Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Siz kime taktırdınız? Ne kadar ödediniz? Bir de bilekler nasıl oluyor silikonda? Benim aşırı ince
Merhaba izmirdeyim ben melike güngör e yaptırdım çokta memnunum 13000 tl ödedim benimde bileklerim çok ince o yüzden 70 cc lik silikon takıldı çokta güzel oldu düşünüyorsanız biran önce yaptırın derim malum yaz geliyo

Bende fotoğraf görebilir miyim. Silikonun bileklere faydası oluyormu. Bileklere yağ mi koyuldu. Benim ayak bileklerim çok ince.
Operasyon öncesi bilek ve baldır ölçülerinizi yazabilirmisiniz..
Sizede özelden resim gönderiyim bileklere yağ enjekte ettiremedik sadece silikon protez koyuldu aslında yapılabilirdi çok dahada güzel olurdu ama onuda göze alamadım

Merhaba izmirdeyim ben melike güngör e yaptırdım çokta memnunum 13000 tl ödedim benimde bileklerim çok ince o yüzden 70 cc lik silikon takıldı çokta güzel oldu düşünüyorsanız biran önce yaptırın derim malum yaz geliyo
Ben yazın yaptırmayı düşünüyorum tatil döneminde aslında. Silikon ile aşırı kaslı bir görüntü oldu mu? Bir de ne zaman ayağa kalkıp yürüyebildiniz? Bana da özelden fotoğraf atabilir misiniz eğer oluyorsa

Merhaba çok doğal oldu hiç belli değil silikon olduğu bacaklarınızın yapısına göre seçiyor doktor silikonun büyüklüğünü ilk bir hafta zor yürüdüm hem dikişlerden ötürü hemde silikonların verdiği gerginliklerden dolayı ilk bir hafta zordu sonrasında hergün daha iyi oldum umarım sizinde öyle olur özelden resim atıcam size

Siz kime taktırdınız? Ne kadar ödediniz? Bir de bilekler nasıl oluyor silikonda? Benim aşırı ince
Bilekler ilk basta baya ince duruyor. Topuklu giydiginde daha da ince gozukur. Benimde oyle. Ama zamanla oturuyor simdiki kadar kotu gozukmuyor bide unutma daha odemli. Hem silikon hemde yag enjeksiyonu oneriyorlar tam da bu yuzden. Cunku silikon ancak en cok kotu veya ihtiyaci olan yeri guzel kapatiyor yağ ile ise duzeltilme yapiliyor eksik gozuken veya ince/sert gozuken yerlere.

Benim adıma sevinen her arkadaşa çok teşekkür ediyorum.niyetimin farklı olduğunu düşünen arkadaşa da şunu söyleyebilirim inşallah senin başına gelmez benim başıma gelenler.durumun belli olunca yazsaydın demişsin .durumum belli değil ki sadece kontrol randevusu verdi ne yapacak bilmiyorum.beni anlayan derdime ortak olan herkesin yolu açık olsun.tek derdim derttaş olmaktı baştan söylediğim gibi çünkü hiç kimse bilmiyor durumumu size de anlatamasaydım çatlardım .iyi niyet sadece yüce ruhlarda var.yüce ruhlu arkadaşlar en güzel bacaklar siZin olsun.
Ben anlamadim bu site dertlesme sitesimi?insanlar burdan bilgi ve oneri almaya calisiyorlar bir saatten beri okuyorum,tavsiye almaya calisiyorum ah canim vah canimdan baska hicbir tavsiye yok,sizin basiniza gelen kimsenin basina gelmesin istiyosaniz dr ismi vermeniz lazim yada basima gelen bisey yok daha belli degil diyosaniz sonucu bekleyin

Benim 7 yıl oldu sanırım yağ enjeksiyonum. Diz oyuklarındaki yağlar dışında alt kısımda erime olmadı. Diz oyukları doluyken daha düz duruyordu ama ben halen dar paça pantolon giyiyorum. Tekrar belki diz hizasını doldurturum

Merhaba uzun süredir o kadar mesaj okudum ki kafam çok karıştı bacaklarım parantez ve arasından tiren geçer 165 boyum kilom 53 birçok doktorla mail yoluyla görüştüm çok fazla ücret istediler küçük bir şehirde yaşıyorum devlet hastanesinde de plastik cerrahla görüştüm şu cevabı verdi yağın az üst bacaktan alıp her bacağa 100cc yağ enjekte edebilirim diz kapağının yanında bulunan yağı da alırsam biraz rahatlatır seni ayrıca yağların da yarısı erir 4 6 ay sonra sonucu net görürsün dedi acaba nasıl bir sonuç olur çok kafa yordum ama çıkamadım içinden ayrıca 5000 tl ücret istedi tecrübeli olan bacak kardeşlerimden fikir istiyorum ayrıca ameliyat günü de aldım 31 mayısta o güne kadar bir karar vermem gerekiyor

X