Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki arkadaşın memnunmu durumdan, hangi işlem uygulandı ona, biraz detay verebilirmisin lütfen
canım ufuk beyin verdiği fiyat benim anladığım kadarıyla 2 seans için 1750. her seansta 1750 vermicez yani. öyle olsa senin dediğin gibi aynı paraya geliyo. ya da ben yanlış anladım?? :1no2: bu konuda bilen biri bizi bi aydınlatabilir miii?ilk başlarda bende ufuk beyi çok düşünmüştüm hatta maille bir kaç kez sorular sorduğumda sorularıma çok açıklayıcı cevaplar vermişti. bunu yapması bana müthiş güven vermişti. ben diğer dr. maille ulaşmaya çalıştım ama hiç biri tam açıklayıcı cevaplar vermediler bana. bu konuda ufuk bey hastalarına gerçekten çok önem veriyor bence. fakat ameliyatın 2-3 seans olması beni vazgeçirdi. çünkü ben zaten öyle kilolu biri değilim. 3 ayda bir lipo yapılacak kadar yağ yok vücudumda. ve 2-3 seansta bacaklarının düzeleceğine inanan arkadaşlar fiyat (1750 diye anlaşılmış en son) konusunda bence bunları göze alın 3 seans yaptırsanız yine bülent beyin ameliyat ücretine denk gelicek. bunu tek seferde olup kurtulmak varken neden 2-3 seans acı çekesiniz ki.ama mesela leydi canım senin tek seans yeterli olur bence diğer tek seans yeterli olacak arkadaşlar için de hem fiyat konusu hem dr. açısından çok daha iyi olur bence.
arkadaşlar bencede güven konusuna gelince bülent bey bu konuda en iyisi bence.evt ben gittim ve geri döndüm ama kendimle ilgili bir problem yaşadım o yüzden.birazda kırıldım işte o ruh haliyle.ama vazgeçmiş değilim yine bülent beye gidicem.1 seferde garantiyi sadece o veriyor.allah hepimizin yardımcısı olsun.bende paramı denkleştirmeye çalışıyorum.inşallah mayıs sonuna kadar olmayı düşünüyorum.
arkadaşlar yazdıklarınızı büyük bir merakla takip ediyorum. benim şehir dışına çıkma şansım ne yazıkki yok. ama yarın hasan fındıkla görüşmem var. yeniden konuşup fiyat alıcam. bana en yakın yani istanbulda bulabildiğim ve iyi olduğuna inanmak istediğim tek doktor o. inşallah olumlu olur ve bu dertten kurtulurum. eğer fiyatta anlaşırsak ben en kısa zamanda yaptırıcam. hasan beye gitmek isteyen olursa yazsın, belki kişi sayısı çoğalırsa fiyat ta düşer.
Allah hepimize özgüvenimizi kazandıracak bu işlemi nasip etsin.