Bacak dolgusu yaptıran var mı?

herkese merhaba
ben de bir süredir takip ediyorum yazıları bülent beyle yapılacak görüşmeye ben de adımı ekletmek istiyorum leydi ilgileniyor sanırım
ancak minirenin ameliyatından henüz çok az zaman geçmiş birkaç ay beklemek lazım diil mi sonuçta ne kadar indirim yaparsa yapsın ortaya bi para konulacak ve en önemlisi zaman alıcak...üstelik farklı bi şehir ayrıca mesele
ben sizin fikrinizi soruyorum ne dersin leydi? beklemeden denemeli miyiz bu riske değer mi? ve ben leydiyle daha önce özelden konuşmuştum. leydinin gittiği doktor onur erol'un ortağı ve adamlar türkiyede kesinlikle bir numaralar. bu sayfalarda adı geçen biçok doktoru yetiştirende onlar....yani hıfzı ya da onur beyin garanti veremediği bir işleme başka doktor nasıl garanti verebiliyo ben sadece bu noktada şüpheye düşüyorum.kafam çok karışık tabiki umut etmek istiyorum ve güzel bir karar vermek için yazıyorum tüm bunları

elif2008 ben neden tam kalıcılık elde edemiyorum mesela gündüz işyerinde yapıyorum gündüz daha fazla yapıyorum akşamları daha az mesela gündüz alt bacak kas ölçüsü 35 cm oluyor bazen35.5 ama sonra inmeye başlıyor akşamları 34.5 sonra ertesi sabah ölçüyorum 34cm. gündüz yapınca yine 35cm. hep böyle yaa neden ama elif senin nasıl sabitlendi 2cm. ne kadar şanslısın

arkadaşlar hasan fındık ile görüşen ya da yağ enjeksiyonu yaptıran var mı aranızda?
yüzyüze yalnızca onunla görüştüm başka bir doktora yeniden derdimi anlatmaya çekiniyorum biraz.
bu doktorun başarı oranı nedir bilmiyorum. bilgisi olan lütfen yazsın...

Arkadaslar,

Ben esimi, eger ameliyat olmama razi olursa evin icinde hep short, mini etek elbise ile falan dolasacagimi soyledim, ikna oldu valla :) Deneyin, belki ise yarar....Ama evin icinde :)

bana ona ameliyat olmuş bir arkadaşım kart verdi, bu yakınlarda gidicem ben de, bi arkadaşımız da mail atmış kendisine cevabını bekliyoruz

kızlar şimdi birazda ufuk bilkayı araştırdım tavsiyesi en bol doktorlardan biri forumunda da genelde begenılen bir doktor benim aklımda birazda ufuk bey yer etti şimdi pınar bir gelsede son durumu hakkında bilgi alsak gelmıyor hiç özel msj atıyım ona gelsin bizi bilgilendirsin

leydi cnm bende ufuk bilkay ı düsünüyorum hatta bugun esımı ıkna ettım ona gidecem
gerçekten çok fazla tavsıye ve iyi yorumlar okudum onun hakkında
hatta fiyat 2000 demisti bana biraz indirimle 1750 son yaparım dedi
2 seansın yeterli olacagını söledi belki bikaç kisi olursak 1500 bile yapbilir
öle bisey yaparsan ben varım kesınlıkle:sm_cool:

cnm peki 2ci seansta tekrar lipoşaksınmı yapacak fiyatta cok güzel ya 1500 oldugunu ben bi arkadaştan duymustum helal olsun doktora basit bir işlem oldugunu gösterdi bize ben daha önce görüştüm onla ama yaglar saklanmıyo die vazgeçmiştim dur bakalım diger arkadaşlarlada bi konusalım

canım evet yaglar saklanmıyo tekrar lıposaksın oluyor
bu belkı bir eksi ama olsun
leydi sen zaten 2 defa dolgu yaptırmadınmı
1 defa yeterli olmazmı sana
bizdedemi böle olacak yanı 3 4 seans gerekecek

cnm bu arada ben artık fiyat konusuna hiç girmek istemıyorum ya zaten fiyatı cok güzel herkes rahatlıkla yaptırabilir yani zaten basit bir işlem önceden oldum biliyorum ben cok para harcadım ve pişmanım harcadıgım paraya degecek bir işlem degil yani bidahada okadar para harcayamam yani ufuk bey bu yöndende cok cazip ve mantıklı iyice araştıralım yinede pınar ona yaptırdı özel msj attım inşlh gelir foruma son durumundan bahseder bizde düşünürüz iyice ozaman

rica ederim cnm ne demek herzaman:))))) bu arada benim işlemım basit aslında zaten kalıcı olan yaglarım var ama araya biraz daha dolarsa dahada güzel olur ufuk beyede sölerim aslında bol enjekte eder bana tekrara gerek bile kalmaz inşlh sizinde cok güzel olur istediginiz sonucu alırsınız

ins canım hakkımızla hayırlısı artık
bu yaza bacaklarımı sorun etmeden girmeyi çok istiyorum benneyaptımki

inşlh cnm allah gönlüne göre verir burdakı herkes içinde duam bir hayırlısı olur da atlatırız inşlh

hepinize slm arkadaşlar.evt bursaya gitttim ve ameliyat olamadan geldim.başıma talihsiz bir olay geldi.ücretle ilgili.ve onca yoldan beni geri yolladılar.çok üzüldüm.kurallar çok katı.neyse bir ara daha uzun anlatırım.leydi063 msn ekledim seni sende ekle ordan konusalım .ok canım.allah hepimizin yardımcısı olsuın

uk bey,
ben uzun zamandan beri bacak estetigi (calf implant) ameliyati olmayi dusunuyorum ve bu konuda hem birkac doktorla konustum hem de genis capli bir arastirma yaptim. Yag enjeksiyonu yaptiranlarda bir sure sonra enjecte edilen tum yaglarin eridigini ve bacagin eski haline dondugunu duydum. Calf implant in ise gogus implantindan cok farkli oldugunu, implantlarin zaman icinde yer degistirebildigini ve de bazi hareketleri kisitladigini duydum. Cogu doktor bu implantlara kesinlikle karsi. Bu ameliyati sizden ve de Nazim Durak tan baska yapan doktor da acikcasi duymadim. Bu konuda beni aydinlatabilir misiniz?

Sevgiler,

calf implant ameliyatını sadece benim ve nazım beyin yaptığını yazmışsınız, böyle birşey mümkün olabilirmi? yani bu implantları üreten çok büyük firmalar getiren distribütörler sadece 2 doktor için mi üretiyor ya da ithal ediyor? böyle bir şey olabilir mi?. elbette mümkün değil. sadece calf implant için değil vücuda kounulan her implantın yer değiştirme, enfeksiyon, dışarı çıkma vb yan etkileri olabilir. zaten her türlü ameliyatın bir riski vardır, bu beklenmedik olaylar ileride başımıza gelebilir, böyle bir şey olursa tabiki yeniden ameliyat olmanız ve sorunun çözülmesi gerekecektir.
yağ enjeksiyonuna gelince; evet vücudta bir yerden bir yere transfer edilen yağ dokusu genellikle yarı yaroya erir ancak diğer yarısı da kalıcı olmaktadır, zaman içinde bu kalıcı olan
%50 bölüm aşırı kilo kayıpları olmadıkça erimemektedir. ancak siz 7- 8 kilo kaybederseniz normal olarak vücudunuzun diğer bölgelerindeki yağlar nasıl azalıyor ise bu transfer edilen yağ da azalır. ancak kilonuzu korursanız ya da 2-3 kiloluk kayıplar olursa böyle bir şey başınıza gelmez. yağ greftlerinin eriyecek olan yarısı zaten ilk 2 veya 3ayda erir. 3 ayda sonra halen kalmış olan miktar da artık hep kalır. bu nedenle yağ grefti uygulanması 3 ay ara ile 2 defa yapılmaktadır, ancak o zaman istenilen sonuç alınabili

Uf

Arkadaslar bu benim ameliyat olmadan once ufuk bilkay a yazdigim mail ve cevabi, kendi adimi sileyim derken buraz fazla silmisim, :)

ya iste ufuk beyinde dedigi gibi erime olasılıgı çok var kendı adıma ben çok çabuk kilo alıp veren biriyim belki 2 sens bile yeterli olmayacak 3 4 gerekecek
esımın daha 2. ciden bile habei yok sadece tek seans dedım
off çok kararsız kaldım yha:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…