Bacak dolgusu yaptıran var mı?

angel çok geçmiş olsun çok güzel olmuş ama bende dikkat ettim sağ bacak bileğin kalın sol biraz ince olmuş galiba veya şişliktenmi öyle. sende farkettinmi. birde bacaklarının eski halini bilmiyoruzki kıyaslama yapalım. lütfen sana zahmet eski halinide koyabilirmisin.

haklısın anix sıcaklarda zor olur varis çorabını giymek hem karında falanda sargılar olur çekilmez yaz sıcaklarında aslında ben en erken 2 ay diyorum oda zam olayından dolayı bana kalsa eylül ayı gibi düşünürüm acaba listedikler için 5 ay 4.000 tl fiyat değişmeyecek şekilde anlaşılamaz mı bülent beyle gittiğinde görüşür müsün canım bu konuyu

Son liste durumu tekrar ekliyorum arka sayfalarda kalmasın fırsat buldukça kopyalama yapalım arkadaşlar yeni ismini ekemek isteyen arkadaşlar varsa ekleyebilir tabi..

1) ELİF2008
2) TEATR
3) EDAEDA
4) FZLT
5) lolabunny
6) nurgul_gul (şükran)
7) ECEÇINAR(FATOŞ) - Ankara[/QUOTE]
8) Bilge

tabiki listeye beni de ekleyin ANıX
ben yaklaşık 1 ay içerisinde görüşmeye gideceğim sanırım. gidince fiyatta ki artış konusunu da konuşacağım tabikii. bu forumdakilere bi tölerans tanısın bence de. şurada nerdeyse 10 kişi olduk, 5 kişi vazgeçse bile 5 kişi de az değil, sabit bi fiyat uygulayabilir. :)

1) ELıF2008
2) TEATR
3) EDAEDA
4) FZLT
5) lolabunny
6) nurgul_gul (şükran)
7) ECEÇINAR(FATOŞ) - Ankara[/QUOTE]
8) Bilge
9) ANIX

Arkadaşlar iş seyahati nedeniyle bi süre ayrı kaldım, bu en önemli aşamada yazılanları okuyamamak inannın işkenceydi. Sonunda foruma gelebildim. Leydicim, Angel, mucize gibisiniz. Hayalleriniz sonunda gerçekleşti, tarifsiz derece mutlu oldum. Sıra bizde. ıStanbulda bluşacak arkdaşlar listesine ben de katılabilirim, fakat bu hafta yine seyahatte olacağım..Selamlar herkese.

ya kızlar benim bayağı yağ yapmam gerekecek galiba..çünkü bacaklarım leydiden daha ince..ya çok korktum şimdi..oraya kadar gidipte geri dönmek istemiyorum...uyuyamam şimdi günlerce...

September girl, aynı dert bende de var..o nedenle endişeleniyorum ben de, yağlar yetmez diye.. Boy, 171, kilo 53 benim.ve üst bacaklarda da doldurulması gereken yerler var. yoğunluktan fırsat bulup bir türlü muayneye gidemedim. Umarım senin operasyonun da çok başarılı geçer, Leydi ve Angel gibi senin de mutluluğunu burdan paylaşırız. Burdaki herkes bu sorununu hallettiğinde büyük bir kutlama partisi yapalım, tabi kostüm olarak herkesin mini etek giymesi şart :)

sevgili tulsa bu fikrini tuttum gerçekten parti verelim hepimiz minicik giyinelim süper olur valla. tulsacım sende pek yağ olduğunu zannetmiyorum sende bekarsın ve doğum yapmamışsın bende aynı şekilde bu yüzden yağlarım yetmez diye korkuyorum ama benim boyum 160 kilom 55 azıcık göbek var ve bacaklarımın üst tarafınada gerekiyor. septembergırl senin boyun kilon kaç.

hoşgeldin tulsa mini etek partisi ha ii fikir :) bendede yağ fazla yok seselina fiziğimiz benziyor sanırım benim boy 159 kilo 56 bende de biraz göbek var belim ince basenler önceki ameliyatta gitti zaten az kaldı inş yeterli olur yağlarımız ayrıca benimde üst tarafta açıklık var bülent bey orayıda düzeltiyormuş

leydi canım gercekten harikalar yaratmış bülent by çok güzel görünüyosun senin adına çok mutlu oldum

cnm benim darısı sana olsun ya inşlh sizlerde kurtulun bende seviniyim sizin adınıza dualarımı eksik etmiyorum cumartesi 2 arkadas daha yaptırıyo aramızdan allahım herpinize nasip etsin

iyi dileklerin için teşekkürler cumartesi görüşmeye gidecek arkadaşlar sadece bilek kalınlaştırmak içinde aynı ücretimi alıyor sorabilirmisiniz lütfen

leydicim çokkkkkk güzel olmuş bacakların topukluyla da çok güzel görünüyor ne güzel kurtuldun bu dertten bundan sonra hayat senin için eminim daha güzel olacak kalbinde çok güzel zaten öpüyorum seni :1hug:

cnm benim tşk ederim seninde cok güzel olur inşlh hepinizin ki cok güzel olsun senin kalbinin güzelligi cnm saol yerimseniben

leydicim topuklu ayakkabıyla resmini isteyen bendim süper olmuş harika görünüyosun çok sağol beni kırmadığın için. o tayt evde varmıydı yenimi aldın. benim hiç taytım olmadıda. öpüyorum canım

allah canını almasın emi tatlım benim çok şekersin ya :))) evde vardı taytım kışın çizmeyle felan giyiyordum şimdide bi giyim dedim benim hiç taytım olmadıda derken sanki küçük emrah gibi demişsin kaydirigubbakcemile3 çok tatlısın ya inşlh senin bacaklarında yüzün kadar cok güzel olur tam afet olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…