- 1 Mayıs 2007
- 101
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada degişiklık derken benım diz altımdan asagıda acıklık vardı ve bıleklerım ınceydı ne kadar kılo alırsam alıyım dizden asagıdakı bolge almıyodu ve o yüzden yaptırmaya karar verdım şimdı bıleklerım kalınlastı ve baldır dedıgımız bölum dolduruldu ve gayet iyi oldu senın sorunun ne acaba aynımı
bide ekrem bey diye biri var ankarada çankayada
dolgu maddesi koyuyorlarmış 600 ytl den başlıyomuş fiyatlar..ne diyosun leydi bunuda arastırmışmıydın
bide ekrem bey diye biri var ankarada çankayada
dolgu maddesi koyuyorlarmış 600 ytl den başlıyomuş fiyatlar..ne diyosun leydi bunuda arastırmışmıydın
nedecen soyadı ne acaba doktorun? 600 ytl biraz ucuz gibi geldi bana bu ameliyat için biraz daha bilgi verebilir misin?
peki benım anlamadıgım onlarda nasıl kalıcılık süresi oluyo kı sonucta yabancı madde onlar vucut tarafından emılırse zararlı olur tmm kendı yagın olunca erıyo yarısı ama o sonucta yabancı madde ve vucut kabul etmezse kötu sonuclar doguruyomus bence iyi düşün derım
umarım herşey istedigin gibi olur cnm inşlh ıkna edersin:) ıkna etmek zor degil biz kadınların yapamayacagı şey yoktur bence yeterki kafaya koyalım:) benim eşimde başta istemedi ama sonra dayanamadı izin verdi:) doktorla olan görüşmeni benimlede paylasırsan sevinirim peki dolgu maddesınıdemı ıgneyle enjekte ediyolarmış merak ettim yoksa bacaga kesi yapıpmı koyuyolar ama sanırım ignedir büyük bir ihtımal görüştükten sonra benide bilgilendırısen sevinirim iyi geceler
ben yağ enjeksiyonu yaptırdım ve çok memnunum.Artık rahatlıkla etek giyebiliyorum:teytey:
desteğin ve bilgilendirmelerin için çok teşekkürederim leydia.s.a.s...bende görüşünce mutlaka yazarım buraya..ewwt iğneyle enjekte ediyorlarmış.. sen şuanda yaptırdığın müdehaleden memnunmusun..