Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Fzlt, senin enjeksiyona bile ihtiyacın yok aslında, diz çıkıntısını erit, eritemzsen şırıngayla çektir. Alt taraf için da kas çalış. Bileği kalınlaştırmaya çalışma. ıncelikleri gayet güzel bence. Egzersizle accık şişirsen, çıkıntıyı alsan yeter

kızlar verdiğiniz teselli için çook tşk ederim ama aynaya bakınca mutsuz oluyorum. ama dediğiniz gibi egzersizleri yapıcam benim bildiğim tek egzersiz elif2008 verdiğin parmak ucunda durma var başka egsersiz varmı yapabileceğim?

fzlt senin başka egzersize ihtiyacın yok. Ayrıca bizimki teselli değil gerçek düşüncemiz. Olmasa söyleriz zaten. Burada hepimize gerçek çare arıyoruz çünkü. Hiç canını sıkma, sadece kas çalış. Bildiğin hareket sana yetecek. Bak gör bir ay sonra mutlu olacaksın

kemer olayınada baslıyorum sımdı bıtek su dız içlerini eritecek bisey bulmak kızlar sizde arastırın nolur ben bulamıyorum inş lipo ya filan gerek kalmadan hallederiz

elifcim walla beni bayağı heveslendirdinizhihoyyytbugünden itibaren düzenli çalışmaya başlıyorum:CüvCüv:çooook tşk ederim size

ılk fırsatta makine bulur bulmaz çekeceğim foto.
Kemer düşünenlere önemli uyarı!: Ben önce kumaş pantolon kemeriyle denedim. Üçüncü gün koptu. Sonra kot pantolon kemeri (hani daha geniş ve derisi kalın dayanıklı) ile devam ettim. ılk gün çok yanlış yapmışım. Ertesi gün topallıyordum. şööle: Sıkarken dizlerimi çok zorlamışım. Diz eklemlerim zarar gördü sanırım. aman dikkat edin. Ayrıca yanlış noktaya baskı yapmışım. Zaten eğriliği inen yeri sıkarsanız daha çok eğrilir. En parantez en dış kısmı sıkmalısınız. Bir de kemeri iki kat sarın. Zaten delikleri ancak denk geliyor. Delikleri de çiviyle delip ayarlayın kendinize göre. ıki kat yapıp birincisini az daha yukarda diğerini bir santim ara ile az aşağıda olacak şekilde katları ayarlarsanız daha rahat edersiniz. Bir de bilekleri asıl açmak için ayakların arasına katlanmış havlu koyun. Dizleriniz birbirini skıyorsa orayada ince bişey koyun. Ama ayaktaki ahvlu olabildiğince kalın olsun. Umarım doğru tarif edebilmişimdir...

elifcim çok güzel anlattın ellerine saglık
bunu yazan bi ark sürekli yaparak 5 6 delik ilerledigini yazmıstı umarımi
bizde aynı faydayı görürüz
saglıcakla kalın

selam kızlar hasta olmama rağmen sizleri takip ediyorum..inşallah hepinizin bacakları düzelecek.bu kabus bitecek...doktor beni aradı..bir organize olundedi 4000 tl ye yaparım dedi.ben burdan birkaç arkadaşa mesaj attım durumu bildirdim..az önce leydiyle konuştuk telefonda.o size gereken bilgiyi yazacak kızlar.sizleri öpüyorummm

mrb kızlar ne güzel paylaşımlar yapmışsınız kaydirigubbakcemile5 minire ablanında dedigi gibi telde konustuk uzun uzun bülent bey 4000 demiş ama ben 3500 felan olursa daha iyi olur die düşünüyorum bülent beyle görüşmeyi cok istedim ama cok yogunmuş konuşamadık beni arıyacaklar hala beklıyorum fiyat konusunda inşlh biraz daha esneklık olur yalnız sizde bana biraz yardımcı olun fiyat konusunda ne diyosunuz sizden cvplar beklıyorum yaptırmayı gerçekten düşünen arkadaşlar hadi

yol masrafları, tahliller, yeme içme bunlarda masraf bülent bey bunuda düşünüp umarım indirim yapar... Leydi daha tel gelmedi herhalde...senden dört gözle haber bekliyorum.

uzun zamandır bende foto eklemeyi düşünüyorum. banada fikir verin arkadaşlar.
Dün arkadaşlarla alışverişe gittik birsürü elbise giydim hepsi şahane oldu kızlar bayıldı ama tüm elbiseleri pantalonumun üzerine giydim, bacaklarımı görmeye tahammülüm yok çünki. illede al dedi kızlar, bacak fobim var biliyorlar bana da kızıyorlar hiç de kötü değil diye ama ben rahat etmiyorum. bi de siz fikir verin arakadaşlar . yarın ekliyorum. :)

mrb arkadaşlar,uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum sonunda bende üye olmaya karar werdim:)aynı dertten muzdaribim.benimde bacaklarımın diz kapağı bölümünde bariz bi eğrilik war.ankarada ameliyat olmayı düşünüyordum ama bülent beyin methini duyunca yine kararsızlığa düştüm..bide bülent bey yağ enjeksiyonundan sonra hiç erime olmas demiş.bu gerçekten doğrumu acaba??minireden son gözlemlerini bi öğrensek aslında...sewgili minire bana umut ışığı oldun çok teşekkür ederim cnm...

Arkadaslar,
benim de bacaklarimin son durumu budur. Hala odem var ozellikle sag bacagimda,... ne dusunuyorsunuz?

Eklentiler

• $Goruntu(384).jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 176
  • $Goruntu(385).jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 157
jezabel,kesinlikle harika olmuş!!!!!ne mutlu sana artık istediğini rahat rahat giyebilirsin..aslında benim bacak yapımda sana yakın,yani çok kalın diil ve diz kapaklarım çıkık...inş benimkide seninkiler gibi güzel olur...yağ enjeksiyonumu yaptırmıştın sende cnm???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…