Bacak dolgusu yaptıran var mı?

teatr çok saol..operasyondan sonra bırakıp gitmek bencillik olur..hiç düşünmedim ööle birşey..

doktrun söylediği hareketin daha faydalı oldğu..yani uzun uzun yatmak hem ödemlerin kaybolmasına hem de ağrılaırn geçmesine iyi gelmiyor..kendimizi çok yormadan sık sık hareket halinde olmak daha faydalı ve yağların o bölgeye daha çabuk kaynamasını sağlıyormuş..

zaten çok oturduğunuzda veya uzandığında her ayağa kalkışınız acı ve ağrı ile oluyor..ama ayakta durdukça yorulana kadar hafif hareket halinde oldukça ağrılar azalıyor gerçekten..ben bizzat bunu yaşıyorum şu an..ama tabi bu hareket en fazla 10 dk ise 5 dak da dinlenmek gerekiyor..bu da ancak evde mümkün..

teart ri cnm yagların tutunması için bacaga oksijen gitmesi için devamlı yürüyüş yapmak gerekiyor evde tabi agır agır bacaga ne kadar oksijen giderse yaglar okadar tutunuyor ben mesela eve geldigimden beri öle yatmadım yürüdüm devamlı evin içinde cok agır bi agrı hissettigimde uzandım bacaklarımı havaya dikip biraz dinlenip geri kalktım bide zaten cocuk oldugu için oturmak uzanmak ne mümkün bülent beyde öle dedi zaten devamlı yatmayın evin içinde yürüyün ki bacaga oksijen gitsin yaglar tutunsun ne zaman agrı hissettiniz ozaman uzanın bacaklarınızı havaya dikin dedi

september cok cok geçmiş olsun mutlu dönmene okadar sevindimki anlatamam ben dün sizle görüşmek için aradım ama makbule hanım cok yogundu akşam aramamı rica etti akşam da uygun olamadım arayamadım bugun aradım ama tam o sırada sen taburcu olmussun nurla görüşebildim oda cok mutluydu sesi cok güzel gelıyodu senınde mutlu oldugunu söledi inan cok sevindim sizler adınada umarım herşey gönlünüzce olur bende hiç istemıyorum yagların erimesini hafif şişliklerim indi ödem azaldı keşke 3 ay boyunca hiç erimese hep böle kalsa zaten eriyen 3 ay içinde eriyor umarım cok fazla erimez tek temellim bu tekrar tekrar geçmiş olsun cnm

çok saol leydi..aradığını Makbule hanım dün söyledi..bugün kimse yoktu orada..Bülent beyi de görmedim açıkçası..o yüzden internete de giremedim..sanırım hafta içi ameliyat olmak ilgi ve alaka açısından daha iyi oluyor :)
nurun yolu uzun olduğu için o bir gece daha kalacak..otobüs yolculuğuna dayanabilmesi için yani..

bende de bayağı ödem var..zamanla azalır mutlaka..şunu anladım ki yağ eklenen değil yağ alınan yerler acıyor ve morarıyor..parmaklarım bile şişmiş, yüzüklerim olmadı..

ama herşeye değer valla..bacaklarıma bakıp duruyorum 5 dakikada bir..

sana da çok teşekkür ediyorum..sizlerin paylaşımı olmasaydı bizde cesaret edemezdik..çok büyük etken oldu..tekrar tekrar teşekkürler leydicim..

cnm benim rica ederim inan sizinle bende mutlu oldum darısı tüm isteyen arkadaşların başına tabi bunu demekle illa gidin yaptırın demıyorum kızlar he ona göre:))))( jezabel abla kulakların cınlasın) iyi düşünün iyi karar verin risklerini iyi araştırın soruşturun tabi herkesin bünyesi farklı cnm benim fazla şişligim olmadı ellerim felan iyiydi yanı hiç merak etme zamanla geçer şişligin 1 haftada agrıda şişlikte azalıyo baya agrı çekerken insan biraz kötü oluyo ama aynaya bakıpta o güzelligi görünce dayan sabret dio kendi kendine :))))) beklenen gün gelecekse çekilen acı kutsaldır demi ama :)))))) benim 6cı günüm ve bugun gayet rahatım agrımda kalmadı hemen hemen sadece bacaklarım gerilmeye başladı sanırım yaglar tutunuyor:))) özelden msj atmıstım cnm bi bakarsan cok sevinirim

slm arkadaşlar internetimde sorun olduğu için giremiyorum ama sizlere haber vermek istedim şimdi bir internet cafeden yazıyorum allah izin verirse bir aksilik çıkmazsa 26 mayısta bende bursaya gideceğim operasyon için bugün ön ödemeyi yatırcağım bankaya randevünun kesinleşmesi için gerekliymiş ön ödeme arkadaşlar çok heycanlıyım garip birde korku var inşallah olurum ve asla erimez çünkü bu paranın bir kısmını borç aldım arkadaşlar herkesin ne zorluklarla bu parayı bulduğu ve bulacağınıda biliyorum hepimiz inşallah istediğimiz bacaklara kavuşuruz:))))

Ameliyat olmus arkadaslara cok gecmis olsun, mutlulugunuz daim olur insallah, olacak olanlara da bol sans ve simdiden gecmis olsun diyorum....

september girl çok tekrar geçmiş olsun, bende şişlikler yalnızca bacaklarımda olmuştu, ellerimde yoktu. ama morarma çok oldu. özellikle basende yani yağ alınan bölgede. 16 gün oldu ve çok azaldı morluklar nerdeyse geçti gibi. bacaklarda gerginlik oluyor leydi nin dediği gibi. ama son günlerde onlar da azaldı bende. doktorun dediğine göre 3 hafta sonunda morluklar da şişlikler de biticek ya da çok çok azalmış olacak.
eda sana da şimdiden hayırlı olsun :) maddi imkanlarımız çoğumuzun kısıtlı ve ikinci kez yaptırma şansımız belki de olmayacak. inşallah hepimizin yağları kalıcı olur, fazla erimez.
isteyen tüm arkadaşlara Allah nasip etsin inşallah. hala korse takıyorum ve sıcaklarda zor oluyor birraz, terletiyor yani. yaptırmak konusunda kararlı olanlar bence havalar daha da ısınmadan yaptırsınlar.

edacım inşlh hayırlısı olur senin adınada nur arkadaşımız aradı benide daha taburcu olmamış tansiyonu düşüyormus burdan ona bol bol dua ediyorum tüm kalbimle dualarım senınle nur cnm inşlh biran önce düzelirsin papatya cım iyi olduguna sevindim morluklar 3 haftaya geçer doktorunda dedigi gibi korse gerçekten zorluyo insanı ama cıkarmamamız gerekıyo tabi 3 hafta ben korsenın altına penye alttan tutturmalı badiler varya ondan giydim alt taraftakı cıtcıtları kestim üstüne korseyı sonrada corabı giydim biraz rahatladım korse tene deymedıgınden terletmıyo hiç olmazsa alttakı penye terını alıyo kaşındırmıyo isterseniz deneyin:)) benimde dün cok gerildi bacaklarım basınc yaptı sankı yaglar cıkacak gibi :)) sertleşti bacaklarım allahtan sonra düzeldi bugun daha iyiyim bacaklarımda iyi az kaldı sabır bakalım herkes biran önce iyileşir inşlh

arkadaşlar bana sadece varis çorabı verdiler..onu 3 hafta giymemi istediler..yani ameliyattan çıktığımda giydirmişlerdi zaten..korse dediğiniz varis çorabı değil dimi?? kafam karıştı...bu arada gerçekten havalar çok ısınmadan yaptırmak lazımmış..bu çorap şimdiden terletti beni..

nur için üzüldüm..çok tatlı bir annesi var ..kadıncağızda yorulmuştur orda şimdi..umarım düzelirde bugün çıkabilirler..

september sana korse giydirmedilermi nerenden almıslardı yagı korseyi giydirmiş olmaları lazımdı corap ayrı bacak için korse ise yag alınan yerlerın sarkmadan toparlanması için

yağları belbölgemin yan taraflarından aldılar...ama korse falan yok..varis çorabını göğüs altma kadar çekiyorum..pazar günü taburcu olunca unuttular heralde..bende anlamadım..

cnm bel bölgenden alındıysa yaglar mutlaka korse takman lazım makbule hanımı ara sor olmazsa kendin ordan biyerlerden al senden korse corap parası aldılarmı bide korseyı ve corabı amelıyat masasındayken giydiriyolar zaten unutmak mümkün degil bence bi sor cnm sen, bu arada arkadaşlar nurla görüştüm şimdi tekrar baş agrısı geçmiyormus kötüyüm dedi bugunde kalacakmıs birde adetlıydı ondan sanırım tansiyonuda düşüyormus lütfen dua edelim ona allah yardımcısı olsun inşlh şuan okadar üzgün ve kötüyümkı sabaha kadar onun için dualar edicem

valla aradım az önce doktor beye sorup geri dönecekmiş Makbule Hanım..korse parasını ödedim bu arada..ameliyata girmeden önce alıyorlar zaten otomatik olarak..bende anlamadım valla..

nur için üzüldüm ya..ben çıkarken daha iyiydi ama yatıyordu..yani ben kalktığımda o hala yatıyordu..ben daha çabuk kalktım..adet olduğu için diye düşünmüştüm ama bende bu kadar beklemiyordum..şaşırdım ya..hay Allah..telefonunu da almadım kızın..

septembergırl ve nur sizlere çoook geçmiş olsun ne güzel aramızdan iki kişi daha mutlu oldu.nur arkadaşımızada allahtan şifa diliyorum.inş.bir an önce kendini toparlayabilir.

bende konuştum şimdi nurla..baş ağrısı geçmiyormuş..ayağa kalkınca da tansiyonu düşüyormuş..adet olması etkiledi bu kadar heralde..dualarım onunla..inşallah bir an önce toparlanıp çıkar..

bende konuştum şimdi nurla..baş ağrısı geçmiyormuş..ayağa kalkınca da tansiyonu düşüyormuş..adet olması etkiledi bu kadar heralde..dualarım onunla..inşallah bir an önce toparlanıp çıkar..

nur arkadaşımıza gerçektençok üzüldüm bacaklarına sevinemedi daha inş en kısa zamanda düzelir
nur doktora söylemedimi adetli oldugunu yada zamanın yakın oldugunu normalde ameliyat yapılmaması lazım bu durumda

nur adet oldugunu söylememişmi acaba benim görüştügüm doktorlar özel günlerde amaliyat olmaz yaralarda daha geç iyleşir demişlerdi çok üzüldüm geçmiş olsun dualarımız seninle

X