Bacak dolgusu yaptıran var mı?

angel şimdiden geçmiş olsun.en kolay şekilde atlatırsın inşallah. ameliyat sonrasını merakla bekliyoruz. canım senin bacak yapın nasıldı benim çok ince mesela ben kalınlaşmasını istiyorum resimleri mi daha önce koymuştum hatırlarsan. senin de öyleyse nasıl olacak diye merak ediyorum ondan sordum.

rica ederim lolabunny. aklına takılan soruları maille ufuk beye mutlaka sor. şimdi imkanın yok yaptıramayacak bile olsan sor. çünkü aklında soru işareti kalmaz ve doğru bilgilerle daha uygun karar verirsin. bu konuda çok anlayışlı bi dr. hatta ben mailime cevap vermesine çok şaşırmıştım çünkü ben başka dr. mail attım hiçbiri cevap yazmadı.

Umut benim bacaklarımda çok ince kopucak gibi hatta... anlayacağın çok kötü... senin fotograflarını görmedim ben. Bülent bey yapabileceğinin en iyisini yapacaktır herhalde...Herşeyi ona bıraktım....

leydicim teşekkürler.. o süpermiş o zaman yaa... bayılmıyorsun bile harika... o arkadaş da keşke gelse ve bizle paylaşsa memnun olup olmadığını. fethi orak ismini bu alanda ilk kez duyuyoruz çünkü...

cnm onun başka yerınden alınmadıgı için bayıltmamışlar yanı bacaktan alındıgı için yag sadece bacak uyuşturulmuş başka yerden alınsaydı en azından lokal anestezı yaparlardı sanırım bacaktan alınıp yine bacagın altına enjekte edilmiş sonucta güzeldi yanı ben begendım sölerim msnden foruma gelip sizi bilgilendırmesını rica ederim

angel ameliyat olmadan önce resim çekiceksin dimi. ameliyat olduktan sonra önceki ve sonraki resimleri koyarsan çok iyi olur canım.

Angel ameliyatinin cok iyi gecmesi dilegimle, bende Bulent beyde karar kilmis birisi olarak, ameliyattan sonraki durumunu bize bildirmeni bekliyoruz. Simdiden gecmis olsun diliyorum canim, Allah yardimcin olsun..

ıyi dileklerde bulunan herkese teşekürler...Tabiki operasyona gidişimden çıkışıma kadar olan her safhayı detaylıca anlatacağım hiç merak etmeyin. Mutlaka önceki ve sonraki fotolarımıda koyarım.

Sevgili Angel,
Senin icin ruyaya yattim, fakat seni degil kendimi gordum :) benim doktor beni ameliyathaneye sokmus, apar topar ameliyat etmeye calisyor diye gordum. Soruyorum ne oldu, bi aksilik mi var, implantlari mi cikaracaksiniz diye. bana sen merak etme diyor ve anesteziyi basiyor....Fakat bayilmiyorum, gitgide dozaji artiyor. Bu arada en komik olan sey de ameliyat masasinda doktora "hasan findik sizin damadiniz mi diye soruyorum" .

Ben herhalde bilinclatinda bu implantlardan dolayi basima bisey gelecek diye cok korkuyorum.. Boyle ruyalara giriyor iste.

Ama senin icin tekrar niyet edicem merak etme.

angel umarım herşey istediğin gibi olur. merakla bekliyorum anlatacaklarını...
ben de hasan fındıkla görüştüm ve anlaştık.
haftaya cumartesi ben de yaptırıyorum :sm_cool:
çok heyecanlıyım. sabırsızlanıyorum....
fiyata gelince güç bela 4500 TL ye anlaştık. zam gelmiş malesef, bu kadar düşürebildim fiyatı.
darısı başınıza....

implantmı koydurcaksın papatyatarlası cnm şimdiden geçmiş olsun inşlh cok güzel geçer amelıyatın

papatyacım senin adına çok sewindim bu sefer insafa gelmiş alkisalkisalkis yağ enjeksiyonumu?implantmı hangisi olacak?

angel bütün iyi dileklerimiz seninle.hayırlısıyla gider bomba gibi dönersin inşallah.bende mayıs sonu düşünüyorum.lütfen bizi habersiz bırakma..darısı bizlerin başına

çok teşekkürler leydi ve fzlt
benimki yağ enjeksiyonu olacak. implanta gerek yok dedi doktor.
ben 48 kiloyum, fazla yağ yok vücudumda. inşallah olanlar yeter :)
artık etek giymek istiyorum, hani hanım hanımcık derler ya hiç öyle olamadım ben...
bu arada doktora çok içim ısındı, çok rahatlatıcı bi tarzı var. güven duygusu aşılıyor gibi.
umarım yanılmam, umarım herşey yolunda gider ve sonuçtan memnun kalırım.
darısı isteyen herkesin başına...

Kızlarrr pazartesi aynı saat ve aynı mekan da buluşalım.. Gelemiyecek olan varsa mesaj atsın veya tel açsın bana....Ama herkes ayarlasın ve gelsin lütfennnnnn......

X