Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canlar merhaba nasılsınız çok uzun bir süreden sonra tekrar merhabalar..Nasılda ilerlemiş forum geçmiş mesajların çoğunu okuyamadım..Eski yeni arkadaşlara selam olsun..Ben tekrar son durum güncellemesi yapmak istedim..Eski arkadaşlar bilirler hatırlayanlar ve yeni arkadaşlar ben 3 kere ameliyat olmuştum 3.ameliyatımın üstünden 6 sene geçti ölçülerim hala aynı hiç bir değişim yok..Tabi bunda 3 kere bu işlemi yaptırmış olmamın da etkisi olmuş olabilir çünkü ilk yaptırdıgım da erime olmuştu 2.de de erime olmuştu kalan yağların üstüne 3.işlem sonrası anca bu sonuca ulaşmıştım..Sizlerle paylaşmak istedim..İnşallah sizlerin de gönlünce olur istediğiniz sonuca ulaşırsınız..Hepinize sağlıklı musmutlu günler diliyorum...

Merhaba, ben bu forumdaki ilk iletiyi ezberleyecek kadar kafayı bozmuştum bu bacak dolgusuyla. Aklımda türlü komplikasyon. Annemden başka bilen yok, o da korkuyo ya bişey olursa diye.. hayatımda kendim için yaptığım en güzel şey. Elbiseler, dar kotlar giymek ne güzel. Mağazada beğendiğin pantolonu alanilmek ne büyük lüksmüş. 2 yılı geçti benim. İnşallah herkes sağlıkla yaptırır mutlu olur. Sevgiler ❤️
Merhaba hangi doktora yaptırdınız halen memnunmusunuz. Erime oldu mu ve kaç cv enjekte edildi bacaklarınıza

Merhaba ben de Aralık 2017 yılında İzmir’de Alsancak’taki dr ebru D.yağ enjeksiyonu yaptırmıştım. İlk bir yıl herşey iyiydi fakat 1 aydır bacağımda şişlik kızarıklık öbek öbek topaklanma oldu yani yağ kistleri oluşmuş ve tek tedavi yöntemi cerrahi olarak çıkarmakmış. Yağ enjeksiyonu doğru ellerde yapılırsa güzel birşey ama diğer türlü sizi uğraştırır
Bacaklarının son durumu nedir? Benim de bazı noktalarda böyle kızarıklıklar var geçmiyor :KK43:

Canlar merhaba nasılsınız çok uzun bir süreden sonra tekrar merhabalar..Nasılda ilerlemiş forum geçmiş mesajların çoğunu okuyamadım..Eski yeni arkadaşlara selam olsun..Ben tekrar son durum güncellemesi yapmak istedim..Eski arkadaşlar bilirler hatırlayanlar ve yeni arkadaşlar ben 3 kere ameliyat olmuştum 3.ameliyatımın üstünden 6 sene geçti ölçülerim hala aynı hiç bir değişim yok..Tabi bunda 3 kere bu işlemi yaptırmış olmamın da etkisi olmuş olabilir çünkü ilk yaptırdıgım da erime olmuştu 2.de de erime olmuştu kalan yağların üstüne 3.işlem sonrası anca bu sonuca ulaşmıştım..Sizlerle paylaşmak istedim..İnşallah sizlerin de gönlünce olur istediğiniz sonuca ulaşırsınız..Hepinize sağlıklı musmutlu günler diliyorum...
Her ameliyatta kaç cc koyuldu yazabilir misin? Bir de her seferinde yağı nereden buldular, alınan bölgelerde deformasyon olmadı mı?

Merhaba dun 3.kez yag enjeksiyonu kok hucre seklinde yaptirdim. 6 ay once 2.sini yaptirmistim ne kadari kaldi bilmiyorum ama etek giyemedim ilk 3 ay yazı iyi gecirmemi sagladi, bu sefer biraz bilege biraz da dize eklenmesini istedim gobekten az alinmis simitlerden cok yag alinmis.bacakta sislik yok belimde cok agri var ve narkozun etkisi daha uzun sürdü .bilekte 1cm baldirda 2 cm kalinlasma var 1cm erirse bilekte birsey kalmaz.digerinde de bu seferkinde de doktoru gormedim yine ne kadar alinip ne kadar verildigini ogrenemedim asistanina sordum dosya henuz yazilmamis kontrolde ogrenebilecegim ancak cok eklenmesini istedigimi soylesemde derinin esnekligine gore az verilmis 2. De verdigim ucreti verdim bu seferde ayni doktora yaptirdim ve artik son islemdi benim icin hep 2. 3. Gerekiyor deniliyordu 2. Olmadi bakalim 3. Nasil olacak
Ameliyatlara ne kadar ödeme yaptınız?

Merhaba ben çok eskilerdenim. Belki hatırlayan vardır. 2012 yılında silikon taktırdım. O zamandan beri çok memnunum.

Bende 7 kasımda bacak dolgusu yaptırıyorum kızlar. Bu başlığı en başından itibaren okumaya başladım. Sonucu merak edenler beni takibe alabilirler. Yeni başlık açtım bu konuyla ilgili.

Kızlar bir yıldan sonra mutlaka revizyona ihtiyaç duyuluyor diyor bazı kişiler. Sizin nasıl oldu şimdi bir sıkıntı yaşadınız mı kayma bozulma vs memnun musunuz

Kızlar bir yıldan sonra mutlaka revizyona ihtiyaç duyuluyor diyor bazı kişiler. Sizin nasıl oldu şimdi bir sıkıntı yaşadınız mı kayma bozulma vs memnun musunuz
Ben 2 ay oldu yaptıralı, şu an eskisiyle aynı :KK43: Ödem indi ve tüm şişlik yok oldu :KK43: Sanki yaptırmamışım gibi oldu, boşuna acı çektim para verdim ve doktor vücudumu mahvetti. Konumu okuyabilirsiniz çok pişmanım anlatamam.

Ben 2 ay oldu yaptıralı, şu an eskisiyle aynı :KK43: Ödem indi ve tüm şişlik yok oldu :KK43: Sanki yaptırmamışım gibi oldu, boşuna acı çektim para verdim ve doktor vücudumu mahvetti. Konumu okuyabilirsiniz çok pişmanım anlatamam.
Canım ben protez düşünüyorum ama yine sonuç ve süreç aynı mı olur seninkiyle bilemedim. Üzüldüm durumuna da olmuş olana yapacak bir şey yok bekleyip düzelmesi için çare bakacaksın belki sporla sıkılaşmayla halledebileceğin ufak sorunlardır

Canım ben protez düşünüyorum ama yine sonuç ve süreç aynı mı olur seninkiyle bilemedim. Üzüldüm durumuna da olmuş olana yapacak bir şey yok bekleyip düzelmesi için çare bakacaksın belki sporla sıkılaşmayla halledebileceğin ufak sorunlardır
Yok maalesef sıkılaşmayla falan alakası yok, doktor bel çizgimin altını oymuş belim yok olmuş boru gibi iniyor dümdüz, karnımda çökme oldu, vs vs bir sürü sorun var :KK43:

Her ameliyatta kaç cc koyuldu yazabilir misin? Bir de her seferinde yağı nereden buldular, alınan bölgelerde deformasyon olmadı mı?
Merhaba canım inan şuan hatırlayamiyorum ccleri ancak fazla koyuluyodu çünkü inceydi benim bacak yapım ancak 3.ameliyatla sağladım zaten istediğim kalınlığı ilkinde karnımdan ve yan taraflarımdan alindi yag 2.de daha cok bel ve göbekden alındı 3.de kalçadan ve popo tarafından birazda üst bacaklardan alındı çok şükür ki deformasyon olmadı tabi verilen korseyi en az 1 ay çıkartmadan giymek gerekiyor hatta ben daha fazla giyiyordum garanti olsun diye insallah ilerde de bir sorun çıkmaz sizlerinde gönlünüze göre olsun ınşallah canım görüşmek üzere...

Merhaba canım inan şuan hatırlayamiyorum ccleri ancak fazla koyuluyodu çünkü inceydi benim bacak yapım ancak 3.ameliyatla sağladım zaten istediğim kalınlığı ilkinde karnımdan ve yan taraflarımdan alindi yag 2.de daha cok bel ve göbekden alındı 3.de kalçadan ve popo tarafından birazda üst bacaklardan alındı çok şükür ki deformasyon olmadı tabi verilen korseyi en az 1 ay çıkartmadan giymek gerekiyor hatta ben daha fazla giyiyordum garanti olsun diye insallah ilerde de bir sorun çıkmaz sizlerinde gönlünüze göre olsun ınşallah canım görüşmek üzere...
Kime yaptırmıştın? Çok merak ettim bu kadar ameliyatı deformasyon bırakmadan tamamlayan doktoru. Bir de kaç kiloydun? Boy-kilo oranın neydi kilolu muydun?

20201229_214648.jpg
Merhaba galiba en son 1 sene once yazilmis ben 1 ay önce yağ enjeksiyonu ile bacak aml olan birisiyim

Evet ayaga kalktigim sekilde de resimler var ki ayni kişiye ait ben 1 ay once opresayon oldum sadece aize yardimci olmak nicin koydum resimleri neden inanmadınız anlamadim bu konuda iyice arastirildiginda inanin cok iyi uzman doktorlar var
20210101_212150.jpg

Aynı kişiye ait olsa bile biri ayakta, biri oturduğu için koltuğa bastırılmış şekilde çekilmiş
ayaga kalktigim sekilde de resimler var ki ayni kişiye ait ben 1 ay once opresayon oldum sadece size yardimci olmak
20210101_212150.jpg
icin koydum resimleri neden inanmadınız anlamadim bu konuda iyice arastirildiginda inanin cok iyi uzman doktorlar var

ayaga kalktigim sekilde de resimler var ki ayni kişiye ait ben 1 ay once opresayon oldum sadece size yardimci olmak Eki Görüntüle 2751957 icin koydum resimleri neden inanmadınız anlamadim bu konuda iyice arastirildiginda inanin cok iyi uzman doktorlar var
1 aylıkken benim bacaklarım da daha iyi görünüyordu, 2 ay dolunca eridi gitti :KK43: size ne kadar koyuldu?

X