Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Hiç topuklu giyinmedim birkaç kez denedim değişen birşey olmadı bugün ağrı kesici içmeyi de bıraktım sadece simsiyah kan toplamış morluklarım hala duruyor krem sürmeye başladım senin adına çok sevindim biz birbirinizi anladığımız için mutluluğumuz daha çok oluyor ne güzel özgüvenin atmış daha çok barşık olmuşsun kendinle

Merhaba arkadaşlar. Bu forumun uzun yıllardır sessiz takipçilerindenim ve eminim benim gibi yüzlerce kisi vardır. Yıllardır kendime bile itiraf etmeye zorlandığım gerçeği nihayet gün yüzüne çıkardım ve ameliyat olmaya karar verdim. Konyada yaşıyorum. Eşimi ikna ettim ve 2 gün önce hayatımda ilk kez bir plastik cerrahi gittim. utanç içerisinde bacaklarımı açtım. Bu benim için galiba en zor adımdı. Cumartesi günü sabah bacaklarıma yağ enjeksiyonu yapılacak. Umarım her şey yolunda gider
Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim bu durumda olan herkese yardım etsin

Merhaba, çok iyi anlıyorum ama neden yağ enjeksiyonu? Bence silikon çok iyi ve kesin kalıcı çözüm. Yağlar eriyormuş çünkü.

Zayıflasan daha pratik bir çözüm olmaz mı bıçak altına yatmaktansa

Doktorum silikon da olabilir dedi ama ben istemedim. İyileşme süreci daha geç oluyormuş. Benim diz kapaklarımın etrafında fazla miktarda yağ var. İki bacaktan 250 cc yağ çıkar dedi. Göbekten de alınacak. Zaten diz kapağından alındığında epey rahatlarsin dedi bakalım görcez. Hem heyecanlı hem de stresliyim ama emin olduğum tek bir his var. Bu adımı kendim için atmam gerektiği :)

Merhaba ameliyat oldunuz mu nasılsınız
Merhaba. Cumartesi sabah 9 da ameliyata girip 11 de çıktım. Akşam 6 ya kadar hastanede kaldım sonra kendi istegimle taburcu oldum. O gün ağrım olmadı çünkü çok fazla ağrı kesici verdiler. 2 gündür evde dinleniyorum. Bu arada benim göbeğinde ve diz kapağımın yanlarından yağ alındı. Her bacağa 300 cc yağ enjekte edildi. Doktorum yarısının eriyebileceğini söyledi ama inanin önemli değil. Şu yaz tatilini kimseden saklanmadan atlayatım sonra gerekirse biraz daha ekleme yaptırırım. Ameliyat olmak isteyenler lütfen korkmasınlar. Benim bacaklarim çok eğri ve inceydi. Şimdi daha dolgun ve diz kapaklarindaki yağlar gittiği için düz iniyor. Çok şükür ki hayalim Gerçek oldu darısı isteyen herkesin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…