Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ANGELIM, Leydi doğru söylüyor bence senin önceki halide mutlaka güzel olmalı yoksa bu kadar harika bir sonuç olamazdı. baksana nerdeyse ayak bileklerin bile kapanmış ortada hiç açıklık yok ve bileklerin hiç zayıf değil gayet normal, çok güzel yus yuvarlak tombul bir görüntü var tek kelimeyle harikaaaaa...
üstelik siyah çorapla bile kalın durmuş ben siyah çorabı evime sokmam çünkü zayıf gösteriyor. sen bide ten rengi çorapla resim yüklersen hepimiz kalpten gideriz herhalde arkadaşım.:))

Leydicim ben ameliyattan çıkınca uyuklarsam mide bulantısı baş dönmesi falan olursa sizinle ilgilenemezsem diye korkuyorum saat 1 de değilde 2 demi gelsenki biraz daha kendime gelmiş olurum ben gitmem beklerim sizi. Beni ikiz kardeşim ve eniştem getirecekler eniştemin bacak düzelttiğimden haberi yok karnımdaki yağları aldırdığımı zannediyor bacaklarımada varis tedavisi yapılacak sanıyor. orda karşılaşırsanız aman ağzınızdan kaçırmayın utanırım valla. Muayenehanede beni bekleyen bacakları ince ama güzel bir kız görürseniz o benim ikizim işte, onu görünce beni görmenize gerek kalmaz oda benim gibi aynı dertten müzdarip, benim bacaklar nasılsa tıpatıp onunda öyle tek yumurta ikizi olduğumuz için Allah resmen tıpatıp yaratmış. Benim bacaklarımın eski halini görmek için ameliyattan çıkmadan önce ikizimle tanışıp adı(Sevim) onun bacaklarına bakmanız yeterli olacaktır fotoğrafa falan hiç gerek yok, ama yanında eşi varsa olmaz, 6 yıllık evliler hala kocasının yanında soyunup giyinemez hiç etek giymemiştir. tatilde eniştem siz niye hiç şort falan giymiyosunuz diye sorduğundada bacaklarımızdaki kılcal damarlar çirkin görünüyo falan diyoruz, oda inanıyor napsın. amaaan çok zor yaa iyiki evli değilim ama erkek arkadaşımın olmasındanda korkuyorum çünkü mutlaka tatile gidelim falan diyolar nasıl kıvıracağımı şaşırıyorum. Valla şu bacaklarım bir düzelsin kendime olan güvenim gelecek kimseden kaçmıycam, kim ne derse desin tatilede gidicem yeter artık yaa 32 yaşıma kadar kendimi hep saklamaktan yorumdum bıktım usandım yaa. Ama benim bileklerimde çok ince olduğu için etek giyebileceğimi hayal bile edemiyorum. %90 giyemiycem biliyorum çünkü ben çok incelerim azıcık kötü görünsün asla giymem. böyle kötü huyum var işte. neyse çok fazla uzattım çenem düştü. Yarın herşey belli olacak çok az kaldı. Allahım yardım et yarabbimm.

seselina biz farklı sehirlerdeyiz orda olup destek vermeyi çok isterdim dualarımda kalbimde seninle iyi düşün iyi olsun arkadaşım .angelim bacakların gerçekten çok güzel sen zayıf diyemi yaptırmıştın çarpıklıkta varmıydı.

Arkadaşlar merhaba. benim normalde bugün ameliyat randevum vardı ama erteledim. çünkü yalnız gitmekten korktum biraz yolda bayılırım falan diye. nası yapıcam bilmiyorum sizden başka kimsenin haberi yok çünkü kimseye söyleyemiyorum vazgeçirecekler diye

Bu arada angelim bacakların harika görünüyor. çok sevindim senin adına..

Arkadaslar, benim 10 mayista Ahmet Karacalarda operasyonum var. gelecek hafta cumartesi on gorusme icin randevum var. Hollandadan gidiyorum ve ilk defa gidiyorum Istanbula. Otelim Anadolu yakasinda. Ahmet Beyin muayenehanesi Avrupa yakasindami? Internetten arastirdim ama fazla bilgiye ulasamadim.

ANGELİM süper görünüyorsun. benim derdimde sağlık. herhangi bir ağrın sızın varmı şuan? yada zaman zaman oluyor mu? en önemlisi bu çünkü. cevaplarsan sevinirim.

ilk zamanlar dokundugumda yag alınan ve verılen yerler szlıodu daha sonra yağ alınan yerlrın ağrısı kalmadı ama enjekte edilen yerlerde zaman zaaman sızlama oluyor.böyle dokundugunda hani bacagını bir yere carparsında morarır dokununca acır ya öle bir hafif acı hissediyorum onun dısında önemli bir agrım olmadı hiç.

Merhaba sanem.
Ahmet Beyin muayenehanes anadolu yakası bağdat caddesinde..
kadıköyden dolmuşa da binersin ancak ben hiç ordan dolmuşa binmediimden nasıl gidilir bilmiyorum. Kadıköyden taksiyle de sorarsan hemen sölerler. Amlyt olursan bostancı e 5 üzerindeki hastanede olacaksın. Şimdiden tüm sorularını hazırla.
Bu arada amlyta giderken götürmeniz gereken çok şey yok. Ben bi sürü şey almıştım hiç biri işime yaramadı ağırlık yapmakan başka. Sadece eşfmn, para ve telefon yetiyo. Bi de amlytattan sonra takmanız için rahat bi toka gerekecektir.
Kızlar ben şuanki görüntüden çok da memnun sayılmam. Belki çok çarpık olduu için fazla bişe yapılamıyodur bilemem, ama şuanda da bariz bi değişiklik yok gibi, ancak dün muayene sırasında korsemi çıkardım ve yağ konulan erler serbest kalınca hoş bi etlilik oluştu. ancak ahmet ben korsesiz ayağa kalkmamam gerektiini söölediinden ayakta nası oluyo bişe anlayamadım. ama şunu sööliim, yağ konulan ya da alınan yerlerde doğru dürüs iz yok. zaten yağ alınan yerlerde çok çok küçük iğne ,zlerinden başka morluk filan yok. sadece yağ konulan yerde çok hafif bi sarartı ve çok küçük iğne izleri var. Ama şekil olarak hala çok düzgün değil. Ahmet bey üst iç kısımlardaki ve alt dış kısımlardaki şişliğin ödem olduğunu ve zamanla bunlar indikçe farkı anlayacağımı sööledi. GAslında şimdilik düşünüyorum da elaycanı da hastanede gördüümzde bacaklarının iç kısımları daha ince gibiydi, yani çarpık değildi ama daha az yağ vardı sanki. Ama korsesini çıkarmış haliyle olan resimlerinde iç kısımlar baya bi yağlı yani çok daha güzel. demek ki benim de iç kısımlar korse olmayınca ve yağlar oturunca ortaya çıkacak diyorum.
Şuaa kadarki sağlığıma bişey olmamasının verdiği rahatlık dışında sonuçtan çok da tatmin olmasam da içimde en ufak bir pişmanlık yok. iyi ki denemişim, denemeseydim çok daha pişman olurdum. Bakalım artık ne olcak bundan sonrası. Üç hafta sonra korse çıkarsa belki bişeye benzer..
Sevgiler

arkadaşlar merhaba,
Sağlık nedenleri dolayısıyla giremedim foruma. Baya bir gelişme olmuş. Umarım herkes iyidir.
Angelim hoş geldin iyi ki geldin. senin sayende Ferruh Bey i keşfettit ve çoğu arkadaş ona ameliyat oldu.

Aslılı canım herkes sabırsızlıkla resimlerini bekiyor . Neredesin? iyisindir umarım

angelim benim bacaklarda sanki erime oldu biraz yani zaten zayıftı hala zayıf :) ama ben miğdemden rahatsızlandım o yüzden zayıfladım biraz onun etkisi olabilir diye düşünüyorum kilo alim belki değişir ama senin bacağınla benim bacağımın uzaktan yakından alakası yok yani :) spicyden benimde haberim yok hiç yazmıyorda belki giremiyordur inşallah iyidir durumu...

Aslili ayrintili yanitin icin cok tesekkur ederim. Eminim zaman gectikce bacaklarin oturacaktir. Ahmet bey guvenilir bir doktor (boyle izlenimim), eminim senin bacaklarinada ozenli davranmistir. Biraz sabretmemiz gerekiyor. Sevgiler

Zeni ben de seni merak ediyordum. ameliyatını ne zamana erteledin? ya ben de yaptırmayı çok istiyorum bayağı kafayı taktım. konuşalım uygun olursa beraber gidebiliriz. sen konuştuğunda Ferruh beyle Mayıs ayında uygun zamanı varmıymış. çünkü hazirana kalmasını istemiyorum.

spicy çok geçmiş olsun. çok üzüldüm okuyunca inşallah biran önce geçer.

Kızlar, operasyona giren arkadaşlar yanınızda herhangi bir resim götürdünüz mü? Boyle olsun istiyorum dediniz mi? Yoksa kendinizi doktorun maharetli ellerine mi bıraktınız?

hoşbuldum digucum=)) evet ferruh beyi ben kesfettim umarm ona ameliyat olan herkes mennun kalr yoksa cok üzülürüm.edge en kısa zamanda kilo al en iyisi=) beni gördün sen 53 kiloyum ama o zmn ameliyatta ferruh bey masallh cok yagınız cıktı demişti yag rezervimn fazla olduguna sevnceğim hiç aklıma gelmezdi=) belki bi ikincisin yaptırsn 6 ay sonra kalıcılık saglanması için olmaz mı hem o zamana kadar yağ yaparsn kendıne=)) ama suanda iyi göründüğünü düşünüyorum ben cünkü amelıyattn önceki bacaklrınıda gördük kötü diildi ferruh beyde sölemişti zayflıktan gelen bir egrilik var die

gecmiş olsun =( doktoruna sordn mu peki insallh en kısa zamanda gecer mutlaka yaz durumundan haberdar et bizi

merhaba mayabngl ben bugun ferruh beyı aradım yarın gidip bir görünıyım die hemde arkadaslrı görcektm yarın amelıyat olacak olan fakat gıdemedm ferruh bey 6-7-8nde burda diilmş mayıs9 dan sonra müsaitmıs okuyunca hemen söleyim dedim=)

sanem seninle aynı gün ameliyat olucaz senin saat kaçta

aslılı şuan da bacaklarından memnun olmaman üzdü beni umarım dediğin gibi sonradan ii görünür

spicy sanada geçmiş olsun bencede doktora sor en kısa zamanda geçer inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…