Kızlar herkese merhaba, son kontrolumde uzun uzun sordum su bacak olayını Ufuk Hoca'ya. Oncelikle yag saklama olayını kullanmıyormus, canlı canlı operasyon anında vermeyi uygun goruyorum, 3ay saklanıp kullanılamaz dedi, yani canlı kısmın coklugu acısından. Yagı cok gerekmedikçe sadece gobekten alıyor, eger ki ancak yetmezse yanlardan da alıyormuş, ozellikle ben bu kısma cok sevindim:))))))) Cunku sadece gobek deliginin icinde iz (tek bi dikiş) kalıyor ozaman:)))))))))) Bacaklarda ise nasıl ki iğne olunca bi süre delik kalır orası, oyle oluyormus, şişlik ve morarmalar olucakmış tabi, bi süre sonra azalıp gecicek.. Haliyle agrılar olucagı icin 5gunden once normal gezinmek mumkun olmıycakmıs, 5.gun kontrol ve ozel corap giyilmeye baslanıyor 1 ay cıkmıyacakmıs, buarada karında da sargı var tabi..
Leydicim senin 30 40cc konmasını anlattım, kalıcılıgı mumkun deil ben her bacaga 100 100 koyuyorum zaten dedi, he bi de haddinden fazla konmasının da faydası yokmuş, cunku o yagların orda beslenicegi besin miktarı belliymiş, oyuzden fazlasını da koysan besin yetmez yine ölürlermiş, miktarı ayarlamak cok onemli yani, ama 30 40'ı cok az buldu. Sen ne yaptın canım, yeni doktor kararı vericektin fln? Busefer inş. iyi sonuc alıcagına inanıyorum cunku eski doktorun cok az vermiş baksana, inş busefer emeklerine degecektir canım..
Kızlar suan icin aklımda kalanlar bunlar, yeni bişey gelirse aklıma yazarım, 10 Şubat'a aldım ameliyat tarihimi, cok heycanlıyım
((( bi yandan da kilo almaya calısıyorum of of..Desteklerinizi esirgemeyin nolur, inş hepimiz emeklerimizin karsılıgını alırız yaa:S