Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Jezabel neden yağ enjeksiyonu değilde ımplant yaptırdın.. Sonunda devamlı vücudunda yabancı bir maddeyle yaşayacaksın. Bunun hiç zararı yok mu? Endişelenmiyormusun hiç?Kimi yaptırdığını tekrar öğrenebilirmiyim.. Şimdiden teşekürler...

Kızlar, kas çalışmalarımdaki son durumumu size anlatmak istiyorum. Bacaklarımın diz altının ortasında yuvarlak bir boşluk vardı. 41. sayfadaki resimdeki bacakları inceltirsek benimki öyleydi. Ama şimdi iç kısımlar neredeyse 2 cm (her biri ve tabi en çıkıntılı yeri 2cm) kas yaptım. Bu da bacaktaki iç kısmı neredeyse 4 cm yaklaştırmış oldu. Tabi daha boşluk var hala. Ama yuvarlaklık gitti. İç boşluk birbirine paralel oldu şimdi, iç kısım düz yani, ayrık ama düz iniyor. Dıştaki eğrilik (çember çıkıntı) hala var tabi, ama içteki boşluğun azalmasıyla şimdi daha iyi görünüyor.
Anladığınız üzere tarifi zor biraz. Ama ben bir ayda hiç aksatmadan hergün çalıştım ve bence %30 oranında bacaklarımda düzelme oldu. Bu bile benim için büyük gelişme. Şimdi kemer olayına başladım. İşe yararsa yine yazacağım. Kaslara da devam ediyorum.

hangi hareketleri yapıyorsun elif? ben dün iç bacak kas geliştirme hareketlerine başladım ama daha çok dizimin üstündeki baldırlarım agrıyor bacaklarımı yerinden kaldıramıyorum , çok hamlamışım galiba.bi de dizin altındaki bacakları çalıştırırken üst bacagımın ağrıması normal mi? yanlış bir hareket yapmayım da...

melodi, ben bacakları birleştirip, parmaklar dışa topuklar içe bakacak şekilde ayaklarımı V şekline getiriyorum. Parmak ucumda kalkıp (duvara yaslanıyorum bu arada) birkaç saniye bekliyorum. Topukları indiriyorum ama yere değmeden tekrar parmak ucunda kalkıyorum. 20 tane yapıp mola veriyorum. Sonra yine yapıp 200'ü tamamlıyorum. Her akşam muhakkak yapıyorum. Benim üst bacağa bişey olmadı bu hareketle. Sorun yok. Ama sabır lazım. Aksatmazsan 2 haftada şiştiğini farkedeceksin. 4 haftada tamamen etkiyi göreceksin. Valla ben devam ediyorum. Elbette sütun olmayacak ama en azından pantolon giydiğimde kumaşın bacakları yanlara bükülmeyecek tam doldurabilirsem... Bu da benim için büyük bişey........

Sevgili angel,
Ben de hamile kalmadan once ayni arkadasimiz lady gibi yag enjeksiyonu icin Hifzi Velidedeoglu na gittim. verdigi fiyat implant fiyati ile ayniydi ve de erime riski var dedi. Ben de yok eridi yok erimedi, yok 2. seans yok 3. seans ugrasmak ve de sonunda parami cope atma riskini goze almak istemedim. Bir de benim bacaklarmin ustu oldukca duzgun olmasina ragmen alti epek bir egriydi. Yani onu dolduracak kadar yag da vucudumda yoktu. Cunku olmayan yaglara liposuction yaptirinca yag yerine doku da gidiyor ve vucutta olmadik deformasyonlar yaratiyor diye duydum.

Ben implant ameliyatimi Nazim Durak'a oldum. 25 Subatta ameliyat oldum, yani esasinda daha cok yeni.

Sevgili Angel,
Bu arada yan etkilerinden korkmuyor musun diye sormussun. Ben bu ameliyati 5 yildir arastiriyordum zaten. Bir suru doktor bu ameliyati yapiyor. ozellikle amerikada vucut gelistiriciler arasinda cok yaygin. Cocuk felci gecirip te bacagin teki ince kalmis insanlarda da yapiliyor. Yan etkilerini de birsuru yabanci sitede okudum. En fazla enfeksiyon olup implantin cikartilmasi ve de daha ilerideki donemlerde tekrar yerlestirilmesi diye yaziyordu.

yuzlerce resim inceledim. ama en cok nazim beyin ameliyatlarini begendim. Cunku diger doktorlar deri ile kas arasina yerlestirirken nazim Bey kemik ile kas arasina yerlestiriyor. Dolayisiyla sadece bakinca degil, dokununca bile belli olmuyor. Bir de her yerde bu ameliyat hakkinda yazilari cikiyor. Bu kadar tehlikeli bir ameliyat olsa Deniz Akkaya ya cagri yapar mi, bacaklarin biraz egri gel onlari duzeltelim diye. Dusunseniz ya, Deniz Akkaya nin basina bir sey gelse adamin doktorluk hayati biter.

Ben su anda hickimseye bu ameliyati olun veya olmayin gibi bir tavsiyede bulunmuyorum. Cunku hem tamamen iyilesmeyi bekliyorum hem de onumuzdeki zamanlarda acaba bir yan etki falan ortaya cikar mi diye emin olmak istiyorum.

Her ameliyatin cunku bir riski vardir, o yuzden bizler sadece anlatiriz, karar vermek size kalmis.

kızlar ben bugün ist.naci çelikle görüştüm oda yağ transferi yapıyomuş ama fiyatı çok tuzlu 3 500 euro
indirim felanda yapmıyo.

vvuuuuuuu ne diyosun ebr06, uçmuş bunlar ya, bide Türkiyede estetik vb.ameliyatlar ucuz diyorlar. hiç de öyle görünmüyor.

Cevapların için teşekürler jezabel... Leydi ile yarın öğlen kısmetse görüşüceğiz seninlede görüşmek isterim. Bacağını yakından incelemek nasip olur belki ha inan insan çok merak ediyor...Kızlar Kesin Bizim bu forumu gördükçe doktorlar fiyat arttırıyor... Napıcaz bilemiyorum...:KK43:(((

kızlar size bi haberim var minire 14 nisan da yayınlanacak olan wapeout ta çıkıcakmış.şimdi bana mail attı sizde mutlaka izleyin ocak ayında çekilmiş program.

Şimdiki durumu nasıl haberin varmı umut? ameliyattan sonra yani bir sıkıntısı varmı? bacakları nasıl? erime? şişlik? morluk? ağrı? vs. vs...Dönsün şu foruma bilgilendirsin bizi ....

bilmiyorum bu konuda bana bişey söylemedi bende ameliyatıyla ilgili bilgilenmek için birkaç soru sordum cevap yazmamasına rağmen wapeouta katılacağının mesajını attı.belkide bu konuyla ilgili hepimize kırgındır o yüzden de bu konuyu konuşmak istemiyordur.

Sevgili Angel,
Aa, kacta nerde bulusuyorsunuz... Tunali taraflarinda bulusun da ben de bi ugrayayim yarim saat.....hem size bacaklarimi gosteririm. Baka bugun de bosbol bi kot giydim soyle yukari dogru kaldirinca hemen gozukuyor :)

sevgili leydi ve jezabel bende sizi çoook merak ediyorum keşke bende ankarada otursam ve bugun sizinle tanışa bilseydim leydi inan hiç tanımadan bi insanı bu kadar yakın bulmak tarifi imkansız bi duygu umarım bu defa dogru doktor bular ve süper bacaklara sahip olursun ben ufuk bilkayı düşünüyorum gerçekten bütün hastaları hep iyi şeyler söylüyor ama ben istanbulda oturuyorum izmire nasıl giderim bilmiyorum pınar sen ufuk by amaliyat olmuştun bacakların ne durunda şimdi leydi ve jezabel bana özelden resim atabilirmisiniz şimdiden teşekkürler

askos cnm bana özelden msn adresini yaz ordan resim gösterebilirim sana ufuk beyın ıyı oldugunu bende duymustum jezabel valla bizde senınle bulusmayı çok istıyoruz angel ile bulustuk yenı döndüm eve keşke daha önceden görseydım yazını sende gelırdın bacaklarını merak edıyoruz bidahakıne bulusursak gelırmısın askos cnm iyi dileklerın için teşk ederim inşlah hepimizin cok güzel bacakları olur senınde istedigin gibi olur inşlh

Sevgili leydi,

Ben ozelden angel a telefon numarami yazdim. Pazartesi gunu bulusabiliriz isterseniz..

Merhabalar;

2 gündür kafayı kırmış şekilde durmadan bu forumu okuyorum :)) Öncelikle ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun ve acil şifalar diliyorum.. Umarım herkes istediği güzel bacaklara biran önce ulaşır :) aslında benim bacaklarımla ilgili çok büyük bir problemim yok.. okuduğum kadarıyla burada sadece alt bacak kısmı için konuşmalar geçiyor. Benim sorunum üst bacak içleriyle ilgili :) benim boyum 1.67 ve kilom 46.. zayıf olduğum için üst bacak içlerim açık.. bu beni aslında çok ta rahatsız etmiyo ama düzgün olmasını tabiki de istiyorum.. şuan arasından bir kamyon geçiçek kadar açık arası :))) kilo alınca düzelir diyolar ancak bir sorun varki çok yemek yememe rağmen kilo da alamıyorum çok fazla.. Benimkisi biraz genetik anneme çekmişim.. sormak istediğim acaba bu üst bacak içlerinede herhangi bir operasyon yapılabiliyor mu? bilgisi olan veya benim durumumda olan birileri varmı? herkese teşekkürler şimdiden...

sbl cnm mutlaka üst bacak içinde bir operasyon yapılıyodur bi doktorla görüş derim sonucta alt bacaga yapılıyosa üst tarafada mutlaka dolguyla bişeyler yapılabilir acıklık kapanması için

evet aslında hiç doktora gitmedim belki önce oraya başvurmalıyım ama burdan sizin yazdıklarınızı da okuyunca.. açıkçası biraz ürktüm.. yani dışardan çok kolay işlemler gibi görünüyor düşününce.. ben öyle düşünüyordum ama aslında ciddi ciddi ameliyatlardan bahsediliyor.. bu beni ürkütüyor biraz.. bende bacak içlerime yağ enjekte edilebilir diye düşünmüştüm ama bırak yağı o kadar zayıfım ki bende et bile yok :)) birde bu kadar maliyetli operasyonlar olabileceğini de hiç düşünmemiştim.. baya tuzluymuş sizlerden okuduğum kadarıyla.. :S

amelıyatın hepsi ürkütücü aslında ama ben fazla bi zorluk yaşamadım doktorumda basit bir işlem demişti bana karar verip yaptırmıstım 1 hafta istiharet edip eskı halıme geri döndüm aman aman korkulacak bir operasyon degil bana göre çünkü alınan yag 1 kılo bile olmuyo tabı biraz sorununada baglı inşlh hakkında hayırlısı olur cnm para konusuna gelınce evet hepımızın sıkıntısı fiyat konusu biraz daha uygun olsa cok iyi olurdu

X