Bacak dolgusu yaptıran var mı?

evet küçük emrah gibi söyledim boynumu büktüm halimi görsen ağlardın. bak sen ne güzel çizmeyle falan tayt giyebiliyormuşsun çünkü bacaklarının üstleri gayet kalın ve birbirine yağışıyor benim oralarda ince ve yapışmıyor. ben çok vahimim ya... canım özele msj attım okurmusun

aaa cnm deme öle ya sende cok güzelsin fıstık gibisin hemde yüzünde cok güzel kendinde cok güzelsin artıııııııı bacaklarında süper olacak taş olacaksın taş hihoyyyt herkes yaptırsın sonrada denilen gibi parti yapalım

aaa cnm deme öle ya sende cok güzelsin fıstık gibisin hemde yüzünde cok güzel kendinde cok güzelsin artıııııııı bacaklarında süper olacak taş olacaksın taş hihoyyyt herkes yaptırsın sonrada denilen gibi parti yapalım

ohh birbirinizin yuzunu nerde gordunuz kaydirigubbakcemile3

buket cnm kıramıcam ben seni iyileşiyim biraz kendime gelıyım buluşmak isteyenlerle bir araya geliriz ama 1 seferlige mahsus o yüzden hepimizin gelebilecegi uygun olabilecegi bi gün seçelim olurmu cnm

leydicim bacakların tek kelimeyle harika olmuş....darısı başıma inş...yanlız benim baldırlarım baya kalın alt bacak ince ,acaba orantılamak adına çokmu kalın olur bülent bey yağ enjekte edince???

leydicim süper yaa topuklu halini yeni gördüm süper olmuş gerçekten parti işini bende tuttum arkadaşlar.

Son düzenleme:
arkadaşlar sormuşsunuz yeni gördüm..benim boyum 1.62, kilom 51 .
1 haftadır deli gibi yiyorum..göbeğimde biraz yağ yaptım, biraz kalçadan biraz da üst bacaklardan alırsa yeter heralde..yarın sabah 6 da yola çıkıyoruz..11-12 gibi ameliyata gireceğim..

bu akşam bacaklarımın son halinin resmini çekeceğim..sonra da çeker ikisinide eklerim..
leydi bacakların çok güzel olmuş gerçekten, sütun gibi..inşallah hep böyle kalır..umarım benimkilerde böyle olur..heyecan yapmaya başladım...

pelincim bülent bey onun ayarlamasını yapacaktır merak etme kendini ona bırak gerisini boşver gerçekten cok güzel bir iş cıkardı eli süper kızlar tşk ederim bu arada inşlh sizinkılerde böle olur inşlh

buket cnm kıramıcam ben seni iyileşiyim biraz kendime gelıyım buluşmak isteyenlerle bir araya geliriz ama 1 seferlige mahsus o yüzden hepimizin gelebilecegi uygun olabilecegi bi gün seçelim olurmu cnm

canim bana uyar. sen ve angel kendinizi iyi hissettiginiz zaman soyleyin uygun bi zaman ayarlayalim. tabii ankaradaki diger arkadaslarda gelir jazabel gibi

Leydi ,resimlerin nerde ya.? Ben de görmek istiyorum. Kızlar ben izin alamıyorum işten ya.. 2 gün izin alsam hafta sonu ile birlikte ..ctesi-salı arası. çarşamba günü işe giderken yürüebilir miyim mesela?

septembergirl canım seninde bacakların inş.dilediğin gibi olur.seninde sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz.allahım geride kalan biz kullarınada yardım et:)))

ist.da olan arkadaşlar ne yapıyoruz ne zaman görüşüyoruz buluşmamıza gamze2008 arkadışımızda katılıyor.bir an önce şu buluşmayı gerçekleştirsek ne güzel olur:))elif2008 haftaya sende diğer arkadaşlarda inş.müsait olursunuzda görüşürüz..

septembergril ve nur cnm allah yardımcınız olsun yarın tüm kalbimle tüm dualarımla yanınızdayım hayırlısıyla gidin gelin inşlh iyi haberlerinizi güzel bacaklarınızı bekliyor olucaz fzlt tşk ederim cnm allahım sizede yardım etsin biran önce inşlh tüm içtenligimle tüm kalbimle diliyorum bunu sizin adınıza sizlerde kurtulun inşlh da resimden geçilmesin forumda :1hug:

aradaslar bacakların ılk halı nasıldı?fotoları varmı?benımkını görsenız gülersınız valla ıncelıkten cocuk bacagı gıbı.

septembergril ameliyata yeni giriyosun şu an belki,Allah yardımcın olsun canım acil şifalar diliyorum inşallah hem çok güzel olur hemde çabuk iyileşirsin bizde sizinle birlikte hem heyecanlanıyoruz hemde sıramızın gemesini bekliyoruz sabırsızlıkla a.s.

ben dier arkadaşın yazısını göremedim leydinin mesajından okudum nur sanada aynı dualarımı gönderiyorum geçmiş olsun şimdiden

X