Bacak dolgusu yaptıran var mı?

angel sana şimdiden kolaylıklar diliyorum ve geçmiş olsun diyorum tatlım, papatya senin için de çok sevindim

angel ve papatya geçmiş olsun inşallah iyi geçer operasyonlarınız. heyecanla takip ediyorum. öncesi ve sonrası hallerini bekliyoruz.

herkese merhaba..arkadaşlar pınardan haber alanımız yok değil mi? Operasyon geçiren arkadaşların tekrar foruma yazmaları bizim için o kadar önemli ki..Jezabel bizi hiç bırakmadı sağolsun, bütün sorularımızı içtenlikle cevaplıyor..Keşke pınar'a da ulaşabilsek :KK43:

Sevgili leydi ve angel;
Bulusma yine super gecti. Annen super valla Leydicigim, oyle anne herkesin basina. Vakit yine nasil gecti anlamadim.
Sevgili Angel,
Rahat ol, ameliyata girecegim, super gececek, ve harika bacaklarim olacak diye dusun... iyi dusun ki iyi olsun. Dualarimiz seninle....

cnm benim tşk ederim annemde sizi cok sevdi gerçekten cok güzel bir buluşma oldu yine, vakit nasıl geçiyo gerçekten bende anlamıyorum herşey için tşkler bencede güzel düşünmeli angel görecek herşey cok güzel olacak hep diyorum bütün yüregimizle onun yanındayız burdaki herkes için iyi ve güzel dileklerimizi sunuyoruz allahım herkesin gönlüne göre versin inşlh

Selam Arkadaslar,

Benim inanin ki artik doktorlara olan butun inancim kayboldu. Biliyorsunuz ki benim ablamin da bacaklarinin ustu ile sorunu var. ben de ona Bulent bey'i onerdim. Bu yag transferinden soz ettim....

Ablamin da istanbul'da bir arkadasi yeni silikon yaptirdi goguslerine. Doktorunun adini vermeyecegim ama, ben ameliyat olmadan once kesinlikle bacaklarina implant koydurmasin cok tehlikeli falan demisti. ben dinlemedim, yaptirdim, allah da pisman ettirmesin.

her neyse, bulent bey de ablam icin bir umut oldu. Oyle ya, vucuda yabanci bir madde girmeden bacaklarinin istedigi sekle gelmesi cok guzel birsey. Ablamin istanbul'daki arkadasi bu yag transferini sormus kendi doktoruna ve aldigi cevap son derece ic karartici. ben inanmadim cunku kendi gozlerimle gordum ki laydi'nin bacaklarindaki yaglar hala duruyor.

Doktorun dedigi su. "Vucuttaki yaglari besleyen kilcal damarlarmis. Dolayisiyla yaglarin yerlerini degistirdiginiz zaman onlari besleyen kilcal dmarlar olmayacagi icin beslenemez ve bir sure sonra tamamen yok olurlarmis. Bu arada her turlu yag enjeksiyonu olsun, transferi olsu, hicbirinde zaten alinan yaglar hava ile temas ettirilmezmis...."

Buyrun simdi burdan yakin.... ne diyorsunuz....

jezabel cnm öyle şeyler söyleyen doktorlar genelde silikon yaptırsın hasta die söylüyor silikon doktorun daha cok işine geliyor yag enjeksıyonu ile ugrasmak istemeyen doktorlar daha basit oldugu için silikonu öneriyor ben inanmıyorum bu tür şeylere evet sende elledin bacaklarımı yaglarım duruyodu yani tabi biraz eriyo onuda göze alarak yaptırıyoruz zaten napalım kalan sağlar yeter bize:))))

leydicigim,

Bu adam bana haber gondermisti ki kesinlikle silikon yaptirmasin, zaman icinde yer degistirir diye.. ben 2 gundur yine yogun arastirma vaziyetindeyim. Silikon implantin yan etkileri diye ama cogu yerde iyi bir doktor yaparsa hicbirsey olmaz diyor :) Ruyamdan bayagi etkilendim de :))))

cnm benim moralini bozmak kesınlıkle istemem ama yüzyüzede görüştük konustuk zaten ben silikona hiç sıcak bakmadım bakamıyorumda korkuyorum ama namık kemal baranda bana öle dedi hocam dedim kayıyomus ilerde sorun oluyomus kasları yırtıyomus dedim kızım iyi eller yapmazsa her sorun yaşanır ama iyi usta bir el yaparsa hiç korkma demişti sana her aklıma geldıgınde dua ediyorum ilerde bir sorunla karşılaşmaman için allah hiç bir sorun vermesin cnm ömür boyu mutlu yaşa bacaklarınla:)

bunuda baska biyerden aldım.yalan mı gercek mi bilemicem kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar
ben de sizler gibi aynı soruna sahibim. yaklaşık 3 yıl önce bunun için ameliyat oldum. ilk önce üst baldırdan yağ alındı. daha sonra aynı ameliyatla diz kapaklarımın altına yağ enjekte edildi. bunun dışında her iki dizime de tanesi o zaman 250 euro olan silikon benzeri maddelerden birer adet yerleştirildi. ameliyat yaklaşık iki saat sürüyor. bahsettiğim liposuction ve lipoinjection ameliyatları.

sakın ağrısız tedavi, hasta hemen iyileşip günlük yaşamına dönebiliyor gibi laflara inanmayın. sonuçta bacaklarım düzelmedi. çektiğim acı ve ağrı cabası.düzelir umuduyla bunu göze almıştım. üstelik türkiyenin en köklü hastanelerinden birinde iyi bir doktora ameliyat oldum.

şimdi aynı dertten yakınıyorum. bir kere liposuction inanılmaz acı veren bir ameliyat. bacaklarım ameliyattan sonra morun ötesinde simsiyahtı. 6-8 ay kadar bir süre sonrasında morluklar tamamen iyileşti. eğer paranız varsa ve de imkanınız varsa bahsettiğim silikon benzeri (ne olduğunu tam olarak bilmiyorum) maddelerden enjekte ettirin. ben şimdi onu düşünüyorum. bana 1 er tane enjekte edildi. o zmn enjekte edilen yağların tamamen eridiğini düşünüyorum. bu maddeler erimiyor ve dokuya uyum sağlıyor. vücut yabancılamadığı için yıllarca güvenle kullanılabiliyor. her bacağa 4-5 adet kullanılması iyi bir sonuç için ideal olabilir diye düşünüyorum. bunun için sadece malzeme parası 2500 euro civarında oluyor. bir de ameliyat masrafı var. güvenilir bir hastane ve iyi bir doktor seçmenizi şiddetle tavsiye ederim.

umarım faydam dokunmuştur.

silikon parçacıklarının vücuda uyumlu oldugunu sakın düşünmeyin arkadaşlar zamanla vücut tarafından emiliyormuş bu konuyuda cok araştırdıgım için biliyorum o maddelerin adı dolgu maddesidir birkaç çeşidi vardır ama hepside vücut tarafından zamanla emiliyor sakın öle bir hata yapıyım demeyin bu arada lipoşaksın tabiki zor bir amelıyat ama sunuda belirtmek istıyorum bacak dolgusu için alınan yag en fazla 1 1.5 kilo yag bunun fazlası alınırsa tabiki vücüdu olumsuz etkiler agrısı sızısı daha cok olur benden alına yag fazla degildi hep söledim fazla agrım sızım olmadı sadece sızı şeklinde sankı biyere vurmussunuz gibi agrı oldu morluklarımda 1 1.5 ayda geçti belkı herkesın bünyesi farklıdır herkesin ten yapısı farklıdır kiminde cabuk iyileşme olur kiminde kolay kolay iyileşmez ama cok büyük riskleri olan cok büyük hasarlar oluşturacak bir işlem degil sonucta tabi bu benim fikrim herkesin fikrinede saygım var ancak dolgu maddelerini yada silikon parcalarını öneren bir doktor görmedim daha bülent bey bana dedi dolgu maddelerı var ama vücut emiyo kalıcı degil diye ve önermedi iyi düşünün derim tabiki doktor çok önemlı güven cok önemlı saglıgınızı tehlikeye atacak işlemleri bence yaptırmayın

Arkadaslar,

O silikon parcaciklari cok ama cok teklikeli.... Bana Nazim Durak in hemsiresi anlatti. Bir hastalari oyle bir hata yapmis ve muhtemelen amerikada bir doktora yaptirmis ve sonrasinda dokuya tamamen yapismis olan bu maddeyi temizlemek icin acayip ugrasmislar.... Sonucta birkac gundur okudugum yabanci siteler de ayni seyi soyluyor... eger silikon ameliyatini usta eller yaparsa hicbir sorunla karsilasilmiyormus.

ben o yuzden Nazim Durak'a yaptirdim. Ameliyat olmadan once de Leydiden namik baranin da kendisine ayni ameliyati onermis olmasindan da cesaret aldim. Ufuk Bilkay'la maillesmemizi size gondermistim. O da implant ameliyati yapiyormus ve risklerini de yazdi bana...

Sonucta bu doktorlarin hepsi islerinin ehli profesyonel insanlar, ve bu ameliyati yaptiklarina gore tehlikeli bir durum yoktur diye dusunuyorum.

X