Bacak dolgusu yaptıran var mı?

dizin kenarında çizili olan yaglar varya onlar alındı diger çizili olan yerlerede yag enjekte edildi amelıyattan 3 hafta sonrası felan resim amelıyatlı olan resimde farkedersen dizin hemen altında oyukluk var ben oyukluk kapansın istıyorum ve aralık biraz daha dolsun istıyorum fikirlerinizide beklıyorum tabıkı ayrıca

hımm ewt dediğin gibi açıklık biras var gibi görünüyor birde sağ bacağında girinti çıkıntı var gibi duruyor.yada resimden öyle geldi bana ama senin bacaklar için bence tekrar bi operasyona girme derim çünkü kötü durmuyor

jezabel gerçekten süppppper olmuşşş. leydiceim senin bacaklarında aslında baya düzelmiş. eridi falan demiştin ama eğer hala resimdeki gibiyse kötü değil bence. gayet ii duruyo.
zoey sende foruma hoşgeldin. bizleri daha fazla bilgilendirisen çok seviniriz. hatta mümkünse ameliyat öncesi ve sonrası (ameliyatını oldun mu olmadın mı bilmiyorum. olucağını yazmışsın son durumun nedir?)resimlerini de eklersen daha ii olur.

yok cnm 2 kere enjekte edildi gördüm senın bacaklarını senınde aralar dolarsa acıklık kısmın dolarsa diz kenarındakı yagların alınırsa güzel olur

hımm ama iyisin yani etek giyebiliyorsun artık deilmiyerimseniben ooooffffff benim çoook işim var çoookk:bbo:

acıklıktan dolayı daha etek giyemıyorum aslında giyerim ama alışkın olmadıgım için tuhafıma gidiyor

benim öle olsa giyerim walla hiç gözünün yaşına bakmamsengözlerimebaksanab

hoşbuldum arkadaşlar.evt yarın sabah yağ enjeksiyonu için bursaya gidiyorum.çok heyecanlıyım.inşallah hayırlısıyla gidip dönersem sizi bilgilendiririm.günlerdir siteye girmeye çalısıyorum.kısmet son güneymiş.oysa o kadar çok konuşacak ortak noktamız varki.valla bende eşimi kandırabilmek için çok ugrastım ve su andada tam olarak evt demiş değil ama ben kafaya koydum mutlaka olacak dedim.artık rahat rahat etek giymek istiyorum.darısı sizlerinde başına.:

günaydın herkese...leydicim senin bacaklarda süper olmuş bence...we bacak yapın aynı benimki gibi..darısı başıma artık ne diym..:)))

kızlar bacakalrın tek kelımeyle süperr darısı bize inşşşş
yha bende istiyorum ama esimi kandiramıyorum
gerek yok senı böle seviyorum diyo ama bide ben sevebilsem ona çok gereksiz geliyo
durumumuzda müsait ama istemiyoo
nolur bi akıl verin siz nasıl kandırdınız

bende resim koydum. sizce benim bacaklarımda umut var mı? yağ enjeksiyonuyla düzelebicek gibi mi? yorumlarınızı bekliyorum. sanki biraz daha toplu olursa bacaklarım daha muntazam durular gibime geliyor.siz de fikirlerinizi söyleyin arkadaşlar.

Son düzenleme:
canım bacakların çok güzel ama sag taraf sol taraftan daha iyi gibi görünüyo beki resimden öle çııkmıs olabilir ama
bacaklarında ince senın için bi avantaj
yag enjeksiyonuyla çok daha güzel olur bence

leydi bacaklarımız benziyor. benimde aynı sayılır birazdan resim eklemeye çalışacağım. kötü durmuyor bende aralık tam kapansın istiyorum ama.
umut seninde çok kötü değil aslında, bide gerçekte görmek gerek, resimlerde de bi garip çıkıyor bacaklar benimkiler de öyle. biraz alt tarafı için yağ gerekli sanada, hepimizin olduğu gibi.

umut cnm bacakların ince oldugu için umut var ama egri degil bacakların sadece araları dolarsa cok güzel kanımca

cicili bicili eşini nasıl kandıracagını sormussun ben sana kendi yöntemımı anlatıyım:) benım eşimde başta sıcak bakmadı gerek yok dedi sonra ben cok üzüldüm 1 haftaya yakın cok üzgün durdum mutlu olmadıgımı ona üzgünlügümle gösterdim sonunda dayanamadı sen gülmüyosun hiç madem tmm yaptır dedi ve ölelikle yaptırdım inşlh işine yarar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…