uk bey,
ben uzun zamandan beri bacak estetigi (calf implant) ameliyati olmayi dusunuyorum ve bu konuda hem birkac doktorla konustum hem de genis capli bir arastirma yaptim. Yag enjeksiyonu yaptiranlarda bir sure sonra enjecte edilen tum yaglarin eridigini ve bacagin eski haline dondugunu duydum. Calf implant in ise gogus implantindan cok farkli oldugunu, implantlarin zaman icinde yer degistirebildigini ve de bazi hareketleri kisitladigini duydum. Cogu doktor bu implantlara kesinlikle karsi. Bu ameliyati sizden ve de Nazim Durak tan baska yapan doktor da acikcasi duymadim. Bu konuda beni aydinlatabilir misiniz?
Sevgiler,
ya iste ufuk beyinde dedigi gibi erime olasılıgı çok var kendı adıma ben çok çabuk kilo alıp veren biriyim belki 2 sens bile yeterli olmayacak 3 4 gerekecek
esımın daha 2. ciden bile habei yok sadece tek seans dedım
off çok kararsız kaldım yha
calf implant ameliyatını sadece benim ve nazım beyin yaptığını yazmışsınız, böyle birşey mümkün olabilirmi? yani bu implantları üreten çok büyük firmalar getiren distribütörler sadece 2 doktor için mi üretiyor ya da ithal ediyor? böyle bir şey olabilir mi?. elbette mümkün değil. sadece calf implant için değil vücuda kounulan her implantın yer değiştirme, enfeksiyon, dışarı çıkma vb yan etkileri olabilir. zaten her türlü ameliyatın bir riski vardır, bu beklenmedik olaylar ileride başımıza gelebilir, böyle bir şey olursa tabiki yeniden ameliyat olmanız ve sorunun çözülmesi gerekecektir.
yağ enjeksiyonuna gelince; evet vücudta bir yerden bir yere transfer edilen yağ dokusu genellikle yarı yaroya erir ancak diğer yarısı da kalıcı olmaktadır, zaman içinde bu kalıcı olan
%50 bölüm aşırı kilo kayıpları olmadıkça erimemektedir. ancak siz 7- 8 kilo kaybederseniz normal olarak vücudunuzun diğer bölgelerindeki yağlar nasıl azalıyor ise bu transfer edilen yağ da azalır. ancak kilonuzu korursanız ya da 2-3 kiloluk kayıplar olursa böyle bir şey başınıza gelmez. yağ greftlerinin eriyecek olan yarısı zaten ilk 2 veya 3ayda erir. 3 ayda sonra halen kalmış olan miktar da artık hep kalır. bu nedenle yağ grefti uygulanması 3 ay ara ile 2 defa yapılmaktadır, ancak o zaman istenilen sonuç alınabili
Uf