- 29 Nisan 2008
- 47
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lady ,ben de yaptırdım yağ enjeksiyonu bacaklarıma..Bileklere uygulamak istemiyor pek doktorlar. Bileklerim hala ince ,diz altı kısım fena olmadı ama.2 hafta oldu bide benim .. daha erir ve ne hale gelir bilemiyorum tabii.Lady doktorun sana ayak bileklerine enjekte etmenin sakıncalı olduğuna dair bir bilgi verdi mi? Belki ikinciyi özellikle bileklere yaptırırım diye düşünüyorum daçç
bende kışı bekliyorum ve de doktor arayışındayım. inşallah caymam
arkadaşlar herkese merhaba ben de bacak eğriliğinden şikayetçiyim ve benim de hiç yağım yok bu yağ enjeksiyonu o zaman nasıl olacak. yaptıranlar ya da bilenlenler bilgi verebilirlerse çok sevinirim.
teşekkürler
mrblar ne kadar zayıf olursan ol mutlaka yagın vardır vücudunda ama yeteri kadar varsa yaptırın dıyor doktorlar ben bıkac doktorla görüştüm önce hıfzı beye gıttım 3 4 seans gerekır dedı herseyı anlattı yagları saklayacaktı sonra namık kemal barana gittim slıkon önerdı bıcok doktor sılıkona sıcak bakmıyor cunku zamanla kasları yırtıyor ayrıca dız arkasında koca koca dikişler oluyorkı zaten ohalde etek giyilmez sonra netten ufuk bılkayla görüştüm en az 2 3 seans gerekır dedı sonra nebıl beye gıttım ama o yagları saklamıyor ve 2 cı seans gerekırse tekrar lıpoşaksın yaparız dedı ve bunada ben sıcak bakmadım tekrar bıcak altına yatmak ıstemedım yıne netten naci çelıkle görüştüm eger vucudunda enjeksıyon ıcın yeterı kadar yagın varsa yag enjeksıyonu yaptır ama 2 3 seasn gerekır dedı eger yeterı kadar yagın yoksa hiçbişey yaptırmamanı tavsıye ederım dedı ve ben ilk gittigim doktora gerı döndüm hıfzı beye nısanda amelıyat oldum 2 cı seasnsıda buay oldum ılk halıne göre düzelme var ama tabi bütün seasnlar bittginde daha net bellı olacak umarım yardımcı olmusumdur sormak ıstedıgın bişey olursa ben burdayıım yardımcı olmaya çalısırımarkadaşlar herkese merhaba ben de bacak eğriliğinden şikayetçiyim ve benim de hiç yağım yok bu yağ enjeksiyonu o zaman nasıl olacak. yaptıranlar ya da bilenlenler bilgi verebilirlerse çok sevinirim.
teşekkürler
gittim cnm ayın 7sınde 2cıseansım oldu sonuc fena degıl sol bacak sag bacaga oranla bıraz daha fazla erimiş erıyen yere takvıye yapıldı biraz daha kalınlaştı ama seasnlar bitmeden bellı olmıcak sanırım sonuc 2 seansım daha kaldı benım 3 saesta bıtmıcekk sen neler yaptın yoksun uzun zamandır karar verdınmı