Bacak dolgusu yaptıran var mı?

saolun kızlar korku hiç yok korkunun ksi yok hatta bende sadece heyecan var böle gözlerimi kapatıyorum bacaklarımı istedigim gibi hayal ediyorum gülüyorum:)))))) sadece o şekile girermi istedigim gibi olurmu onun heyecanını yaşıyorum yoksa korkmuyorum daha önce den bildigim için rahatım o konuda ama heyecan var tabi oda meraktan kaynaklanıyo bakalım hayırlısı

beğenmenize sevindim, çok teşekkürler. iyi birşeyler duymaya ihtiyaç duyuyor insan.
leydi ben iğneden bile korkarım ama bu operasyon için hiç ama hiç korkmadım. deli cesareti vardı sanki ve hakikaten de korkulmaması gerektiğini anladım. kaldı ki sen deneyimlisin bu konuda. heyecanlanmakta haklısın tabi ben gecelerce uyuyamadım. nasıl olacak diye düşünmekten.
inanıorum ki tam da istediğin gibi süper bacakların olacak. sen de inan. bu çok mühim. iyi düşün iyi olsun.
ben ameliyata ağlayarak girdim istediğim gibi olmayacak diye. çünkü çok az zaman kala eşimle tartıştık odada ve çok moralim bozuktu. kendime geldiğimde gördüğüm tek şey berbat bacaklardı.
demek istediğim moral çok mühim. seni anlayacak biri olmalı yanında insanın ve sen bu konuda çok şanslısın. umarım herkes bir an önce dileğine kavuşur.

fzlt cahilliğime ver bunları hep karıştıtırım :)
beni tamamen bayılttılar, bölgesel falan değil yani.
bu arada sigara içenlere duyurmuş olayım operasyon sonrası kesinlikle sigara yasak. krize giriyorum bazen, kokusu geliyo burnuma :bbo:

papatya cnm genel anestezi yapılmıs sana ozaman tamamen uyuttuklarına göre evet sigara operasyon öncesıde yasak aslında 1 ay önceden bırakmak lazım ama ben hala içiyorum operasyon sonrası içmem sanırım gayret gösteririm inşlh çünkü sigara yagların erimesine neden oluyor keşke aglamasaydın üzüldüm cnm ama sonucun güzel olması moralını düzeltmiştir gerçekten baya degişim olmuş inşlh hep öle kalır mutlu mesut yaşarsın iyi dileklerin içinde tşk ediyorum allahım inşlh diger arkadaşlarında biran önce kurtulmalarını nasip eder

merhaba ben yeni üyeyim kaç saatir yazdıklarınızı okuyorum ve kendim için çare arıyorum kafam allak bullak.ben üstelik ne evliyim ne de çalışıyorum ama ameliyat olmayı kafama koydum sayılır
aranıza benide alırsanız çok sevinicem :)
papatya geçmiş olsun benim sorularım vardı ya sana sen sanırım hasan fındık a yaptırdın değil mi?bir de yağ mı aldırdın diğer bölgelerinden bacağına ekletmek için?ücret 4000 miydi beni biraz aydınlatabilirmisin bu konuda ya :KK43:

papatya süpeeeeer olmuş ya çok beğendim. inşallah 2. bir operasyon gerektirmez, hep böyle kalır.

merhaba ben yeni üyeyim kaç saatir yazdıklarınızı okuyorum ve kendim için çare arıyorum kafam allak bullak.ben üstelik ne evliyim ne de çalışıyorum ama ameliyat olmayı kafama koydum sayılır
aranıza benide alırsanız çok sevinicem :)
papatya geçmiş olsun benim sorularım vardı ya sana sen sanırım hasan fındık a yaptırdın değil mi?bir de yağ mı aldırdın diğer bölgelerinden bacağına ekletmek için?ücret 4000 miydi beni biraz aydınlatabilirmisin bu konuda ya :KK43:

caseyeraa sana tavsiyem evlenmeden önce yaptırman olur. psikolojik olarak daha rahat ve özgüvenli yaşarsın ilişkini de evliliğini de. ben evliyim üstelik çocuğum da var. yani dinlenmeye zamanım yok. onun için vakitlice yaptırman en iyisi bence. benim basenlerimden ve dizkapağının iç kısmında oluşan yağlardan alındı ve bacaklarıma enjekte edildi. fiyata gelince 4500 ödedim ben.
darısı başına inşallah...

papatya tarlası
4.500 iyiyimiş ya valla.ama acaba senin bacakların ameliyat öncesinde de öle fkötü değil diye mi bu fiyat bilemedim ki .benimki baya baya parantez çünkü :KK43:((
tavsiyene uymayı düşnüyorum cevap için çok ama çok tşkler yeni bacakların hayırlı olsun :)))

caseyeraa mrb cnm benimde sana bi tavsiyem var biz pazar günü angel ile bursaya gidicez eger forumu okuduysan bülent bey var bursada kendisi forumdan bir arkadas ona gitti yaptırdı öncekı sayfalarda resim var istersen bak sonuc gerçekten cok güzel papatyanın da cok güzel olmus gercekten bülent bey bize forumda organıze olun 4000 in demişti fiyata bizde şimdi pazartesiye amelıyat günü aldık angelle gidicez o saat 10da ben saat 1 de giricez amelıyata tabi önce benım muane olmam lazım inşlh aksilik olmaz ben daha önce bunu ankrada yaptırdım hemde 2 seans ama istedigim olmadı ve bülent beyı buldum görüştüm ve bana mantıklı geldi yöntemi çünkü yagı enjekte degil transfer ediyor morarmada yok bacakta ama enjektede bacaga igne ile girildigi için morarma oluyor sana tavsiyem bizi beklemen biz yaptırıp dönersek resimleri koyacagız yaptırcak arkadaslarada fikir olacak forumda hep bizi beklıyolar sende bekle cnm acele etme bakalım hayırlısı olur inşlh senın içinde sormak istedigin olursa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım

leydi zaten acele edemem istesemde çünkü çalışmıyorum ve param da yok ama erkek arkadaşım nişanlı sayılırız ona biriktirticem galiba :) ondan sonra amel,yat olmayı düşünüyorum artık bıktım gerçekten..resimleri gördüm canım ilgn için çok tşk ederim sizin dönüşünüzü bekliyorum sabırsızlıkla..fotolarıda :) öncesi ve sonrası olarak ama :)))seninkini görmüştüm gerçi öle kötü değildi bence..inş ameliyatınız çok ama çok başarılı geçer b aksilik olmaz kızlar :))

saol cnm iyi dileklerin için, inşlh allahta senin gönlüne göre verir biriktirttir tabi erkek arkadaşına:)) yanında olması güzel inşlh sende biran önce kurtulursun evet benım ılk halınden yine iyi ama istedigim gibi olmadı tam anlamıyla inşlh başarılı geçer tşk ederim

caseyeraa hoşgeldin burası dünya yüzünde şaşılacak kadar çk duygu paylaşımı yakalayabilecein bi yer öyleki her msj da kalbim çarpıyo başkaları için kendim kadar seviniyorum her ameliyata.....
papatyatarlası sanada büyük geçmiş olsun umarım sonuç kalıcı olur...
leydi sizinde çk az kaldı benim de sizden 3 gün sora muaynem bakalım noolcak. ben nedense çk umutsuzum heyecan bile duymuyorum bu yüzden neden bu kadar karamsarım kıslar bilmiyorum. kafama tek takılan şey bülent beyin yöntemi hakikaten kalıcı mı boşuna mı başka doktor deniyorumm?? bir kere daha böyle bir işe girişmem maddi manevi zor

charms cnm sana tek diyecegim şey bizi bekle evet gitmemize az kaldı dönüşte herşeyi anlatır yazar resim yükleriz bize görede karar vermeniz kolaylaşır yöntemin kalıcılıgına gelince bülent bey bana üstüne basa basa 2ci seansa gelen hastam olmadı dedi ve zaten bu kendıne olan güvenı benı cezbetti ve yag enjeksıyonunda sonuc yüzde 40 50 kalıcı oluyor fakat transferde yüzde 80 e kadar kalıcılık oluyor dedi inşlh bizdede öle olur sonucları size yazarız mutlaka yüz yüze görüşmek daha iyi tabi doktorla bakalım neler olacak dualarınıza ihtiyacımız var sizlere de bol bol dua edicem inşşlh hepimizin dilegi kabul olur

papatyaaa..geçmiş olsun değil, tebrik ederim diycem sana :) Sonuçta bu hep istediğmiz şey. Gayet iyi görünüyor bacakların. Gün gelecek bu forumdaki herkes bu derdinden kurtulmuş olacak, ben buna inanıyorum. Burada, aramızdaki dayanışma da en büyük yardımcımız olacak bence. Leydi, Angel iyi haberlerinizi hele bir alalım, ben de gözümü karartacağım artık vaktidir:)

kıssslaarrr çok mutluyumhihoyyyteşime az önce çektiğim bacak fotomu gösterdim nasıl dedim ama benim olduğumu söylemedim:jeyyar: hımm birass yamuk dedi:roflol:bunlar benim dedim resimden bakınca acı gerçek daha iyi görünüyormuş demekki zaten ikna etmiştim ama yinede mırın kırın ediyordu ama şimdiiiii tamam yaptıralım dedi:lepi:angel leydi şimdi sizden daha bi umutla haber bekliyorum :))))))

kıssslaarrr çok mutluyumhihoyyyteşime az önce çektiğim bacak fotomu gösterdim nasıl dedim ama benim olduğumu söylemedim:jeyyar: hımm birass yamuk dedi:roflol:bunlar benim dedim resimden bakınca acı gerçek daha iyi görünüyormuş demekki zaten ikna etmiştim ama yinede mırın kırın ediyordu ama şimdiiiii tamam yaptıralım dedi:lepi:angel leydi şimdi sizden daha bi umutla haber bekliyorum :))))))

senin adına çok sevindim.:1hug:

samimicim çok tşk ederim:) her zaman dediğimiz gibi darısı isteyen herkesin başına inşşşşş.....

X