Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayaz çok teşekkür ederim yardımın için. günler yaklaştıkça içimi korku sarıyor.ameliyattan değilde ençok sonrasında yalnız kalacağım için telaşlanıyorum. inşallah hayırlısı olur hepimiz için.zeni senin için bi baktım int. bi şirket götürüyomuş tel no:0533 374 11 22 -0312 387 41 11 tel ile görüşürsün int. 74tl yazıyor g.o.p ile havaalanı ücretine.birde bu otobüsler var dedim ya ordan bi bilgi dinemidim ama egonun tel nosu 0312 507 10 00 bi sorarsın saat kaçta geçiyor kızılaydan yada sihhiyeden diye diğer tarafıda ara ne kadar fiyet diyecekler saati ve günü önceden belirlemeli misin bi konuş.gayet uygun çünküzaten sıhhıye ye 20tl alırlar.birde muayenehanenin ordan bi taksi tel nosu bul orayı arayıp sor ben ameliyat olacağım havaalanına ne kadar fiyat veriyorlar diye bi sor cnm
Bu arada efece bacakların güzel olmus.
Kızlar yağ alınan yerleriniz de inceliyor mu? benim alt göbek ve bel çevresinde fazlalıklar var. aynı zamanda onlardan da kurtulabilirim belki diye düşünüyorum.
22 Nisan Perşembe günü oldum ameliyatı
sanırım oldu
efece bu resim ilk halinmi ben cözemedim hangisi yeni hangisi eski fazla bi fark yok ikisi arasindabilmiyorumkismile
ikisi de yeni hali. eski halini bugün dr. dan isteyeceğim. Eski hali bildiğiniz kürdan gibiydi. ben buna şükrediyorum erimezse tabii. Alırsam onu da bu akşam en geç yarın sabah eklerim
cok gecmis olsun canim senin kendi yaglarinlami oldu dolgu yüzüne ve bacaklarina anladigim kadarinla? ama fiyat bunlar icince cok diilmiKızlar şimdi eve geldim uzandım dinleniyorum çok fazla ağrım yok mide bulantimda gecti sadece merdivenleri inerken ve çıkarken zorlanıyorum
husnacim doktorum Prof Ahmet karacalar 1gun hastanede kaldım hastane çok konforluydu yuzumede dolgu yaptırdım toplam 6,500 tl ödedim.
ikisi de yeni hali. eski halini bugün dr. dan isteyeceğim. Eski hali bildiğiniz kürdan gibiydi. ben buna şükrediyorum erimezse tabii. Alırsam onu da bu akşam en geç yarın sabah eklerim