Bacak dolgusu yaptıran var mı?

slm kızlar benim bacakla isim yok ama bilginiz olsun diye yazıyorum internette ve gazetede bacağına implant yaptıran ve sakat kalan adam dan bahsediyordu....bence yag enjekte ettirin en iyisi bu.....
allah korusun bacağım kalınlasacak derken sakat kalmayın....

canım bu olay türkiyede mi olmuş yoksa benim de daha önce yazdığım amerikalı adamdan mı bahsediyorsun.haberi nasıl okuyabilirim,anlatır mısın? teşekkürler

leydi 063 selam; son mesajında sanki umutsuz gibi yazmışsın. bacaklarının son hali pekde umduğun gibi olmamış gibi. sanırım çokda bişey beklememizmi gerekiyor yağ enjeksiyonundan. yaptırmaya değermi?

leydi 063 selam; son mesajında sanki umutsuz gibi yazmışsın. bacaklarının son hali pekde umduğun gibi olmamış gibi. sanırım çokda bişey beklememizmi gerekiyor yağ enjeksiyonundan. yaptırmaya değermi?[/QUOTEsl slm umutsuzluk degıl benım 2 seans oldu gecenlerde kontrole gıttım doktorum suankı halı ıyı 3 cu seans gerekmıyebılır dedı ama sonucta yaglar erıyor tamamı kalıcı degıl bırazı kalıyor doktor 1 ay sonra gel eger erıme olursa 3 cu seansı yaparız dedı ılk halıne göre şimdiki halı cok daha ıyı tabı yaptırmaya degermı degmezmı bılemem ama ben pişman degılım gecen sene tatıle gıtmıstım saklancam dıe denıze bıle gıdemedım erkenden döndüm bu senede gıttım ama gayet rahattım saklanmak zorunda kalmadım yanı ılk halıne göre oderece duzelme oldu sonuncu yazıyı umdugum gıbı olmadıgından degıl de 2 cı seansta bıle duzelme oldu ama ben yınede 3cu seansı yaptırıp kalan butun yaglarımı enjekte ettırırım dıe yazmıstım kalan larda kalır bana yeter o anlamda yanı senın şikayetındemı aynı acaba

slm ben hıfsı beyi senelerdir tanırım burnumu yaptırmıştım ancak 2 kez kırılmış bi burnum olduu için bayaa uraşıldı sonuç olarak hala çok iyi göründüünü söleyemem ancak doktorada kusur bulamam dediim gibi 2 kez un ufak oldu burnum kötü tesadüftü... benimde danışmak istediim bi konu var ama burun tecrübemden sonra başka bi doktora mı gitmeliyim die düşünmeden de edemiyorum zaten bence bunu doktor arayan tüm arkadaşlara diorum estetikte gidilecek 2 doktor var hıfsı bey ve onur erol..zaten onlar ortaklar ve çalışmalarını birlikte yürütüyolar. dierlerine hiç bulaşmayın. çevremde çok çok estetik olan arkadaşım var sadece bizim ailede onlarcası var. estetik müdehale söz konusuysa kesinlikle paradan kaçılmamalı çünkü ticari deerlendiriliyo.
herkese bol şans dilerim bi yararı olur önerimin

ya benim bildiğim implant sakatlık arsa kırık varsa takılır Allah korusun sağlam halle bunu taktırıpı başınıza birşey gelse hiç değermi yağ enjekte ettirin ama implant çok riskli bence

canım senin bahsettiğin implantla bizim bahsettiğimiz aynı şeyler değil.silikon implant yalnızca estetik düzeltme yapmak için kullanılır,yoksa sakat insanı yürütmek için falan değil.

ewet leydi benimde derdim bacaklarım; vücudama göre zayıf, özellikle dizden aşağı kısımlar, aslında arkadaşlarım normal diyor ama ben beğenmiyorum. o yüzden etek bile giymiyorum.

anlıyorum benımde derdım aynıydı dizden aşagıdakı bölgede acıklık vardı bıleklerım baya ınceydı dızden asagıda acıklık olunca bacakta parantez görünümü oluyor sonra yag enjeksıyonunu duydum basta çekındım ama birden karar verdım 2 3 ay arastırma yaptım bıkac doktorla görüştüm sonunda hıfzı beye karar verıp yaptırdım belımden yag alındı bacaklara enjekte edıldı görünümü gayet iyiydi ılk halıne göre 3 ay araylada seansları oluyor temmuzda seansın biri daha oldu bende eskıden etek bile gıyemezdım tatıle gıdınce saklanmaktan denıze bıle gıremezdım ama bu sene tatılde rahat ettım acıklık tam anlamıyla kapanmadı ama ılk halıne göre saklanmamı da gerektırmedı karar vermek önemlı cnm ne sormak istersen yardımcı olmaya çalısırım

Merhaba kızlar...uzun zamandır nete giremedim...ama bizim konuda fazla bir gelişme olmamış...Leydi cim...memnun olmana sevindim...3. yü yaptırdınmı yada gerek kalmadı mı...başka kimse de yaptırmamış sanırım. Bende yaptıramadım..pantolon mahkumiyetim devam ediyor yani...yaw ne istisna insanlarmışız! herkesin bacağı kalın galiba...off offf...

Merhaba kızlar...uzun zamandır nete giremedim...ama bizim konuda fazla bir gelişme olmamış...Leydi cim...memnun olmana sevindim...3. yü yaptırdınmı yada gerek kalmadı mı...başka kimse de yaptırmamış sanırım. Bende yaptıramadım..pantolon mahkumiyetim devam ediyor yani...yaw ne istisna insanlarmışız! herkesin bacağı kalın galiba...off offf...

mrb 3cü seansı daha olmadım ama kurban bayramından önce düşünüyorum kısmetse hıfzı bey iyi görünüyor dedı ama bilemıyorum yinede arada biraz daha acıklık var bılekler iyi durumda bu sefer bileklere yapılmıcak sadece aradakı acıklıga yapılacak ondan sonra bıdaha seansa gerek kalırmı bilemem aradakıler erıyınce son bi seans daha olurmu onuda sorcam bakalım inşlh iyi olur da biter bu dert inşlh sizinde istedıgınız gıbı olur herşey zor işler iyi geceler

mrb celo nasıl yaptırdın nerde kime yaptırdın acaba hemen belli olmaz ama sargılardan anlarsın nasıl oldugunu senınde sorun açıklıkmıydı bilgi verirsen sevinirim

Merhaba arkadaslar,

Ben de bacak dolgusu yaptırıcam 1 2 ay içinde, burayı yeni okudum, az da olsa ilgilenenler varmış. Ben doktorumla yazın gorustum, uzun uzun herseyi konustuk: yag dolgusu, implant ve sıvı madde dolgusu yontemleri varmıs. İmplant benim icin uygun deği cunku benim bacaklarım tabiri caizse çırpı bacak değil, çarpık bacak..yani kemigim oyle geliyor, dolgunlugu normal hatta kaslı bile ama çok eğri. Doktorum implant olmaz sana,zaten biraz kaslı, kotu durur dedi, sıvı madde dolgusunu ise; ben boyle birşey yapmam, senin bunyen o maddeye ne tepki vericek bunu bilemem, o riski almam, oyuzden kullanmıyorum ben onları dedi. Yağ dolgusunu onerdi, gobekten yag alınıp, en az 2 ay ara ile 3 seans oluyormus, ilkini olup ameliyattan cıkınca cok guzel tam istedigimiz goruntu oluyormus, yani hehh tamam oldu iste diyormusuz, ama yarısı gibi bir miktar erirmiş..Sonra 2. seansla tekrar, bunun da bi kısmı erirmiş, 3. seanstan sonra ise tamamen kalıcılık saglanıyormus ve artık ondan sonra erimiyormus daha..Her bir seans 2milyar ve 3 seans var.. Aklımda kalanlar bunlar ark.lar

Buarada ben henuz olamıyorum cunku yazın doktorum muayne etti ve gobegim dumduzdu, yapamam dedi, tabi ben cok hayal kırıklıgına ugradım tahmin edersiniz.. En az bi 3 4 kilo almam gerekiyordu ve ben 2 3 ayda alamadım bunu, bu ay tekrar gordu, gobegimden biraz almıştım ama dr. yanlardan da almanı istiyorum dedi. Bİraz daha kilo alıp olucam inş.

Yaptıran ark lara gecmiş olsun, darısı basımıza:)))

Merhaba arkadaslar,

Ben de bacak dolgusu yaptırıcam 1 2 ay içinde, burayı yeni okudum, az da olsa ilgilenenler varmış. Ben doktorumla yazın gorustum, uzun uzun herseyi konustuk: yag dolgusu, implant ve sıvı madde dolgusu yontemleri varmıs. İmplant benim icin uygun deği cunku benim bacaklarım tabiri caizse çırpı bacak değil, çarpık bacak..yani kemigim oyle geliyor, dolgunlugu normal hatta kaslı bile ama çok eğri. Doktorum implant olmaz sana,zaten biraz kaslı, kotu durur dedi, sıvı madde dolgusunu ise; ben boyle birşey yapmam, senin bunyen o maddeye ne tepki vericek bunu bilemem, o riski almam, oyuzden kullanmıyorum ben onları dedi. Yağ dolgusunu onerdi, gobekten yag alınıp, en az 2 ay ara ile 3 seans oluyormus, ilkini olup ameliyattan cıkınca cok guzel tam istedigimiz goruntu oluyormus, yani hehh tamam oldu iste diyormusuz, ama yarısı gibi bir miktar erirmiş..Sonra 2. seansla tekrar, bunun da bi kısmı erirmiş, 3. seanstan sonra ise tamamen kalıcılık saglanıyormus ve artık ondan sonra erimiyormus daha..Her bir seans 2milyar ve 3 seans var.. Aklımda kalanlar bunlar ark.lar

Buarada ben henuz olamıyorum cunku yazın doktorum muayne etti ve gobegim dumduzdu, yapamam dedi, tabi ben cok hayal kırıklıgına ugradım tahmin edersiniz.. En az bi 3 4 kilo almam gerekiyordu ve ben 2 3 ayda alamadım bunu, bu ay tekrar gordu, gobegimden biraz almıştım ama dr. yanlardan da almanı istiyorum dedi. Bİraz daha kilo alıp olucam inş.

Yaptıran ark lara gecmiş olsun, darısı basımıza:)))

Ya moralini bozmuş olmak istemem ve tabii ki doktorun benden çok daha iyi bilir benim bu konuda hiçbir tıbbi bilgim yok ancak mantıken düşündüğüm zaman 3.den sonra neden erimenin duracağını pek anlayamıyorum. Dudak dolguları gibi olmalı bunlar eriyordur yani mutlaka. Sonra 6 milyarı havaya atmış olma, iyi düşün bence. Olan arkadaşlarla falan konuş. Bu ameliyatı ben de istiyorum ama sanırım implant koydururum olursam.

Ya moralini bozmuş olmak istemem ve tabii ki doktorun benden çok daha iyi bilir benim bu konuda hiçbir tıbbi bilgim yok ancak mantıken düşündüğüm zaman 3.den sonra neden erimenin duracağını pek anlayamıyorum. Dudak dolguları gibi olmalı bunlar eriyordur yani mutlaka. Sonra 6 milyarı havaya atmış olma, iyi düşün bence. Olan arkadaşlarla falan konuş. Bu ameliyatı ben de istiyorum ama sanırım implant koydururum olursam.

Anlamamakta haklısın, sanırım ben dogru acıklayamadım cunku, yani 3.de erime olmazdan ziyade soyle bişeymiş: 1.de takriben yarısı eriyor yarısı kalıyor, 2.de yine bi miktarı eriyor ve kalanla zaten hedefe baya yaklaşmış oluyosun, 3. ve sonuncuda ise eriyen kısımdan kalan haliyle tam yeterli istenilen dolgu saglanmıs oluyor, yani erime yok değil de, 3 seansın sonunda erimeye rağmen kalan kısım gerekli goruntuyu saglıyor ve amaca ulaşılmış oluyor boylece. Yani bunu sana doktorun tabiki daha guzel acıklıycaktır ama, benim anladıgım erimeyen omurboyu kalıcak olan kısım miktar olarak 3 seansta yakalanıyor. Eriycek kısmı hesap edip ona gore 1seferde bol bol vermeyip bunu 2 3 aylık aralıklarla 2 3 defa yapmalarının da tabiki fizyolojik bi sebebi vardır elbet ve onlara sormamız lazım arkım.

Bi de ben doktoruma bi estetik cerrah olmasından once bi hekim olarak cok guvendigim icin içim baya rahat, cunku tasvip etmedigi konularda, bunu yapmıycagını ve acık acık baska dr larla da gorusebilecegimi soyleyen bi hekim, zaten cok guvenilir oldugunu duydugum icin ona gitmiştim. Bi de okadar cok hastası var ki.. Bukdr cok amel. yapıyorsa 3seanstan sonra kalıcı diyorsa oyledir yaniyerimseniben İmplantla da guzel sonuc elde edebilirsin sen bacagın uygunsa, ama benim arkası kaslı kaslı, oyuzden bi de implant konamıyor bana.

hmm anladım şimdi, şimdi sen söyleyince farkettim tek bi seferde değil bikaç defada yapmalarının sebebi budur gerçekten de :) Ya bende o kadar dertliyim ki bu konuda. Giydiğim pantolon bile yakışmıyor böyle buruş buruş duruyor dizlerimin altı. Açıklık kalıyor.. Etek metek zaten giymiyorum.. Doktorunun adını bi mahsuru yoksa öğrenebilir miyim.. ben de gidip bi görüşiyim tak etti artık canıma. ben bulamadım bu konuda uzman bi doktor..

leydi onur erol a yaptırdım. açıklık vardı eğrilik desek daha doğru olur. çok acı çekiyorum ama özellikle yağ alınan yerler. feci yürürken falan ağrıyor. yani yağ saklanma olayı olması iyi yoksa çekilecek gibi değil her defasında.

hmm anladım şimdi, şimdi sen söyleyince farkettim tek bi seferde değil bikaç defada yapmalarının sebebi budur gerçekten de :) Ya bende o kadar dertliyim ki bu konuda. Giydiğim pantolon bile yakışmıyor böyle buruş buruş duruyor dizlerimin altı. Açıklık kalıyor.. Etek metek zaten giymiyorum.. Doktorunun adını bi mahsuru yoksa öğrenebilir miyim.. ben de gidip bi görüşiyim tak etti artık canıma. ben bulamadım bu konuda uzman bi doktor..

Ben de dar pantolon giyemiyorum dizden asagısı resmen egri duruyor, parantez gibi cok kotu, etegi de hayatımda hiç giyemedim zaten:KK43:(((( Benim doktorum İzmirde, Doc. Dr. Ufuk Bilkay-Ege Universitesi Hastanesi.

leydi onur erol a yaptırdım. açıklık vardı eğrilik desek daha doğru olur. çok acı çekiyorum ama özellikle yağ alınan yerler. feci yürürken falan ağrıyor. yani yağ saklanma olayı olması iyi yoksa çekilecek gibi değil her defasında.

Gecmis olsun celo83, umarım bacakların istediginden guzel olurlar. Bacaklarım eğriydi demişsin, biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin? Cunku genelde bacakları incecik oldugu icin bunu yaptırıyorlar, benimse dolgun ama yamuk resmen, hatta bazen aynaya bakıp bunlar dolguyla duzelmezki boşa umitleniyosun diyorum kendime:a015: Seninkiler de yamukmuydu, tam olarak nasıllar ve doktorun nasıl olacaklarını soyledi hepsi bitince? Acılarının bi an once azalmasını dilerim arkım.

X