- 29 Nisan 2010
- 7
- 0
arkadaşlar bugün bandajlarım çıktı henüz şişlikler ağrılar var ama şimdilik güzel görünüyo umarım hiçbirimizin yağları erimez:)
arkadaşım şimdiden geçmiş olsun biraz dayanıklı ol en fazla 3 gün acı çekersin oda dayanılmıcak acı değil hep sonucu düşün ve mutlu ol o zamn acı hissetmiyosun ankarada olsam kesin yanına gelir sana desterk olurdum ben yanlız gideceğimi bana destek olan arkadaşlar olursa memnun olurum demiştim yardım istemiştim ama kimseden ses çıkmamıştı allahın izniyle tek başıma sorunsuz bir şekilde izmire döndüm bu yazdıklarımı sitem olarak algılamayın sakın sadece paylaşmak istedim içimdekileri kendine iyi bak arkadşım bizi haberdar et merakta bırakmaAykr ve angelim çok teşekkür ederim arkadaşlar fkir edinmiş oldum bende eşofmanla gideyim ozaman.
Ne güzel kurtuldunuz iyileştiniz bile inşallah yağlarımız hiç erimesin emeklerimiz boşa gitmesin. Aykr benimde dizlerim çok çirkin kemikli bunu söylediğin iyi oldu bende dizlerimi doldurmasını söyleyeyim. Her türlü bilgilendirdiğiniz için çok sağolun arkadaşlar. bende döner dönmez ne olup bittiğini sizlerle paylaşırım.
Demoniac hoşgeldin arkadaşım. Benim yanıma gelmeyi düşünüyormuşsun gel tabiki çok sevinirim hem sende herşeyi gözünle görüp fikir edinmiş olursun. Belki daha kolay karar vermeni sağlarım ne dersin...
veya benim canım çok tatlıdır ufacık acıya dayanamam orada bağırıp çağırırsam kaçar gidersin :)) Allah Korusun ne biçim konuştum yaaa...
sanem seninle aynı gün ameliyat olucaz senin saat kaçta
aslılı şuan da bacaklarından memnun olmaman üzdü beni umarım dediğin gibi sonradan ii görünür
spicy sanada geçmiş olsun bencede doktora sor en kısa zamanda geçer inş.
arkadaşlar bugün bandajlarım çıktı henüz şişlikler ağrılar var ama şimdilik güzel görünüyo umarım hiçbirimizin yağları erimez:)
Zeni ben de seni merak ediyordum. ameliyatını ne zamana erteledin? ya ben de yaptırmayı çok istiyorum bayağı kafayı taktım. konuşalım uygun olursa beraber gidebiliriz. sen konuştuğunda Ferruh beyle Mayıs ayında uygun zamanı varmıymış. çünkü hazirana kalmasını istemiyorum.
Demoniac doktorla görüştün mü? Görüşmeye gitmeden resimlerini de gönderebilirsin onlar daha iyi yorumlayacaklardır. bu arada üzülmene gerek yok. benimkilerde seninkilere cok benziyor.hiçbirimizin diğerinden bir farkı yok analaycağın:) insallah hepimizde bu sorundan problemsiz bir şekilde kurtulacağız..Eki Görüntüle 43361
Eki Görüntüle 43362
Eki Görüntüle 43363
arkadaşlar bunlarda benim bacaklarım sizce yağ transferi çare olabilir mi? Biri diğerinden daha yamuk sanki :S ve dizlerimi birleştirmek için yoğun çaba harcamam gerekiyor