Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ben kemer olayına da girdim 2 hafta oldu. ama henüz bi sonuç alamadım. Kas çalışması daha başarılı gidiyor. Ama kasın Allahını yapsam, yada enjeksiyon yaptırsam da kemik eğri. Hiçbir zaman tam düz olmayacak sadece bundan çok daha iyi olacak. Kemiği (bilekleri) , şu parantezleri açan bir yöntem bulunmalıııııııııııııııııııııııııııııııı

yha kızlar arastırıken bisey dikkatimi çekti nekadar dogru bilmiyorum ama actibreast gögüs büyültücü krem bacaklarada uygulanıyormus o bölgedeki yag hücrelerini artırıyormus gögüsüde aynı etkıyle büyültügü için bekı faydası olabilir ama ben denemedim ama fikir olsun diye sölemek istedim

Eda da istiyordu....Yani isimleri yazdırırız....Fiyat alırız... Sonra isteyen istediği zaman gider olur ameliyatını di mi. Bu arada Minire den neden hala hiç haber yok yaaaaa.......

Benim bacağım çok eğriydi, oyle yağ falan kurtarmazdı. Ama eğrilikten çok incelikten yakınanlar için bence bu süper bir ameliyat... Üstelik isteyen ihtiyacı olan başka yerlerine de transfer ettirebilir... Yüzdeki çizgiler, yanak ,popo, göğüs .....

Minire bak ben de ameliyat oldum ama hala buradayım.... Sen diğerlerinin umut kaynağısın.... Yaz bize son durumunu lütfen....

fzltciğim enjeksiyon elbette işe yarar. %80 düzeltir diye düşünüyorum. Ama bu da bence çok büyük bi oran.
Keşke param, cesaretim, vede bir kerede biteceğine inancım olsa hemen enjeksiyon yaptırırım...

Kızlar bu kremlere aldanmayın derim.. Kimin göğsünü büyütmüş ki bizim bacaklarımızı büyütsün. Ayrıca bu tür ilaçlar sadece kullanıldığı sürece etkili bildiğim kadarıyla

Eda da istiyordu....Yani isimleri yazdırırız....Fiyat alırız... Sonra isteyen istediği zaman gider olur ameliyatını di mi. Bu arada Minire den neden hala hiç haber yok yaaaaa.......

Benim bacağım çok eğriydi, oyle yağ falan kurtarmazdı. Ama eğrilikten çok incelikten yakınanlar için bence bu süper bir ameliyat... Üstelik isteyen ihtiyacı olan başka yerlerine de transfer ettirebilir... Yüzdeki çizgiler, yanak ,popo, göğüs .....

Minire bak ben de ameliyat oldum ama hala buradayım.... Sen diğerlerinin umut kaynağısın.... Yaz bize son durumunu lütfen....

minire az önce onlıne buradaydı ama bisey yazmadan çıktı:eek:klava:

Sevgili fzlt imkanın varsa hemen resim ekleyiver cicilibicili gibi, bende makine olsa hemen koyardım buraya

ahhhh ahhh o dediklerin bendede yok :1no2:ama sınırlarımı zorlamayı düşünüyorum bu sefera.s

Kızlar bu kremlere aldanmayın derim.. Kimin göğsünü büyütmüş ki bizim bacaklarımızı büyütsün. Ayrıca bu tür ilaçlar sadece kullanıldığı sürece etkili bildiğim kadarıyla

canım yha ne yapalım ucuz yoldan halletmeye çalısıyoruz
umut fakirin ekmegidir bizikide o hesap

elifcim su kemer olayını biyerde okumustum ama bidaha bulamadım biraz anlatırmısın nasıl yapptıgını

cicilibicili, bilsen ben çaresizlikten ne deli yöntemler düşündüm.....???

Bi ortopedi doktoruna mail attım geçen sene. Şu ortez, atel tarzı aletleri kullanarak bacak düzelir mi dedim. Olmaz dedi. Ama ben şööle bişey hayal ediyorum. Bi bacak kalıbı yapılmalı. Yada bi cihaz bizim bacağa şekil verse... Neyse çaresizlikten yine kafam bulandı....

cicilibicili, bilsen ben çaresizlikten ne deli yöntemler düşündüm.....???

Bi ortopedi doktoruna mail attım geçen sene. Şu ortez, atel tarzı aletleri kullanarak bacak düzelir mi dedim. Olmaz dedi. Ama ben şööle bişey hayal ediyorum. Bi bacak kalıbı yapılmalı. Yada bi cihaz bizim bacağa şekil verse... Neyse çaresizlikten yine kafam bulandı....

canım aman sakın o ilizarov cihazını bende düsündüm ama çok fazla riskleri oldugu için pek yanasmadım
ama kalıp fikri süper tutum valla
bu gidisle nerdeyse kendımız icat yapacaz yhasırnaşık şey

Son düzenleme:
$Görüntü079.jpg

sizce bunlar şekil alırmı senağlama

Kemer deneyimi: Bacaklar yanyana,ayaklarımın arasına bir havlu katlayıp koyuyorum, bilekleri dışa zorlamak için, ayrık kalsın diye. En parantez noktayı bulup bacakları kemerle sarıp birbirine bağlıyorum. Sıkıyorum. ööölece biraz bekleyip ayakta sonra kemeri çıkarıyorum. Yoksa kan dolaşımı sorunu yaşanır. Biraz dinlendirip yine yapıyorum. 15 dakika sürüyor toplam. Teoride işe yarar diye düşünmüştüm ama henüz bi gelişme olmadı. Sanırım bacak esneyip esneyip eski şekline dönüyor sonra. Bacağı bu şekle zorlayan sürekli bişey lazım. Ama yokkk

Fzlt, ayakların gergin dimi fotoğrafı çekerken. Sen şanslısın kemiklerinde neredeyse eğrilik yok. Yağ enjeksiyonu tam sana göre. O yüzden önce kas yap bi gör. Sonra enjeksiyonla rütuş yaptır bence. Ayrıca bileklerin de hiç eğri görünmüyor. Benimki o kadar eğri ki dizlerimdeki çıkıntıların arasında bile mesafe var. Senin dizler birleşiyor zaten. Yahu kısacası sabret, azmet, kas çalışması senin durumunu çözer....!!!

X