Bacak dolgusu yaptıran var mı?

jezabel tel numaranı hemen kaydettim. Bugün işler cok yogundu o yüzden arayamadım. Pazar seni ve leydiyi arayayım herkes müsaitse neden olmasın...O güzel bacaklarını çok merak ediyorum :)

melodi, ben bacakları birleştirip, parmaklar dışa topuklar içe bakacak şekilde ayaklarımı V şekline getiriyorum. Parmak ucumda kalkıp (duvara yaslanıyorum bu arada) birkaç saniye bekliyorum. Topukları indiriyorum ama yere değmeden tekrar parmak ucunda kalkıyorum. 20 tane yapıp mola veriyorum. Sonra yine yapıp 200'ü tamamlıyorum. Her akşam muhakkak yapıyorum. Benim üst bacağa bişey olmadı bu hareketle. Sorun yok. Ama sabır lazım. Aksatmazsan 2 haftada şiştiğini farkedeceksin. 4 haftada tamamen etkiyi göreceksin. Valla ben devam ediyorum. Elbette sütun olmayacak ama en azından pantolon giydiğimde kumaşın bacakları yanlara bükülmeyecek tam doldurabilirsem... Bu da benim için büyük bişey........

tamam elif dediklerini yapıcam.bu arada beni de durumundan haberdar edersen çok memnun olurum.ben de sana yazarım.inşallah etkisini hemen gösterir.çünkü ben çok sabırsızım hemen olsun istiyorum:) ama senin söylediklerinden de bir azim geldi bana.bu arada bizim derdimize düzenli ve tempolu yürüyüş de iyi gelir mi ki.bacakları dışa doğru değil de içe doğru kas yaptıran hareketler çok az sanırım.

bu arada çok teşekkür ederim elifhihoyyyt

benim bacaklarimin alt kismiyla ilgili hic problemim yok tersine zayifligma ragmen kalin ve kaslilar biraz. sanirim en buyuk nedeni cok fazla yurumem, uzun sure ayakta durmaninda etkili oldugnu dusunuyorum. sirf alt bacagim kalinlasmasin daha fazla artik diye bisiklete binmeyi de biraktim. ben ust ic bacagmi kalinlastirmaya ugrastikca alt ic bacagim kalinlasti ve orantisizlik daha da artti:KK43: simdi alt bacagim nerdeyse ust bacagimdan 2cm daha kalin... bence degisik hareketler bulmak yerine basit gunluk hayatta yaptigmiz yuruyus bisiklet gibi aktivitelerinizi arttitirin kizlar!

benim bacaklarimin alt kismiyla ilgili hic problemim yok tersine zayifligma ragmen kalin ve kaslilar biraz. sanirim en buyuk nedeni cok fazla yurumem, uzun sure ayakta durmaninda etkili oldugnu dusunuyorum. sirf alt bacagim kalinlasmasin daha fazla artik diye bisiklete binmeyi de biraktim. ben ust ic bacagmi kalinlastirmaya ugrastikca alt ic bacagim kalinlasti ve orantisizlik daha da artti:KK43: simdi alt bacagim nerdeyse ust bacagimdan 2cm daha kalin... bence degisik hareketler bulmak yerine basit gunluk hayatta yaptigmiz yuruyus bisiklet gibi aktivitelerinizi arttitirin kizlar!

teşekkürler wowo. bisiklete binmek bence de çok faydalı ama bu saatten sonra benim için artık zor biraz.yürüyüş yapmayı da alışkanlık haline getirmem lazım, bunu da anladım.

bu arada eskiden benim de üst bacaklarımın arası açıktı.bakıldıgında karşıdaki herşeyi görebiliyodun:) özellikle eniştem çok dalga geçerdi benimle ve ben çok üzülürdüm.lise 3e kadar bu böyle devam etti, sonra birden kilo aldım ve üst bacaklarımın arası kapandı.şu anda da alt bacaklarımda çok az bir boşluk var onları doldurmaya çalışıyorum.elifin dediği hareketi dün 200 kere yaptım ve gerçekten sadece iç bacaklarımın çalıştıgını hissediyorum.azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz kızlar.

wowo sana tavsiye edebilecegim tek şey heralde biraz daha kilo almak olur, o zaman o boşluk biraz daha kapanacaktır. hepimize bol şansssshihoyyyt

sbl bence madem ki zayıflıktan kaynaklanın bişey bu böyle yağ enjeksiyonu gibi bir ameliyat olacağına sana kilo aldıracak şeyleri araştırırsan bence senin için daha iyi olur yinede sen bilirsin tabi

Sevgili Angel ve Leydi,
Pazaertesi gunku bulusma icin cok tesekkur ederim. Cok iyi vakit gecirdim. Bu arada Angel Bursa'dan doner donmez bize haber ver, cok merak ediyorum cunku.
Sevgili Leydi (bu arada gercekten nickin sana cok yakismis), bence senin bacaklarin cok guzel... Inan baska hicbirseye ihtiyacin yok....

En son yag enjeksiyonu yaptirmis olan arkadasimiz Ebru nun son durumu nedir onu cok merak ediyorum.... nerdesin????

Sevgili Jezabel seninle tanıştığıma bende çok mutlu oldum. Senin bacaklarda harika olmuş..( Darısı başıma ) Bence mini eteği cıkarma ayağından.. Hani rüyaya yatacaktın senden haber bekliyorum....Üff benim işler çok karışık...

Minireden, ebrudan son haberleri istiyoruzzzz. Girip yazsınlar artık şu forma ne oldu, nasıllar, bir şikayetleri varmı? OOffff haber alamamakta ne kötü... Yada görüşen arkadaşlar bilgilendirsinler biziiiii

Sevgili Angel,
Aksam cocugu uyuturken uyuyakaliyorum simdi de regl oldum. Bitsin boy abdesti alip yaticam soz...
Senin bacaklarin da super olacak, cunku en buyuk avantajin ince olmasi. Cunku bu tur ameliyatlarda en buyuk handicap bacagin kalin olmasi, duzeltelim derken soba borusu gibi oluyor.

Biraz once doktorumu aradim. Ameliyattan once ve sonrasinda cekilen resimleri gondermesini tekrar soyledim. Bir de hic agrim olmamasina karsin odem hala var. Yani esasinda bacaklarim sizlerin gordugunden daha ince... Ameliyattalarmis. Bitince arayacaklar... Gondersinler de bi gorun belki moraliniz duzelir. Yani benim bacaklarim acayip egriydi.

Bu arada Ebru degil Pinar mis yag enjeksiyonu yaptiran. eski sayfalara bakinca anladim.

Pinarrrrrrrrrrr, nerdesin??? nasil oldun?????

jezabel bende çok mutlu oldum seninle tanıştıgıma bende cok güzel vakit geçirdim sana ve angele çok tşk ediyorum çok tatlısınız senın bacaklarında cok güzel olmuş şişliklerinde inince daha da bir güzel olacaktır eminim angelın bacaklarından da çok umutluyum dedigin gibi ince bacagın yapılması daha güzel sonuclar veriyor umarım onunda cok güzel olur bacakları devamlı dua ediyorum burdakı herkes için sizler için umarım sende de hiçbir problem olmaz ve ömür boyu harika bacaklarınla mutlu olursun öpüyorum sizleri umarım tekrar görüşürüz angel hafta sonu gidecekmiş inşlh hayırlı haberlerle döner dualarım seninle angel :1hug:

merhaba ben bu siteye yeni üye oldum ama sizin yazılarınızı okuyordum o kadar içten ve sıcaksınızki bende burda olmalıyım dedim:) aynı dertten bende muzdaribim:KK43:yaz geliyor ve ben yine elbiselere eteklere öyle uzaktan uzaktan bakıcam senağlama

fzlt öncelikle hoşgeldin aramıza neden elbiselere uzaktan bakasınkı istersen çaresi var tabi biraz maddiyata bakıyo ama inşlh seninde gönlüne göre verir allahım, uzaktan bakıcam dedin benim içim burkuldu çalışıyomusun acaba

ewet çaresi var ama dediğiniz gibi biraz maddiyata bakıyor,vede eşine ewt çalışıyordum ama sözde kriz bana da vurdu:)

X