Selam Arkadaslar,
Benim inanin ki artik doktorlara olan butun inancim kayboldu. Biliyorsunuz ki benim ablamin da bacaklarinin ustu ile sorunu var. ben de ona Bulent bey'i onerdim. Bu yag transferinden soz ettim....
Ablamin da istanbul'da bir arkadasi yeni silikon yaptirdi goguslerine. Doktorunun adini vermeyecegim ama, ben ameliyat olmadan once kesinlikle bacaklarina implant koydurmasin cok tehlikeli falan demisti. ben dinlemedim, yaptirdim, allah da pisman ettirmesin.
her neyse, bulent bey de ablam icin bir umut oldu. Oyle ya, vucuda yabanci bir madde girmeden bacaklarinin istedigi sekle gelmesi cok guzel birsey. Ablamin istanbul'daki arkadasi bu yag transferini sormus kendi doktoruna ve aldigi cevap son derece ic karartici. ben inanmadim cunku kendi gozlerimle gordum ki laydi'nin bacaklarindaki yaglar hala duruyor.
Doktorun dedigi su. "Vucuttaki yaglari besleyen kilcal damarlarmis. Dolayisiyla yaglarin yerlerini degistirdiginiz zaman onlari besleyen kilcal dmarlar olmayacagi icin beslenemez ve bir sure sonra tamamen yok olurlarmis. Bu arada her turlu yag enjeksiyonu olsun, transferi olsu, hicbirinde zaten alinan yaglar hava ile temas ettirilmezmis...."
Buyrun simdi burdan yakin.... ne diyorsunuz....