tavsiyelerin ve dileklerin için teşekkür ederim leydicim benim biraz canım sert heralde acılara alışkınım kendimi dinlememeye çalışıyorum şu anki durumum ödemler inmeye başladı snki banamı öyle geliyo anlamadım benim diz kapaklarım çok kemikliydi çok kötü duruyodu orayıda doldurttum ilk önce güzeldi sanki ödemler inmeye başlayınca biraz azaldı ama şu halide güzel ödemlerin inmesi ne kadar sürüyo leydicimaykr canım sakın agrım fazla diil diye dinlenmemezlik yapma 1 hafta sonra başlıyor genelde baştan pek farketmiyosun agrıları benim 1 hafta sonra şişmeye başlamıstı bacaklarım üstüne dahi basamadım ayaga bile kalkamamıstım devamlı masajla ovdum durdum dikkat canım agrımasa bile dinlen ayaklarını yüksek yerde tutup uzan sadece tavsiye tatlım umarım hep öle sürer iyileşme dönemin aman sen yinede dikkat et opuyorumnanaktan
ben eşprtmanlarla gitim terlik orda var zaten hiçbişey almadım yanıma gerek kalmıyo zaten heyecan yapma geçiyo bak benim bugün 9 gün oldu allah sabrını veriyo şimdiden geçmiş olsunKızlar 1 günüm kaldı ve çok heyecanlıyım size soracağım şeyler var. ameliyattan sonra kaç saat orada yatıyorsunuz? yanımızda pijamamı yoksa eşofmanmı almamız gerekiyor, neler götürdüğünüzü lütfen bana yazarmısınız..
evet arkadaşım benim erimişti ama ben kiloda vermiştim ondan olabilir ben sizi etkilemek istemiyorum karar sizin ama iğneyle enjekte edildiği zaman yağların bir kısmı ölüyomuş belki şimdiki tekniği farklıdır bilemiyorum kilo vermeninde çok etkisi var unutmayınAykr nasılsın? nasıl oldun ameliyattan bu yana? Umarım herşey yolundadır. sana birkaç şey sormak istiyordum. özelden gönderemiyorum sanırım. ben Ufuk beyle görüşmeye gideceğim ama sen daha önce kendisine ameliyat olduğun için fikrini almak istiyorum. senin bacaklarındaki yağlar erimişti önceki yazılarından hatırladığım. bana biraz daha bilgi verir misin? çok kararsız kaldım. yardım edersen çok mutlu olacağım.
Kızlar 1 günüm kaldı ve çok heyecanlıyım size soracağım şeyler var. ameliyattan sonra kaç saat orada yatıyorsunuz? yanımızda pijamamı yoksa eşofmanmı almamız gerekiyor, neler götürdüğünüzü lütfen bana yazarmısınız..
angelim senin eski halide mi güzeldi acaba çünkü bacakların cok güzel canım sanki bana eskiden de kötü diil gibi geldi eski resim koyarmısın canım bi karşılaştırıyım ben, sen ferruh beye olmustun demi ayyyyyyy iştaha geldimmmmmm delikafadulden çokkkkkkk güzellllllllll darısı herkese seselina sanada canım cumartesi yanında olucam inşlh sen amelıyattayken gelmek isteyen olursa gelsinde tanışalım orda hemde muane olalım ne doymazım demiklava:
Angelim bacakların gerçekten çok güzel olmuş. İnşallah hep böyle kalırlar, süper... ve maşallah :)