Bacak dolgusu yaptıran var mı?

cicilibicili ufuk beyle ne zaman görüştün.bende ona mail attım.bakaşlım ne cevap gelecek.çok tereddütlü.bülent bey garanti veriyodu tek seans diye.ama beiraz talihsiz bir olay yaşadım bülent beyle ilgili.onlara kırıldım .offfffffff çok kararsız kaldım

slm jezabel
o kadar çok şey okudum ki kafam inanılmaz karıştı. sen hangi doktora yaptırmıştın işlemi
fiyatı ne kadar tutmuştu

leydicim izmire 1500 tl ye gidilecekse bende gelirim.eşimin işi nedeniyle bir ay içinde izmire gidecek eşim eğer fiyat dediğiniz gibiyse ben gidebilirim izmire ne diyosunuz?

perşembe günü yeniden fiyat almak için doktorla görüşmeye gidicem. umarım bu sefer elim boş dönmem. bi de yağ enjekte edildiğinde bi kısmının eridiği ve işlemin tekrarlanmsı gerektiği söylemleri çok canımı sıktı. ne yeniden yaptıracak kadar çok param ne de vaktim var. üstelik eşimi de çok ikna ettim. 2. seans lafını duymak istemiycektir...

zoey cnm ekledigin benim msn adresim degil benim ziyaretçi defterime eklemem için yazılmış başka bir arkadaşın msn adresi bilgin olsun cnm

arkadaşlar ufuk bilkay gerçekten çok iyi bi doktor ben telde konuşmuştum saklanan yağ kalıcı olmuyor o yüzden saklamıyorum dedi. üstelik onun hastası olmadıgım halde her aradıgımda bana yardımcı oldu fiat ta çok iyi bende ufuk beyi düşünüyorum elimizde ona amaliyat olmus bi hastada var pınar lütfen bizi bilgilendirirmisin

cicilibicili eşini ikna etmişsin çok sewindim walla:içelim: eee geriye bi tek nerde ve kime yaptıracağımızamı karar vermek kaldı.öffffffff

ilk başlarda bende ufuk beyi çok düşünmüştüm hatta maille bir kaç kez sorular sorduğumda sorularıma çok açıklayıcı cevaplar vermişti. bunu yapması bana müthiş güven vermişti. ben diğer dr. maille ulaşmaya çalıştım ama hiç biri tam açıklayıcı cevaplar vermediler bana. bu konuda ufuk bey hastalarına gerçekten çok önem veriyor bence. fakat ameliyatın 2-3 seans olması beni vazgeçirdi. çünkü ben zaten öyle kilolu biri değilim. 3 ayda bir lipo yapılacak kadar yağ yok vücudumda. ve 2-3 seansta bacaklarının düzeleceğine inanan arkadaşlar fiyat (1750 diye anlaşılmış en son) konusunda bence bunları göze alın 3 seans yaptırsanız yine bülent beyin ameliyat ücretine denk gelicek. bunu tek seferde olup kurtulmak varken neden 2-3 seans acı çekesiniz ki.ama mesela leydi canım senin tek seans yeterli olur bence diğer tek seans yeterli olacak arkadaşlar için de hem fiyat konusu hem dr. açısından çok daha iyi olur bence.

leydi ufuk bey için ne düşünüyorsun bir kaç kişi olursak 1 500 den olurmu acaba görüşme fırsatın oldumu senin

yok cnm daha görüşemedim ben biraz daha araştırmadayım ufuk bey hakkında hayırlısı olur inşlh açıkçası para konusuna bu sefer girmek istemıyorum çünkü 1750 demiş ve bence gayet iyi bir rakam

arkadaşlar bence herkes biraz daha beklesin minire daha yeni amaliyat oldu resimde daha korselerini bile çıkartmamıştı. yani hemen amaliyat sonrası haliydi bakalım bi kaç ay sonra ne olacak o zaman daha doğru karar verebiliriz üstelik bülent bey telefonlara bile çıkmıyor oysa ufuk bey hastası olmadıgım halde aradığımda amaliyatta idi sonrasında hemen geri aradı ve her sorduğumada içtenlikle cevap verdi bu konuda bize en büyük yardım pınardan gelecek ama artık oda forma girmiyor pınar nerdesin ?

Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın size yazmak için inan gücüm yoktu. Cuma bursaya gitmeden önce zaten bir tatsızlığım vardı cumartesi yolculuktan sonra iyice kötü oldum. 3 gündür inanın ne size cevap yazmak bilgisayarın başına bile oturacak halim yoktu. Leydi ve jezabel biliyorlar... Tel sesimin ne kadar kötü oldugunu duydular 2 kutu antibiyotik banamısın demedi... Umarım durumumu anlamış neden hemen cevap yazmadığımı anlamışsınızdır. Neyse gelelim asıl konuya cumartesi 6.30 saatlik yolculuktan sonra bursaya vardım. ılk defa gittiğim bir şehir. Bir şekilde görüşme adresine ulaştım. ıçeri girdim randevum olduğunu söyledim. Sıcak karşıladılar bi rahatsızlık hissetmedim. Görüşme randevuma bir süre daha olmasına rağmen ikram ettikleri bir bardak çaydan sonra Bülent beyle karşılıklı konuşabildim. Bana yönteminden bahsettti. Zaten bunu internet sitesindende ayrıntılı okumuşsunuzdur. Beni muayene etti... Bacaklarımın altı cok zayıf benim ankarada buluştuğumuz arkadaşlar bilirler... Aynı şeyi bülent beyde söyledi. Yağ enjeksiyonu en uygun çözüm dedi... epidural anestezi yapıyormuş..şehir dışından geldiğim için 1 gece kalmam gerekecek... çalıuşıyorsun 5 gün istirahat al cumartesi pazarlarla 9 gün eder evde dinlenmen gerek dedi. Yağ alınacak göbek bölgemden tek bir yerden girilip yağ alınması mümkün değilmiş. Dalgalanma olurmuş. Bide benim tek bir yerde birikmiş öyle cok fazla yağım yok . Göbek bölgemde yağ olan yerlere girip yağları toplayacak...Tahlil konusuna gelince neler yapılması gerektiği yazılıp veriliyor. Bulunduğunuz şehirde yaptırabiliyorsunuz.
Bülent bey karşılıklı rahatça oturulup konuşulacak bir doktor. Beni tanıyan arkadaşlar bilirler kolay kolay göz yaşı dökmemeye çalışırım ama bana ne oldu bilmiyorum karşısında hıçkıra hıçkıra ağladım...
En önemli konu bana verdiği fiyat 4000 ytl. ınanaın bu komplekse 36 senedir yaşıyorum. Bu parayı verecek durumum bile yok şu anda ama ordan burdan borç toplayım bir şekilde denkleştireceğim. ınşallah herkesin duasıyla başarılı bir operasyon geçiririm. 36 yaşındayım kendimi bildim bileli bu komplekle yaşıyorum. Ergenliğimim, gençliğimin, evliliğim en güzel yıllarını bu kompleks yüzünden yaşayamadım. Nasıl bir duygudur bilemezsiniz. Tabiki korkuyorum bu operasyondan ama kurtulmak istiyorsam biraz cesaret diyorum kendi kendime...Düşünün bu operasyondan kimseye haber vermiyeceğim. Ya bişey olursa ne derim korkusu herşeyi bastırıyor. Bu durumdada doktoruma güvenmekten başka carem kalmadı. Umarım herşey yolunda gider.
Beni bekleyin Mayısın ilk haftası ameliyat olacağım. Ameliyata nasıl gittim. neler oldu, ne kadar sürdü, acı oldumu, durum nasıldı vs. tüm sorularınızada o zaman cevap veririm.
Büyük bi ihtimalle jezabelle konuştuk leydide mutlaka gelir diyorum biz yine ankarada oturanlar olarak önümüzdeki hafta pazartesi öğlen buluşup konuşacağız. Aranızda ankarada oturup bu toplantıya katılmak isteyen varsa özelden tel yazsın. Yer ve saati bildireyim.

arkadaşlar bencede güven konusuna gelince bülent bey bu konuda en iyisi bence.evt ben gittim ve geri döndüm ama kendimle ilgili bir problem yaşadım o yüzden.birazda kırıldım işte o ruh haliyle.ama vazgeçmiş değilim yine bülent beye gidicem.1 seferde garantiyi sadece o veriyor.allah hepimizin yardımcısı olsun.bende paramı denkleştirmeye çalışıyorum.inşallah mayıs sonuna kadar olmayı düşünüyorum.

angel geçmiş olsun cnm ya ahh keşke ankarada olsamda bende gelsem:çok üzgünüm:senin içinde inş.hayırlısı olur.ameliyat tarihini dr.mu belirledi yoksa senmi öyle istedin?

arkadaşlar yazdıklarınızı büyük bir merakla takip ediyorum. benim şehir dışına çıkma şansım ne yazıkki yok. ama yarın hasan fındıkla görüşmem var. yeniden konuşup fiyat alıcam. bana en yakın yani istanbulda bulabildiğim ve iyi olduğuna inanmak istediğim tek doktor o. inşallah olumlu olur ve bu dertten kurtulurum. eğer fiyatta anlaşırsak ben en kısa zamanda yaptırıcam. hasan beye gitmek isteyen olursa yazsın, belki kişi sayısı çoğalırsa fiyat ta düşer.
Allah hepimize özgüvenimizi kazandıracak bu işlemi nasip etsin.

peki arkadaşın memnunmu durumdan, hangi işlem uygulandı ona, biraz detay verebilirmisin lütfen

arkadaşımın bacaklarının içindeki çıkıntı alınmış, daha sonra aşağı kısma da yağ konulmuş. ben gördüğümde normal çorap giymişti ve çok güzel gözüküyodu. bunun dışında poposunu falan da yukarı kaldırtmış başka şeyler de yaptırmıştı yani. 46 gün olmuştu ben gördüğümde yanlış hatırlamıyorsam ve çok düzgündü..

canım ufuk beyin verdiği fiyat benim anladığım kadarıyla 2 seans için 1750. her seansta 1750 vermicez yani. öyle olsa senin dediğin gibi aynı paraya geliyo. ya da ben yanlış anladım?? :1no2: bu konuda bilen biri bizi bi aydınlatabilir miii?

canım parayla ilgili ne tür bi sıkıntı yaşadığını genel olarak yazabilir misin? özel mesaj atmiim buraya yaziim de özel mesaj atmayı düşünen arkadaşlara kolaylık olsun diye düşündüm.. sevgiler süprizzzzz

canım mrb..hasan fındık benim mailime halaaaaa cvp vermedi.sanırım eşlerimizde aynı sıkıntıyı yaşıyoruz.onun için yağ enjeksiyonu benim için çok zor.(2.seans 3.seans asla)yarınki görüşmeden sonra bilgi verirsen sewinirim.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…