Bacak dolgusu yaptıran var mı?

fzlt cnm cok sevindim inşlh gönlünce olur bursadan geldigim gün formdayım merak etme gelir gelmez gelicem buraya:))))angelde gelir hem o hem ben yazarız bizede dua edin olurmu evet her zaman diyoruz darısı herkesin başına die allahım kabul eder inşlh herkesi ama herkesi bu derdi ceken herkesi kurtarsın allahım aminnnnnnnnnnnnnnn

Meraba kızlar döndümmm 3 gündür yoktum ama bu forumdan ayrı kalmak çok uzun bir süre gibi geldi bana...

kızlar günlerdir foruma girilemiyordu.inanın en yakın arkadaşımı kaybetmiş kadar üzülmüştüm.neyseki yine burdayız.angel leydi büyük güne sayılı günler kaldı burdaki herkesin duaları sizinle hiç heycan yapmayın herşey çok iyi olacak. papatyaa bacakların gayet iyi olmuş hiç erimez inşallah

Papatyatarlası,

Resmin çok hoş görünüyor.... Darısı başımıza...
Bileklere de yağ koyuldu mu. Bileklerini de gösteren bi fotoğraf koyabilir misin?
Benim bileklerim çok eğri.... Seninkileri çok merak ediyorum, bilekler nasıl????

papatyatarlası öncelikle geçmiş olsunn
operasyondan sonra çok ağrın sızın oldumu ayağa kalkmakta zorlandınmı morluk çok oluştumu
kusura bakma çok sordum ama merak ediyorum doktorundan memnunmusun liposacshın sonrası o bölgede herhangi bir olumsuzluk oldumu tekrar gözün aydın çok sevindimm

aminnn leydicim aminnn walla dört gözle bekliycem sizi:1shok::)inşşş.operasyonunuz çok iyi geçer dualarımız sizinle canım ya bişi sorcam operasyondan sonra bursa ya tekrar gitmeniz gerekicekmi?

papatya muhteşemmmmm olmuşşşş.çok geçmiş olsun. acayip beğendim senin adına çok sevindim. bacak yapılarımız çok benziyor belki benim biraz daha zayıftır sadece.canım sen hangi dr. olmuştun amel.ayrıca yağların eriyip erimemesi konusunda bişey dediğimi. ikinci seans falan gerekli mi?

papatyacım şimdi önceki sayfaları okudum hasan fındıka yaptırmışsın. birde şu konu yağların eriyip erimeyeceği konusunda beni aydınlatabilirsen çok sevinirim bu konuda hiç yazmamışsın. dr bu konuda ne söyledi. tek seans yeterli olmaz yağların bir kısmı erir bir kısmı kalır o yüzden de 2 seans gerekli falan gibi bi şey dedimi? bülent bey gibi tek seans garantisi veriyor mu? bu konu çok önemli.

ses veriyorum leydicim doooooooooooo:)tabi şaka bi yana iki gündür kimsede ses seda yok ee ama tabi haftasonu herkes biryerlere gidiyor.leydi hayırlısıyla yarın yolcusunuz demi güzel haberlerinizi bekliycem

evet cnm kısmetse yarın yola cıkıcaz bakalım inşlh hayırlısı olur öglen 11 12 gibi cıkıcaz akşama orda oluruz sanırım sabahta kalkıp bülent beyın yanına gidicez bakalım heyecan bi basıyo bi gidiyo :))) cok merak ediyorum ne olacak nasıl olacak inşlh mutlu döneriz sizlerede bol bol dua ediyorum ordada edicem:)) döndükten sonra hemen ilk işim buraya gelmek olacak muhtemelen salı günü 10 12 ye kadar cıkarız bursadan aksama evde olurum hemen size yazıcam zaten hepinize cok tşk ediyorum manevi desteklerınız için saolun arkadaşlar

canım herşey gönlünüzce istediğiniz gibi olur inş.dediğin gibi hemen foruma girebilirsinizde bizi aydınlatırsınız ya çok vakit kaybetmek istemiyorum yazın ortasında yine pantolonla dolaşmak istemiyorum ee operasyondan sonrada sanırım 1 ay felan etek giyinemez hesap yapıyorumda tatil felan bir an önce benimde yaptırmam lazım yani nası olsa izin aldıksositososito

leydi, angel inşallah hayırlısı ile en güzel şekilde geçer operasyonlarınız. güzel bacaklarla dönün bekliyoruz. alkisalkisalkis

Nasıl hatırlamam anacığım nasıl
Bilirim yine kalbinde yerim anacığım
Selam sana Anneler Günü İstanbul’dan
Yeni dönmüşçesine bir akşam okuldan
Vefalı ellerinden öperim anacığım.

arkadaşlar hepiniz anneler günü kutlu olsuna.s.

leydi, angel...yola çıkmak üzeresinizdir.. tüm kalbimiz ve dualarımız sizinle..sonucun harika olacağına inancım tam benim..haberlerinizi beliyoruz..

kıslar tüm annelerin anneler günü kutlu olsun güzel yavrularınızla bir ömür mutlu yaşayın!!'!!

angel size şimdiden iyi yolculuklar.gidişiniz suskun dönüşünüz muhteşem olacakk hihoyyytinşşş:)))

kızlar tüm annelerin anneler gününü kutluyorum a.s.
en güzel bacaklı anneler olun inşallah biz bekarlarda sizi takip ederiz umarım tabiyerimseniben
leydi ve angel dua ediyorum sizin için hiç heyecanlanmayın ben böyle zamanlarda o önemli günün bi sonrasındaki gün uyandığım anı düşünüp heyacanımı yatıştırır huzur bulurum

düşünsenize eve dönüyorsunuz ve pc başına geçip buradn kızlarrr harika olduuuu:sm_cool:
yazıyorsunuz
bu olucak hadi bu anı düşünün mesela yerimseniben
hayırlısıyla gidip gelirsiniz inşallah
dualarımız sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…