Bacak dolgusu yaptıran var mı?

leydi...harika haber..inşallah herşeyin en iyisi olacak sizin için. EMin ol biz de çok çok heyecanlıyız..güzel haberlerinizi bekliyor, dua ediyoruz canım.

leydi çok mutlu oldum senin adına:) angella sana kolaylıklar diliyorum sizin için dua ediyorumm:)

leydi adınıza gerçekten çok sevindim.ay ne güzel artık hayallerinize kavuşcaksınız darısı başımıza

hepinizi cok seviyorum hepinize cok cok tşk ederim cok saolun darısı sizin başınıza amelıayata girerken sizlerinde biran önce kurtulmanız için dua edicem allahım bütün dileklerinizi bütün dualarınızı kabul etsin

leydicim bende çok sevindim sizin adınıza inş.ameliyatınız çoook iyi geçer.sonuçlarınızı merakla bekliyoruz.

Böyle müthiş bir haber olabilirmi leydicim yaaaa. ınan dün akşam tel haber verdiğinde yaaa allahım yolumuzu bu kadar mı açıyorsun sen ne büyüksün diye bir kere daha şükrettim... Ya kızlar Bursa ya yalnız gidicektim. Yalnız gitmenin tedirginliği, eşimin bunun için problem cıkarması...hep leydi ve jezabele kızlar yanında olsanız keşke diyordum.. Bakarmısınız allahın işine yaa :''')))) valla mutluluktan ağladım... ınşallah bu iş sonuna kadar böyle gider... ısteyen herkese bu dertten kurtulması için çok dua ediyorum. Herkese gönlüne göre versin....

Kizlar ya bu super bir haber....hem cok sasirdim, hem de cok sevindim.... Size orada kim bakacak peki, eger ikinizde ameliyat olursaniz? Annen gelemez herhalde cocuga bakar di mi...

Dun esime konuyu actim, dedim ki ben 11 mayis ta Bursa'ya gitsem de onlara yardim etsem. 'Sen delirmissin' dedi bana ve devamini dinlemedi bile :KK43:
Ama inanin cok gelmek istiyorum, size destek olmak istiyorum kizlar....

Ay ben simdi meraktan catlarim. Leydicigim, sen bana ozelden cep numarani yaz da, angel ameliyattayken seni, sen ameliyattayken de angeli arayayim :)

Bu arada Tulsacigim, dikis izlerimi leydi ile angel gorduler, oyle cok buyuk kesiler degil, yaklasik 5 cm, su annda hafif kirmizilik var ama yaza kadar gecer diye dusunuyorum.
herkesin ameliyat izi iyilestirme hizi farklidir. Ben bu konuda biraz sansliyim, vucudum hem cabuk hem de iyi iyilestiriyor. 2.5 sene onceki sezeryan izimi su anda ben zorlukla goruyorum.
Yani bu konuda baska yerlerinizdeki dikis izleri size referans olur.

jezabel annemde gelecek sanırım aslında gelme cocuga bak diyorum ama kızıda götürürüz dio bakalım belli olmaz yinede aslında keşke ikna etsende sende gelsen bizde cok isteriz yanımızda olmanı bişiler yapta gel hadi bende bugun aradım 11ine saat 1e randevumu aldım angel 10da ben 1de giricez kısmetse amelıyata tabi doktor önce benı muane eder bakalım ne dicek ona göre karar kılarım artık bi muane etsinde duruma göre hareket edicem artık inşlh hayırlısı olur nolur sende gellllllllllll:)

leydicim ve angel sizin adınıza çoooook mutlu oldum inşallah herşey yolunda gider ve istediginizden çok daha güzel bacaklara kavuşursunuz.leydicim o kadar güzel bi kalbin varki mutlaka rabbim yanında olacak en iyi şekilde ödüllendirecektir seni.jezebel leydi angel hepinizi çok seviyorum tüm güzellikler sizinle olsun

Merhaba kızlarrrr.....

Sizin adınıza çok sevindim. Hayırlısıyla gidip geliverin inşallah...
Beraber olmanız çok iyi olmuş....
Darısı başımıza......

Biz de böyle iki iki gitsek ne iyi olur... Kalan arkadaşlar bizde bööle bi plan yapalım....

yani başka hç bir konuda bu kadar duygu birliği olamaz!!! benim de msjı okuyunca kalbim çarptı heyecandan
çk sevindim kızlar umarım ağrısız acısız süper bacaklara kavuşursunuz darısı bizlerin başına!!!!

Leydiiicim çok sevindim...çevrimdışı görünüyosun o yüzden buradan tebrik etmek istedim. Ya inşallah istediğin gibi olur, hiç sorun yaşamazsın, dualarımız seninle...

canlarım benim hepinize sonsuz tşkler ediyorum inşlh angelde bende sorunsuz bir şekilde döneriz tekrar aranıza dualarınız için cok tşk ederim hepinize cok saolun inşlh sizlerde gönlünüzdeki gibi bu sorundan kurtulursunuz amelıyata girerken bile sizler içinde dua edicem darısı onlara darısı onlara die:)

Merhaba kızlarrrr.....

Sizin adınıza çok sevindim. Hayırlısıyla gidip geliverin inşallah...
Beraber olmanız çok iyi olmuş....
Darısı başımıza......

Biz de böyle iki iki gitsek ne iyi olur... Kalan arkadaşlar bizde bööle bi plan yapalım....

walla süpper olurkaydirigubbakcemile5

salm kızlar benim size bir sorum olcak bacaklarınızın aralığı ne kadar sormamın nedeni benim aralık 2parmak yani yağ transferi yapılırsa 1 seans yeterli olurmu diye merak ediyorum

cnm onun başka yerınden alınmadıgı için bayıltmamışlar yanı bacaktan alındıgı için yag sadece bacak uyuşturulmuş başka yerden alınsaydı en azından lokal anestezı yaparlardı sanırım bacaktan alınıp yine bacagın altına enjekte edilmiş sonucta güzeldi yanı ben begendım sölerim msnden foruma gelip sizi bilgilendırmesını rica ederim

Hepinize Merhabalar,

Bu forumu çok uzun zamandır takip ediyorum ama daha önce hiç yazma fırsatım olmadı. Aynı dertten bende muzdaribdim ve etek giyemiyordum. Yazın plajda rahatca hareket edemiyordum ve bu durum benı cok uzuyordu. Bir operasyonla bu sorunumdan kurtulmayı uzun zamandır dusunuyor ve arastırma yapıyordum. Yaptıracağım operasyonun sağlık açısından risk taşıyıp taşımadığını, hangi doktorun bu konuda çok iyi iş çıkardığı konularını çok araştırdım. Cunku cok tıtız bir yapım var ve herseyden once saglıgın herseyın basında geldıgıne ınannıyorum. Guzellık ugruna uzucu ve telafısı mumkun olmayan sonuclar yasamak ıstemıyordum.

En sonunda Prof.Dr. Fethi Orak'a operasyon yaptırmaya karar verdim. Nihayetinde 17 Nisan 2009 da Alman Hastenesi'nde operasyonu yaptırdım.
Ben onun adını il kez NTV de yayınlanan bir programda duydum. Program konuğu Türkiye Estetik Tıp Derneği Başkanı Op. Dr. Hasan Subaşı idi. Hasan bey' de yurtdışında okumuş çok ünlü doktorlardan biriymiş. Ona spiker dünya çapında isim yapan doktorlarımız kımdır dıye sorsam kımlerı sayarsınız demıstı. O da Onur Erol, Ali Nihat Mındıkoğlu, Fethi Orak diye saydı. Bunun uzerıne bıraz daha arastırma yaptım Fethi bey'in cok maharetli, saygın ve başarılı bir doktor olduğunu öğrendim. Nişantaşı'nda muayenehanesine gittim. Herşeyi açık açık konuşan bir doktor. Kesinlikle insana pembe tablolar çizip, çok güzel olur , harika olur gibi şeyler söylemedi ve tamamen objektif bir yaklaşımla, neler yapılabileceğini, nelerin yapılamayacağını açık açık söyledi. Ben öncelikle bir hekimim dedi ve sağlığı riske atacak bir operasyonu sen istesende yapmam dedi. Doktor bey, kesinlikle para konusunda da ticari yaklaşmadı. Muayene ücreti makul bir fiyattı ve operasyon ucretını de pesinen ısterım gıbı bır yaklasımda kesınlıkle bulunmadı. Yada bır kısmını once alayım, kalanını sonra alayım gıbı bir mevzu hic gecmedı. Asla bu konuda hastasını uzmeyen bırı. Bu tavrı da benım cok hosuma gıtmıstı. Bazı doktorlar hastalarını ticari para aracı gıbı goruyor.

Hastaneye annem ve babamla gittim. Hastanedekı personel de doktor beyın adını verdıgımde hıc bır prosedurle benı uzmedı. Cok kolay bır sekılde ıslemler halloldu. Alman hastanesı'nıde cok begendım. Cok konforlu bir hastane. Bes yıldızlı otel gıbı.

Operasyon sedasyon+bölgesel lokal anestesi ıle oldu. Ben sadece bacak dız ıcımden ve bıleklerımden yag aldırdım ve dız ıcındekı bosluk kısımlara buralardan alınan yagı enjekte ettırdım. Dız ustunden felan yag alınmadı. Baska hıc bır yerımden yag alınmasına gerek kalmadı. Fazlasıyla boslukları doldurmaya yettı. Operasyonda ben uyanıktım ve doktorla sureklı konustum. Eli o kadar hafif ve seri bir doktor ki. Toplamda operasyon 20 dk cıvarı surdu. Ne amelıyat sırasında nede amelyat sonrasında en ufak acı veya sıkıntı yaşamadım. Hıc bır komplıkasyon, yada enfeksiyon olusmadı. Ben sıgarada kullanmayan bırıyım. Bu da onemlı bır faktor. Odama cıkarıldıktan sonra bes dakıka yattım. Sonra hemen kalktım yurudum. Bi daha da yatmadım. 4 gun evde dınlendım. Aslında işe ertesı gun bile gıdebılırdım. Cunku cok hafıf bıryere carparsınız sızlar ya, sadece o kadarlık bır sızı vardı. O da 2-3 gun ıcınde kayboldu. Operasyon sonrası bıraz morarma oldu. Morluklarım da ıkı haftada tamamen kayboldu. Ben ertesı gun bandajlarımı cıkarttırmaya arabayı kendım kullanarak gıttım. O kadar rahattım yani. Operasyon sonrası bır ıkı hafta varıs corabı gıydım. hıc cıkartmadım. Sımdı sonuctan cok memnunum. Kendıme olan guvenım arttı ve artık rahatca, çekınmeden eteklerımı gıyebılıyorum. Doktoruma çok çok teşekkürler ediyorum. Ellerine sağlık. Benı bu sıkıntıdan kurtardıgı ıcın ona ne kadar teşekkür etsem azdır.

Bu deneyımımı benım gıbı bu konuda sıkıntısı olan arkadaslarla paylasmak ıstedım. Bana yıne boyle bır operasyon olurmusun deseler hıc dusunmeden su an yıne gıderım. Hıc korkulacak bırsey degıl. Ben operasyona gulerek gırdım ve gulerek cıktım. Sankı sadece kucuk bır ıgne oldum cıktım gıbı geldı bana. Inanın hıc korkacak bırsey degılmıs. Ben de daha once cok korktugum ıcın sımdı kendıme guluyorum. Belkı bu doktorun başarısından da kaynaklanıyor olabilir.

Eger daha fazla detaylı bılgı almak ısteyen arkadaslar olursa msnden gorusebılırım.. Lutfen hıc sıkılmadan ıstedıgınız zaman yazabılırsınız.

Sevgili Angel, Leydi063 den haberlerini alıyorum. Ikınızde Bulent beye Bursa' ya gıdıyormuşsunuz. Umarım her şey gonlunuzce olur ve ıstedıgınız sonuçla mutlu bir şekilde dönersiniz. Sizi sabırsızlıkla beklıyor olacagım. Angel sakın hıc korkma. Inan hıc korkulacak bırsey degıl. Bıraz cesaretlı ol. Sormak ıstedıgın bırsey olursa mutlaka yaz.

Hepınıze cok selamlar,

Gamze,

gamzecim açıklamaların için çok teşekürler. ınan bizlerin içine su serptin ve rahatlattın.. Bizde forumdaki bazı arkadaşlarla yaptığımız araştırmalar sonuncunda Bülent beyde karar kıldık. Doktor çok önemli diyorsun bencede çok önemlii bizde artık BÜLENT beye kendimizi emanet edicez.. Eminim elinden gelenin en iyisini yapacaktır.. Leydiyle gidicez işte bir terslik olmazsa... ınşallah ii olur. Bu durumdan kurtulmanın benim hayatıma nasıl bir pozitiflik katacağına inanamazsın. Senin adına inan çok çok sevindim. Şimdi yazını okurken Sanki bu dertten kendim kurtulmuşum gibi mutluyummm...Msn adresini bana mesaj atarsan sormak istediğim bir iki konu var çok sevinirim... Harika bişey ya aramızdan birinin daha bu sorundan kurtulması...... Ne diyeyimmm darısııııı isteyen herkesin başına......

gamze öncelikle geçmiş olsun ben fiyatını öğrenmek istiyorum.
Leydicim senin adına çok sevindim Allah yardımcnız olsun inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz.
Fiyatta bişey yaptımı bülent bey yoksa dediği fiyatmı. Allaha emanet olun.

gamzede 4000 lira hara harcadı bülent beyin muane etmesini beklıyorum cnm benı benım o kadar kötü degil biliyosunuz belki biraz daha bişiler yapılabilir fiyatta ama bilmıyorum benı görmesi lazım ebrucum saol cnm tşk ederim

X