Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Sevgili Gamze..
Paylaşımın için çok teşekkürler..BUrdaki herkes için sanırım en temel soru yağların erime konusu. ve tekrar gerektiren operasyonlar. Doktorun bu konuda sana ne gibi bir bilgi verdi? Tek seferle çözülebileceğini mi söyledi, ya da kaç seans önerdi ? VE şimdiye kadar ki senin deneyimin nedir bu konuda, gerçi çok kısa bir süre olmuş ama herhangi bir erime oldu mu?

Acıkcası Fethi Bey, yağların eriyeceğini sadece bir kısmının tutacagını soyledı. Benım dız ıcındekı yagı aldırmam bıle cok ıyı oldu. Ben yagların erımemesı ıcın amelıyat sonrasını yatarak gecırmedım. Cunku enjekte edılen yag hucrelerın yasaması ıcın oksıjen gerekıyormus. O oksıjenı de kılcal damarlarla kan tasıyormus. O bolgenın sureklı kanlanması ıcın kısa kısa kendımı zorlamadan yuruyusler ve hareketler yaptım. Benım su ana kadar hıc erıme olmadı. Bugun aksam saat 7 de doktor beye dıkıslerımı aldırmaya gıttım. Doktor morarmalarımın hıc kalmadıgını ve ıyılesmenın cok ıyı oldugunu gorunce o da cok memnun oldu. Sadece bıraz daha sıslık ve odemım oldugunu onlarda ınınce dız ıcımım cok daha ıyı olacagını soyledı. Bu arada benım kemıgım gercekten cok egrı. Oyuzden doktor daha ısımız var dedı bana. Bır ay sonraya gun verdı kontrol ıcın. Bır ay sonra duruma bakıp bana ne yapılması gerektıgı konusunda kararını soyleyecek. Ben de kendımı tıtız sanırdım. Doktor bey sagolsun cok cok daha tıtız bır ınsan. Cok profesyonel bırı. Hastasını cok ıyı anlıyor. Bacaklarım su anda cok guzel oldu. Ben dızusutu eteklerımı artık hıc cıkarmıyorum. Doktorumdan cok memnunum cunku ameliyat sonrası ıs bıttı deyıp ılgısını hıc eksık etmedı. Aynı ılgıyle ısın pesın hıc bırakmıyor. O da cok mukemmelıyetcı bır ınsan anladıgım kadarıyla. Moralım o kadar duzgun kı. Onu tanıdıgıma cok memnunum. Yagların erıyıp erımeyecegını yasayıp gorecegız. Su ana kadar bır erıme olmadı. Erımemesı ıcınde dua edıyorum.

Arkadaslar,

Kac gundur siteye giremiyorum.... Cildiracagim.... neler oluyor anlamadim...

Sevgili Gamze... Oncelikle cok gecmis olsun, senden rica etsen bana bacaklarinin once ve sonraki durumunun resimlerini ozelden gonderebilir misin?

Cunku benim de bacaklarim bayagi egriydi. Ben implant koydurdum ama merak ettigim sey gercekten epey egri olan bir bacak yag enjeksiyonu ile nasil duzeliyor...

Sevgiler,

cnm bende giiremiyorum şuan kadınlar kulübü sitesinden estetik bölümünden ulaştım sayfaya sorun var galiba sitede inşlh düzelir hemen sorun bizde heyecanla beklıyoruz ayın 11ini inşlh mutlu döneriz ozamana kadar site düzelmezse dualarınızı eksik etmeyin bizden nolur hepinizi öpüyorum

Sevgili gamze bende bacaklarının resmini çok merak ediyorum. Banada resimlerini gönderirisen çok sevinirim... Umarım bacaklarımı Bülent bey harika yapar.......

şükür kavuşturana yaaa siteye giremeyince nası panikledim. forum kapanırsa bir daha sizlerle görüşemem diyesenağlama

arkadaşlar Allah'ın izniyle oldu bitti işte...
şu anda baya şişlik var bacaklarımda. tam olarak sonucu bilemiyorum hala ama eskiye nazaran baya bi iyi görünüyorlar. umarım çok fazla erime olmaz da bu haliyle kalırlar.
ağrısı çok fazla değil, öyle dayanılmayacak bi durum yok. oturup kalkmak biraz zor ama buna değer.
darısı hepinizin başına.

cnm cok sevindim senin adına cumartesi olmustun demi inşlh istedigin gibi olmustur haberlerini beklicem

Geçmiş olsun papatyatarlası,
Operasyon ne kadar sürdü...
Vücut yağın yetti mi yani....
Nerelerden aldılar......
???

teşekkürler. yaklaşık 1,5 saat kadar sürdü operasyon. basenlerde ve dizkapağının iç kısmında biriken yağlar alındı ve dizin altına doğru enjekte edildi.
şu an çok şiş ama bana süper görünüyorlar. resimleri gönderebilirim isterseniz.

[/ATTACH]

işte bunlar eski ve yeni halim.
umarım fazla erimez de bu şekilde kalırlar.

Eklentiler

• $Görüntü207.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 133
  • $111.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $207.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 126
papatyacım canım çook geçmiş olsuna.s. walla süpper olmuş bacaklarınalkisalkisalkisçok beğendim inş.çok erime olmaz canım. artık giyersin minilerihihoyyytwalla bende o kadar çok istiyorumki benim elbiseler etekler dolabımı bekliyorsadece egomu tatmin etmek için alıom ama seninkiler artık özgürlüğüne kavuştu inan kendim yaptırmış kadar mutlu oldum darısı hepimizin başına inş...

çok geçmiş olsun papatya gerçekten güzel olmuş tabi korse felan cıkınca daha iyi belli olur ama şimdiden güzel olmuşa benziyo cnm cok sevindim senın adına inşlh hiç erimez yagların

ya bizimde az kaldı bursaya gitmemize zaman yaklaştıkca heyecan kaplıyo içimi acaba hayalimdeki gibi olacakmı die inşlh olur die dua ediyorum sizleride unutmuyorum tabi sizlerede dua ediyorum kilo alıyım derken zayıflamaya başladım ya yag yapsın die yaglı yiyorum felan yok belim felan incelmeye başladı doktor yagın yok dicek die aklım cıkıyo hayırlısı olur inşlh

papatyacım süpeeer olmuş :teytey:, doktorunun estetik anlayışı bana çok uyuyor, erimezse ben de giderim artık

leydicim kasma kendini bu kadar rahat olmaya çalış (demesi kolay tabi dimi:)en azından tek değilsin angella berabersiniz birbirinize destek olursunuz normal zamanda kilo vermeye çalışsak başarısız oluruz. ama şimdi kiloların lazım ya yook durmazlar yerinde:)))

leydicim bence de korkmana gerek yok, daha önce geçirdin ve korkulacak bişey olmadığını kendin söylemiştin. heyecan normal ama merak etme hiç, baksana sonuçlar ne kadar güzell oluyor :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…