Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Leydi canım evet ameliyatım 1 mayısta saat sabah 11 de ferruh beyin muayenehanesinde olacak yerini biliyormusun, uğur mumcu caddesinde migros var migrostan çok az aşağı indiğinde carfurun yanındaki bina. (yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar yanında carfur vardı değilmi) zaten migrosun orda bi eczaneye sorduğumda tarif etmişlerdi çok basit. gelirsen çok sevinirim hem sende ferruh beyle görüşme fırsatı bulmuş olursun hemde 1 yıl sonra tanışmış oluruz ayy çok heyecanlandım valla.

biliyorum tatlım bilmem mi eski onepte ordaydı zaten oraya giderdim bende ilk yaptırdıgımda inşlh gelmeye çalışıcam söz vermiyorum ama mutlaka gelmeye çalışıcam allahtan o güne çıkarsak:)) yanında olmayı çok isterim hemde tanışmayı hadi bakalım hayırlısı olur inşlh 11 e yetişemezsem eger sen amelıyattayken gelmiş olurum büyük ihtimal sen içini ferah tut tamam mı opuyorumnanaktan

slm kızlar bugün banyo yaptım .birde ben sargılarımı kendim çıkardım morluklar tabiyki var sonuç güzel görünüyo şimdilik inşallah erimez banyodan sonra nemlendiriciyle biraz masaj yaptım varis çoraplarını tekrar giydim ve evden çıktım carşıda biraz işim vardı onları hallettim arabamı kullanabildim ankaradan deldiğim günden bu yana 2 tane ağrı kesici içtim ağrım hiç yok değil sadece rahatsız edici değil az önce yemeğimide yaptım işte böyle kızlar sru sormak isteyen varsa severek cevaplarım.

Aykr nasılsın? nasıl oldun ameliyattan bu yana? Umarım herşey yolundadır. sana birkaç şey sormak istiyordum. özelden gönderemiyorum sanırım. ben Ufuk beyle görüşmeye gideceğim ama sen daha önce kendisine ameliyat olduğun için fikrini almak istiyorum. senin bacaklarındaki yağlar erimişti önceki yazılarından hatırladığım. bana biraz daha bilgi verir misin? çok kararsız kaldım. yardım edersen çok mutlu olacağım.

ameliyat olan tum arkadaslara gecmis olsun. surekli takip ediyorum gelismeleri. onceden de belirttigim gibi ben de ameliyat olmak istiyorum ama biraz beklemeyi dusunuyorum. eger bir aksilik olmazsa eylul-ekim gibi yaptirmayi dusunuyorum.. ve ozellikle ASLILI nin alacagi sonuc benim icin cok onemli cunku bacak yapimiz cok benziyor ve hatta benimkiler daha da ince. ben de sutun gibi bacak hayali kurmuyorum sadece utanmadan etek giyebileyim yeterli benim icin. aslinda bir yandan da cok umutsuzum zayif bir yapim oldugundan erime olur diye korkuyorum..

digucum ben super dry olamıycam yeterli yağ yokmuş melike ye uygulanan yöntemin aynı olacak

Son düzenleme:
Operasyon geçirenlerin hepsine birden geçmiş olsun diyorum...
Forum birkaç gündür okadar hızlandı ki, takip etmekte zorlanıyorum..
Tekrar tekrar geriye dönüp isimleri aklımda tutmaya çalıştıkça kafam daha da karıştı :))
Kim ankarada, kim istanbulda yaptırdı onu bile karıştırdım...
Fakat, önemli olan arkadaşların hepsinin sağ salim geri dönmeleri...
Hepsine de ayrıca teşekkür ediyorum.
Nasıl olursa olsun..mutlaka operasyon öncesinden iyi olmuştur.Önemli olan erimenin enaz olması...İNŞALLAH tamamı kalıcı olur.

slm arkadaslar forma snvlarm ve okulumdan dolyı gıremıyordum ne kadr cok sey olmus ve ferruh beye ne kadar cok amelıyat olanlar olmus hepsını cok cok merak edıyorum.son durumumdan kısaca bahsediim yaklasık 5 ay oldu amelıyat olalı hala iyi bacaklrım erime yok sanrım cunku farkedemıyorum hala aynı görünüyorlar:) bakalım bu ay neler olcak sankı hep böyle kalcakms gıbi umarım kalırda.edge sen nasıl oldun memnunmsun? spicy pekı sen neye karar verdın tüm sayfaları okuyamdımda.tek sıkıntm yag alınan yerdekı cökme acaba orası nasıl daha düzgun olablr ferruh beye gdcem yaknda bi gösterıım arada gel demstı zaten baklım ne dck

söyle br göz attımda yuzu gülen arkadaslr adına cok mutlu oldum:) ins yaglarımız hep bzmle kalırrr=)

angelim hoşgeldin...sende Ferruh beye operasyon yaptıranlardandın dii mi..5 aydır erime olmaması çok güzel bir haber canım...gerçekten çok sevindim...fotoğraf koymuşmuydun foruma? varsa bile eğer...son halini de görmek isterdik uygun olduğun bir zamanda.
Canım...burayı bırakmamış olduğun için de sana ayrıca teşekkür ediyorum.
Umarım herkes senin gibi mutlu olur..mutluluklarında ömür boyu sürmesi için herkese dua ediyorum.

angelim iyim ben sonuçtan kendi zayıflığımdan dolayı çok memnun olmasamda eskisine göre iyi ama tam istediğim değil henüz hiç etek giymedim :) geçenlerde son durumumla ilgili sana msj atmıştım sanırım gelmedi aynı bildiğin gibi işte spicyide sormuşsun o Ahmet Bey'e ameliyat oldu ama henüz resimlerini göremedik hele bi iyileşsinde ekler elbet :) sende iyisindir umarım...

Merhaba arkadaşlar,
Digucum, ben yarn doktora gidiyorum muhtemelen yrn sargılarım çıkarılır sadece korseyle kalırım heralde, o zaman sana resim çekip göndermeye çalışıcaam,
ama sana şunu sööliim benim ayak bilekleri seninkilerden daha kötüydğü. Ya inanın ki benim bacaklar gönderdiğim residen daha berbattı.
Boy aynasından bakıyodum da, üst bacaklar dümdüz ve dolgun alt bacaklar resmen dışarılara eğik. Bazen ayakta nasıl durduumu bile anlayaıyodum
Hatta bigün trafik kazası geçirmiştim, sadece başımı çarptığım halde, doktorlar bacaklarımın da filmini çekmişler, dış kısımları çok şişmiş kemiğe çarpmış olabilir diye,o derece yani..
Digucum eğer fiyat senin için önemliyse, bence Ahmet Beyi seç. Aslında ferruh bey de çok iyi üstelik bakıyoru da çok çok güzel şekiller vermiş bacaklara. Yan gzel bacağın nasıl olması gerektiini biliyo adam. Ama keşke bi hastaneye bağlı filan olsaydı. Muayene ortamı beni korkutuyod, hatta hastaneye bile korkarak gitmiştim..
Bi de Ahmet Be benim bacaklarımdan çok memnun kalıcamı söölemişti. Gerçi ben kendisine istediğim şekli gösterdim ve çok fazla bişe istemediii anlatmaya çalıştım, adam anladıım kadarıyla sütun gibi b bacak olmasa da benim beklentilerimi karşılayacak belki de üstüne çıkaracak bişey yapmaya çalıştı.
Yani tekrar söölüyorum diğerleri gibi sütun gibi bacaklar beklemiyorum.
Hatta sargılarım açılınca belki son halini buraya bile ekleyemeyebilirim ki kötü yorumlar olursa üzülürüm. Çünkü benim beklentilerimle sizinkiler aynı olmayabilir.
Bİ DE ŞUNU SÖÖLİİM ARADAŞLAR, HERKESİN YAZILARINDAN SADECE YAĞ ALINAN YERLERİN AĞRIDIINDAN BAHSEDİLMİŞ.. BENİM YAĞ ALINAN YERLERDE HEMEN HEMEN HİÇ AĞRI YOK, HATTA YAĞ ALINAN GÖREBİLDİĞİM YERLERDE TEK BİR MORLUK BİLE YOK İĞNE İZİN GİBİ Bİ İZDEN BAŞKA.. BENİM SADECE YAĞ KONULAN YERLER ACIYO. DAHA DOĞRUSU ÇO ACIMIYO AMA SANKİ İÇLERİNDE SU TORMASI YA DA NE BİLİİM Bİ AĞIRLIK VAR İŞTE. YÜRÜRKEN BENİ EN ÇOK BU RHTSIZ EDİYO. CABA Bİ SORUN OLABİLİR Mİ BUNDA? ACABA DOKTOR ÇARPIKLIĞI GİDERMEK İÇİN ÇOK YA MI KOYDU YOKSA BU NORMAL MİDİR?
HEPİNİZE SEVGİLER

hiciv evet insallh herkes mutlu olur bu konuda.aklım sürekli burda ancak forma sık sık giremıyorum okulum ankara dısında orda netim yok.arada bir son durumumu anlatmaya calısıyorum.5 ay dolmak üzere bi sorun yok smdılık.edge mesajın gelmedı nese bi dahakıne=) merak ettım bacaklrını eskı halınden emnım cok daha iyidir evet senn narin bir yapın var benmkı oldukca kalınlasmtı smdıde ince diil.pekı sen de erime oldu mu ? spicyde merak ettm smdi=)

Aslicim benim ağrılarım çok çok azaldı hatta yurumem bile gayet normal
sadece arada sizi oluyor yağ eklenen yerlerde okadar eminimsende dahaiyi olacaksın canım

arkadaşlar burada olduğunuz ve bize durumunuzla ilgili bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler... ASLILI seni çok merak ediyordum. iyi olmana sevindim. ve son halini gerçekten çok merek ediyorum. ameliyat olan arkadaşlar AYKR MELıKE ASLILI AYAZ06 EFECE son resimlerinizi eklermisiniz?

LEYDı sana katılıyorum. estetikte en zor olan bacak estetiği. malesef bu dertte bizi bulmuş. yapacak birşey yok...

kızlar benimkiler daha hiçbişiye benzemiyor zaten kalındılar ben üst bacaktan yağ aldırdırdım üstte çoık yağ birikintisi old. için bacaklar çok birleşemiyordu daha şişler inmedi güzel bi görüntü yok anlıyacağınız ama efece resim eklemeye çalıştı bende bilmediğim için yardım edemedim ona ama 1hafta olmadan tamamen düzgün ve siyah bi çorapla rahatlıkla etek giyebilir

aslılı benim belimi görsen o kadar yağlı bi insanım ki zayıf olanlara hak veriyorum benim bile böle ağrıyosa diorum ama çok çok da ağır geçmedi benim için.diz kapağımın arkası üst bacak içim belim halen mosmor.

X