Merhaba arkadaşlar,
Digucum, ben yarn doktora gidiyorum muhtemelen yrn sargılarım çıkarılır sadece korseyle kalırım heralde, o zaman sana resim çekip göndermeye çalışıcaam,
ama sana şunu sööliim benim ayak bilekleri seninkilerden daha kötüydğü. Ya inanın ki benim bacaklar gönderdiğim residen daha berbattı.
Boy aynasından bakıyodum da, üst bacaklar dümdüz ve dolgun alt bacaklar resmen dışarılara eğik. Bazen ayakta nasıl durduumu bile anlayaıyodum
Hatta bigün trafik kazası geçirmiştim, sadece başımı çarptığım halde, doktorlar bacaklarımın da filmini çekmişler, dış kısımları çok şişmiş kemiğe çarpmış olabilir diye,o derece yani..
Digucum eğer fiyat senin için önemliyse, bence Ahmet Beyi seç. Aslında ferruh bey de çok iyi üstelik bakıyoru da çok çok güzel şekiller vermiş bacaklara. Yan gzel bacağın nasıl olması gerektiini biliyo adam. Ama keşke bi hastaneye bağlı filan olsaydı. Muayene ortamı beni korkutuyod, hatta hastaneye bile korkarak gitmiştim..
Bi de Ahmet Be benim bacaklarımdan çok memnun kalıcamı söölemişti. Gerçi ben kendisine istediğim şekli gösterdim ve çok fazla bişe istemediii anlatmaya çalıştım, adam anladıım kadarıyla sütun gibi b bacak olmasa da benim beklentilerimi karşılayacak belki de üstüne çıkaracak bişey yapmaya çalıştı.
Yani tekrar söölüyorum diğerleri gibi sütun gibi bacaklar beklemiyorum.
Hatta sargılarım açılınca belki son halini buraya bile ekleyemeyebilirim ki kötü yorumlar olursa üzülürüm. Çünkü benim beklentilerimle sizinkiler aynı olmayabilir.
Bİ DE ŞUNU SÖÖLİİM ARADAŞLAR, HERKESİN YAZILARINDAN SADECE YAĞ ALINAN YERLERİN AĞRIDIINDAN BAHSEDİLMİŞ.. BENİM YAĞ ALINAN YERLERDE HEMEN HEMEN HİÇ AĞRI YOK, HATTA YAĞ ALINAN GÖREBİLDİĞİM YERLERDE TEK BİR MORLUK BİLE YOK İĞNE İZİN GİBİ Bİ İZDEN BAŞKA.. BENİM SADECE YAĞ KONULAN YERLER ACIYO. DAHA DOĞRUSU ÇO ACIMIYO AMA SANKİ İÇLERİNDE SU TORMASI YA DA NE BİLİİM Bİ AĞIRLIK VAR İŞTE. YÜRÜRKEN BENİ EN ÇOK BU RHTSIZ EDİYO. CABA Bİ SORUN OLABİLİR Mİ BUNDA? ACABA DOKTOR ÇARPIKLIĞI GİDERMEK İÇİN ÇOK YA MI KOYDU YOKSA BU NORMAL MİDİR?
HEPİNİZE SEVGİLER