Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba kızlar 2015 te yag dolgusu yaptırmıştım girme vaktim olmadı bugun girmişken yazayım dedim 4 yıl önce bende sizler gibi hep bir araştıma içindeydim fakat 4 yıldır miniler şortlar taytlar havada uçuşuyor cok memnun kaldım halende bir sıkıntım yok kilo aldığımda bacaklarımdaki yağlarda kilo alıyor halen sosis gibi bacaklara sahibim şükürler olsun bu günlere diyorum .. düşünmeyin özgüven eksikliğinden yıllarım gitti keşke daha önce yaptırsaydım diyorum .. benden tavsiye fazla bekletmeyin geciktirmeyin yaptırın hayatınızı yaşayım hepinizi öptüm

Selamlar herkese.. Ben de bu sayfa sayesinde ameliyat olmaya karar vermiştim. Aynı süreçten geçen arkadaşlar için belki bir faydam olur diye son durumumu yazmak istedim. 6 yıl kadar oldu ben ameliyat olalı. Silikon takılmıştı. Silikonlarla ilgili hiç sıkıntı yaşamadım. Eskiye göre de cok cok iyi bacaklarım. İnşallah bundan sonra da bir sıkıntı oluşturmaz..

Korse işine çok takılma havalar serinliyor ben ilk 4-5 gün gece gündüz giydim 10 günde tamamen çıkardım şişlik falan olmazsa durumun iyi olursa bakarsın
Selam yazdığın mesaj boş gelmiş 😊 korse konusu şöyle, lipo olarak alınacak bölgeler de olunca kollar sırt göbek vs baya komple korse giymem gerekecek bu havada çok zorlanırım diye düşündüm malum hala tiril tiril elbiselerle geziyoruz. Sence? O sürede komple evde yatıyor mu olurum? Ne zaman işe başlayabilirim dersin?

Selam yazdığın mesaj boş gelmiş 😊 korse konusu şöyle, lipo olarak alınacak bölgeler de olunca kollar sırt göbek vs baya komple korse giymem gerekecek bu havada çok zorlanırım diye düşündüm malum hala tiril tiril elbiselerle geziyoruz. Sence? O sürede komple evde yatıyor mu olurum? Ne zaman işe başlayabilirim dersin?
Yani birşey söylemek zor. Benim az bölgeden alınmıştı yağlar ben pek zorlanmadım açıkçası. İstersen ekim Kasım gibi düşün garanti olsun 😊

2,5 yıl oldu yağ enjeksiyonu yaptıralı. Her gün şükrediyorum. Bütün yazı elbise ile geçirdim. Ne büyük nimetmiş. Umarım hepiniz hepiniz yaptırır, çok memnun kalırsınız

Merhaba. Cumartesi sabah 9 da ameliyata girip 11 de çıktım. Akşam 6 ya kadar hastanede kaldım sonra kendi istegimle taburcu oldum. O gün ağrım olmadı çünkü çok fazla ağrı kesici verdiler. 2 gündür evde dinleniyorum. Bu arada benim göbeğinde ve diz kapağımın yanlarından yağ alındı. Her bacağa 300 cc yağ enjekte edildi. Doktorum yarısının eriyebileceğini söyledi ama inanin önemli değil. Şu yaz tatilini kimseden saklanmadan atlayatım sonra gerekirse biraz daha ekleme yaptırırım. Ameliyat olmak isteyenler lütfen korkmasınlar. Benim bacaklarim çok eğri ve inceydi. Şimdi daha dolgun ve diz kapaklarindaki yağlar gittiği için düz iniyor. Çok şükür ki hayalim Gerçek oldu darısı isteyen herkesin başına :)

Merhaba,
Hangi doktora ameliyat oldun; ben de doktora karar vermeye çalışıyorum. Şimdiden teşekkürler

Öncesi ve sonrası fotoğraf var mı; bir de ali mezdeği ile ilgili çok olumsuz yorumlar okudum, o yüzden emin olamıyorum kendisinden?

Herkese merhabalar,hayalleri olanlar,hayallerine kavuşanlar❤❤Her zaman buraya bakamıyorum ama baktığım zaman da iki satır yazmadan yapamıyorum çünkü bizde önceden çok okuduk araştırdık ve eskileri hep çok merak ettik☺Bir hayli zaman geçti ben operasyon geçireli tarihini sorsanız unuttum bile ama ben önceki mesajlarımdan da okuyabileceğiniz gibi hala mutluyum upuzun sütun gibi bacaklarım yok ama en azından benim için eskisinden güzeller ❤bir ara foto paylaşacaktım özelden ama bir türlü yükleyemedim ne yazık ki bende pes ettim .sevgiler herkese ❤soru soracaksanız dr ismi sadece özelden yazıyorum,diğer soruları burdan cevaplayabilirim
Selam,
Doktor ismi paylaşabilir misin?

Öncesi ve sonrası fotoğraf var mı; bir de ali mezdeği ile ilgili çok olumsuz yorumlar okudum, o yüzden emin olamıyorum kendisinden?
ben Çarşamba günü 3. Yağ enjeksiyonumu oldum dr. Ali beye. Çok memnun kaldım. Op sonrası sürecim çok rahat geçiyor. Şekilden de memnunum. Ali beyin yaklaşımını da beğendim çok ilgili bir hekim. Umarım ilerleyen süreçte de memnuniyetim devam eder. 😊 buradan paylaşırım sonuçları herkes dilediği bacaklara kavuşsun biran önce🙏

Merhaba bundan 3 ay onca bir operasyon geçirdim yukarıda resimler mevcut fakat diz kapağının üsttarafında bir yağ birikintisi kaldı doktorum küçük Bir operasyonla halledebileceğini söyledi rutuş yapan arkadaşlar burada mı yürümede ilki gibi sorun yaşarmıyım ertesi gün işe dönebilir miyim

X