Bacak dolgusu yaptıran var mı?

şuan hiçbirşey belli değil belki bir hafta sonra nasıl olacağını daha net görürüz
ama eskisine kıyasla mutlaka daha iyi olacaktır. bacaklarım mosmor oldu yağ alınan yerler. 3 haftada geçer diyorlar. biraz psikolojim bozuldu. bir sürüde ilaç içmek gerekiyor bir süreliğine. iyice düşünmek lazım. ameliyat olmadan önce.

şuan hiçbirşey belli değil belki bir hafta sonra nasıl olacağını daha net görürüz
ama eskisine kıyasla mutlaka daha iyi olacaktır. bacaklarım mosmor oldu yağ alınan yerler. 3 haftada geçer diyorlar. biraz psikolojim bozuldu. bir sürüde ilaç içmek gerekiyor bir süreliğine. iyice düşünmek lazım. ameliyat olmadan önce.

Dolgu yaptırmadan önce bacakların ne şekildeydi biraz tarif edebilirmisin? Yani eğriliği filan? Sonraki halini saglıklı gormek tabiki bi süre sonra mumkun olucaktır..

Psikolojini bozma, ben de gogus amel. oldum daha 2hafta once, kucuk bir amel. değil, sıkıntılı, ama hersey geciyor cidden kısa zamanda, sıkma canını hiç

mrb geçmiş olsun celo bende hıfzı beye yaptırmıstım onur erolun yetiştirdigi bir doktor ama çok pişmanım valla öle ilk görünce aaa ne güzel olmuş bile diyemedim çok bir fark yoktu bende 2ci seans oldu hala yok 3cü seansı zaten iptal ettirdim bursada bir doktor buldum resimlerini gördüm cok başarılı bakalım inşlh ona gidicem doktor cok iddialı bir seans olan hastam 2ciye gelmedi dedi ve demişte netten sorularına cvp verdigi hastalarınıda gördüm bayram sonu bakalım karar vericem sizede allah kolaylık versin cok zor ya

leydi bi şey sorcam
benim ameliyat olalı 3,4 gün oldu daha çok eriyecek mi bu yağlar. yani 3 ay geçince hepsi mi yok oluyor.

mrb geçmiş olsun celo bende hıfzı beye yaptırmıstım onur erolun yetiştirdigi bir doktor ama çok pişmanım valla öle ilk görünce aaa ne güzel olmuş bile diyemedim çok bir fark yoktu bende 2ci seans oldu hala yok 3cü seansı zaten iptal ettirdim bursada bir doktor buldum resimlerini gördüm cok başarılı bakalım inşlh ona gidicem doktor cok iddialı bir seans olan hastam 2ciye gelmedi dedi ve demişte netten sorularına cvp verdigi hastalarınıda gördüm bayram sonu bakalım karar vericem sizede allah kolaylık versin cok zor ya

Cok sasırdım değişiklik olmamasına leydi, baya ümidim azaldı yani şuan:a015: Ama yeni bir dr. bulmussun inş. busefer alırsın sonuc arkım. Bu doktorun adını yazarmısın, bi de o resimlere ve hasta yorumlarına nasıl ulasabilicegimizi? Linki ozelden verebilirsin sanırım, simdiden tesekkurler, Allah sana da kolaylık versina.s.

bursadaki doktorun adı bülant cihan timur sitesine girebilirsiniz gündüzleride canlı aktif destek hatları var ordan yazışabilirsiniz sekreterden isterseniz resim belki gönderir ben istedim yollamadılar ama başka bir arkadas cok ısrar edince ona yolladılar oda bana gösterdi ben inanamadım bacaklar cok güzeldi tek sefer de adam bütün acıklıgı kapatmıs ya şimdi hıfzı beyın cok hakkını yemeyım eskıye göre tabıkı ıyı ama acıklık hala duruyo kapanmadı kendısınede dedim ben acıklık kapansın istıyodum die 3cü seansta acıklık olan yere daha fazla veririz dedi hıfzı bey bana yagları 40 cc felan uygulamıs sanırım yanı cok az bülent beyde 40 ccle olacak iş degıl biz her bacaga 300 400 cc uyguluyoruz dedi eriyen eriyo ama kalan kalıyo zaten kalanda yeter bana hıfzı beyın tek iyi yaptıgı diz içlerimde yag birikintisi vardı benım onları aldı diz kenarını düzeltti yag olunca carpık görüntüsü veriyo yaglar alınınca bacak yine biraz düzeldi ama yag enjeksıyonu işine gelince hiç memnun kalmadım yaglar tabi eriyo celo az kalıyo bacakta zaten 3 ay sonra kalan yag elıne gelır dokununca hafıf sertlık varsa yag kalmıs demektır 3 ay sonra bi bak elinle bu arada senın nerden alındı yag benım belımden alınmıstı acıkcası ben 8 bıne yakın para harcadım ve pişmanım o paraya üzüldüm degmedi

bursadaki doktorun adı bülant cihan timur sitesine girebilirsiniz gündüzleride canlı aktif destek hatları var ordan yazışabilirsiniz sekreterden isterseniz resim belki gönderir ben istedim yollamadılar ama başka bir arkadas cok ısrar edince ona yolladılar oda bana gösterdi ben inanamadım bacaklar cok güzeldi tek sefer de adam bütün acıklıgı kapatmıs ya şimdi hıfzı beyın cok hakkını yemeyım eskıye göre tabıkı ıyı ama acıklık hala duruyo kapanmadı kendısınede dedim ben acıklık kapansın istıyodum die 3cü seansta acıklık olan yere daha fazla veririz dedi hıfzı bey bana yagları 40 cc felan uygulamıs sanırım yanı cok az bülent beyde 40 ccle olacak iş degıl biz her bacaga 300 400 cc uyguluyoruz dedi eriyen eriyo ama kalan kalıyo zaten kalanda yeter bana hıfzı beyın tek iyi yaptıgı diz içlerimde yag birikintisi vardı benım onları aldı diz kenarını düzeltti yag olunca carpık görüntüsü veriyo yaglar alınınca bacak yine biraz düzeldi ama yag enjeksıyonu işine gelince hiç memnun kalmadım yaglar tabi eriyo celo az kalıyo bacakta zaten 3 ay sonra kalan yag elıne gelır dokununca hafıf sertlık varsa yag kalmıs demektır 3 ay sonra bi bak elinle bu arada senın nerden alındı yag benım belımden alınmıstı acıkcası ben 8 bıne yakın para harcadım ve pişmanım o paraya üzüldüm degmedi

Tşk.ederim, siteyi belki foto gorurum diye istedim, ben doktorumun yaptıklarının fotolarına da bakmıstım once sonralarına, 2.den sonra bile baya guzeldiler, 3te harika olmuslardı, sanki normalde düz gibi cok guzeldi..Ama senin deneyimini okuyunca simdi ben de biraz korktum, doktora gidince bunları anlatıp baya bi sorayım.. Kaç cc koydugunu da sorar sana yazarım enazından bi fikrin olur.. Bi de senin belinden alınan yerlerde ve bacagında koyulan yerlerde iz, renk vb. kaldı mı? Ameliyattan sonra bi süre yattın mı yoksa normal yuruyup, işe gidip vs. normal hayatına dondun mu?

belimde herhangi bişey kalmadı önceden baya bir morluk vardı tabi zamanla geçti ama bacakta biraz kalıyo yani belli olmasada hafif kaldı bende belkıde sigaradandır amelıyat günü hastahanede bir gece kalıyosun zaten sonrada 1hafta evde dinleniyosun biraz zorluk oluyor tabi ama cok degil 1 hafta sonra bütün işlerimi yaptım ama bülent bey yag enjeksıyonu deil yag transferi yapıyor yagı hiç dışarı cıkarmadan diz arkasından kesi atarak yapıyor ve bacaga hiç igne degmiyo yani morluk olmuyo kendi geliştirmiş özel cihazmıs sen de iyice araştır yinede senin doktorun kim acaba nerde hangi şehir

belimde herhangi bişey kalmadı önceden baya bir morluk vardı tabi zamanla geçti ama bacakta biraz kalıyo yani belli olmasada hafif kaldı bende belkıde sigaradandır amelıyat günü hastahanede bir gece kalıyosun zaten sonrada 1hafta evde dinleniyosun biraz zorluk oluyor tabi ama cok degil 1 hafta sonra bütün işlerimi yaptım ama bülent bey yag enjeksıyonu deil yag transferi yapıyor yagı hiç dışarı cıkarmadan diz arkasından kesi atarak yapıyor ve bacaga hiç igne degmiyo yani morluk olmuyo kendi geliştirmiş özel cihazmıs sen de iyice araştır yinede senin doktorun kim acaba nerde hangi şehir

İzmirde, Ege Üniv. Hastanesi'nde Ufuk Bilkay. Gogus ameliyatımı da ona oldum cok memnunum, eger gobegimde yag olsaydı ikisini bir arada yapıcaktı bir kere anestezi alayım diye, ama ben kilo alamadıgım icin yetersiz gordu karnımı ve bacagım yapılamadı..Ama simdi senin deneyimini okuyunca daha bi kapsamlı arastırmaya karar verdim, ne demek 6-8 milyar veripte sonuc alamamak..Bu neden kaynaklanıyo arastırmaya baslıycam, sadece dr la mı ilgili yoksa bunyeye gore degisen birsey mi vs..Onceden tek korkum karnımda / belimde ve bacagımda iz kalıcak mı korkusuydu sadece, ama simdi bacak dolmaz mı korkusu da oluştu, doktorun titiz çalışmayıp yagların cogunu kaybetmiş olabilir mi acaba? Cunku kullanılan ekipman türü ve dr. un deneyimiyle vucut dısındayken olen yag miktarı minimuma indirilebiliyormuş, bi de Hıfzı Bey baya az koymus başta da sanırım, diger dr ların cc lerini de ogrenelim, benim doktorumda gordugum fotoda ilk hali incecikti bacagın, son halinde resmen sütundu, 3.seansını da tamamlayıp bitirmiş bi bayandı o..Bi de Ufuk Bey hastasında başarısız olucak bi yontem bile olsa acıkca yuzune soyluyor -kendimden biliyorum- yag enjeksiyonuyla cok kapanmıycagını da dusunse soylerdi acıkca cok umitlenme diye..Bilemiyorum yaa cok kafam karıştı şimdi, Hıfzı Bey yetersiz mi kaldı acaba yoksa hepimizin akıbeti aynı mı olucak..Ümitsizliğe dustum bak simdi:1no2: Cidden iyice bir arastıralım..

kızlar ben bacağa yapılan yağ enjeksiyonu işini teoman doğan'a sormuştum.alt bacak bölgesinde bırakın silikon implantı yağ enjeksiyonunu bile riskli buluyormuş ve tavsiye etmedi.bülent cihantimur'un yöntemini ben de duymuştum.zaten bu işlerde önemli olan yağ hücrelerini öldürmeden canlı canlı vermekmiş.ancak o zaman vücudun o bölgesinde tutunup yaşamaya devam ediyorlarmış.

leydi bende daha ilk ameliyatta 9 bin harcadım. ameliyat olalı 4,5 gün oldu. bacaklarım bayağı mor benim belimden göbeğimden bacak içlerimden bile yağ alındı fazla kilolu olmadığım için bütün yağ alınan yerler morardı. bu morartılar ne zaman geçer 3 hafta sonra geçeceğini söylüyorlar. bacaklarımdaki açıklıkta tam olarak kapanmasa da eskisine göre farklılık var tabii şuan için ama dahada çok eriyecekse hiç değmeyecek bu ameliyatı olduğuma.şuna sormak istiyorum şimdi ben ameliyat olalı 5 gün oldu şuanki görünümü daha ne kadar değişir yarısı erir mi mesela?

ya hani şu dizkapağımız çıkık ya bizim, acaba onun yağ tarafındaki yağları aldırsak hiç olmazsa biraz daha düzgün gözükmez mi? yani yağ enjeksiyonunu geçtim, diz kapağının ordaki yağ daha da yamuk gösteriyor, ordan biraz çektirsek daha düzgün gözükebilir bence. Hatta Seda Sayan yaptırmış böyle bir şey sanırım, bi arkadaşım söylemişti. Bu arada celo83 geçmiş olsun, inşallah daha erimez yaa:KK43:

pınar öncelikle senden başlayım cnm tabiki doktor cok önemli ben ufuk beyle maılle görüştüm fiyat sormustum felan ama cok övülen doktorlar arasında tercih için iyi diyebilirim bak
sana dogruca demiş yagın olmadıgı için yapmamış ne güzel bazı doktorlar yag olmasada yapıyo para için ya bülent beye gelince sen belınden yag aldırmıssın yagın olmayabilir dedi göbek resmimi istedi yolladım ben sezeryanla dogum yaptıgım için yine azda olsa göbek var göbegin böleyse yapılır dedi DEDEKİDO sana katılıyorum yaglar vücuttan cıkınca hiç bir etkisi kalmıyomus helede donan yag hiç işe yaramıyomus bülent beyin sistemi gercekten cok yattı bana ama tabi yinede iyice araştırmak lazım CELO mrb sigara kullanmıyosan morlukların daha cabuk gececektır ve dktorun sana bir krem verdimi o kremle mor olan yerlerıne bacaklarına masaj yapacaksın morlukları dagıtmak için vermedıyse sor iste hıfzı bey bana verdi faydasını gördüm ve 5 gün daha cok yeni cnm ya elbette eriyecek yarısı gider ama tabi bünyeden bünyeye fark vardır sakın sıkma canını bekle bakalım zaman gösterir ama yoksa kalmıyo tabi eriyo ben şimdi bazen dokunuyorum yag var ama cok az kalmıs bazı yerler komple erimiş hatta sol bacak sag bacaktan daha belirgin eridigi dikkatli bakınca belli oluyo sag bacak daha iyi ona nazaran sen sakın moralini bozma bünyeye göre degişir o istersen bana özelden msn felan yaz resimde gösteririm LOLABUNNY mrb sadece diz içlerinide aldırsan düzgünlük elde edersin zaten benim diz içlerimde alındı bi onlar düzgün gösteriyo yag enjeksıyonunu hiç yaptırmasamda olurmus ama tabi yinede etek giyemezdım cünkü acıklık fazla ama diz içi yagları alınınca azda olsa düzgünlük saglıyo seda sayana gelince o dolgu parcacıkları koyduruyormus eriyor yalnız onlar vücut emiyor cok tehlıkelı o iş ama yinede yaptırıyo kadın hayret bazen dikkat ediyorum onun bacaklarına dolgu parcacıkları eridiginde bacak şekli degişiyo yaptırdıgı zaman daha da farkediyo sizinde dikkatinizi cektimi bence dolgu maddeleri silikonlar zararlı doktorlarda öle dio

pınar öncelikle senden başlayım cnm tabiki doktor cok önemli ben ufuk beyle maılle görüştüm fiyat sormustum felan ama cok övülen doktorlar arasında tercih için iyi diyebilirim bak
sana dogruca demiş yagın olmadıgı için yapmamış ne güzel bazı doktorlar yag olmasada yapıyo para için ya bülent beye gelince sen belınden yag aldırmıssın yagın olmayabilir dedi göbek resmimi istedi yolladım ben sezeryanla dogum yaptıgım için yine azda olsa göbek var göbegin böleyse yapılır dedi DEDEKİDO sana katılıyorum yaglar vücuttan cıkınca hiç bir etkisi kalmıyomus helede donan yag hiç işe yaramıyomus bülent beyin sistemi gercekten cok yattı bana ama tabi yinede iyice araştırmak lazım CELO mrb sigara kullanmıyosan morlukların daha cabuk gececektır ve dktorun sana bir krem verdimi o kremle mor olan yerlerıne bacaklarına masaj yapacaksın morlukları dagıtmak için vermedıyse sor iste hıfzı bey bana verdi faydasını gördüm ve 5 gün daha cok yeni cnm ya elbette eriyecek yarısı gider ama tabi bünyeden bünyeye fark vardır sakın sıkma canını bekle bakalım zaman gösterir ama yoksa kalmıyo tabi eriyo ben şimdi bazen dokunuyorum yag var ama cok az kalmıs bazı yerler komple erimiş hatta sol bacak sag bacaktan daha belirgin eridigi dikkatli bakınca belli oluyo sag bacak daha iyi ona nazaran sen sakın moralini bozma bünyeye göre degişir o istersen bana özelden msn felan yaz resimde gösteririm LOLABUNNY mrb sadece diz içlerinide aldırsan düzgünlük elde edersin zaten benim diz içlerimde alındı bi onlar düzgün gösteriyo yag enjeksıyonunu hiç yaptırmasamda olurmus ama tabi yinede etek giyemezdım cünkü acıklık fazla ama diz içi yagları alınınca azda olsa düzgünlük saglıyo seda sayana gelince o dolgu parcacıkları koyduruyormus eriyor yalnız onlar vücut emiyor cok tehlıkelı o iş ama yinede yaptırıyo kadın hayret bazen dikkat ediyorum onun bacaklarına dolgu parcacıkları eridiginde bacak şekli degişiyo yaptırdıgı zaman daha da farkediyo sizinde dikkatinizi cektimi bence dolgu maddeleri silikonlar zararlı doktorlarda öle dio

Anlatımın icin tesekkur ederim arkım. Ben gogus kontrolume gidince su erime olayını, seansları tamamen bitmis hastalarının durumunu, kaç cc vs. detaylıca bi Ufuk Hoca'ya sorayım en iyisi, sana da yazarım. Evet dolgu maddeleri cok tehlikeliymiş, neticede kimyasal bi maddeyi alıp bacagının icine koyuyolar..Ama yaglar kendi yagımız, bizim DNA larımıza sahip, uyum anlamında bi risk soz konusu değil..Bi de burda bi dr.un yazısını okumustum: silikonlar meme dısında cok tehlikeli diye..Cunku memeye koyarken dısında bir kılıf oluyo ve memeye o kılıf temas ediyo sadece.. Yalnız bunca zaman okuduklarımdan ben sunu anladım: silikon; dolgu maddesi olarak kullanıldıgında tehlikeli, yani kılıf icerisindeki silikon implant değil..Oyuzden bacaga, memeye, popoya konulabiliyor anladıgım kadarıyla..Demek ki benim doktorum da buyuzden dolgusunu kullanmadıgı halde implantını kullanıyor, sormak lazım..Seda Sayan da kalıcı olsun diye gozunu karartmıs yaptırmıs demek ki, bi sorun cıkmayınca da devam etmiş demek, ama ilerki yıllarda cıkmayacagını nerden bilebilir ki? Neticede kimyasalların etkisi kroniktir, uzun senelerde birikimle kendisini belli eder, 10sene sonra nolucagını bilemez ki, akılsız kadın..

benim nicim varya ona tıkla özel msj gönder e bas msjını yaz gönderi tıkla bana gelir msjın rica ederim arkadaşlar sonucta hepimiz aynı dertten muzdaribiz birbirimize yardımcı olalım inşlh iyisi olur hepimiz için sizde saolun

cevap için teşekkürler leydi, ben okuduklarımdan şuna kadar verdim hiç olmazsa dizkapağımın yanındaki çıkıklığı aldırmayı düşünüyorum.. Gene görüntüde bi düzelme sağlıyormuş madem.. Acaba bunu ne kadara yaparlar.. Pnr ufuk beye gittiğinde bunu da bi sorabilir misin acaba, sadece o dizkapağının yanındaki yağları almak ne kadar tutuyormuş.. Teşekkürler..

Bi de aklıma şimdi geldi, barış çakır bu bacak implantları hakkında ne düşünüyor acaba? Çünkü o meme ameliyatı falan da yapıyor bi bilgisi vardır bence. Benim kendi doktorum emre ilhan sadece burunla ilgileniyor ama bu yakınlarda burnum için kontrole gidince ona bi sorucam bi bilgisi olup olmadığını.

cevap için teşekkürler leydi, ben okuduklarımdan şuna kadar verdim hiç olmazsa dizkapağımın yanındaki çıkıklığı aldırmayı düşünüyorum.. Gene görüntüde bi düzelme sağlıyormuş madem.. Acaba bunu ne kadara yaparlar.. Pnr ufuk beye gittiğinde bunu da bi sorabilir misin acaba, sadece o dizkapağının yanındaki yağları almak ne kadar tutuyormuş.. Teşekkürler..

Bayramdan sonra bi kontrolum olucak, ozaman sorarım hocaya, rica ederim.

ben geçen perşembe yağ dolgusu ameliyatı oldum bir hafta geçti hala çok tuhafım psikolojimde bozuldu. bacaklarımda yanma var. uyuşma var. hele implantı düşünemiyorum. bence sağlık bu hiçbirşeye benzemez. iyice düşünün. sonra çok pişman olabilirsiniz.

X