cnm onun başka yerınden alınmadıgı için bayıltmamışlar yanı bacaktan alındıgı için yag sadece bacak uyuşturulmuş başka yerden alınsaydı en azından lokal anestezı yaparlardı sanırım bacaktan alınıp yine bacagın altına enjekte edilmiş sonucta güzeldi yanı ben begendım sölerim msnden foruma gelip sizi bilgilendırmesını rica ederim
Hepinize Merhabalar,
Bu forumu çok uzun zamandır takip ediyorum ama daha önce hiç yazma fırsatım olmadı. Aynı dertten bende muzdaribdim ve etek giyemiyordum. Yazın plajda rahatca hareket edemiyordum ve bu durum benı cok uzuyordu. Bir operasyonla bu sorunumdan kurtulmayı uzun zamandır dusunuyor ve arastırma yapıyordum. Yaptıracağım operasyonun sağlık açısından risk taşıyıp taşımadığını, hangi doktorun bu konuda çok iyi iş çıkardığı konularını çok araştırdım. Cunku cok tıtız bir yapım var ve herseyden once saglıgın herseyın basında geldıgıne ınannıyorum. Guzellık ugruna uzucu ve telafısı mumkun olmayan sonuclar yasamak ıstemıyordum.
En sonunda Prof.Dr. Fethi Orak'a operasyon yaptırmaya karar verdim. Nihayetinde 17 Nisan 2009 da Alman Hastenesi'nde operasyonu yaptırdım.
Ben onun adını il kez NTV de yayınlanan bir programda duydum. Program konuğu Türkiye
Estetik Tıp Derneği Başkanı Op. Dr. Hasan Subaşı idi. Hasan bey' de yurtdışında okumuş çok ünlü doktorlardan biriymiş. Ona spiker dünya çapında isim yapan doktorlarımız kımdır dıye sorsam kımlerı sayarsınız demıstı. O da Onur Erol, Ali Nihat Mındıkoğlu, Fethi Orak diye saydı. Bunun uzerıne bıraz daha arastırma yaptım Fethi bey'in cok maharetli, saygın ve başarılı bir doktor olduğunu öğrendim. Nişantaşı'nda muayenehanesine gittim. Herşeyi açık açık konuşan bir doktor. Kesinlikle insana pembe tablolar çizip, çok güzel olur , harika olur gibi şeyler söylemedi ve tamamen objektif bir yaklaşımla, neler yapılabileceğini, nelerin yapılamayacağını açık açık söyledi. Ben öncelikle bir hekimim dedi ve sağlığı riske atacak bir operasyonu sen istesende yapmam dedi. Doktor bey, kesinlikle para konusunda da ticari yaklaşmadı. Muayene ücreti makul bir fiyattı ve operasyon ucretını de pesinen ısterım gıbı bır yaklasımda kesınlıkle bulunmadı. Yada bır kısmını once alayım, kalanını sonra alayım gıbı bir mevzu hic gecmedı. Asla bu konuda hastasını uzmeyen bırı. Bu tavrı da benım cok hosuma gıtmıstı. Bazı doktorlar hastalarını ticari para aracı gıbı goruyor.
Hastaneye annem ve babamla gittim. Hastanedekı personel de doktor beyın adını verdıgımde hıc bır prosedurle benı uzmedı. Cok kolay bır sekılde ıslemler halloldu. Alman hastanesı'nıde cok begendım. Cok konforlu bir hastane. Bes yıldızlı otel gıbı.
Operasyon sedasyon+bölgesel lokal anestesi ıle oldu. Ben sadece bacak dız ıcımden ve bıleklerımden yag aldırdım ve dız ıcındekı bosluk kısımlara buralardan alınan yagı enjekte ettırdım. Dız ustunden felan yag alınmadı. Baska hıc bır yerımden yag alınmasına gerek kalmadı. Fazlasıyla boslukları doldurmaya yettı. Operasyonda ben uyanıktım ve doktorla sureklı konustum. Eli o kadar hafif ve seri bir doktor ki. Toplamda operasyon 20 dk cıvarı surdu. Ne amelıyat sırasında nede amelyat sonrasında en ufak acı veya sıkıntı yaşamadım. Hıc bır komplıkasyon, yada enfeksiyon olusmadı. Ben sıgarada kullanmayan bırıyım. Bu da onemlı bır faktor. Odama cıkarıldıktan sonra bes dakıka yattım. Sonra hemen kalktım yurudum. Bi daha da yatmadım. 4 gun evde dınlendım. Aslında işe ertesı gun bile gıdebılırdım. Cunku cok hafıf bıryere carparsınız sızlar ya, sadece o kadarlık bır sızı vardı. O da 2-3 gun ıcınde kayboldu. Operasyon sonrası bıraz morarma oldu. Morluklarım da ıkı haftada tamamen kayboldu. Ben ertesı gun bandajlarımı cıkarttırmaya arabayı kendım kullanarak gıttım. O kadar rahattım yani. Operasyon sonrası bır ıkı hafta varıs corabı gıydım. hıc cıkartmadım. Sımdı sonuctan cok memnunum. Kendıme olan guvenım arttı ve artık rahatca, çekınmeden eteklerımı gıyebılıyorum. Doktoruma çok çok teşekkürler ediyorum. Ellerine sağlık. Benı bu sıkıntıdan kurtardıgı ıcın ona ne kadar teşekkür etsem azdır.
Bu deneyımımı benım gıbı bu konuda sıkıntısı olan arkadaslarla paylasmak ıstedım. Bana yıne boyle bır operasyon olurmusun deseler hıc dusunmeden su an yıne gıderım. Hıc korkulacak bırsey degıl. Ben operasyona gulerek gırdım ve gulerek cıktım. Sankı sadece kucuk bır ıgne oldum cıktım gıbı geldı bana. Inanın hıc korkacak bırsey degılmıs. Ben de daha once cok korktugum ıcın sımdı kendıme guluyorum. Belkı bu doktorun başarısından da kaynaklanıyor olabilir.
Eger daha fazla detaylı bılgı almak ısteyen arkadaslar olursa msnden gorusebılırım.. Lutfen hıc sıkılmadan ıstedıgınız zaman yazabılırsınız.
Sevgili Angel, Leydi063 den haberlerini alıyorum. Ikınızde Bulent beye Bursa' ya gıdıyormuşsunuz. Umarım her şey gonlunuzce olur ve ıstedıgınız sonuçla mutlu bir şekilde dönersiniz. Sizi sabırsızlıkla beklıyor olacagım. Angel sakın hıc korkma. Inan hıc korkulacak bırsey degıl. Bıraz cesaretlı ol. Sormak ıstedıgın bırsey olursa mutlaka yaz.
Hepınıze cok selamlar,
Gamze,