Merhaba sanem.
Ahmet Beyin muayenehanes anadolu yakası bağdat caddesinde..
kadıköyden dolmuşa da binersin ancak ben hiç ordan dolmuşa binmediimden nasıl gidilir bilmiyorum. Kadıköyden taksiyle de sorarsan hemen sölerler. Amlyt olursan bostancı e 5 üzerindeki hastanede olacaksın. Şimdiden tüm sorularını hazırla.
Bu arada amlyta giderken götürmeniz gereken çok şey yok. Ben bi sürü şey almıştım hiç biri işime yaramadı ağırlık yapmakan başka. Sadece eşfmn, para ve telefon yetiyo. Bi de amlytattan sonra takmanız için rahat bi toka gerekecektir.
Kızlar ben şuanki görüntüden çok da memnun sayılmam. Belki çok çarpık olduu için fazla bişe yapılamıyodur bilemem, ama şuanda da bariz bi değişiklik yok gibi, ancak dün muayene sırasında korsemi çıkardım ve yağ konulan erler serbest kalınca hoş bi etlilik oluştu. ancak ahmet ben korsesiz ayağa kalkmamam gerektiini söölediinden ayakta nası oluyo bişe anlayamadım. ama şunu sööliim, yağ konulan ya da alınan yerlerde doğru dürüs iz yok. zaten yağ alınan yerlerde çok çok küçük iğne ,zlerinden başka morluk filan yok. sadece yağ konulan yerde çok hafif bi sarartı ve çok küçük iğne izleri var. Ama şekil olarak hala çok düzgün değil. Ahmet bey üst iç kısımlardaki ve alt dış kısımlardaki şişliğin ödem olduğunu ve zamanla bunlar indikçe farkı anlayacağımı sööledi. GAslında şimdilik düşünüyorum da elaycanı da hastanede gördüümzde bacaklarının iç kısımları daha ince gibiydi, yani çarpık değildi ama daha az yağ vardı sanki. Ama korsesini çıkarmış haliyle olan resimlerinde iç kısımlar baya bi yağlı yani çok daha güzel. demek ki benim de iç kısımlar korse olmayınca ve yağlar oturunca ortaya çıkacak diyorum.
Şuaa kadarki sağlığıma bişey olmamasının verdiği rahatlık dışında sonuçtan çok da tatmin olmasam da içimde en ufak bir pişmanlık yok. iyi ki denemişim, denemeseydim çok daha pişman olurdum. Bakalım artık ne olcak bundan sonrası. Üç hafta sonra korse çıkarsa belki bişeye benzer..
Sevgiler