Bacak dolgusu yaptıran var mı?

anladım cnm bence umudunu kaybetme istemek başarmanın yarısıdır günün birinde inşlh kurtulursun bu dertten dualarımıza sende eklendin :) eşe gelince eşi ikna etmek birazda kendi elimizde yeter ki isteyelim die düşünüyorum benim eşimde başta sıcak bakmadı ama ben çok üzülünce kabul etti inşlh işine tekrar kavuşursun allah gönlüne göre verir inşlh cnm

rica ederim cnm ne demek aynı derdi paylaşıyoruz ve bu yüzden aynı derdi yaşayanları gördügüm zaman içim cok burkuluyo allah bu konuda hepimize herkese yardım etsin bu derdi yaşayan herkese sütün gibi bacaklar nasip etsin allahım hihoyyyt

Minireden, ebrudan son haberleri istiyoruzzzz. Girip yazsınlar artık şu forma ne oldu, nasıllar, bir şikayetleri varmı? OOffff haber alamamakta ne kötü... Yada görüşen arkadaşlar bilgilendirsinler biziiiii

ben görüşüyorum minirenin durumu çok iyi dünde yarışmada izledim minireyi ameliyattan önce katılmıştı yarışmaya minireyi görmeyen arkadaşlar eğer yarışmayı izledilerse görmüşlerdin ordada ismi minire çünkü gerçek ismi minire aslında burda yaşanan okadar olaydan sonra bende girmiyorum fazla ama merak eden arkadaşların yazılarını görünce durumdan haberim ola ola susamadım

Haber verdiğin için teşekürler....eda durumunu soruyormusun yağlarında erime filan varmıymış, şişme morluk, başka sıkıntılar vs. ya minire ile tel konuşmak istiyorum ben... Tel numarasını bilen varmı? acilll bekliyorum...

ben dün izledim ama kaçırmıştım minireyi şimdi netten baktım wipeout sitesine ve minireyi gördüm ameliyat öncesi yarışmış angel cnm arıcam seni mutlaka akşama dogru müsait olursan

merhaba ben bu siteye yeni üye oldum ama sizin yazılarınızı okuyordum o kadar içten ve sıcaksınızki bende burda olmalıyım dedim:) aynı dertten bende muzdaribim:KK43:yaz geliyor ve ben yine elbiselere eteklere öyle uzaktan uzaktan bakıcam senağlama

hiç üzülme fzlt, sen de eteklere uzaktan bakmıcaksın artık.benim de alt bacaklarımda sorun vardı hiç etek giyemiyordum giyenlere de imreniyordum.bir yere gdip bacaklarımı yaptırmadım;ama elif2008 in dediği hareketleri yapıyorum ve 5 gün oldu kaslarımın şiştigini hissediyorum.bacaklarımın arası birbirine yakınlaştı.eğer düzenli olarak yaparsan senin de düzelebilir.

bu arada leydicim sana da çok teşekkür ederim, bu spor hareketleriyle iç bacak geliştirme fikrini ilk senden duydum, şimdiye kadar aklıma hiç gelmemişti.operasyon yaptırıp memnun kalan arkadaşlar adına da çok seviniyorum gözünüz aydın:dance: bu dertten muztarip arkadaşlarn da bir an önce güzel bacaklara sahip olmasını diliyorum.tabi her şeyin başı sağlık elimizin ayagımızın tuttuguna da dua edelim.

Sevgili Angel,
Bence de senin Minire ile konusman cok faydali olur. Cunku sen haftasonu ameliyat olup sonra hemen Pazartesi gunu ise donecegin icin, ozellikle iyilesme suresi hakkinda ayrintili bilgi alman faydali olur.
ben Minire nin onceki mesajlarina baktim ta, ameliyat sonrasi doktor hem korsa hem de varis corabi vermis. Eda'ya ozelden mesaj yaz, o Minire'yi arayip onayini aldiktan sonra sana telefon numarasini verir ...

Sevgiler,

kızlar günaydın minire bana ileti gönderdi bülent bey aramış kendisini organize olsunlar 4000e yapıyım demiş ama tek kişilik fiyat 6000 pazarlık yok demiş ne diyosunuz

melodi 06 cnm benim, hareket fikri önce eliften geldi bende bunun üzerine araştırma yapıp bazı hareket videoları buldum önceki sayfalarda var istersen bakabilirsin, bu arada rica ederim ben tşk ederim

kızlar bu işi gerçekten isteyenler varsa yaptırcak olanlar varsa hemen bana isim soyisim yazıp göndersinler bende bülent beyi arayıp fiyatta biraz daha esneklık isteyim 3500 gibi hadi kızlar bülent bey organıze olsunlar demiş tek tek gitmeyelim haber beklıyorum sizden

Filiz ben ilk aklına gelen olmuşumdur herhalde söylememe bile gerek yok.. Hemen bildirin arkadaşlar.........

Ben zaten 3500 fazla veremiyeceğim. Bu para içinde kredi çekicem biliyorsunuz...Haydi kızlar isimleri yazdırın...

leydi benim bildiğim sen, ben,jezabel, ablası daha ne olsun 4 olduk işte...en azından bizleri söyle... benim hafta sonu görüşeceğimi vs.

angel cnm evet ilk aklıma gelen sen oldun hemen seni düşündüm ama 3 kişiyiz daha sen ben jezabelin ablası başka yok daha kimseden ses cıkmıyokı bişiler yapalım en azından 2 kişi daha olsaydı 5 kişi yine daha iyi olurdu

Kızlar ben de katılmak isterdim ama bişey soracam:
1) Bir gece kalmak lazım, herkes kalabilecek mi? Aynı gün mü gidilecek.
2) Ameliyata uygun olup olmadığımızı bilmiyoruz. Ben daha önce bilinmedik bi doktora gitmiştim. Sende yeterli yağ yok dedi. Bazı doktorlar da heryerden yağ çıkarabileceğini söylüyor. Bilemiyorum....

elif cnm evet bir gece kalıyosun fakat hepimiz aynı anda gidemeyız zaten ayrı ayrı gideriz ama isim verecegimiz için doktor bizleri bilir amelıyata uygun olup olmadıgınızı zaten testler yapıyolar ordan sölerler her insanda mutlaka yag vardır benım doktorum öle demişti en zayıf insanda bile mutlaka yag olur demişti

X