Bacak dolgusu yaptıran var mı?

2 gün sonraki hali de bu:) sol bacağımın alt kısmı biraz ince kalmış oraya artık ufak bir ekleme yapılabilir. Muayeneye gittiğim ilk gün doktorum sizi ne mutlu eder demişti. Ufacık bir degisiklik demiştim :)sonuçta yaratılıştan olmayan bir durum düzeltilecek. İnşallah böyle kalır bacaklarım. Bu arada bu kadar resim istememin sebebi yıllardır resim bulabilmek için her sayfaya tek tek bakmamdan kaynaklı...hadi kızlar mutlaka imkan oluşturun kendinize ve ulaşın hayallerinize

Eklentiler

• 20190617_150840.jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 138
Hayırlı olsun, acil şifalar, çok güzel görünüyor. Operasyon öncesi bilek kalınlığınız kaç cm di. Bileklere faydası oldu mu?

Evet bileklere de yağ konuldu. Eskiden çok inceydi hiç ölçmedim. Şimdi 23 cm olmuş
23 cm. Süper eskiden 20 falandır. Benim çok çok ince 18 cm. O yüzden cesaret edemiyorum verdiğim para çektiğim ağrı boşa gidecek gibi geliyor. Hep 23 kalırsa çok iyi. Ben 20-21 e razıyım. İşin kötü yanı üst bedenim çok kalın. Kocaman hamile gibi karnım var. Üst 40 beden alt 36 hatta dizden aşağısı 34patatese kürdan batırılmış gibi bir vücut karin germe araştırıyorum bir taraftan. Nasıl olsa yağ alınacak onlarida bacağıma koydurayım istiyorum. İstanbulda bayan estetik doktoru araştırıyorum.

Eski haline dönmesin yeter. Erime beklenen bir durum malesef

Çok çok geçmiş olsun umarım erimezler o kadar yağı nerden buldular çok zayıf gözüküyorsun bende 350 cc bulabildi o da her yerim simsiyah olmuş çok şansılısın ki ağrıların olmamış benim bugün 17. Gün hala eskisi gibi yürüyemiyorum çok ta ağrım ve morluklarım olmuştu ama hiç pişman olmadım umarım erimezler

Çoğunluğunu diz yanlarından almış. Göbekten almaya çalışmış ama çıkmamış. Oysaki 6 ay önce doğum yaptım göbeğim epey fazlaydı. Dizler gidince az da olsa bişeye benzedi ama bende erir diye çok korkuyorum

Genelde bu işi yapan doktorlar hep erkek. Bayan dr hiç yok duyduğum. O kadar araştırdım en iyi 4 isim var bende onlardan birine oldum ve sonuç beni mutlu etti.

Ben 25 mayısta yaptırdım silikon ve yağ enjeksiyonu ikisi birlikte. Çok memnunum içime sindi.
2 ay sonra kesin sonuç görülüyormuş silikon biraz daha bombelenecek dedi ama ilk 2 hafta ödem oluyor daha kalın oluyor yağ enjeksiyonu yapılan yerler. Şu an ödem falan kalmadı bende ödemli hali daha iyiydi tabi

2 ay sonra kesin sonuç görülüyormuş silikon biraz daha bombelenecek dedi ama ilk 2 hafta ödem oluyor daha kalın oluyor yağ enjeksiyonu yapılan yerler. Şu an ödem falan kalmadı bende ödemli hali daha iyiydi tabi
Ben cuma günü kontrole gideceğim. Sol bacagimin alt kısmı biraz ince kalmış. Böyle durumlarda rötuş yapılıyor mu bilginiz var mı? Bu haliyle de etek giydim evde. Arkadaşlar geldi kimse bir anormallik fark etmedi ama bilek yapılırsa yemede yanında yat olur :)

Yapılıyor diye biliyorum yani buradaki yorumlarda öyle okumuştum. Ne güzel beğenmenize sevindim

Ben 25 mayısta yaptırdım silikon ve yağ enjeksiyonu ikisi birlikte. Çok memnunum içime sindi.
Kime yaptırdınız ve ne kadar ödediniz acaba? Ben de aynı şekilde silikon+yağ düşünüyorum fakat şehir dışında, sizce çok zorlanır mıyım refakatçim olmayacağı için bir gün sonra yolculuk yapmam gerekecek. Üzerine basabilir miyim?

Yağ dolgusu yaptıralı 21 gün oldu korsemi çıkardım işe başladım ilk gün tayt giyindim dar olsun sıkı tutsun diye ama taytın dikişleri bacağımın içine girmiş resmen izler sabaha hala belliydi ve bacaklarım şişmişti 2. gün bugün yani o meşur geniş pantolonlarımdan birini giyindim hala dizlerimi kıramıyorum tuvalete oturamadığım için işyerinde eve gelene kadar çişimi tutuyorum morarmalar hala bazı yerlerde var yağ konulan yerde de var. Yağ konulan yer çok sert kemik gibi olmuş normal mi acaba.yağ alınan yerlerde de his kaybı var uyuşmuş gibi dokununca çok hissetmiyorum ama oralar da sert ne zaman düzelecek tecrübeliler bizi aydınlatabilir mi yağ alınan yerlerde dalgalanmalar var düzelir mi. bu sertlikler için doktorumu aramam gerekiyor mu

Bugün 6. Günüm. İlk zamanlar çok ağrım olmamıştı. Birkaç gündür biraz var ama dayanılmayacak gibi değil. Morluklar için netten auriderm diye bi krem aldım. Daha önceki sayfalarda okumuştum iyi geliyormuş. 2 gündür kullanıyorum sararmaya başladı bile. Tavsiye ederim.

Merhaba doktor a.k. ya bu işlemi yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi?memnun musunuz?bir de fiyat bilgisi alamadım kendisinden yada memnun olduğunuz başka doktorlar var mı son dönemde yaptıranlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…