Bacak dolgusu yaptıran var mı?

lola cnm her seans için 1750 yanı 2ci seansta yine 1750 verilecek dedigin gibi aynı paraya gelıyor

lola cnm her seans için 1750 yanı 2ci seansta yine 1750 verilecek dedigin gibi aynı paraya gelıyor

olamaz yaaa.... o zaman umut çok haklı. aynı paraya geliyor ve erime olasılığı da var. Sonra oramız buramız delik deşikj olacak yağ çekecekler. Dikiş izleri de ufak ufak kalıyormuş. erirse paramız sokağa gidecek ve 2 seans hem vakit hem acı açısından çok zor. ben yağ işine yokum. jezabelin hep dediği bir şey var, elinizde ameliyat olmuş bu tecrübeyi yaşamış insanlar var biraz bekleyin öyle yapın. ben o yüzden biraz daha bekleyip eğer jezabelde bi problem oluşmazsa nazım durak ya da başka bi doktora implant taktırıcam. Bu konuda birleşip fiyat düşürmeye çalışmak isteyen var mı...

Allahım yeter artık yeter çıldırıcam yaa ağlicam nerdeyse! bugün bi pantolon giydim o kadar komik durdu ki! hiçbi giydiğim yakışmıyor bıktım artık bıktımmm.. bi an önce olup kurtulmak stiyorum ama söyledikleri rakamlar çok fazla.. o kadar parayı nasıl bulayımmm.. offfffffffff

cnm kesinlikle senın düşüncelerine karışmak istemem ama jezabelede söledim ben implant gerçekten cok tehlikeli şimdi bilinmez ama ilerleyen senelerde kasları cok zedelıyor 3 4 sene sonra şikayetler başlıyor die biliyorum ben ki inşlh jezabelde öle bişey olmaz inşlh ömür boyu mutlu yaşar bacaklarıyla yüz yüze görüştügümüzdede dedim ben ama tabi o karar verip yaptırdı senınde kararın önemlı ama bana tehlikeli gelıyor dikiş izlerine gelince ufak oluyo zaten izler ve zamanla kayboluyo angelde gördü benım dikiş yerlerimi ve silinmişti izler ama implantta kalıcı izler tabi zamanla gidiyo ama silinmiyo tamamen yinede karar senın bi bakıma mantıklı durmadan enjeksıyon yaptırmaktansa tek seferde kurtulmak bi bakımada tehlikeli işte hakkında hayırlısı olur inşlh

geçen hayal kuruyordum keşke dedim dururum el verse bi yer açsam başınada dünyaca ünlü bir doktor koysam ve burdakı ve dünyadakı bu dertten muzdarip olan herkesi parasız amelıyat ettirsem:)))) die düşünüyodum eger bir gün dururum el verirse ilk işim böle bişey yapmak olacak tabi ne zaman olur bilemem ama eger ölmeden böle bişeyım olursa mutlaka yapıcam :)))))ama sadece bacakkkkkkkk

fzlt ilk fırsatta görüşmenin sonucunu bildiricem.
inş. hepimiz gülen yüzlerle mutu mutlu eteklerimizi giyeriz bundan sonra...

yha arklar ben okadar çok arastırdımkı ama aradıgım tamam ben yag enjeksıyonu yaptırdım ve erımedı 1 yada 2 seansda kalıcı oldu diyecek kimse yok
benmı bulamıyorum riske girmek istemoyrum

leydicim yazılanları daha yeni okuyorum ve diğer arkadaşlarında dediği gibi inş.tez zamanda dediklerin gerçekleşirde bize yardım edersin:sm_cool: papatyacım görüşmen inş.olumlu geçer yoksaa hep beraber gideriz artık dr.lara yeter artıkkkk die klava:

lolabunny selm cnm. ben öncelikle izmir bana yakın olduğu ameliyatı hep orda düşünmüştüm araştırınca da ufuk beyi bulmuştum ve ona amel. olup yorum yazanları okudum hep. (bu arada ben bu işi 2 senedir falan araştırıyorum) maillerime içtenlikle cevap vermesi ona güvenmemi sağladı. ama o zamanlar buna imkanım olmamasında dolayı gidipte yaptıramamıştım. bana o zaman söylediği şey 2-3 seans gerekli ve seans ücreti 1500 lira demişti.(ben 1,5 sene önce sormuştum seansına 1500 lira dedi şimdi zam gelmiştir haliyle) yani 3 seans yaptırsam 4500 e gelcekti. bende implant hiç düşünmedim ama yinede ufuk beye sordum nedir ne değildir diye gögüs silikonları gibi patlama imkanı falan var mı dedim çok ciddi anlamda bi kaza geçirmediğin sürece patlamaz dedi onlar gögüs silikonlarından biraz daha farklı olduğunu,çok ciddi bi kaza geçirirsen ve patlarsa sakat kalma riskin var dedi bana. bu da beni çok ürküttü. çünkü herşey insanlar için ilerleyen zamanda başımıza ne gelecek bilemeyiz allah korusun bi trafik kazası geçirebiliriz farklı bişey olur. patlayabilir.o yüzden implanttan tamamen vazgeçtim. ama sonra sizlerden bülent beyi duyunca tek seans olması benim için çok daha ii diye düşündüm. ufuk beyde ki endişemde oydu zaten daha öncede söyledim ben kilolu değilim seanslar 3 ayda bir olması gerekiyor. hadi ilk ay yaptırdım diyelim vücudumdaki yağları aldılar 3 ay sonra vücudum yağ yapmaz benim.nasıl olcak diye düşünüyordum. bülent beyde tek seans oluşu hem yağlarımın az olması hem tek seferde acı çekme açısında çok daha ii düşünüyorum.benim sana söyleyeceğim kafana takılan ne varsa ufuk bilkay a maille ulaş kesinlikle seni aydınlatacak cevaplar verecektir. ufuk beyin söylediklerinden sonra sende düşünür ona göre karar vererirsin.

Kızlar günler geçtikçe heyecanım bir kat daha artıyor. Umarım bülent bey süper bacaklar yapar bana ....

dualarımız seninle olcak angel inşallah süper bacaklarla bi ömür boyu mutlu olursun bizde senin kadar heycanla bekliyoruz sonucu

Canım benim sagol.. inanın inanılmaz şekilde dualarınıza ihtiyacım var...burda yazan ve yazamayan pek cok kişinin beni beklediğini biliyorum...Umarım hepinize bir ışık olurum...Sabah akşam nasıl olacak diye düşünmekten artık hiç bişey yapamaz oldum...

angel cnm benim rahat ol bence düşünme artık akışına bırak allah izin verirde kısmet olursa senınle gelecegim bursaya biliyosun senin yanındayım bu arada arkadaşlar bir arkadaş ist alman hastanesınde fethi orak a amelıyat oldu cok güzel geçmiş amelıyatı dün cam actı bana gösterdi bacaklarını cok güzel olmus bacakları ama onun sadece bacaklarından alınmıs yag başka hiçbiryerınden almadıgı için doktor anestezi bile yapmamıs sadece bacakları uyuşturmuş diz içlerinden bileklerden almıs yagı ve yetmiş o yaglar ve arkadas hiç yatmamıs angel cnm rahatlamak istiyosan senı o arkadaşla görüştürmek istiyorum onada söledim kabul etti sanada gösterebilir camdan fikir olur sanada ve rahatlamana korkulacak bişeyin olmadıgını anlamana yardımcı olur cnm benım dualarım senınle

angel canım ben senin bacaklarını cok merak ediyorum özelden bana resim atarmısın simdiden teşekkürler

Sevgili Angel,
Ameliyat oncesini stresini iyi bilirim ben de... Artik bacaklarim guzel olacak mi diye fal bakmaya baslamistim son gunlerde habire... Ama iyi olacak ben hissediyorum canim. Ameliyat oncesi mutlaka resim cek, cunku insan sonra karsilastirmak istiyor, ama elinde birsey olmuyor.

Leydi nin seninle gelmek istemesi super bir olay. Cok sevindim... Ameliyattan once mutlaka goruselim....Dualarim seninle canim...

Zaten cok guzelsin, daha da guzel olacaksin, plajda o uzun buyunla ve super bacaklarinla salina salina yurursun.... Yuruyemedigin gunlerin acisini cikar....

ıyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım... Çünkü hayatımın en büyük sırrını sizlerle paylaşmak ve utanmadan cekinmeden konuşmak nasıl güzel bir duyguymuş meger...Askos inan fotom yok ama gitmeden cekicem mutlaka jezabel dediği gibi...Bu arada Jezabel rüyaya yatacağım demiştin bekliyorum bak unuttum sanma... Leydicim umarım bir terslik olmazda yanımda olursun.. Jezabel senide bekliyorum yanımda...Canım leydicim tabiki konuşmak görüşmek isterim. Bana çok ii geleceğine eminim...Bi terslik olmazsa pazartesi görüşelim kızlar...Jezabel o güzel dileklerin için de teşekürler. Gözlerimi kapatıp hayal kurması bile harika birşey yaa...

umutveumut çok teşekkür ederim canım:) pınardan mailini almıştım ufuk beyin, ama mali yönden hazır olmadığım için mesaj atmayı erteledikçe erteledim... ama bi mail atabilirim yani haklısın:) bu arada leydi o bahsettiğin arkadaş diz içlerindeki yağları bacaklarının ortasına mı koydurmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…