Bacak dolgusu yaptıran var mı?

slm kızlar eğer beni aranıza kabul ederseniz çok sevinirim benimde derdim sizin gibi.inş.hepimiz hayallerimize kavuşuruz.

merhaba kıslar
ben bugün galip die bi doktorla konuştum aslında başka bi doktor düşünüyodum ama o uygunmuş aklıma takılan herşeyi sordum...gerçi aranızda yağ enjeksiyonu yaptıranlar var ama yine de yazıyım istedim. benim ilk ve en önemli sorum bu yağların kalıcı olup olmadığıydı garantisi yok ama tekrarlanabilen bi uygulama memnun olursunuz sonunda dedi ve ben 13 mayısa randevu aldım çünkü benim düşündüğüm doktor yurtdışındaymış ogüne kadar nasıl beklicem bilmiyorum kafamda binbir sorun var.tenim çk morarıyo ve geç iyileşiyo bunun ötesinde çalışıyorum ve idare edilebilecek bi işim yok fiziksel olarak iyi olmam lazım ve çk endişeliyim iş konusunda. bana bu operasyonu geçiren arkadaşlar yrdımcı olabilir mi? en azından tahminen 1 hafta içinde işe dönebilir miyim? ve ilgilenenler için bende tüm bilgileri yazıcam foto vs... ama daha14 gün var tabi....

hoşgeldin aramıza samimi. inşallah birbirimizden aldıgımız güçle süper bacaklara kavuşuruz

merhaba kıslar
ben bugün galip die bi doktorla konuştum aslında başka bi doktor düşünüyodum ama o uygunmuş aklıma takılan herşeyi sordum...gerçi aranızda yağ enjeksiyonu yaptıranlar var ama yine de yazıyım istedim. benim ilk ve en önemli sorum bu yağların kalıcı olup olmadığıydı garantisi yok ama tekrarlanabilen bi uygulama memnun olursunuz sonunda dedi ve ben 13 mayısa randevu aldım çünkü benim düşündüğüm doktor yurtdışındaymış ogüne kadar nasıl beklicem bilmiyorum kafamda binbir sorun var.tenim çk morarıyo ve geç iyileşiyo bunun ötesinde çalışıyorum ve idare edilebilecek bi işim yok fiziksel olarak iyi olmam lazım ve çk endişeliyim iş konusunda. bana bu operasyonu geçiren arkadaşlar yrdımcı olabilir mi? en azından tahminen 1 hafta içinde işe dönebilir miyim? ve ilgilenenler için bende tüm bilgileri yazıcam foto vs... ama daha14 gün var tabi....

hayırlısı olsun canım .inş istediğin sonucu alırsın.:Saruboceq:

teşekkür ederim hepimiz için iyi şyler diliyorum...umarım iyi bi sonuç alırız ve birbirimizi yönlendiririz.

charms amaliyat sonrası ilk üç dört gün yürümekte çok zorlanıyosun aslında agrı hiç olmadı bende ama bacaklarında kasılma oluyo buda yürümeni engelliyor bi haftaya normale dönüyosun ben dördüncü günü işe başladım ama oturark çalişıyorum

yürümek konusunu çk takmıyorum kafama ama ben daha çk liposakşın'dan endişeliyim, vücudum engeller mi beni die düşünüyorum...en fazla 1 hafta izin ayarlayabilirim o da yalan dolanla...

yok canım yag alınan yerlerinde hiç agrı olmuyo ilk bi kaç hafta dokunduğunda hissizlik oluyoro kadar beni rahatsız edecek hiçbirşey olmadı

Hic merak emeyin kizlarrr, 1 hafta ayaga kalkmak icin cok uzun bir zaman.... ben implantlarla bile 3 gun heryere gidiyordum... Liposuction da oyle 10 kg yag falan alinmayacak ki... benim bacaklarimin ic tarafina yapildi ve tum morluklar 1 ayda tamamen gecti. Rahat olun, buyutmeyin o kadar.....

süper o zamannn!!!!
ben canımın yanmasından falan korkmuyorum ama çalıştıım yerde ayağımın kaydırılması an meselesi. işllh bian önce olur biter de iyi hbrler veririm hatta çk iyi olur sizede önayak olurum...tabi bi de kaça patlıcak o kısmıda mühim aksi gibi doktorun seyahati çıktı şimdi günler geçmek bilmez tam sabır testi bu konu kıslarrr

bu arada jezabel o foto sana aitti di mi süpedi bacakların!!!kkeşke benimki de olsa öle:)

charms şimdiden geçmiş olsun cnm inşlh gönlündeki bacaklara kavuşursun herşey gönlünce olsun korkma hiç korkulacak bir operasyon degil emin olabilirsin gönlün rahat olsunkı amelıyatında okadar güzel geçsin dualarımız senınle

angellllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sana müthiş hatta müthişin ötesinde HARıKA bir haberim var eşimin yurt dışı işi belli oldu ayın 10unda pazar günü gidecekmiş buda demek oluyokı SENıNLE BURSAYA GELıYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM hem sana refakatçılık yapmaya hemde bende amelıyat olmaya hayırlısı olur inşlh allahım darısı hepinizin başına kızlarrrrrrrrr hihoyyyt hihoyyyt sositososito :sm_cool: :teytey:

şu şansa bakarmısın angellllllllllllllll sen 11ine randevu aldın ve eşim ayın 10unda gidecek yarın hemen arayıp banada randevu ayarlamalarını isticem aynı günde gireriz bakarsın amelıayata hep sen yanımda olsan bana cesaret verirsin diyodun bak demekkı allah yollarımızı açıyor demekkı herşey cok güzel olacak demekkı allahta bunu istiyoooooooooo şansın en güzelini sundu cnm benım nasıl sevindim anlatamam sana kendi amelıyatımdan cok senın yanında olacagım için seviniyorum cnmsın benım ya bak gördünmü bu bir işaret allahın bize gönderdigi allahım sen büyüksün yarabbim burdakı tüm arkadaşların gönlüne göre ver yarabbim

leydi harika bir haber.sen ve angel adına çok sevindim.inşallah süper bacaklara kavuşursunuz.dualarımız sizinle.darısı başımıza inşallah

Leyd ve angel, sizin adiniza cok sevindim. Insallah ikinizde istediginiz sonuclarla cikarsiniz. Allah yardimciniz olsun, bizde zaten duacilariniziz:)))Darisi butun isteyenlerin basina insallah...

jezabel, senin implant olduğu için kesi izi daha büyüktür sanırım. Şu an izlerinin durumu nasıl, belirgin iz var mı?
Geçen haftalarda gönderdiğin bacaklarının fotoğraflarını görmüştüm..daha önce gördüğüm implantlı bacaklar gibi değil, harika olmuşlar gerçekten..BU arada bu dertten kurtulmuş olmana rağmen hala burda aramızda olduğun ve bize cesaret verdiğin için teşekkürler :)

X