Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba güzelderya,çok geçmiş olsun canım,inş yağların çoğu hatta hepsi kalıcı olur ,kime yaptırdın ve toplam ne kadar ödedin diğer senaslar için yağ salkattın mı bilgi verirsen sevinirim

öncelikle geçmiş olsun güzelderya. bende merak içerisindeyim görüntü ve maliyet hakkında. ayrıca yağ saklama olayı da oldu mu? anlatabilirsen seviniriz.

Lady ,ben de yaptırdım yağ enjeksiyonu bacaklarıma..Bileklere uygulamak istemiyor pek doktorlar. Bileklerim hala ince ,diz altı kısım fena olmadı ama.2 hafta oldu bide benim .. daha erir ve ne hale gelir bilemiyorum tabii.Lady doktorun sana ayak bileklerine enjekte etmenin sakıncalı olduğuna dair bir bilgi verdi mi? Belki ikinciyi özellikle bileklere yaptırırım diye düşünüyorum daçç

cnm geçmiş olsun çok çok bende 2cı seansımı oldum pazartesı gunu tabıkı erıyo yaglar az bişeyı kalıyo ben bıleklerıme de yaptırdım ve doktorum bana önermıyoruz falan demedı sen kıme yaptırdın acaba yaglarını saklattınmı yoksa 2cısınde yıne lıpomu olacaksın bıleklere yaptırmanın bı sakıncası var falan demedı doktor ama bılek ınceltmek sakıncalıymıs onu duydum sadece kalınlastırmanın sakıncalı oldugunu sanmıyorum doktorun neden sakıncalı gormus anlattımı sana tekrar geçmiş olsun cnm

sağol leydi inşallah hepimiz için engüzeli olur. karar veremememin sebebi yağları saklayacak bir doktor bulmam gerek. çünki benim hiç fazla kilom yok. gerçi hiç bir doktorla yüzyüze görüşmedim. o yüzden araştırma içerisindeyim.

arkadaşlar herkese merhaba ben de bacak eğriliğinden şikayetçiyim ve benim de hiç yağım yok bu yağ enjeksiyonu o zaman nasıl olacak. yaptıranlar ya da bilenlenler bilgi verebilirlerse çok sevinirim.
teşekkürler

canım eğer vücudunda alınabilecek yağ yoksa baldırlara silikon implant koyuyorlar.ama doktorlar bunu pek tavsiye etmiyor,daha doğrusu kimisi sıcak bakarken kimisi kesinlikle yaptırmayın diyor.birde sıvı dolgu malzemeleri var ki onlardan kesinlikle uzak dur.

gittim cnm ayın 7sınde 2cıseansım oldu sonuc fena degıl sol bacak sag bacaga oranla bıraz daha fazla erimiş erıyen yere takvıye yapıldı biraz daha kalınlaştı ama seasnlar bitmeden bellı olmıcak sanırım sonuc 2 seansım daha kaldı benım 3 saesta bıtmıcekk sen neler yaptın yoksun uzun zamandır karar verdınmı

arkadaşlar herkese merhaba ben de bacak eğriliğinden şikayetçiyim ve benim de hiç yağım yok bu yağ enjeksiyonu o zaman nasıl olacak. yaptıranlar ya da bilenlenler bilgi verebilirlerse çok sevinirim.
teşekkürler
mrblar ne kadar zayıf olursan ol mutlaka yagın vardır vücudunda ama yeteri kadar varsa yaptırın dıyor doktorlar ben bıkac doktorla görüştüm önce hıfzı beye gıttım 3 4 seans gerekır dedı herseyı anlattı yagları saklayacaktı sonra namık kemal barana gittim slıkon önerdı bıcok doktor sılıkona sıcak bakmıyor cunku zamanla kasları yırtıyor ayrıca dız arkasında koca koca dikişler oluyorkı zaten ohalde etek giyilmez sonra netten ufuk bılkayla görüştüm en az 2 3 seans gerekır dedı sonra nebıl beye gıttım ama o yagları saklamıyor ve 2 cı seans gerekırse tekrar lıpoşaksın yaparız dedı ve bunada ben sıcak bakmadım tekrar bıcak altına yatmak ıstemedım yıne netten naci çelıkle görüştüm eger vucudunda enjeksıyon ıcın yeterı kadar yagın varsa yag enjeksıyonu yaptır ama 2 3 seasn gerekır dedı eger yeterı kadar yagın yoksa hiçbişey yaptırmamanı tavsıye ederım dedı ve ben ilk gittigim doktora gerı döndüm hıfzı beye nısanda amelıyat oldum 2 cı seasnsıda buay oldum ılk halıne göre düzelme var ama tabi bütün seasnlar bittginde daha net bellı olacak umarım yardımcı olmusumdur sormak ıstedıgın bişey olursa ben burdayıım yardımcı olmaya çalısırım

gittim cnm ayın 7sınde 2cıseansım oldu sonuc fena degıl sol bacak sag bacaga oranla bıraz daha fazla erimiş erıyen yere takvıye yapıldı biraz daha kalınlaştı ama seasnlar bitmeden bellı olmıcak sanırım sonuc 2 seansım daha kaldı benım 3 saesta bıtmıcekk sen neler yaptın yoksun uzun zamandır karar verdınmı

canım ben bacaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırmaktan vazgeçtim.gerçekten maddi manevi çok sabır gerektiriyor.ama dizlerimin içini törpületmeye kararlıyım.eğer güvenliyse ve çok maliyetli değilse bunu yaptırıcam.alt bacaklarım kaslanıyor yaptığım egzersizlerle,benim sorunum diz içlerim galiba.seni öpüyorum canım..

parmak uçlarımda yürüyorum ya da merdiven çıkıyorum.ayakta dururken parmak uçlarımı kaldırmadan sadece topuklarımı kaldırıp indiriyorum buna benzer şeyler.tamamen dümdüz tabanlı ayakkabıyla yapılan yürüyüş de baldırları çok çalıştırıyor.artık kalınlaştığı kadar idare ederim canım..

diz kapaklarımın iç kısımları çok kalın bence,bu kalınlık kas mı,yağ mı yoksa kemiğin iri olması mı hala anlayamadım ama kesinlikle çarpık gösteriyor bacaklarımı.ilk fırsatta ( maddi açıdan ) bunu düzelttirmek istiyorum.ünlülerin yaptırdığını duyuyoruz ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum.yağ fazlalığı varsa liposuction yapıyorlar.arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatsın hepimizi.leydiciğim hani demiştin ya diz içlerime de müdahele edildi.şu anda tam olarak ne durumda,dümdüz görünüyor mu?dikkate değer bir farklılık yaptı mı sende?bence benim alt bacaklarım ince değil,diz içlerim çok kalın.üff sinir oluyorum yaa : (

benimde dizlerim içe doğru çok çıkıntılı. verdiğin biligi için tesekkur ederim belki bende sadece torpuletebilirim. bilmiyordum bunu duydugum iyi oldu:)

deryacım tabiki kaide deger bir farklılık var hemde baya bir var diz içlerindeki yag tamamen gitti dümdüz oldu diz tarafı asagısında biraz daha acıklık var oda herhalde 1 seanstan sonra giderilir dün kontrole gıttım hıfzı bey suan iii durumda 1 ay sonra gel gerek olursa 1 seans daha yaparız dedi gerek olmazsa yapmayız dedi ama sanırım 1 seans daha yaptırırım

diz içlerindeki çıkıntının tamamı yağ o zaman.yani liposucion yeterli olur bana da.ama anlamadığım şey yağ nasıl bu kadar sert olabiliyor,dokununca sanki kemik gibi sert duruyor.bu arada canım ben bir başlık açmıştım ama malesef silinmiş.baldır implantıyla ilgili youtube da bir video bulmuştum,adamcağızın bacak kaslarını kesmek zorunda kalmış doktorlar,çünkü implant aynı onur erol'un dediği gibi alt bacaklardaki dolaşımı bozmuş ve buradaki kas dokularını öldürmüş.iyiki dolgu yaptırmışsın,eğer tam istedğin kalınlığa ulaşmadıysa 3. seansıda yaptır bence,olmuşken tam istediğin gibi olsun,o kadar maddi manevi sıkıntısını çektin.

cnm kemigin kenarı zaten yag dokununca kemık gelıyodur elıne evet implanta hiç sıcak bakmadım zaten iyiki kemal beyı dınlememısım evet 3cu seansı düşünüyorum belkı kalan tüm yaglarımı 3cü seansta bitirmelerini isterim kalanı kalır artık darısı sana cnm istedıgın gibi olur inşlh

X