Bacak dolgusu yaptıran var mı?

angel..leydi geçmiş olsun..ay valla çok şaşkınım sizden fazla heyecanlıyım şuanda bir okadarda seviçliii.
Sizi tebrik ederim bukadar çabuk karar verip bitirdiniz işi.Operasyonun iyi geçmesi vede sonuçtan memnun olmanız çok çok çok güzel.Böyle ağlamayı allahım bizlerede göstersin.Ayy haala inanamıyorum...bu siteyi bulduğumda nasıl sevindiysem şuanda da okadar sevinçliyim.Hiç bukadar çabuk iyi haberler alacağımı ummuyordum açıkçası...umutsuzca girip girip bakıyordum arasıra...
Allahım sizi hep sevindirsin arkadaşlar..hep mutlu olun inşallah..tabi sizin sevinmeniz bizi de sevindirecek :))
tekrar tekrar geçmiş olsun arkadaşlar..mutlu sağlıklı yolculuklar.
.

Leydi ve Angel,
Kurtuldunuz kızlar, yazılarınızı okudum, gözlerim doldu, iş yerindeyim ağlamamam lazım....
Allah sağlıcakla yürümek nasip etsin......

Allah bize de nasip etsin... Amiiinn...

Kızlar ben de ıstanbul'dayım..... Böööle ameliyata ikili gitmek lazım...... Süpermiş yaaaa....

Leydi, Angel; çook çook mutlu oldum, bende çok sulu gözüm, inanın şu saat gözlerim doldu, çok çok geçmiş olsun ikinizede, inşallah tüm arzuedenlerin başına böyle mutlulukla ve problemsiz gelir, (ve tabii benim başıma da) çok sevindim. fotolarınzı bekliyoruz. hihoyyyt

leydi angel öncelikle geçmiş olsun dün bütün gün heycanla iyi haberlerinizi bekledik herşeyin yolunda gitmesine cooook sevindim leydi canım döktügün bütün göz yaşları mutluluk için olsun ve mutlulugunuzda daim olsun inşallah öpüyorum sizia.s.

Sevgili angel ve leydi sizinle tanışma fırsatımız olmadı aslında daha siz oraya gitmeden tanışacaktık gece gündüz size ulaşmak için siteye üye olmaya çalıştım ama problem varmış üyelik kabulü hiçkimsenin olmuyormuş. dün üyeliğim kabul oldu ve bütün gün merakla sizden haber bekledim. Sabah işe başlamadan ilk işim siteye girip mesajlara bakmak oldu ve şu anda yazdıklarınızı okurken yemin ederim ağladım dayanamadım.gören olmasın diyede bilgisayarın önüne saklandım halimi bir görseniz gülersiniz. Çok mutlu oldum sorunsuz geçtiğine, siz harikasınız gerçekten bravo size hemen karar verip yaptırdınız. Ben sizinle yüzyüze tanışıp dostluk ve arkadaşlık kurmak istiyorum bu haftasonuna kadar iyi olup dışarıya çıkabilirseniz bende ankaraya sadece sizi görmeye geleceğim ilerleyen günlerde bunu konuşup kararlaştıralım lütfeeen. Bize destek olacağınızı biliyorum.Allah ikinizede yardımcı olsun ağrısız sancısız atlatın inşallah.
fzlt sende kararlısın galiba bizde beraber gideriz arkadaşım ne dersin..
SABAH SABAH ÇOK MUTLU OLDUM ARKADAŞLAR HEPİNİZİ ÖPÜYORUMM.

kızlar angel ve leydi otobüsle gitmedilermi peki nasıl dönecekler yine otobüslemi bence asla olmaz. anlayamadım merak ettim.

anix merhaba sitede şu anda ikimiz görünüyoruz diğer arkadaşlar yoklar sende bülent beye gitmeyi düşünüyormusun yaptırmakta kararlımısın. Senin bacakların nasıl benimkiler çok çarpık sayılmaz ama çok ince biraz kalın olsa zaten çarpıkta durmayacak.

Allahım ya ne güzel haberler bunlar, kızlar çooooook sevindim adınıza, gitmeden önce site iptaldi giremedim 2 gün, çok merak ediyodum ve şimdi güzel haberlerinizi alıyorum. İnşallah sonuna kadar böyle gider...çok öpüyorum leydicim ve angelcım sizleri, darısı bizlere inşallah...

ewt seselina buradada belirttiğim gibi kararlıyımyerimsenibenolur beraber gideris walla neden olmasın hemde çok güzel olur

angel ve leydi super kızlar :)) yemin ederim heyecandan uyuyamadım bu gece...vallahi bravo, bukadar yürekli olmanıza brawo üzeri brawooo..inanılmazsınız...düşündükçe sizi kutlamak geliyor içimden.
hem otobüsle gidiyorsunuz...hemde operasyon geçirdiğiniz gece oturup bizlere yazabiliyorsunuz ne diyim helal olsun size.
Gerçekten arkadaşlar...ikinizde çok iyi insanlarmışsınız...bunu kim yapar? açıkçası ben yaparmıydım emin değilim.Bizlerle paylaşmanız kalbinizin güzelliğidir...buraya gelip, ameliyat olacam yada oldum diyip çekip giden insanlar oldu...kendisi derdinden kurtulunca...maalesef hep böyle olur genellikle!!!
ama siz.. siz çok güzel insanlarsınız...bukadar mı olur yaaa...
Teşekkürler arkadaşlar...güzel yüreğinize güzel gönlünüze göre allah hep güzellikler versin...
.

melegin resmi geldi simdi cep telefonuma. Valla barbi bebek bacagi arkadaslar, super otesi, ay insallah erimez de hep boyle kalir.....

:)) dediğim gibi...resim bile gönderiyorlar..belki çok mutlu olmalarındandır diyeceğim ama yinede bu arada bunu bile paylaşabiliyorlar ya...helal olsun onlara.
Bak şimdi meraktan çatlarım ben.

kızlar sizle telefonda görüştük ama tekrar geçmiş olsun.sizin adınıza çok mutlu oldum gerçekten...dediğim kadar varmış değilmi...bildiğiniz gibi benim bacağımıda bülent bey ameliyat yapmıştı.1.5 ay oldu.gayet iyii..darısı sizlerin başına kızlar..

ben acayip hırslandım resimle görmek yetmeyecek gidip canlı canlı göreceğim kafaya koydum tabii arkadaşlar kabul ederlerse... ama hiç şüphem yok mutlaka bizim işimiz bitti diye çekilmeyeceklerdir biz bu davranışlarından bunları anladık o durumda bile sözlerinde durdular bizi merakta bırakmadılar. yine eminimki bizimle yüzyüzede görüşmeyi kabul edeceklerdir. angel leydi size sesleniyorum kızlar..NAZIMIZI ÇEKECEKSİNİZ ARTIK:))
çünkü benim merak ettiğim sadece bacaklar değil yağ alınan yerler nasıl duruyor çok acı varmı kaç delik kaç dikiş var bunları anlatmakla anlayamam çok meraklıyım görmem lazım tabiki sakıncası yoksa.
Yağ alınan yerler bacaklara göre daha çok acıyormuş öyle duymuştum ve sonrasında girinti çıkıntı olacakmı?

fzlt ben kızları gidip görürsem sana anlatırım sonra kararlaştırır gideriz bana eşlik edeceğin için sağol canım..

bayanlar benımn bacaklarımda carpık ben ne yapayım ne onerırısınız ayrıkmı carpıkmı bılmıyorum dız kapaklarım degmıyo bırbırıne acık arası bayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…