Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sewgili anix,bacakların gayet iyi bence,yani estetik müdahaleye fln kesinlikle gerek yok...benimkiler senin gibi olsa mini eteği üstümden çıkarmazdım(malum yıllarca bu dertten muzdaripken mini etek içimde hep bastırılmış bi arzu oldu:)

beloon cnm h g öncelıkle sen kime nerde yaptırdın acaba bilgilendirirmisin bizi birde resmin varsa görebilirmıyız acıkcası silikon daha cazip aslında hem para hemde 1 kere olması açısından ama işte bende cesaret yok korkuyorum silikondan ilerde bişey olursa die

arkdşlar hepinize ii geceler:)walla bende kafaya koydum ist.gatada tanıdığım bi plastik cerrahi var önümüzdeki hafta p.tesi bütün cesaretimi toplayıp konuşucam en azından bir fikir alırım yada iyi bir dr.yönlendirir inşşş..bende sizinle paylaşırım gerçi bayağı bi zamn var ama yinede paylaşayım dedim sizinle:))

merhaba arkadaşlar, uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı sonunda üye olup yazmaya karar verim.
tahmin ettiğiniz üzere aynı dertten muzdarip biriyim.
Ben Dr. Hasan Fındık ile görüştüm geçen yaz. kendisini televizyon programlarında yada gazetlerde görmüş olabilirsiniz. epeyce ünlü galiba.
4000 TL fiyat vermişti ama malesef zam gelmiş. Yakın zamanda yeniden görüşmeye gidip fiyat alıcam. Umarım halimden anlayıp uygun bişeyler yapar.
bu fiyatlar benim için çok yüksek...

papatya hasan fındıkla bende görüşmüştüm ama ben yazışarak görüştüm banada aynı fiyatı vermişti:KK43:(ve bende halaa yaptıramadım ama bu sefer inş.hepimiz yaptırırız..

dediğim gibi yeniden görüşmeye gidicem, belki insafa gelir :roflol:
inşallah hepimiz bir an önce istediğimiz görünüme kavuşuruz...

diğer arkadaşlar daha ucuz olması için toplu olarak bursadaki bi doktora gitmeyi planlıyorlar, okumuşsundur.
eğer senin yakın zamanda yaptırmaya niyetin varsa belki bizim de pazarlık etmemiz mümkün olur.

ewt okudum bülent bey aslında bende ona gitmeyi düşünüyorum:)) enjekte ettiği yağlara erimeme garantisi veriyormuş bana iyi geldi ama sanırım biraz daha zaman var c.tesi günü buradan bi arkdş gitti ama sonuçlarından haber verirse biraz daha emin oluruz inş..o da ii bi sonuçla dönmüştür.

papatya hasan fındıkla bende görüşmüştüm ama ben yazışarak görüştüm banada aynı fiyatı vermişti:KK43:(ve bende halaa yaptıramadım ama bu sefer inş.hepimiz yaptırırız..

fzlt cnm senın adına çok sevindim esini kandırdın demek inş kurtulursun biran önce
ahh bide ben kandırabilsem
varmı bi taktıgınsositososito
sımdı pespembe nın söledigini
uyguluyorm bugün hep somurttum uzgun durdum bakalım hangımız pes edecek:kahve:

leydicim sana bir sorum olacak ilk yag enjeksiyonunda erime nekadar oldu yani
tamammenmi yoksa idare edebilecek sekildemi erime oldu yüzde kaçı kaldı

kızlar ben hasan fındıka ameliyat olmuş birini tanıyorum bana kartını verdi ve o kişinin adını verirsem bayağı indirim yapacağını söyledi. hasan fındık nazım durakın damadıymış bu arada jezabelcim belki sen biliyorsundur. bu ara gidip bir fiyat alıcam silikon için bağdat caddesindeymiş yeri

cicilibicili aslında eşimi tam ikna etmiş değilim ama bayağı yumuşattım damardan girdim:))işte burayı takib ederek dr.bakıyorum ben iyice bi araştırıp ewet işte bu dr.dedimmi eşime tekrar senağlamawalla iyiki bu siteyi bulmuşum buradaki arkdşlrn paylaşımların çok faydasını gördüyorum:)))

kızlar ben hasan fındıka ameliyat olmuş birini tanıyorum bana kartını verdi ve o kişinin adını verirsem bayağı indirim yapacağını söyledi. hasan fındık nazım durakın damadıymış bu arada jezabelcim belki sen biliyorsundur. bu ara gidip bir fiyat alıcam silikon için bağdat caddesindeymiş yeri

lolabunny ben hasan fındığa tekrar mail attım ameliyat hakkında detaylı bilgi almak için bakalım cvp bekliomCADIARZU

Elifcigim,

Ben eskiden yani bir 10 sene once falan bir ortopediste gitmistim, ama bana bu anatomik bir yapi, duzelmez dedi... Ayrica o kadar umutsuz olma bu konuda cunku benim bacaklarimda sizlerin bu gonderdigi resimlere bakinca anliyorum ki gercekten de cok egriymis. O yuzden ben yag enjeksiyomu yerine implant dusundum.

Ayni minirenin bacaklarinin daha incesiydi.

Sevgili Beloon,

Sen kime ameliyat oldun? ben de bacaklarimin seklinden cok memnunun, cunku ben de sekilli bacak seviyorum. tek sikayetim ameliyat olali 2 ay oldu ama hala odem var, sen de de oldu mu ve de ne zaman gecti.

Arkadaslar.... Lutfen doktor tercihinizi yaparken daha once ameliyat olmus vede memnun kalmis birilerinin doktorlarini tercih edin.
Bu islerde inanin para hic onemli degil. Cunku ameliyattan memnun kalmamaniz durumunda yine birseyler yaptirmaya karar veriyoruz ve de bu sefer daha cok para gidiyor....

elif2008 senin tarif ettiğin hareketi yapıyorum kaslar şişiyor ama sabit kalmıyor sen 2cm. geliştiğini yazmışsın çok iyi gelişmiş bende 1 yada 1.5cm. gelişme oluyor ama kalıcı olmuyor bir kısmı iniyor senin 2cm. nasıl kalıcı oldu acaba farklı bişeymi yaptın?

elif2008 senin tarif ettiğin hareketi yapıyorum kaslar şişiyor ama sabit kalmıyor sen 2cm. geliştiğini yazmışsın çok iyi gelişmiş bende 1 yada 1.5cm. gelişme oluyor ama kalıcı olmuyor bir kısmı iniyor senin 2cm. nasıl kalıcı oldu acaba farklı bişeymi yaptın?

Ben gelişmeyi 2 haftada gördüm. Hergün 200 yaparak. 2 hafta da 1 cm elde ettim. Sonra 6 haftada ancak 2 cm oldu. Ama daha önce de yazdığım gibi bu aralar durdu gelişme, rejim yaptığım için. Artık rejimi bırakıyorum. Günde 500 yapıp olayı hızlandırmam lazım. Küçük de olsa bi kavis elde ettim. Devam edeceğim.

NOt: Kalıcılık iki hafta sonra başladı

X