Bacak dolgusu yaptıran var mı?

iyi de leydicim bülent beyin tekniği hani özel bir teknikti, erimeme garantisi vardı, hani bir kez yapmak yeterli idi,yağlar hava ile temas etmiyordu, falan filan... şu aşamada sen zaten yaptırmışsın birine, tekrar başa dönme bence, ayrıca bu tekniği yapan uygulayan başkası var mı bunu araştırmak gerek bence, rekabet olmayınca fiyat da düşmüyor.
bende buradan heyecanla takip ediyorum gelişmeleri. şu bacak hareketleri de sarmadı beni açıçası, 1-2 hafta iyi gittim biraz gelişme oldu ama uzun zaman uğraşmak gerek, ben hemen olsun istiyorum

kızlar selam şu fiyat konusu nedir böyle ya bi 3000 dendi sonra 5000e çıktı şimdi de 6000 oldu durmadan zammı yapıyor bülent bey. böyle fiyat arttırmaya devam edilirse biz bu amel. hiç olamıcaz herhalde :KK43:((.

anix cnm öleydi ama fiyatı cok bülent beyin yapıcak başka bişeyım kalmadı bide ben seneye düşünüyorum düşün yani seneye kadar herhalde 10 000 yapar bülent bey

ewet haklısın. bende de sadece lafta kalıyor. ailemden kimse bilmiyor böyle bişey istediğimi bilseler zaten izin vermezler. o yüzden yaptırırsam gizli olacak (yada farklı bişey söyliyeceğim) ve istanbulda olması şart. üstelik 6000 bana da çok fazla.

Elif 2008 yazdığın için teşekkürler. Bacaklarım 41. sayfadaki resme benzemiyor ama diz şeklim o resimdekinin aynısı. Yani dizim yanlara doğru iç kısımdan parantezli. İşte birbirine carpan parantezler bunlar bacaklarım kapanınca. Bilmiyorum bunun başka bir adı var mı daha önce hiç anlatmamıştım zorlanıyorum galiba. Ama geri kalan bacak kısmımdan çok büyük bir sorunum yok, açıklık var biraz üstte ama kilo alırsam kapanır diyorlar. Ben sadece bu diz kısmı ile ilgili sorunu giderecek bir ameliyat olup olmadığını merak ediyordum, teşekkürler.

kızlar bencede 6 000 tl çok fazla ben geçen ay görüştüğümde 4 000 tl idi.1 ayda 6 000 çıkarmış çok talep gördü heralde yağ transferi yapan başka doktor yokmudur acaba zaten bursaya gitip gelmekde zor geliyo bana.

leydicim bu doktorada yaptırdığında erime olup yine aynı problemlerle karşılaşmıyacakmısın
bu doktorun garantisi varmı

Kızlar para konusu benide zor durumda bıraktı... yoksa ilk yaptırmayı düşünenlerdendim... Ama 6000 çok fazla...Bir ay kadar kısa bir zamandada bu kadar zam yapması çok fazla... leydi ankaradaki doktorları araştıralım....DR.Kutlu Sevin var bende onu araştırayım.. ıyi bir doktor diyorlar.. Ameliyatları cebeci devlet hastanesinde yapıyormuş. ıyice araştırayım bilgi vericem...

ayseall cnm kilo alsanda acıklık felan kapanmıyo ben bi ara kapansın die 62 kılo bile oldum ama bacaklarımın alt tarafına hiç bir faydası olmadı alt kısmından cok büyük sorunun yoksa diz içlerindekı yagları aldır derim o zaman bacak biraz daha düzgün görünebilir istersen bana özelden msj at resim felan gösterirsen sana daha fazla yardımcı olabilirim bacak şekilin konusunda

Kızlar, kas çalışmalarımdaki son durumumu size anlatmak istiyorum. Bacaklarımın diz altının ortasında yuvarlak bir boşluk vardı. 41. sayfadaki resimdeki bacakları inceltirsek benimki öyleydi. Ama şimdi iç kısımlar neredeyse 2 cm (her biri ve tabi en çıkıntılı yeri 2cm) kas yaptım. Bu da bacaktaki iç kısmı neredeyse 4 cm yaklaştırmış oldu. Tabi daha boşluk var hala. Ama yuvarlaklık gitti. ıç boşluk birbirine paralel oldu şimdi, iç kısım düz yani, ayrık ama düz iniyor. Dıştaki eğrilik (çember çıkıntı) hala var tabi, ama içteki boşluğun azalmasıyla şimdi daha iyi görünüyor.
Anladığınız üzere tarifi zor biraz. Ama ben bir ayda hiç aksatmadan hergün çalıştım ve bence %30 oranında bacaklarımda düzelme oldu. Bu bile benim için büyük gelişme. Şimdi kemer olayına başladım. ışe yararsa yine yazacağım. Kaslara da devam ediyorum.

Arkadaslar,
Bu arada bir gercek var, o da bu ameliyati en cok kim yapiyorsa, en iyi o yapiyordur. Bir de bu ameliyatta doktor bir heykeltras gibi bacaklarinizi yeniden sekillendirecek. Yani asimetri olabilir, bi taraf daha kalin obur taraf daha ince olabilir. Iki bacaktaki yag emilimi birbirinden farkli olabilir. Baska doktorlar da ayni yontemi kullaniyor olabilir ama sizin bakmaniz gereken bu doktorun daha onceki icraatlari.
Bir arkadasimin annesi 2-3 ay kadar once beni aradi, gozalti torbalarini aldirmak istiyormus. Internetten bir doktor bulmus. Fiyati da cok uygunmus. ne dersin dedi...
valla ben olsam tanimadigim, daha once yaptigi ameliyatlar konusunda bir fikir sahibi olmadigim bir doktora ameliyat olmazdim dedim.
Kafaya koymus bir kere, oldu ameliyati ve su anda gozlerin pembe ici vardir ya, onlar disariya donmus.

Bulent bey madem bu foruma yazmis, bize biraz yaptigi ameliyatlarin once-sonra resimlerinden gonderse ya.

Olmadi Esra Ceyhan i arayin, bu adam sizin programiniza ciktiktan sonra fiyatini arttirdi diye sikayet edin :)

Jezabel'ciğim,

Anlattıklarına katılıyorum. ıyi doktor çok önemli, fiyattan önce.
Ama şikayet konusuna gelince. Bu bize birşey kazandırmaz. Şikayetle fiyatı düşürmez. Düşse de iyi muameleyle karşılaşmayız. Sonuçta piyasa serbest. ısterse 15000 yapar fiyatı. Bizim için rızasıyla inmiyorsa kendi bilir. Biz de ona gitmeyiz. O da müşteri kaybeder. Doktorların yüksek fiyatlarına en iyi ceza ona gitmemek olur.

Bir de Minire ile ilgili birşey söylemek istiyorum. Bence doktor ona çok özel ilgi göstermiş. Hem mesleği adına hem reklam adına... Bunu hepimize yapmaz bence. 5 saat çok uzun bir süre. Belki de programa çıkar belki diye ona çok özenmiştir. Ben bize aynı özeni beklemiyorum. Hele ucuza yaparsa hiç özenmez. Bu benim fikrim elbette...

aslında ist.naci çelik ii bir doktor ama daha önce bu tarz operasyon ne kadar yapmış bilemiyeceğim

Arkadaslar,

Sizler bu forumun öneminin farkında mısınız. Bu forumda ameliyat olmuş ve memnun olan bir hastanın doktora kazandıracağı çok şey olduğu gibi, memnun kalmamış birinin de bence doktora kaybettireceği çok şey vardır. Sadece üye olan bizler değil, bu forumu üye olmadan okuyan da birsürü kişi var.

Eminin Bülent Bey kendisi de bu forumu okuyordur.

3 ay falan bekleyin. Sonra içinizden biri yani istanbulda yaşayan biri yine Minireyi ziyaret etsin, yada telefonla konuşun.

Sonra kaç kişi ameliyat olmayı düşünüyorsanız Bülent Beyi arayın ve fiyat isteyin.

ıstediğiniz fiyatı verirse ameliyatınızı olursunuz. Yok eğer baştan söylediği fiyatta direnirse siz de başka alternatifler ararsınız.

Bu arada Minire nin ameliyatı daha çok yeni. Biraz beklemekte fayda vardır derim ben. Çünkü bu doktorlar hep garanti verirler, fakat garantileri tutmadığı zaman da siz "ıSTıSNA" olursunuz.

kızlar az önce izmirden bi doktorla görüstüm bacak dolgusu ameliyati için1500 2000 civari bir fiyat verdi ama 2 seans yapılıyormus tek seans fiyati bu sizce nasil fiyat ayy çok heycanlandim yha:dance:
esımı kandırabilirsem olacam kesin dua edin nolurdelikafadulden

implant koyduran arkadaslar biraz simdiki haliniz hakkinda bilgiverirmisiniz.. zorluk cikariyormu halen veya agri oluyormu yururken??? bazi yerlerde sosis sosis disardan bakildiginda belli oldugunu okumustum sizinkiler nasi... benim aralik cok acik oldugu icin tek cozumum implant sanirim yagla dolmasi pek mumken degil bu kadar boslugun zaten zayif oldugumdan yag alincak yerimde yok. parayi denklestirirsem haziranda yaptirmayi cok istiyorum :KK43:

Sevgili wowo,

Önceki mesajlarımı okursan zaten herşeyi anlattım. Ben ameliyattan yürüyerek çıktım. Ağrı oldu ama çok spor yaparsınız da bacaklarınızın arkası hamlar ya öyle bir ağrı. 1 hafta sonra da işe döndüm. Şimdi ameliyat olalı 7 hafta falan oldu. 3 haftasından itibaren hiç ağrım olmadı. Bacaklarımda birşey olduğu kesinlikle belli olmuyor. Dokununca bile ele gelmiyor.

Şu anda hala biraz ödem var, bir de dizlerimin üstüne otururken biraz zorlanıyorum. Ama doktor 1 aya kadar bişey kalmaz dedi.

Minireden haberi olan var mı? Son durumu neymiş? Baya kızmıştı bu foruma kolay kolay bir daha dönmez herhalde...

X