Merhaba, çok iyi anlıyorum ama neden yağ enjeksiyonu? Bence silikon çok iyi ve kesin kalıcı çözüm. Yağlar eriyormuş çünkü.Merhaba arkadaşlar. Bu forumun uzun yıllardır sessiz takipçilerindenim ve eminim benim gibi yüzlerce kisi vardır. Yıllardır kendime bile itiraf etmeye zorlandığım gerçeği nihayet gün yüzüne çıkardım ve ameliyat olmaya karar verdim. Konyada yaşıyorum. Eşimi ikna ettim ve 2 gün önce hayatımda ilk kez bir plastik cerrahi gittim. utanç içerisinde bacaklarımı açtım. Bu benim için galiba en zor adımdı. Cumartesi günü sabah bacaklarıma yağ enjeksiyonu yapılacak. Umarım her şey yolunda gider
Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim bu durumda olan herkese yardım etsin
Protez boyutlarını doktorla birlikte mi seçtiniz?Bende aynı fikirdeyim en iyisi ve ömür boyu kalıcısı silikon protez ben çok memnunum iyikide yaptırmışım bu yaşıma kadar beklediğim hataymış
Boyutuna doktor karar verdi bana sormadı bile o heyecandan sormak benimde aklıma gelmediProtez boyutlarını doktorla birlikte mi seçtiniz?
Aynen doktor seçiyor doktorlar en iyisini biliyor zatenBoyutuna doktor karar verdi bana sormadı bile o heyecandan sormak benimde aklıma gelmedi
Dahada zayıflarsak kürdan niyetine kullanırız artık bacaklarımızıZayıflasan daha pratik bir çözüm olmaz mı bıçak altına yatmaktansa
Bölgesel çalışsanız spor olarak öyle olmamıDahada zayıflarsak kürdan niyetine kullanırız artık bacaklarımızı
Şu anki hallerinde bir tık iyi olsun ve yaz tatilini sorunsuz gecireyim başka bir şey istemiyorum. Yarın sabah büyük gün :)hayırlısı olur inşaallah, hiç erimezler
Merhaba ameliyat oldunuz mu nasılsınız
Şu anki hallerinde bir tık iyi olsun ve yaz tatilini sorunsuz gecireyim başka bir şey istemiyorum. Yarın sabah büyük gün :)
Merhaba. Cumartesi sabah 9 da ameliyata girip 11 de çıktım. Akşam 6 ya kadar hastanede kaldım sonra kendi istegimle taburcu oldum. O gün ağrım olmadı çünkü çok fazla ağrı kesici verdiler. 2 gündür evde dinleniyorum. Bu arada benim göbeğinde ve diz kapağımın yanlarından yağ alındı. Her bacağa 300 cc yağ enjekte edildi. Doktorum yarısının eriyebileceğini söyledi ama inanin önemli değil. Şu yaz tatilini kimseden saklanmadan atlayatım sonra gerekirse biraz daha ekleme yaptırırım. Ameliyat olmak isteyenler lütfen korkmasınlar. Benim bacaklarim çok eğri ve inceydi. Şimdi daha dolgun ve diz kapaklarindaki yağlar gittiği için düz iniyor. Çok şükür ki hayalim Gerçek oldu darısı isteyen herkesin başına :)Merhaba ameliyat oldunuz mu nasılsınız
Geçmiş olsun. Yağ mı enjekte ettirdiniz?Geçen hafta cuma günü Bacak dolgumu yaptırdım sonuç çok hoş Mehmet Akgün'e gittim sorularınızı yanıtlayabilirim.