Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Asya83 merhaba,

sizdemi Ahmet karacalara ameliyat olucaksınız, tarih ne zaman ..bende gün bekliyorum doktor bana güün vericek.Size bir indirim yapacak mı, superdry mı yaptıracaksınız ..

çok soru sordum ama 2 kişiyseniz bende katıulırsam 3 oluruz , belki indirim falan yapar.

beauty operasyon 10 mayıs ta doktor banada birkaç kişi olursanız indirim yapabileceğini söylemişti

Merhaba tekrar asya83 , senden başka kimse var mı acaba.Ben gittim görüşmeye buaya ayarlamaya çalışacağını söyledi, fiyat konusunda banada aynı şeyi söylemişti.Bende seni görünce aklıma geldi.Senden başka kişm var , mayıs ayında ameliyat olucak.

eğer 3 kişiysek konuşalım indirim yapsın, sonuçta bu siteden hepimiz gidiyoruz ve onu burda tanıtıyoruz.Biz memnun olursak kim bilir kaç kişi daha gidecek..

buarada senin bacakların nasıl ..benimki ince baya...superdry mı olucaksın..

seselina canım zor durumda olucaksan gelmeyim tatlım ve sen amelıyattan cıkınca tabiki ilgi bekleyemeyiz öle şey olurmu canım rahat ol lütfen umarım çok güzel ve çok başarılı bir amelıyat geçirirsin bütün dualarımız seninleeeeeee:))

seselina canım yarın mesai yapacağım gelmeyi çok istiyordum ama olmadı ameliyatın inşallah çoook güzel geçer, dua edicem ve yarın aklımdan hiç çıkmayacaksın

beauty ben superdry olamıycam yeterli yağ yok ya sen? benim de çok ince ama benim üst bacaklar çarpık diz çevresinde biraz yağ var onları alacak fiyat konusunuda tekrar konuşabiliriz
sanem ya senin yöntem hakkında bişey dedimi

Asya 83 merhaba,
ben bilerek kilo aldım bu operasyon için, bana yağın yeterli olur gibi dedi,Ahmet bey..
Benim bacaklarımda yamukluk yok, tek sorun incelik..Ama baya ince
acaba Sanemde mi senle aynı gün olucak..
ona göre ben arayım diyorum doktoru indirim isteyelim..

arkadaşlar bugün bandajlarım çıktı henüz şişlikler ağrılar var ama şimdilik güzel görünüyo umarım hiçbirimizin yağları erimez:)

Eklentiler

• $Fotoğraf0162.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 88
  • $Fotoğraf0161.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 97
arkadaşlar bugün bandajlarım çıktı henüz şişlikler ağrılar var ama şimdilik güzel görünüyo umarım hiçbirimizin yağları erimez:)

arkadaşım bacakların çok güzel görünüyo inşallah erimez bayıldım valla varis çorabınıdamı çıkardın ben 21 nisanda ameliyat olmuştum çıkarsammı artık senin morluklarda kalmamış ne güzel rahatça etek ve şort giyebilirsin

arkadaşım şimdiden geçmiş olsun biraz dayanıklı ol en fazla 3 gün acı çekersin oda dayanılmıcak acı değil hep sonucu düşün ve mutlu ol o zamn acı hissetmiyosun ankarada olsam kesin yanına gelir sana desterk olurdum ben yanlız gideceğimi bana destek olan arkadaşlar olursa memnun olurum demiştim yardım istemiştim ama kimseden ses çıkmamıştı allahın izniyle tek başıma sorunsuz bir şekilde izmire döndüm bu yazdıklarımı sitem olarak algılamayın sakın sadece paylaşmak istedim içimdekileri kendine iyi bak arkadşım bizi haberdar et merakta bırakma

merhaba asya83, bana saat bildirmediler henuz. senin saat kacta?

asya 82 ve beauty, ben yurtdisinda oldugum icin benim bacaklarimi sadece resimde gordu doktor. Her iki yontemde olabilir dedi. Ama sanirim ancak gorunce karar verebilir hangi yontem olacagina. Bendede fazla yag yok. Ama tabiki size indirim konusunda yardimi olacaksa benide soyleyebilirsiniz. Ben superdry normal yontemini dusunuyorum. Sanirim bunun fiyati daha uygun.

sevgiler

Arkadaşlar seselina şu dakikalarda ameliyata girecekti. Umarım onun ameliyatıda iyi geçer, hayalindeki bacaklara kavuşur. En kısa zamanda seselinayı aramızda görürüz umarım...

Eddas bacakların mükemmel görünüyor gerçekten harika. inşallah erimez. doktorun kimdi? bu arada bacaklarının üst kısmı da çok düzgün görünüyor.

ben de aynı sekildeyim ama cevremde beni destekleyen kimse olmadığı için gidemiyorum. çok fazla sıcaklara da kalmasını istemiyorum aynı senin gibi. eğer gerçekten kararlıysan bir gün belirleyelim. msn varsa konusabilirz

bu arada ben bugün istanbula gideceğim pazartesie kadar giremem foruma. snra grsrz. msni yaz bana. özelden nası mesaj yazılıyor bilmiyorum.

Demoniac doktorla görüştün mü? Görüşmeye gitmeden resimlerini de gönderebilirsin onlar daha iyi yorumlayacaklardır. bu arada üzülmene gerek yok. benimkilerde seninkilere cok benziyor.hiçbirimizin diğerinden bir farkı yok analaycağın:) insallah hepimizde bu sorundan problemsiz bir şekilde kurtulacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…