Bacak dolgusu yaptıran var mı?

spicy, bncn sizlerde geçen hafta ameliyat olmuştunuz hiç yazmıyorsunuz olumlu veya olumsuz bişeylar yazın arasıra girin bizleri bilgilendirin olurmu
tulsa sende ameliyat olmuşmuydun?

selam kızlar ben geldim!
bildiğiniz üzere geçen hafta ameliyat olan arkadaşlardan ilki bendim. ameliyat sonrasını ıstanbul'da geçirdiğim için foruma giremedim. henüz sekiz gün oldu. birşeyler söylemek için henüz çok erken. ağrılarım nedeniyle uykusuz geceler geçiriyorum. fakat şunu belirtmeden edemeyeceğim; yaptırmasam içimde kalırdı.

bir de söylemek istediğim birşey var ki, o da bu forumun sayesinde dilimden anlayan dostlar edindim. gerek ziyaretime gelerek, gerekse telefonla arayarak sürekli destek oldukları için kendimi hiç yalnız hissetmedim. sırf bu dostluklar için bile ameliyat olmaya değer inanın. hepinize teşekkür ediyorum kızlar, harikasınız.

tulsa, tel numaran eski telefonumda kalmış. ben tlfnumu değiştirmek zorunda kaldığım için sana ulaşamadım.

Son düzenleme:
spicy, bncn sizlerde geçen hafta ameliyat olmuştunuz hiç yazmıyorsunuz olumlu veya olumsuz bişeylar yazın arasıra girin bizleri bilgilendirin olurmu
tulsa sende ameliyat olmuşmuydun?

Asya ben henüz almadım operasyon tarihi. İzin ayarlamam olanaksızdı bu sıra. Bi de malum kesi izlerinden çekiniyordum ama operasyon geciren arkadaslar sorun olmadığını söylüyorlar.

Spicy ile konuştum. Sesi çok iyi geliyordu, ne kadar mutlu oldum onun sesini böyle cıvıl cıvıl duyunca. Canım arkadaşım demiştim sana beklediğinden de iyi olacak diye :) 3 hafta sonra görüşmek üzere, umarım..

aykr canım sakın agrım fazla diil diye dinlenmemezlik yapma 1 hafta sonra başlıyor genelde baştan pek farketmiyosun agrıları benim 1 hafta sonra şişmeye başlamıstı bacaklarım üstüne dahi basamadım ayaga bile kalkamamıstım devamlı masajla ovdum durdum dikkat canım agrımasa bile dinlen ayaklarını yüksek yerde tutup uzan sadece tavsiye tatlım umarım hep öle sürer iyileşme dönemin aman sen yinede dikkat et opuyorumnanaktan

ayaz nasıl yani dolgu yapılan yerlerde mi sorun var yaaaaaaa biliyomusun o bende de oldu ve hiçbirinizi korkutmak istemem ama kalıcı oluyor benim kaldı bazı yerlerimde sanki böle cukur gibi şeyler var belli diil ama bana belli cok dikkatli birisine gösterdigim zamanda anlıyor ama bu durum doktorun eliyle alakalı bence hafif bileklerime inen yerde de var sorun mesela bir bacagımda dolgu fazla diger bacagımda hafif eksik eger zamanla tüm sorunlarımı halledersem belkiiiiiii oraya bi müdahale ederim masada kalmazsam tabi çünkü ben 2kere oldum amelıyat(((

seselina biraz cesaret canım ya bak ben 2 kere oldum hemide gıkım çıkmadı hadi ama gülü seven dikenine katlanır dimi :))))))))
canım benim şaka yapıyorum ama korkma bence herkesin bünyesi farklı kimine agır gelır kimine hafif bence kendinide öle dayanamam die şartlama ben bunu istiyorum dedikten sonra üstesinden gelirsin
hadi ama cesaret yerimseniben

Efece senin bacakların sadece incemiydi yoksa aynı zamanda yamukmuydu?
Eski resimlerini de ekleyebilirsen çok seviniriz. Tekrar geçmiş olsun

Eski bacaklarım hem çok ince hemde çarpık mı diyeyim, yamuk mu diyeyim yoksa ( ) gibi mi diyeyim bilemedim. Eski haline göre bence şu an çok iyi görünüyor. Belki de bir çok arkadaşın yaptırmamış hali benim şu anki hali gibiydi. ben sonuçtan çok memnun kaldım. zaten zayıf biriydim. çok kalın bacaklar bana yakışmazdı. 49-50 kilo arasındaydım. dr. iyi yağ buldu bende. Bugün de ağrım hiç yok denecek kadar azaldı. morluklarda geçmeye başladı bile . dün kontrolüm vardı. dr. da çok beğendi iyileşme sürecini. hiç ödem olmamış yağ alınan ve verilen yerlerde. Eski halinin resmi dr. da var dün istedim fakat ameliyatı varmış. mail yoluyla isteyeceğim bugün sekreterinden. gelir gelmez yükleyeceğim. Ben ve çevremdeki herkes çünki kimseden saklamadım, eski halini bildikleri için sonuçtan gayet memnunlar. bu da bana yetiyor. rüyamda görsem inanmazdım ama oldu mucize gibi hihoyyyt darısı tüm isteyenlere a.s.

Merhaba efece
Ben bacaklarını çok beğendim sütun gibi olmuş ama eski halini de çok merak ettim...

mayabngl, daha önce bir arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam Aykr ufuk bilkaya ameliyat olmuş. daha dikişler alınmadan yağlar eridi dedi. normalde bende ona yaptırmayı düşünüyordum ama içim rahat etmiyor su anda.

Ama hala onunla görüşüyorum. çünkü ameliyata giderken yalnız olacağım ve sonrası korkutuyor beni. bakalım ufuk bilkaydan gelen maile göre hareket edeceğim cnm.

Anladığım kadarıyla ufuk bey yağ alınacak yerlere serum enjekte ediyor. bu da yağların parçalanmasına neden olabiliyormus. görüşmeye gidince bunu da sor. Ferruh bey kuru teknik kullandığını söylemişti.

Leydicim canım verdiğin cesaret için çok teşekkür ederim. bacaklarının hala biri kalın biri ince olduğunu ve çukurluklar olduğunu yazmışsın. o zaman ben kameradan görmüştüm ama aradan uzun zaman geçince herhalde geçmiştir diye düşünüyordum gerçekten üzüldüm. ya bizimde öyle olursa diye korkmaya başladım. senin 2. ameliyattan sonraki haliyle çekilmiş resmini hiç unutmuyorum, burada gördüğüm en güzel bacaktı gerçekten mükemmeldi ama eridiğini söyledin şu anki durumunu çok merak ediyorum etek giyebiliyormusun gerçi birisi kalın birisi inceyse sen haytta giymezsin ben bilirim seni:)
aslında son defada ferruh beye yaptırırsan harika olur diye düşünüyorum hep fiyatıda çok uçuk değil, sende acılara dayanıklı hatunsun başarırsın eminim. her zaman seni imrenmişimdir. keşke yüzyüze tanışma fırsatımızda olsaydı canım arkadaşım...

Merhaba kızlar, Ameliyattan hemen sonra gelemedi kusura bakmayın.
Öncelikle şunu söyleyim ki, şuan bişey söylemek için çok çok erken. Ama şundan emin olun, hastanede ameliyat psikolojisine girmek çok zor. Diğer kzılarla aynı döneme denk getirmeseydik hayatta amlyt olamazdım. Onlara tekrar tekrar tşk borçluyum.
Bacaklarımınşuanki halinin nasıl oldğunu bilmiyorum. Ama şunu nunutmayın ki ben hakiki çarpık bacaklıyıdım. Efecenin şuanki resimlerini de gördüm de, altı kısımların dış kısımlarında onda da çok çıkıklık yok. Yani o da benim kadar çarpık değilmiş.. Yani ben efeceninki gibi bir sonuç beklemyorum hiç beklememiştim, doktor da bekleme demişti. HATTA SPİCY NN BACAKLARINI GÖRMEDİM HİÇ AMA BENİMKİLERE BENZEDİİNİ SÖLEMİŞTİ, AMA DOKTORA SORDU DOKTOR ONUNKİLERİN EN AZINDAN ALT DIŞ KISIMLARININ ÇIKIKLIĞININ YAĞPDAN KAYNAKLANDIĞINI BENİMSE KEMİKTEN İBARET OLDUUNU BU YÜZDEN DAHA ZOR DÜZELECEĞİNİ SÖÖLEDİ.. yANİ BENİMKİ BİLDİĞİNİZ ORTOPEDİK BİR SORUN..
Ama şu haliyle bile aynadan baktıımda ne biliim sütun gibi değil ama normal görünüyo eskisine oranla.. Yaptırmak isteyen içinde kalmasın yaptırsın bence.. Ömür boyu keşke yapırsaydı demekten iyidir şuan çektiğim sıkıntılar.. Umarım ağrıları da e kısa zamanda diner, her geçe gn biraz daha iyi olyorum. Digucum bacaklarının dış kısımlarını kontrol et, el,ne brazcık et gelmesi bile iyidir. Ben sadece kemikti..
Neyse bacaklarım yne yoruldu ben yine uzanıcaam. Bu arada bu dönemi çok yalnız gçiriyorum. Bir su getirenim ble yok yani. Ama hala pişmanlık yok içimde.. Digucum bence amlyt olcaksan ve senikiler de benimki gibiyse, benimkilerin sonucunu bekle. Hatta bence artık eylülde filan amlyt ol. Hem para da biriktirmiş olursun. Benimkinde sorn olursa amlyt olmazsın olur biter. Ama illa ki hemen olmak istersen ahmet bey gerçekten iyi bi doktor. Ve bacaklarımdan memnun kalıcaamı sööledi hbrin olsun.
Herkese geçmişler olsun. Teşekkür ederim hepinize, syg

Aslıcım cevap yazdığın için çok çok çok teşekkür ederim.Yeni halinin resimlerini müsait olduğun en kısa zamanda ekleyebilirsen ben ona gore hemen doktor seçimini yapacağım.Yani eylülü beklemeyi düşünmüyorum çünkü artık bu dertten hemen kurtulmak ve bu yazı güzel geçirmek istiyorum.

Edge nin bacakları da bizimkiler gibi biliyorsun. Edge Ferruh Bey e ameliyat oldu. Onun ameliyat sonrası resimlerini gördüm ve seninkileri bekledim ameliyat olmak için. Eğer görsel olarak arada gerçekten fark varsa Ahmet Bey'e ameliyat olacağım eğer yoksaFerruh Bey'e ameliayt olacağım. Maddiyat dışında 2 sinin de benim için avantajları ve dezavantajları var. Para önemli değil sadece sonuç önemli. Onun içinde resimlerini görmek için can atıyorum. Ahmet Bey resimlerimi gördüğünde bana 2. bir rutuş gerekebilir demişti yani adam baştan sütün gibi olmayacağını bil dedi ben de sen gibi mucizeler beklemiyorum ama olmuşken de hangisi daha iyi yapıyorsa ona yaptırayım istiyorum.

Buarada demişsin ya dışarda birazcık et varsa şanslısın diye. Benimkide hep kemik maalesef. İnşallah çok çok memnun kalırsın canım. Çektiğin strese değer ve en yakın zamanda iyileşirsin. Görüşmek üzere...

Aslılı bu arada günlerdir heyacanla gelmeni bekliyorum. İnan senin kadar heyecanlandım ameliyatına ve sonuç için de bir o kadar heyecanlıyım :) sadece belirtmek istedim.
Gçrüşmek üzere...

kızlar selam herkese ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun :)ben de dün ferruh beye ameliyat oldum ekibi ve kendisi çok ilgili tatlı insanlar,hasta için bunun nekadar önemli oldugunu biliyoruz.şuan iyiyim yağ alınan yerler biraz ağrıyo(birzdan biraz fazla) morarmalar var hala rahat hareket edemiyorum yanlız gelip dönen arakadaşlar valla helal olsun ama yeni ameliyat olucak arkadaşlara benden tavsiye mutlaka yanınızda biri olsun.cuma günü fotoğraf eklicem kendinize iyi bakın inşallah herşey gönlünüzce olsun

geçmiş olsun canım bende arada burayı takip ediyorum daha öncede yazmışsın görseydim selam verirdim mutlaka
bu arada tüm ameliyat olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah güzel bi yaz sizi bekliyor :)

Ahmet bey e ameliyat olan arkadaşlar sizlere özelden sormak istediklerim var ama özelden yazamıyorum ne yapmalıyım benim ameliyat 2 hafta sonra

seselina canım senin ameliyat 1 mayısta demi saat kaçta tatlım belki gelebilirim nerde olucak amelıyatın
yani bazı yerlerinde var sorunlarım yag birikmesi gibi mesela elime fındık büyüklüğünde geliyor dokununca ama ben 2 sefer yaptırdım ondan olabilir ben şekilli bacagı cok seviyorum ama malesef benimkiler odun gibi ve bunun yanında ortası hala acık bilmıyorum amelıyatta yanına gelirsem bide gösteririm ferruh beye aman yarabbim ben bu bacak yüzünden kafayı yedim sanırım boşuna dememişler estetik bıcagı yiyen duramaz die devamlı devamlı hastalık haline getirir die ama çok şeymi istıyoruz ya en önemli bölgeye istiyoruz yoksa gögüsüm sarkmıs yüzüm kırışmış hiiççççççç önemli diil ama ya bacak öylemi kadını kadın yapan en önemli bölge bana göre tabi bana göre yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…