlar da kalıcı olmuyor bi faydasınıda görmedim yoksa forumda geçen sayfalarda okadar hareket bulup ekledim foruma yapalım belkı düzelir umuduyla ama ben şahsen kendi adıma görmedim faydasını diger konu tmm tam anlamıyla güzel bacaklı olmasada dünyada olanda var sütün gibi bacakları olanda var ben hiç bir zaman böle sütün gibi olsun da demedim zaten öle bir beklentımde olmadı hiç sadece etek giyecek kadar tatilde rahat edecek kadar olsun yeter dedim ama minirenin bacaklarını görünce kendı adıma cok umutlandım dedigin gibi benımkı okadar kötü degildi bunu biliyorum 2 kere yaptırdıktan sonra biraz düzelme olmustu ama etek giyecek kadar olamadı ve bülent beyden cok umutlu oldugum için denedim zaten o gün bana eger bacakların normal yada fiyat konusunda başka bişey deseydi ben yaptırmıcaktım bunu eşimde söledi fiyat konusu bunun dışında olursa yaptırma dön dedi ama bülent bey fiyatta anlaşılan gibi dedigi için bacaklarımı görüp çizim yapıp böle böle olur yapılır dedigi için hiç tereddüt etmeden yaptırdım ve sonucu görüncede mutluluktan agladım o sahneyi anlatamıyorum bile çünkü kelimeler yetmez bunu anlatmaya allah binkez razı olsun ömür boyu duacısıyım epiduralden korktum mesela belden oldugu için çünkü sezeryan oldum bikere epidural yapıldı ve belimden arada agrı cekıyorum ve bunu bile bile yaptırdım nette o kadar haber okudum bacagı kesılen insanlar anestezi yüzünden ölen genç kızdan hep bahsettim hepte korkum oldu ama cesaret birazda göze almak ve birde kendi kararını vermek önemli olanbu dahada bişey demiyorum:))) fikirlerimi belirttim sadece

arkadaşlar nur olan arkadaş şimdi cıkmıs operasyondan september gırl daha operasyondaymıs daha akşam tekrar arayıp konusabilirsin dediler akşam arıcam tekrar sizede bilgilerini yazarım hayırlısı olur inşlh onların adınada sizler adınada

kıslar merhaba
ben girip okuyorum gelişmeleri çk çk mutluyum ameliyat olanlar adına darısı kalanların başına... ben de geçen cuma muayne oldum istanbul dışında cesaret edemiyorum yoksa ben de bülent beye tereddütsüz giderdim.zaten benim farklı sorunlarım da çıktı ben sizler kadar zayıf deilim özellikle karın ve bel çevremde çok fazlalık var ve bana doktor liposakşın da yapılması lazım dedi iş uzadı. ben hala umutlu deilim örneğin ben bacaımın üstünü de daha dorusu tam diz kapağımın üstünü de daha kalın istiyorum ama doktor ısrarla şekli düzelince üst kısım da ince görünmicek dedi. kafam iice karıştı ama yağlarım saklanacak belki daha sonrası için düzeltmeler yapılabilir die gözümü kapattım 22 mayısta olucam bi terslik çıkmassa dua edin öpüyorum hepinizi

cnm kime yaptırcaksın sen ist da şimdiden geçmiş olsun inşlh diledigin gibi olur üstteki incelik için dogru sölemiş bencede doktorun çünkü alt taraf yapıldıgı zaman altla üst bir görünüyor bacakta bu arada dün amelıyat olan arkadasları aradım az önce sptember grıl taburca olmus az önce onu yakalayamadım ama nurla görüştüm cok mutluydu cok güzel gelıodu sesi iyi oldugunu söledi septemberda mutluymuş istedikleri gibi olmus ikisininde allah bu mutlulugu bozmaz inşlh eritmez yaglarını:)))

arkadaşlar selam...
nihayet döndüm evime..öncelikle sunu söylemeliyim ki benim için dua eden herkese çok çok teşekkür ederim..darısı isteyen ve gerçekten ihtiyacı olan herkesin başına..operasyon gayet başarılı geçti..bacaklarımın iç kısmındaki boşluk özellikle diz içi bölgesi tamamen doldu ve şu an çok güzel görünüyor ..artık erir mi ne kadar kalır bilemiyorum..orasını göreceğiz ama Bülent Beyin söylediğine göre sigara kullanmamak, doğru beslenmek ve hareket etmek çok önemli..

ameliyat sonrası ağrı sızı oluyor ama leydininde dediği gibi dayanılmayacak ölçüde değil..zaten yapılan ağrıkesiciler güçlü olduğu için pek anlaşılmıyor ama uyumak mümkün değil..biz nurla karşılıklı odalarda kaldık..o da pek uyuyamamış..epudral takılı olduğu için pek sağa sola dönemiyorsun..onun bacaklarında incelikten çok yamukluk problemi varmış.o yüzden bacaklarının dış kısmından da yağ alıp iç kısmına konulmuş..tabi yağ alınan yerler morarıyor..
benim de sağ bacağımda yamukluk vardı bacaklarım çok inceydi..bel bölgesinden yağ alınıp bacaklarımın iç kısmına konuldu..yağ alınan yerler bende de morardı..benim bacaklarım nurikilerden daha ince...ama ikimizinki de vücudumuza göre orantılı ve düz oldu..
yani Bülent bey herkesin vücuduna göre ayarlama yapıyor..ve söylediğine göre en az 3 ay sonra herşey yerine oturup bacaklar gerçek şekline kavuşuyormuş..
şu an çok rahat hareket edemiyorum..özellikle yağ alınan bölgeler gerçekten ağrıyor ve acıyor..ama geçecek tabi ki..bir aksilik olmazsa Çarşamba günü işbaşı yapacağım..ama cumartesi ameliyat olunup Pazartesi işbaşı yapılamaz..en az 4 gün dinlenmek gerek..birde varis çorabını 3 hafta hiç çıkarmamanız gerekiyor ki buda zor tabi..özellikle sıcak havalarda..ciddi anlamda düşünenler çok geç kalmasınlar..

sonuçtan ben çok memnunum..eşim bayıldı..umarım çok fazla erime olmaz..nur 3 yıl önce ameliyat olan bir bayanla telefonda görüşmüş, onda erime olmamış..bünyeye de bağlı tabi..umarım bizlerde de olmaz..

resimlerimi en kısa zamanda ekleyeceğim..telefona çektiğim için bağlantı kablosu bulmam gerekiyor önce..
ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem gitmeden önce tüm testlerini yaptırsınlar....

başta Bülent Bey olmak üzere tüm ekibe teşekkür ediyorum.. ben hala inanamıyorum..hayatım boyunca hiç etek giymemiş, tüm tatillerde işkence yaşamış ve güzelim elbiselere uzaktan bakmış bir insan olarak erime olsa da kalan yağlar benimdir diyorum ve çok çok şükrediyorum..yapamadığım herşeyi yapacağım..

sizlerede koşa koşa gidin ameliyat olun demiyorum..hazır olduğunuza inanın ve ameliyat sonrası kısa bir dönem zorluk çekeceğinizi bilin..tabi ki her ameliyat gibi bununda rsiki var..epudral oluyorsunuz ama ameliyat sırasında uyanık gibisiniz..yani narkoz yok..anestezi uzmanı Sevda Hanımda çok pozitif bir insan..
neyse şimdilik bu kadar..sorularınız olursa tekrar yazarım..tekrar teşekkürler hepinize..Allah herkesi bu dertten en sağlıklı şekilde kurtarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…