Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar mrb..bu ameliyatı yaptırmayı inanın bende çok istiyorum dr.bülent bey peki ist.damı yoksa başka bir ildemi?melodi06 ewet elif2008 in dediği hareketleri bende yapmaya başladım:)sağolsun.ama benim ayak bileklerimde ince orayı nası kalınlaştırcam baldır şişicek alt taraf yine ince çok kötü görünüyor:KK43:

bende katılmayı çok isterdim gerçekten ama ist. gelmem çok zor
egzersizlere basladım ama benımkıler pek şekle girecek gibi degil:1no2:

cicilibicili sanırım sende benim gibi umutsuz ve karamsarsın inş.en kısa zamanda hepimiz bu durumdan kurtuluruz.ne diyelim allah yardımcımız olsun benneyaptımki

canım bacaklarım bu halde sizlerden fikir almak için eklemek istedim egzersiz bi işe yararmı sence bu abacklara yada sadece diz iç bölgeye lipo yapılsa düzelme olurmu

Son düzenleme:
off gördükce bile deli oluyorum esimi bitürlü ikna edemedim bacak dolgusu için nepacam bilmiyorum

walla cicilibicili resimden öyle anlışılıyorki benden iyisin ama burda yazan egzersizleri yapman bence,faydalı olur zaten yapıyorumda demişsin çünkü bende denedim iç bölgede şişlik oluşmaya başlıyor ama forumdaki yapan arkadaşların dediği gibi devam ettirmen önemli

kızlar bülent bey bursada fiyat konusunda konusucam gün içinde sizede mutlaka haber vericem bana ona göre isim yazdırın hemen

benim eşimde olduğun gibi seviyorum seni diyo ama bir türlü ben sewemiyom:sm_confused:

leydi063 ben eşimi bugün tekrar ikna etmeye çalışıcam.lütfen bana dua edin:bbo:

Sevgili Cicilibicili, seninkiler benimkilerden iyi görünüyor. En azından benimki kadar eğri değil. Ayakların düzmüydü tabi çekerken bilemiyorum. Ama gördüğüm kadarıyla sendeki asıl sorun kalınlık incelik. Yani üst taraf kalın alt ince. Yağ enjeksiyonu seninkileri kesin düzeltir. Ben yaptırsam bile hala eğri olacak. Çünkü kemik bayağı eğri. Şu kemiği düzelten bi teknik olsa ne iyi olurdu. Sana tavsiyem bi süre egzersizleri denemen. ALt iç bacağı şişirebilirsen bayağı düzeltirsin. Sen benden şanslısın....

canim şuanda biraz kilom var ondan biraz doldu belkı ama zayıflayınca görmen lazım görme daha iyi aslında:1ninca:

Sevgili fzlt, eğer ayak bileklerinde eğrilik yoksa, ince kalmasını dert etme. Çünkü ince bacak her zaman makbuldur. Önemli olan ne kadar düz olduğu. Egzersizler bir parça orayı da etkiliyor ama az tabi. Sen egzersizle başarılı olursan bileğe de çok az bi yağ rütuşu yaptırırsın olur biter. Hele eğri değilse hiç yaptırma derim..

Sevgili Cicili Bicili,

Bence senin problemin daha çok bacaklarının ustu ile ilgili, alt kısımlar bence son derece normal, bence iyi bir liposuction senin sorununu çözer...

Kızlar artık sorulara paydos demek için bu cumartesi Bülent Beyle görüşmeye gidiyorum. Napayım ya herkesin kafasında sorular sorular...en iyisi birinci ağızdan duymak ve burada bunları paylaşmak.. Hepimize bu görüşmenin faydalı olacağını inanıyorum. Ne zor şartlarda ayarladım bu işi bir bilseniz taa kalkıp bursaya gitmek napalım birisinin yapması gerekiyordu. Yoksa burda böyle cevapsız sorular sormaya devam edeceğiz...

Dr. Bülent Cihantimur Bursa'da idi değil mi? Soranlar için yazayım dedim ama yine de yanlış hatırlamış olmayayım....

Sevgili Cicili Bicili,

Bence senin problemin daha çok bacaklarının ustu ile ilgili, alt kısımlar bence son derece normal, bence iyi bir liposuction senin sorununu çözer...

çok tşkler arklar en azından sorunun ne oldugunu neyi çözmem gerektigini anladım
çevremde kime sölesem bunu sorun yapacak bi bumu kaldı
sen sorun arıyosun kendınde diye tepki gösteriyorlar beni ve bizi sadece birbirimiz anlıyoruz galiba tekrar tşkler

elif2008 benim sorun en çok ayak bileğinde zaten.resim yollardım ama cidden kötü ()bu şekil yanii senağlama

X