Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
leydi 063 selam; son mesajında sanki umutsuz gibi yazmışsın. bacaklarının son hali pekde umduğun gibi olmamış gibi. sanırım çokda bişey beklememizmi gerekiyor yağ enjeksiyonundan. yaptırmaya değermi?[/QUOTEsl slm umutsuzluk degıl benım 2 seans oldu gecenlerde kontrole gıttım doktorum suankı halı ıyı 3 cu seans gerekmıyebılır dedı ama sonucta yaglar erıyor tamamı kalıcı degıl bırazı kalıyor doktor 1 ay sonra gel eger erıme olursa 3 cu seansı yaparız dedı ılk halıne göre şimdiki halı cok daha ıyı tabı yaptırmaya degermı degmezmı bılemem ama ben pişman degılım gecen sene tatıle gıtmıstım saklancam dıe denıze bıle gıdemedım erkenden döndüm bu senede gıttım ama gayet rahattım saklanmak zorunda kalmadım yanı ılk halıne göre oderece duzelme oldu sonuncu yazıyı umdugum gıbı olmadıgından degıl de 2 cı seansta bıle duzelme oldu ama ben yınede 3cu seansı yaptırıp kalan butun yaglarımı enjekte ettırırım dıe yazmıstım kalan larda kalır bana yeter o anlamda yanı senın şikayetındemı aynı acaba
Merhaba kızlar...uzun zamandır nete giremedim...ama bizim konuda fazla bir gelişme olmamış...Leydi cim...memnun olmana sevindim...3. yü yaptırdınmı yada gerek kalmadı mı...başka kimse de yaptırmamış sanırım. Bende yaptıramadım..pantolon mahkumiyetim devam ediyor yani...yaw ne istisna insanlarmışız! herkesin bacağı kalın galiba...off offf...
Merhaba arkadaslar,
Ben de bacak dolgusu yaptırıcam 1 2 ay içinde, burayı yeni okudum, az da olsa ilgilenenler varmış. Ben doktorumla yazın gorustum, uzun uzun herseyi konustuk: yag dolgusu, implant ve sıvı madde dolgusu yontemleri varmıs. İmplant benim icin uygun deği cunku benim bacaklarım tabiri caizse çırpı bacak değil, çarpık bacak..yani kemigim oyle geliyor, dolgunlugu normal hatta kaslı bile ama çok eğri. Doktorum implant olmaz sana,zaten biraz kaslı, kotu durur dedi, sıvı madde dolgusunu ise; ben boyle birşey yapmam, senin bunyen o maddeye ne tepki vericek bunu bilemem, o riski almam, oyuzden kullanmıyorum ben onları dedi. Yağ dolgusunu onerdi, gobekten yag alınıp, en az 2 ay ara ile 3 seans oluyormus, ilkini olup ameliyattan cıkınca cok guzel tam istedigimiz goruntu oluyormus, yani hehh tamam oldu iste diyormusuz, ama yarısı gibi bir miktar erirmiş..Sonra 2. seansla tekrar, bunun da bi kısmı erirmiş, 3. seanstan sonra ise tamamen kalıcılık saglanıyormus ve artık ondan sonra erimiyormus daha..Her bir seans 2milyar ve 3 seans var.. Aklımda kalanlar bunlar ark.lar
Buarada ben henuz olamıyorum cunku yazın doktorum muayne etti ve gobegim dumduzdu, yapamam dedi, tabi ben cok hayal kırıklıgına ugradım tahmin edersiniz.. En az bi 3 4 kilo almam gerekiyordu ve ben 2 3 ayda alamadım bunu, bu ay tekrar gordu, gobegimden biraz almıştım ama dr. yanlardan da almanı istiyorum dedi. Bİraz daha kilo alıp olucam inş.
Yaptıran ark lara gecmiş olsun, darısı basımıza:)))
Ya moralini bozmuş olmak istemem ve tabii ki doktorun benden çok daha iyi bilir benim bu konuda hiçbir tıbbi bilgim yok ancak mantıken düşündüğüm zaman 3.den sonra neden erimenin duracağını pek anlayamıyorum. Dudak dolguları gibi olmalı bunlar eriyordur yani mutlaka. Sonra 6 milyarı havaya atmış olma, iyi düşün bence. Olan arkadaşlarla falan konuş. Bu ameliyatı ben de istiyorum ama sanırım implant koydururum olursam.
hmm anladım şimdi, şimdi sen söyleyince farkettim tek bi seferde değil bikaç defada yapmalarının sebebi budur gerçekten de :) Ya bende o kadar dertliyim ki bu konuda. Giydiğim pantolon bile yakışmıyor böyle buruş buruş duruyor dizlerimin altı. Açıklık kalıyor.. Etek metek zaten giymiyorum.. Doktorunun adını bi mahsuru yoksa öğrenebilir miyim.. ben de gidip bi görüşiyim tak etti artık canıma. ben bulamadım bu konuda uzman bi doktor..
leydi onur erol a yaptırdım. açıklık vardı eğrilik desek daha doğru olur. çok acı çekiyorum ama özellikle yağ alınan yerler. feci yürürken falan ağrıyor. yani yağ saklanma olayı olması iyi yoksa çekilecek gibi değil her defasında.