Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın size yazmak için inan gücüm yoktu. Cuma bursaya gitmeden önce zaten bir tatsızlığım vardı cumartesi yolculuktan sonra iyice kötü oldum. 3 gündür inanın ne size cevap yazmak bilgisayarın başına bile oturacak halim yoktu. Leydi ve jezabel biliyorlar... Tel sesimin ne kadar kötü oldugunu duydular 2 kutu antibiyotik banamısın demedi... Umarım durumumu anlamış neden hemen cevap yazmadığımı anlamışsınızdır. Neyse gelelim asıl konuya cumartesi 6.30 saatlik yolculuktan sonra bursaya vardım. ılk defa gittiğim bir şehir. Bir şekilde görüşme adresine ulaştım. ıçeri girdim randevum olduğunu söyledim. Sıcak karşıladılar bi rahatsızlık hissetmedim. Görüşme randevuma bir süre daha olmasına rağmen ikram ettikleri bir bardak çaydan sonra Bülent beyle karşılıklı konuşabildim. Bana yönteminden bahsettti. Zaten bunu internet sitesindende ayrıntılı okumuşsunuzdur. Beni muayene etti... Bacaklarımın altı cok zayıf benim ankarada buluştuğumuz arkadaşlar bilirler... Aynı şeyi bülent beyde söyledi. Yağ enjeksiyonu en uygun çözüm dedi... epidural anestezi yapıyormuş..şehir dışından geldiğim için 1 gece kalmam gerekecek... çalıuşıyorsun 5 gün istirahat al cumartesi pazarlarla 9 gün eder evde dinlenmen gerek dedi. Yağ alınacak göbek bölgemden tek bir yerden girilip yağ alınması mümkün değilmiş. Dalgalanma olurmuş. Bide benim tek bir yerde birikmiş öyle cok fazla yağım yok . Göbek bölgemde yağ olan yerlere girip yağları toplayacak...Tahlil konusuna gelince neler yapılması gerektiği yazılıp veriliyor. Bulunduğunuz şehirde yaptırabiliyorsunuz.
Bülent bey karşılıklı rahatça oturulup konuşulacak bir doktor. Beni tanıyan arkadaşlar bilirler kolay kolay göz yaşı dökmemeye çalışırım ama bana ne oldu bilmiyorum karşısında hıçkıra hıçkıra ağladım...
En önemli konu bana verdiği fiyat 4000 ytl. ınanaın bu komplekse 36 senedir yaşıyorum. Bu parayı verecek durumum bile yok şu anda ama ordan burdan borç toplayım bir şekilde denkleştireceğim. ınşallah herkesin duasıyla başarılı bir operasyon geçiririm. 36 yaşındayım kendimi bildim bileli bu komplekle yaşıyorum. Ergenliğimim, gençliğimin, evliliğim en güzel yıllarını bu kompleks yüzünden yaşayamadım. Nasıl bir duygudur bilemezsiniz. Tabiki korkuyorum bu operasyondan ama kurtulmak istiyorsam biraz cesaret diyorum kendi kendime...Düşünün bu operasyondan kimseye haber vermiyeceğim. Ya bişey olursa ne derim korkusu herşeyi bastırıyor. Bu durumdada doktoruma güvenmekten başka carem kalmadı. Umarım herşey yolunda gider.
Beni bekleyin Mayısın ilk haftası ameliyat olacağım. Ameliyata nasıl gittim. neler oldu, ne kadar sürdü, acı oldumu, durum nasıldı vs. tüm sorularınızada o zaman cevap veririm.
Büyük bi ihtimalle jezabelle konuştuk leydide mutlaka gelir diyorum biz yine ankarada oturanlar olarak önümüzdeki hafta pazartesi öğlen buluşup konuşacağız. Aranızda ankarada oturup bu toplantıya katılmak isteyen varsa özelden tel yazsın. Yer ve saati bildireyim.