Bacak dolgusu yaptıran var mı?

jezabel canım leydi ve angel in telefonları var sende konuşursan bizede bilgi ver lütfen iyi dileklerimide ilet lütfen .dualarımızda kalbimizde onlarla

Merhaba kader arkadaşlarım. Sizleri 3 haftadır gözümü kırpmadan okuyup takip ediyorum ve size katılıp cevap yazmak için defalarca üye olmayı denedim ama ne yaptıysam bir türlü bu güne kadar üye olamadım bu gün baktımki bana mesaj gelmiş ve özür dileri üyeliğinizin onayı biraz gecikti şimdi kabul oldu diye. ama iş işten geçti benim için ben angel ve leydi063 arkadaşlarımızla bursaya gidecektim bende bu operasyonu olmakta kararlıydım ve benimde adımı yazın diyecektim size ulaşamadıkça çıldırdım kafayı yedim şimdi ulaştım ama arkadaşlar gittiler. Onlara ulaşıpta haber alan varmı durumları nasılmış çok merak ediyorum. Leydi063 arkadaşım sizinle yüzyüze mutlaka görüşmek istiyorum. Burdaki dostluk ve arkadaşlığa hayran kaldım ve aranıza benide almanızı rica ediyorum. Buradan bütün arkadaşlara merhaba diyorum ve Allahtan hepimizin dileklerinin kabul olmasını diliyorum. Bu siyeyi bulduğum için çok mutluyum demekki bu sorun sadece bende değilmiş benim gibi birçok insanda varmış. Kimseyle paylaşamadığım bu durumu ilk defa burdaki arkadaşlarla paylaşacağımdan çok mutluyum. YAŞASIIIINNNNN SİTEYE ÜYE OLABİLDİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMM. LEYDİ VE ANGEL SİZİ MERAKLA BEKLİYORUZ GEÇMİŞ OLSUN UMARIZ HERŞEY YOLUNDADIR.....

seselina hoşgeldin aramıza leydi ve angeli bizde çok merak ediyoruz .leydilerle gidememene üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır sende en kısa sürede kurtulursun bu dertten inşallah

Sağolun kızlar ilginiz için teşekkür ederim. İnşallah sonuçlar iyi olurda bizde beraber gideriz. Ay çok merak ediyorum inanki nasıl geçti operasyon şu anda durumları nasılki hiç onlarla konuşan olmadımı olduysa bize bilgi versin lütfen.

jezabel nerdesin nasıl geçmiş amaliyat konuşa bildinmi ya lütfen gir forma şuan leydi ve angel çıkmıştır amaliyattan umarım çok iyi geçmiştir ve ÇOOOOOOOOOK MUTLUDURLAR

Evet buradayim Arkadaslar,

Bugun sabah ikiside ameliyat oldular. Saglik durumlari gayet iyi. Sonuctandan da oldukca memnun gozukuyorlardi. Leydi nin telefonu olmadigi icin bende onunla konusamadim ama Angel onun da iyi oldugunu soyledi. Epidural hala belinde oldugu icin agrisi yoktu, ameliyat da cok rahat gecmis. Bacaginda varis corabi varmis, ama cok hos gozukuyorlar dedi. Muaynehane cok guzelmis. 5 yildizli otel gibi, cok mutlular valla, darisi hepinizin basina....

Kızlar merhabaaaaaaa bakın merak ettiğinizi bildiğim için bülent bey clınıc teki odasından yazıyorumm. Nasıl merak ettiğinizi tahmin edebiliyorum. Dün akşam saat birde otobüse bindim. sabah 6.5-7 gibi bursadaydım. Kolay bir şekilde clınıc geldim. güler bir yüzle karşılandım. Korkularımı herkes biliyor. Eşim onay vermedi, herkesden gizli, para durumu filan ama kafaya takımıştım bir kere artık bu dertten kurtulacaktım. tahlillerimi ankara yaptırmıştım. Geldiğimde bir form doldurdular genel sağlıkla ilgili sorular. Resimlerimi çektiler bol bol :)... sonra ameliyat kısmına indik. epidual anaestezi yaptılar. hiç bir ağrı hissetmedim. kii benim nasıl korktuğumu herkes biliyor. herkes müthiş ilgili... operasyon 3 saat sürdü ama bu zaman nasıl geçti hiç anlamadım ve hiç bişey hissetmedim.. Bülent bey önceden bacaklarımın neresine yağ koyacağını işaretledi..yağ alacağı yerleride işaretledi. neyse operasyonum ii geçti ve bitti. Biz şehir dışından geldiğimiz için bizi misafir ettiler. Odalar harikaa tek yatak telefon hatta baksanıza sıkılmayalım diye laptop bile :)) leydi ile karşılıklı odalardayız kapılar açık karşoılıklı konuşuyoruz.. Bacaklarımı bülent bey yapabileceği en ii şekli verdi. Şu anda yataktan kalkamadığım için iyice bakamadım ama yattığım yerden bile harika gözüküyor. Ameliyattan sonra korse giydirdiler şuanda korseliyiz. Leydi ile ikimize 1 hemşi bakıyor. ıkram harika ilgi mükemmel daha ne diyeyeim biz şu anda çok iyiyizz..

Yarın kontrol var kaçta cıkıcağımıza karar verecekler. Merak etmeyin bol bol fotografta var. :)) Ya kızlar allahım inanamıyorum. Tüm zorlukları geçip bu işi hallettik. ınanın bu site ve sizlerin duaları sayesinde.. Lütfen dua etmeye devam edin devamındada sorun yaşamayalım. Başka bülent bey olmak üzere, makbule hn, duygu ve ayfer hemşire, sevda hn ve diğer tüm ekip arkadaşlarına teşekür ediyorum..

Bülent bey buameliyatla ilgili yanlış olan bir durumu düzeltmemiz gerektiğinide söyledi.. %100 YAĞ ERıMEZ KALIR DıYE BıR DURUM YOK. yalnıca kendi yönteminde diğer yöntemlere göre daha az en fazl%20 erime olabileceğinii hatta bazı hastalarında bununda olmadığını söyledi.. Şu anda leydi bacağına bakarken ağlıyor....

Kızlar sizleriiiiii çok seviyorummmmmmmmm..............YA ıNANMAZSINIZZZZ LEYDı GÖZYAŞLARINI TUTAMIYOR SEVıNÇTEN AĞLIYORRRRRR..................BENDE AYNI ŞEKıLDEEEEEEEEE...:..)) allahımmm dua etmeye devam edin yarında herşey ii gitsin.. Size tavsiyemmmm guruptan birisiyle bu işi yaptırma imkanınız olursa daha çok destek oluyorsunuz........Leydiyle biz inanılmazızzzzzzz. Bundan sonrada buu sıkıntıda olan arkadaşlara yardımm edicemize emin olun... Sizi çok öpüyorummmmm yaaaaaaaa......Bakın şartları bile zorlayımm sizin içinnnn yattığımm yerdennn mesaj yazmak bile benii hiç yormuyorrrrrrr yalnıcaaaaa mutluu oluyorummmm....

Leydi bacaklarınaaaaa baktıkça ağlıyor yaaaaaaaaaaa onun kileri ben gördüğümmm içinn inanın mükemmelllllll.......Manken bacağı neymişş kii siz bide onukileri görünnn..........Benimkide olabileğin en iyisi......

meraba kızlarrrrrrrrrrrr suankı mutlulugumu anlatamam size gercekten agladım ya diz altımdaki oyuklugum fazlasıyla kapanmıs elımden gelse kalkıp yürücam ama hemşiremiz izin vermedi epidural oldugu için yataktan kaldırıp kaldırıp bakıyorum ve cok gülüyorum bülent beye güvenmekte cok haklıymışım şimdi size şiddetle tavsiye ediyorum bana olan güveninizi biliyorum ve buna güvenerek ve bülent beye güvenerek şiddetle tavsiye ediyorum suan yataktan yazıyorum size angelle karsı karsı odalardayız odadan odaya konusabiliyoruz agrım sızım hiç yok elimden gelse kalkıcam ama kaldırmıyor hemşirem saglıgım için sizleri öpüyorum yarın grşrz detaylıca bye

angellll yazılarını şuanda okudum ve belki abartıyorsun diyeceksiniz ama o kadar mutlu oldumki anlatamam kalbim şuanda öyle hızlı çarpıyorki anlatması inanın çok zor sanki benim bacaklarım düzeltilmiş gibi çok sevindimmmmhihoyyytinşallah yarında hiç bir aksilik çıkmadan dönersiniz resimlerinizi merakla bekliyorum allahım hepimize nasip etsin

bu arada angelın bacaklarıda manken bacagı gıbı oldu süper oldu görünce gözlerim doldu ve bülent beye sarılmak istedim o kadar yani süper gitti herşey hiç vakit kaybetmeyın kızlar ben bülent bey diyorumda başka bişey demiyorum hepinize cok tşk ederim dualarınız için dualarınız işe yaradı cok seviyorum hepinizi cokcok öptüm

ewt arkadaşlar leydi ve angelın onayıda geldiğine göre sıra bizde:))))ben istanbulda yaşıyorum bursaya gitmek isteyen arkadaşlar varsa biran önce irtibata geçelim bakın leydi ve angel beraber gitti ve birbirlerine destek oluyorlar ne kadar güzel onların durumu beni çok mutlu etti bizde birlik olursak hepimiz için iyi olur gitmek isteyen arkadaşlardan haber bekliycem yaz geldi kaybediceğimiz çok vakit yok:))))

leydiii angellll walla harikasınız kızlar yaa bizi bu halinizde bile yalnız bırakmıyorsunuz süpersiniz walla bundan sonra o güzel bacaklarınızla mutlu mesut yaşayın inş...bol mini etekli elbiseli günleriniz olsun inş..

leydi ve angel kendim yaptırmış kadar sevindim inanın
nekadar mutlu oldugunuzu anlıyabiliyorum allah daim etsin
ne mutlu size başardınız valla
herşeyin sorunsuz olmasınada çok sevindim
inş. bundan sonrada hiç bir aksilik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…