Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakin size bir bacak resmi gonderdim.... Bence cok guzeller, iste sekilli bacak dedikleri bu olsa gerek..... Sizce nasillar....
merhaba kıslar
ben bugün galip die bi doktorla konuştum aslında başka bi doktor düşünüyodum ama o uygunmuş aklıma takılan herşeyi sordum...gerçi aranızda yağ enjeksiyonu yaptıranlar var ama yine de yazıyım istedim. benim ilk ve en önemli sorum bu yağların kalıcı olup olmadığıydı garantisi yok ama tekrarlanabilen bi uygulama memnun olursunuz sonunda dedi ve ben 13 mayısa randevu aldım çünkü benim düşündüğüm doktor yurtdışındaymış ogüne kadar nasıl beklicem bilmiyorum kafamda binbir sorun var.tenim çk morarıyo ve geç iyileşiyo bunun ötesinde çalışıyorum ve idare edilebilecek bi işim yok fiziksel olarak iyi olmam lazım ve çk endişeliyim iş konusunda. bana bu operasyonu geçiren arkadaşlar yrdımcı olabilir mi? en azından tahminen 1 hafta içinde işe dönebilir miyim? ve ilgilenenler için bende tüm bilgileri yazıcam foto vs... ama daha14 gün var tabi....
hoşgeldin aramıza samimi. inşallah birbirimizden aldıgımız güçle süper bacaklara kavuşuruz