Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bu arada arkadaslar, Angel yakinda ameliyat olacak bence bu sehir efsanelerini keselim artik ne dersiniz?

bende yağ enjeksiyonu yaptırdım kesinlikle hiç bi agrım sızım olmadı sadece yürümekte zorlandım bi kaç gün oda ağrı degil kasılma oluyo jezabel umarım sonsuza kadar hiçbir problem yaşamasın amaliyat olacagın dönem senin için günlerce dua etmiştim burdaki herkes gibi bence herkes biraz daha beklesin angelin durumundan sonra en doğru kararı veririz üstelik leydi var o tüm gelişmeleri en doğru şekilde aktaracaktır bize

Cok tesekkur ederim askos dualariniz icin, cok ies yaradilar gercekten...

benim de asiri bir agrim olmadi, demek ki doktoruna ve kisiye gore farklilik gosteriyor... Arkadaslar su anda hepimiz melek icin dua edelim... Insallah basarili bir operasyon gecirir ve halalindeki gibi bacaklara kavusur.

leydi ile ben size ameliyat sonrasi gelismeleri bildirirz. ben vala bu foruma bayiliyorum. Hepiniz supersiniz kizlar :)

Valla kızlar gün yaklaştıkça bu şehir efsanesimi yoksa gerçeklermi kabus olarak bana geri dönüyor. Hay allahım yaa napıcam nasıl olacak diye düşünmekten valla işlerimi bile yapamaz oldum. ış yerinde öyle hatalar yapmaya başladım kii müdürüm bile şaşırıp kalıyor. Ne oldu sana bir sorununmu var diye... Evde desen yine aynı...Düşün düşün nereye kadar yaa... Kızlar sizlerle buluşup konuşunca bir cesaret geliyor. Tamam artık bitti düşünme o gün gelesiye kadar diyorum.. Foruma girip bu yazıları okuyunca Allahım bana yardım et diyorum... Çaresi yok bu durumdan kurtulmak için bu iş allahın izniyle olup bitireceğim......üff keşke bacaklarım düzgün olsaydı...

Sevgili Angel,

Seni inan cok iyi anliyorum ama oyle gorunuyor ki baska caresi yok... kafaya koydun bir kere....yaptirmazsan bir daha firsatin olamayabilir. Cunku yaz geliyor sonra kisa kadar yine beklemek zorunda kalirsin. iyi gececek. Hic korkma, bak 2 tane dogum yapmissin, ayni doguma giriyor gibi dusun kendini, karsiliginda da nurtopu gibi bacaklarin olacak :)

Güzelim doğum gibi düşünürsek kötü valla benim çok zor ve sıkıntılı olmuştu.... Ne diyosun senn korkutma benii...:))

Gelirsin artık sende benimle...toplanıp hep beraber gidelim en iyisi bu olacak... Sizler olmadan ben ne yaparım....

jezabel bayılıyorum sana ya cok şekersin nurtopu gibi bacaklar ha :)))) harikasın angel lütfen düşünme artık stres yaparsan kilo alamazsın bırak akışına düşünme göreceksin herşey cok güzel olacak hep yanındayız senin bunu bil iyi düşün güzel düşün ben yürekten inanıyorum cok güzel olacak bacakların harikalar yaratacak bülent bey içime doguyor dedigim gibi gelebilirsem senle bende yaptırcam ikimiz aynı zamanda oluruz belkı amelıyat bakarsın artık bi sen bi ben birbirimize rafakatçılık yaparız yatakta yatarken kaydirigubbakcemile3 o güzel yüzün ömür boyu gülecek inanıyorum buna hislerime güvenirim göreceksin allah büyük bol bol dualar edelim

stres yapma demekle olmaz tabi ama gerçekten yapma alamazsın kilo bacaklarım için bacaklarım için diye diye gir çık ye durmadan hiç boş bırakma mideni kaydirigubbakcemile2 nasılsa gidecek aldıgın yaglar yaglı yaglı şeyler yeki yag yapsın vücuduna sonrada sütun gibi bacaklarla cık karşımıza ilk asılanın ben olcam yalnız söleyim sengözlerimebaksanab

:))) ehe valla öyle zorluyorum kii kendimi bilemezsin.. Kebaplar, pideler, mantılar....zorlamayla olmuyormuş bu işler zaayıflamak isteyenlere yiyerek nasıl kilo alamazsın kitabı yazarsam şaşma...:))
Sütun gibi bacaklar ahh ahhh ağzında bal damlıyor ne diyeyim...

salm arkadaşlar sorunumuz ortak Allah nasip ederse bende yağ transferi yaptırmak istiyorum ama ondan önce bebek düşünüyoruz bebeğim olsun belli bir süre geçsin bende hayallerie kavuşcam ve sonra bana hiç kimse pantolon giydiremicek:Saruboceq::sm_cool:

selam arkadaşlar
angel seni çok iyi anlıyorum. Allah'ın izniyle sonunda benim de hayallerime kavuşma vaktim geldi.
cumartesi günü yapılacak yeğ enjeksiyonu. ama bazı yazılanlar beni çok korkutuyor...
düşünmekten ve heyecandan uyuyamıyorum.
biliyorum herkes iyi niyetli ama moral bozan yorumlar görmekten çok rahatsız oluyorum. endişelerim artıyor, çığ gibi büyüyor sanki. çnemli olan bizim moralimizin yüksek olması.
inşallah mutlu mesut çıkıcaz hastaneden ve dolabımızda etekler yerini alıcak bundan sonra alkisalkisalkis
bu arada senin ameliyatın ne zaman ve resimlerini paylaşacakmısın bizimle. öncesi ve sonrası olarak yani.

angel bülent beyde bu forma girdi mutlaka burdaki yazılarıda okumuştur.yani herkes sonucu görmek için bülent beye amaliyat olacak birini bekliyo bunun için sana yapabilecegi en iyi bacakları yapacaktır rahat ol amaliyat günü yanında olamasakta dualarımızda kalbimizde senle

papatya cnm hiç korkma hiç endişende olmasın inan bana basit bir işlem yazılanlar senı korkutmasın rahat ol tabiki heyecanın korkun olması normal ama içini ferah tut o etekleri düşün ve korkunu yen:))) basit işlem diyorum çünkü benıkı basit olmustu tabiki bende korktum başta bende tereddüt ettim ama sonrasında bir cesaret geldi ve yaptırdım sonrasındada korkulacak bişeyin olmadıgını gördüm burda doktor cok önemlı sana cesaret vermesi ve seni rahatlatması açısından amelıyat günü hayırlısıyla cıktıktan sonra göreceksin korkulacak bişeyin olmadıgını cumartesi günü hepimiz senın yanındayız kalben ve ruhen inşlh cok güzel geçer ve inşlh hayırlısıyla kurtulursun bu dertten

angel ve papatya inş.herşey istediğiniz gibi olur.dualarımız sizinle:Saruboceq: ama biraz relax olun herşey çok iyi olucakyerimseniben hepimiz kalbimizle sizin yanınızdayız:1hug:bundan sonra güzel bacaklarınızla mutlu mesut yaşarsınız inş.darısı bizim başımıza:dance:

angel, leydi, jezabel ne kadar güzel arkadaşlık kurmuşsunuz maşallah. angel bak şanslısın arkadaşların seninle beraberler allah hiç bozmasın diyorumyerimseniben

Bakin size bir bacak resmi gonderdim.... Bence cok guzeller, iste sekilli bacak dedikleri bu olsa gerek..... Sizce nasillar....

Eklentiler

• $daisy duke shorts.jpg
    $daisy duke shorts.jpg
    1,9 KB · Görüntüleme: 99
X