Bacak dolgusu yaptıran var mı?

hayir benim implant canim, ama benim cok egriydi... Oncesine ait hic fotografim yok, cunku bakmaya dahi tahammulum yoktu onlara, doktorun ameliyat oncesi cektikleri var , gonderirse insallah onlari da gosteririm size

Kızlar büyük güne az kaldı cumartesi saat:2 bülent beyle görüşüp her ayrıntıyı size bildiriceğim. Sabredin.... ınşallah bütün sorularımıza cevap alır hayırlı haberlerle dönerim...

Bu arada Jezabel fotolar süper ama gerçeğinide gördüğüm için yakından dahada süper....sana bol mini etekli günler...

Tesekkurler kizlar,

Darisi hepinizin basina... Ben birazdan Istanbul a gidiyorum... Pazartesi gorusuruz... Angel sana da bol sans, insallah istedigin fiyata super bacaklarin olur... Allahtan hepinize bu dertten kurtulmanizi diliyorum. Korkmayin kizlar, birazcik cesaret yetiyor...

bende gerçegini yakından gördügüm için gerçekten süper fotolarda da cok güzel çıkmış bencede bol mini etekli günler hiç çıkarma mini etekleri iyi yolculuklar şimdiden

jezabel mrb.. gerçekten bacaklarına hayranlıkla baktım çok güzel olmuşlar darışı inş..bizlerin başına

bülent beyin yardımcısı olan makbule hanımla biraz önce konuştum telde ve bana bülent beyin agzından konustugunu bülent beyın sölediklerini bana iletti ve kesınlıkle bülent bey 3500 olmaz diyor ve 4000 e yaparım diyor

Kızlar merhaba, ben de yazmama kararı almıştım son bi saldırıdan sonra, bilen bilir. Ancak söylemeden geçemicem JEZABEL BACAKLARIN HAAAAAARıııKAAAAAAAAA OLMUŞŞ! =) ACCAYıP GÜZEL OLMUŞŞ=) ben bu yüzden bülent beyin bu 3500 olmaz 4000 olur tavrı yüzünden kalıcılığı kesin olmayan yağlar için o kadar parayı veremem, olmuşken jezabelin doktoruna olurum diyorum.. siz ne dersiniz...

jazabel super olmus.muhtesemmmmmmmm kaydirigubbakcemile2
umarim bi yan etkisi yoktur. internetten buldugum bi yaziyi size aktarim kizlar. nazim durak die arattigimda buldum.

Halk arasında çarpık bacak denilen bacak eğrilikleri ve ince bacakların düzeltilmesi veya kalınlaştırma işlemidir.

Göğüs protezlerinin bacaklar için geliştirilen formudur.

Diz kapağının arkasından 2 - 3 cm’ lik bir kesi ve kendimize özgü giriş tekniği ile kemikler üzerine kaslar arasına protezler yerleştirilerek bacaklar düzeltilmektedir.

Yarım saatlik bir ameliyatla, ömür boyu mutlu olunmaktadır. Sabah yapıp, akşam eve gönderiyoruz. Bir haftalık bir istirahat yeterlidir. Bir riski yoktur.

Ömür boyu vücudunuzda kalacaktır. Değiştirilme gereksinimi yoktur

my.php
minirenin amelıyat öncesi bacakları

offfffffffff ya nihayet geldim

zoey sana şimdiden geçmiş olsun.herşey istediğin gibi olur inş..bizide habersiz bırakmazsan sewiniriz

jezabel arkdşm öncelkle geçmiş olsun bacakların harika olmuş..acaba hangi dr da ve ne maliyete yaptıdn bilgi verirmisin biraz..a.s.

cnm jezabel şuan yok sanırım ama biz yüz yüze görüştük cvp vermemde sakınca yok sanırım nazım durak a amelıyat oldu implant koydurdu 6000tlye

X