Eda da istiyordu....Yani isimleri yazdırırız....Fiyat alırız... Sonra isteyen istediği zaman gider olur ameliyatını di mi. Bu arada Minire den neden hala hiç haber yok yaaaaa.......
Benim bacağım çok eğriydi, oyle yağ falan kurtarmazdı. Ama eğrilikten çok incelikten yakınanlar için bence bu süper bir ameliyat... Üstelik isteyen ihtiyacı olan başka yerlerine de transfer ettirebilir... Yüzdeki çizgiler, yanak ,popo, göğüs .....
Minire bak ben de ameliyat oldum ama hala buradayım.... Sen diğerlerinin umut kaynağısın.... Yaz bize son durumunu lütfen....
Kızlar bu kremlere aldanmayın derim.. Kimin göğsünü büyütmüş ki bizim bacaklarımızı büyütsün. Ayrıca bu tür ilaçlar sadece kullanıldığı sürece etkili bildiğim kadarıyla
cicilibicili, bilsen ben çaresizlikten ne deli yöntemler düşündüm.....???
Bi ortopedi doktoruna mail attım geçen sene. Şu ortez, atel tarzı aletleri kullanarak bacak düzelir mi dedim. Olmaz dedi. Ama ben şööle bişey hayal ediyorum. Bi bacak kalıbı yapılmalı. Yada bi cihaz bizim bacağa şekil verse... Neyse çaresizlikten yine kafam bulandı....
aciklik olan yere yag enjekte edilse neden duzelmesin.yaw bende istiorum ama hamileyim :S